I like you! Like everything!

New likes
Folyamatosan érzem a hiányát.
Teljen el akárhány óra.
Teljen el akárhány nap, vagy év.
Hiányzik, mert
Szerelmes lettem belé.
Mindig várok rá.
Mert szívem csak rá vár.
♥♥
Úgy hallottam, hogy te játékos vagy.. Szóval játsszunk!
Beszélgessünk, veszekedjünk, találkozzunk.
Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket.
Sétáljunk együtt, varázsolj el.
Aggódjunk egymásért, szívassuk egymást, ellenőrizhetjük is egymást. Adjunk egymásnak beceneveket, emlékeket.
Meséld el a titkaidat, bízz bennem falak nélkül.
Beszéljük át az egész éjszakát.
Tegyük féltékennyé a másikat, csókolózzunk és ölelkezzünk, mintha többről szólna. És, hogy ki veszít?! Aki először lesz szerelmes!!;))))
És egy nap majd rájössz hogy vége. Hogy már nem üldöz a hiánya, az üresség. Már nem gondolsz rá 24/24 órát. Már nem rezzensz össze, ha meghallod a hangját. Már nem akarsz kinyírni minden egyes lányt akivel beszél, és nem nyomozgatsz utána, és lesed minden léptét, nem beszélsz folyton róla, és a szíved nem ugrik ki, amikor meglátod. Végül észreveszed azokat a hibákat, amiket a szerelem elfedett..:))))
Varázsolj szebbé mindent amit csak lehet
Éld az álmaid nehogy csak álmodd az életed
Varázsold szebbé - minden a fejedben dől el
Mi gondolatban megvolt az most kezdődik el!
Szeresd ki rád vár.
Ne bántsd ki megbocsát.
Siess még megtalálsz,
Várok rád.
Nem kell senki más.
♥♥
Ha épp olyan erősen gondolsz rám, mint én rád, akkor biztos, hogy egymásra találunk!
Az én bizonyosságomat az támasztja alá, abban a témában hogy megtaláltam az igazit, hogy ő volt az egyetlen nő az életemben, akivel újra önfeledt gyerek tudtam lenni... és elvesztettem őt.
SZEXMENTESSÉG: Ez egy elég kínos téma többnyire a kialakult társadalmi normáink alapján, épp ezért adjuk meg minden párnak azt a tiszteletet, hogy rájuk bízzuk hogy a szex milyen helyet foglal el a prioritási skálájukon. Sajnos azonban a tények tények, két test kapcsolatának minősége mindent elmond a kapcsolat lelki részéről. Az intimitás teljes hiánya pedig az összhang teljes hiányát jelenti.
MEGOLDÁS: Ha soha nem is volt jó, akkor soha nem is volt összhang, ott valami baj van. Ha volt jó, csak lecsengett, akkor még menthető a dolog, amennyiben nincs szőnyeg alá söpörve a probléma, és képes két ember megnyílni annyira, hogy erre megoldást találjon. Mindkét eset indukálja a félrelépést, mert mindenkinek szüksége van az életében vágyra, izgalomra, és kielégülésre, és ha ezt nem attól kapja meg aki otthon várja, akkor nagy káosz kezdődik. Érdemes a kényelmetlenség ellenére kiemeltem kezelni a problémát a megbeszélendők listáján.
IDŐZÍTÉS: Ha egyszerűen nem tudunk jó időben elengedni egy kapcsolatot. Az elengedés képessége egy nagyon ritka, és nagyon nehezen megszerzett bölcsesség, hihetetlenül nehéz pontot tenni nagyon sok romboló, de amúgy néha csodás dolog végére, legyen az rossz kapcsolat, barátság, vagy akár munkahely.
MEGOLDÁS: Elérkezik az a pont, amikor még ugyan van remény, de már nem reális, és amikor a legkevesebb hosszú távon megjelenő heggel kerülhetünk ki a körhintából. Ehhez persze az elején be kell vállalni az elválás fájdalmát, és azt a tényt, hogy döntést hoztunk, és ezért vállaljuk a felelősséget minden helyzetben. "Felmelegítve csak a káposzta jó"szokta volt mondani pár rokon, és igazuk van. Visszamenni valamihez ami nem működött, csak nagyon-nagyon meggyőző pro és kontra lista eredményeként érdemes. Soha nem fogod bevonzani a jót, ha nem tudod elengedni a rosszat.
UNALOM: A kapcsolat izgalma nem feltétlenül kell egyenes arányban csökkenjen az együtt töltött idő növekedésével. Ha eltelt pár év, és a közös program munka után gyapjúzokniban tv nézés, és néha pár vacsora anyóséknál, akkor ott valami baj van. A parázs nem tartja melegen saját magát.
MEGOLDÁS: Ha az évek alatt két különböző irányba mentetek el, és ezt már nem is lehet, vagy nincs is kedvetek rendbe hozni, akkor engedjétek el, és adjátok meg a másiknak, de legfőképp magatoknak a lehetőséget, hogy olyasvalakivel éljetek le egy életét, akivel az utolsó cseppig izgalmas lesz. Ha csak leültek a dolgok, akkor beszéljétek meg, és alakítsatok ki egy először lehet hogy túlmatekozottnak tűnő rendszert, hogy hogyan tudtok minőségi időt együtt tölteni, és újrapattintani a szikrát!
MANIPULÁCIÓ: Van amikor az egyik fél egyértelműen döntéshozó egy kapcsolatban, és ez működik. Viszont van amikor elmúlik a rózsaszín köd, és az ember ott áll egy vadidegen helyen, vadidegen tárgyak, eszmék, és morál közepén, agymosva. Nem feltétlenül szándékosan, de ha az ember szerelmes, akkor hajlamos meghajolni olyan nyomás alatt, amire szelektíven vak, hiába látja mindenki más körülötte.
MEGOLDÁS: Nehéz helyén kezelni a manipulációt, ha olyan embertől jön akiben bízunk, de ha időben észreveszünk jeleket, hogy kifordultunk magunkból, akkor még nem késő egyensúlyba hozni két ember akaratát. Ha elhagytál kedves szokásokat, kidobálták a kedvenc zenéidet, vagy belekergettek egy szerepbe, munkába, vagy életbe, ami nem te vagy, akkor ébredj fel és lépj. Ha magadon veszed észre, hogy túlzottan irányítasz valakit, akkor vedd észre hogy rossz az út, hosszú távon amúgy is megunnád, hogy egy saját képedre formált bábbal élj, akiből minden egyéniséget kiöltél.
Alapvetően ha egy kapcsolat nem bizalom alapú, akkor nincs is értelme benne lenni. A bizalom pedig egy dologgal valósítható meg: tiszta kommunikációval. Mindenki érzelmi csomagokkal a hátán érkezik egy kapcsolatba, de nem lehet rögtön a legrosszabbat feltételezni, mert egy idő után beleőrül az ember, elkezd hallucinálni, és minden apró jelet felnagyít. Facebook jelszólopás, telefon átnézése, barátok ráállítása a szórakozó másik felünkre nem kicsit bizarr.
MEGOLDÁS: Ha megcsalnak vagy átvernek, az a te döntéseden kívül áll. Saját magadat kíméled meg a magánnyomozás és a sokk kellemetlenségétől, ha inkább leülteted őt, és elmondod őszintén mit látsz, és kérdezel, kérdezel, kérdezel. Ezt annyiszor meg lehet ismételni, ahányszor újra előfordul a gyanús dolog, egy bizonyos limit után pedig pakolni kell, és jó messzire menni. Ha őszintén elmondja neked mi történt, és miért tette, akkor legalább korrekt módon léphettek túl, vagy ha nagyon szeretitek egymást, akkor együtt találhattok megoldást. Ha viszont nem csalnak meg, akkor a pszichotikus bizalmatlanság miatt előbb-utóbb akkora lesz a szakadék, hogy belehajszolod szerencsétlent valami ballépésbe, csak hogy önbeteljesítő jóslatként végre diadalmasan sajnálhasd magad, hogy "én megmondtam". Inkább beszélgessetek. Vagy ha nem tudtok, akkor talán el kéne gondolkodni, hogy jó-e ez nektek.
„Átléptem a 45. évemet, lassan 8 éve ismertem meg a páromat egy akkor nagyon sikeres, ám már kissé lezüllőfélben lévő oldalon. Tehát akkor 38 éves voltam. Azóta is nagy a szerelem, pedig volt kihívás bőven, 4 évnyi távkapcsolat 200 km-es viszonylatban, páromnál 3 gyerek, nálam egy sem, költözés, munkahelyváltás, problémák, nehézségek, akadályok voltak bőven. Úgy gondolom, embereknek kell lennünk a talpunkon, hogy ezt úgy csináltuk végig, hogy ezek csak erősítettek a kapcsolatunkon.
No, szóval én már öreg róka voltam a netes oldalakon (lassan 5 éve keresgéltem, szóval ajánlom, hogy az első kudarcoknál nem szabad világgá szaladni), ő akkor jelentkezett fel frissiben pár napja. Én már éppen feladni készültem az egész keresgélést, és erősen foglalkoztatott a gondolat, hogy az országból is elmegyek. Ekkor vettem észre az ő adatlapját, szimpi volt, beszélgetni kezdtünk, egy hónapra rá találkoztunk, összemelegedtünk, és együtt vagyunk...
Csakis olyan partnert „várjunk el” magunknak, amilyenek mi vagyunk, amit mi le tudunk tenni az asztalra, ami a mi szintünk, a mi kategóriánk. Mert ebben a körben van esélyünk, tündérmesék pedig nincsenek.
Egy kapcsolatban a férfi és a nő egyforma felelősséggel vesz részt. Legyen az akár mosoly, vagy könny. De inkább legyen mosoly!☺ Attól mindenki jobban érzi magát.