I like you! Like everything!

New likes
Akkor kérdezd meg tőle! :) De Te szereted?
Nem tudhatom, hogy tényleg szeret mert a tények nem ezt mutatják.
"Mert csak az Idő érti meg milyen fontos a Szeretet az életben."
Szeretem Ω!♥♥
Mondd el neki,hogy szereted. Tedd meg. Minden perc számít,amit együtt tölthettek. Lehet,hogy egy nap arra ébredsz,hogy nem tudod elmondani neki,hogy mennyire szereted,mennyire akarod őt,mert ő már talált valaki mást. Inkább mondd el neki most,nehogy túl késő legyen. Hidd el ha nem teszed meg egész életedben bánni fogod,ha tényleg igazán szereted... – itt: ahol mindenki boldog.
Volt egyszer egy sziget nagyon régen,ahol emberi érzések éltek:a Vidámság,a Bánat,a Tudás és még sok más így a Szeretet is.
Egy napon az érzések tudomására jutott,hogy a sziget süllyed.Ezért valamennyien előkészítették a hajóikat és elhagyták a szigetet.Egyedül a Szeretet akart az utolsó pillanatig maradni.Mielőtt a sziget elsüllyedt a Szeretet segítségért imádkozott.a Gazdagság egy luxus hajón úszott el mellette.Ő megkérdezte tőle:
-Gazdagság el tudnál vinni magaddal?
-Nem nem tudlak elvinni magammal,sok aranyat,ezüstöt viszek magammal,itt nincs már hely számodra.Így hát a Szeretet megkérdezte a Büszkeséget,aki egy csoda szép hajón közlekedett:-Büszkeség kérlek,eltudnál vinni magaddal?
-Nem Szeretet nem tudlak elvinni,itt minden tökéletes és te esetleg árthatnál a hajómnak.
-Bánat kérlek vigyél el magaddal!
-Oh Szeretet!Én olyan szomorú vagyok,de egyedül kell maradnom a hajómon.
A Vidámság is elhúzott a Szeretet mellett,olyan vidám és boldog volt,hogy meg sem hallotta a Szeretet kérését!
hirtelen megszólalt egy hang:
-Gyere Szeretet én elviszlek Téged!
Aki megszólalt egy öregember volt.
A Szeretet olyan hálás és olyan boldog volt,hogy elfelejtette megkérdezni az öreg nevét.Amikor földet értek az öreg elhúzott.A Szeretet úgy érezte sokkal tartozik neki,így megkérdezte a Tudást:
-Tudás megtudod mondani ,hogy ki segített nekem?
-Az IDŐ volt.-felelte a Tudás.
-AZ IDŐ?-kérdezte a Szeretet.-Miért segített Nekem?
A Tudás válaszolt:
-Mert csak az Idő érti meg milyen fontos a Szeretet az életben.♥♥♥
Nyarat akarok!!Hétágról sütő napot; egész napos lubickolást egy tóban; lángosevést; naplementét nézni a szerelmemmel; napkeltéig tartó bulizást; a déli melegben hideg sört szürcsölni; rövid sortocskában flangálni...és élvezni minden egyes augusztusi napot!! ;)
"Van úgy, hogy van olyan. Egészen biztos, hogy volt és tutifix, hogy lesz. A pillanat már csak ilyen.

Mindenkivel megtörténik. Mindenki gyűjtögeti a pillanatokat, rakja elfele a kedvenc kis dobozkájába, aztán téli estéken, adott pillanatokban kicsomagolgatja, és újra megnézi, átéli. Nem olyan ez mint a tudás, ami csettintésre előjön, ez más, ez akkor jön elő, amikor ő akarja, ő a főnök, mi csak a közönség vagyunk. Ő generálja saját magát és mi maximum hálásak lehetünk neki és nagyon szeretjük, mert jó. Nem romlik, és az idő múlásával sem csorbul. Mint a jó bor, úgy őrzi meg minden molekuláját, pillanatát."
Az élet matematikája

Szerelmi matematika
okos férfi + okos nő = szerelem
okos férfi + buta nő = viszony
buta férfi + okos nő = házasság
buta férfi + buta nő = terhesség

Munkahelyi matematika
okos főnök + okos beosztott = haszon
okos főnök + buta beosztott = termelés
buta főnök + okos beosztott = előléptetés
buta főnök + buta beosztott = túlóra

Vásárlási matematika
A férfi dupla árat is megad azért, amire szüksége van.
A nő bármit megvesz, ami fél áron van.

Általános összefüggések és statisztikák
A nőt addig aggasztja a jövő, amíg férjhez nem megy.
A férfit addig nem aggasztja a jövő, amíg meg nem nősül.

Az a férfi sikeres, aki többet keres, mint amennyit a felesége költ.
Az a nő sikeres, aki talál ilyen férfit.

Ha boldog akarsz lenni egy férfival, nagyon meg kell értened és egy kicsit szeretned.
Ha boldog akarsz lenni egy nővel, nagyon kell szeretned, és ne is próbáld megérteni.

A nős férfiak tovább élnek, de jobban várják a halált.

A nős férfi nyugodtan megfeledkezhet a hibáiról; fölösleges két embernek észben tartania ugyanazt.

A férfi ugyanolyan külsővel ébred, mint ahogy lefeküdt.
A nő külseje éjszaka romlik.

A nő a házasság elején azt reméli, hogy a férfi meg fog változni, de téved.
A férfi a házasság elején azt reméli, hogy a nő nem fog megváltozni, de téved.

Minden vitában a nőé az utolsó szó.
Ha a férfi ezután bármit mond, az egy új vita kezdete.
Két tűzoltó beszélget:
-Egy ukránt húztál ki az égő romok alól?
-Nem! Én egy szerbet mentettem!
-És majszolgattál hozzá Supermant is?
-???
"Nem tehetek róla, még mindíg szeretlek, Pedig mindenki azt mondja, felejtselek el Téged. Én tudom, hogy ők mondják az igazat, Dehát az ember csak a szívére hallgat. Nem tudlak elfeledni, pedig tudom, sosem leszel enyém, Ébren álmodni, s felébredni, ez vagyok én. Kívülről olyan kemény vagy, mint a jég, De benned még a gyermekkor él. Ezért a jégcsapot felolvasztani nem tudom, Pedig ha elolvadna, elmúlna minden bánatom. Muszály lenne elfelejtenem Téged, de nem tudlak, Mert valami, ami benned van, fogva tart. A haverok, a barátok mind ellene vannak, De mit tegyek, porba döntsem álmaimat? Igen, ezt kell tennem, akárhogy is fáj, Mert a meséből nem lesz más, csak magány. A szívem darabokra tört, mint egy üvegpohár, Megragasztani senki se tudja már. De talán egyszer a pohár újra pohár lesz, S talán egyszer a szívem is nyíló rózsa lesz. Újra tudni fog érezni, Szerelmet szerelemért adni. Mint a nyíló rózsa a kertben, Így zárul be a fejezet: csak mi ketten. Elfelejtettük ezt az álmot, Cserébe mást kaptam: a valóságot!
Ahogy lassan felnövünk, megtanuljuk, hogy az az ember is (akitől nem is várjuk) okozhat csalódást. Összetörik majd a szíved, talán több,mint egyszer..és napról-napra nehezebb lesz. Te is összetöröd majd másokét,szóval emlékezz majd, hogy neked milyen érzés volt! Harcolni fogsz a legjobb barátaid ellen..sőt,előfordulhat, hogy beléjük is szeretsz. Az új szerelmed vádolod majd egy régi hibái miatt. Sírsz majd,mert az idő túl gyorsan telik,és elveszítesz valakit,aki közel állt hozzád.Épp ezért készíts túl sok fényképet, nevess túl sokat és szeress úgy,mintha sosem bántottak volna: mert minden 60 másodperc,amit szomorúan töltesz,az egy perc boldogság..amit már sosem kapsz vissza!
A saját szívem törtem össze, mikor szakítottam veled,
Megígértük egymásnak, hogy nem beszélünk egymással,
Hogy ne okozzunk fájdalmat a másiknak
De nélküled élni, sokkal fájdalmasabb,
Igazán szükségem van rád, itt mellettem,
Bárcsak el tudnám mondani,
Hogy mennyire szerelmes vagyok még beléd,
Hogy milyen nehéz elengednem...
Jobban hiányzol szerelmem, mint valaha gondolnád,
Kérlek, gyere vissza hozzám, és én soha
Többé nem engednélek el...
Rád gondolok…mindig minden helyzetben, rád gondolok. Ahogy látom, hogy egy barátom boldog, újra rád gondolok. Szerettelek egyszer…nagyon szerettelek. Egy baj van csak ezzel, hogy bárki bármit mond nekem, még mindig szeretlek. Nem érdekel, hogy megbántottál, hogy csalódást okoztál, és ezeken nem egyszer. Hidd el nekem elfelejteném, mert szeretlek. Ez az egyetlen egy bajon, hogy nem tudlak elfelejteni. Próbálkozom, próbálkozom. De egy hely mindig ott lesz a szívembe, fent tartva Neked.
Egyszerre több emberbe szerelmesnek lenni? Elgondolkodtató, de nem kizárt! A kérdés csak az, hogy szerelem amit érzünk, vagy az otthoni kapcsolatunk a biztonság, amit nem akarunk felrúgni és inkább berakjuk a szerelem skatulyába, valamint a szeretőnkbe vagyunk szerelmesek, vagy azokba a tulajdonságaiba amiket megismerhetünk a lopott órák során. Egy szerető mindig többet nyújt mint egy férj, vagy feleség, hiszen vele nem kell a napi gondokról beszélnünk, ezért könnyű "lángolni" a szeretőért.
Egyszerre több embert is lehet szeretni, na persze mindenkit máshogy! Nem értek azzal egyet, hogy ha valaki szeretőt tart, annak feltétlenül rossz a kapcsolata, házassága. Az is lehet, hogy csak egy kis izgalomra vágyik,szeret vadászni, vagy egyszerűen olyan beállítottságú, aki nem tud nemet mondani és nem akar kihagyni egy jó lehetőséget sem.

Miért ne lehetnénk szerelmesek a párunkba és tarthatnánk szeretőt, vagy akár szeretőket? Ha külön választjuk a fizikai kapcsolatot a lelkiektől, akkor az érzelmeken már nem is sokat kell gondolkodni, de ugye ez nem így megy.

Több embert egyszerre szeretni másként lehet. Nem feltétlenül szerelemmel. Lehet, hogy valakit azért szeretünk, mert jó vele együtt lenni, vagy mert kielégíti a vágyainkat, vagy mert érdekes személyiség. A szerelem és a rajongás között hatalmas a különbség. Arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy az új kapcsolatok elején nagyobb a lángolás, mint egy tíz éves házasság esetében, de ez érthető is. Na de ettől még nem biztos, hogy borítani kell mindent és új életet kell kezdeni a szeretővel, lehet, hogy csak az érzelmeinket kell tisztáznunk.