I like you! Like everything!

New likes
Jó éjt!♥♥
5éven keresztűl küzdöttem egy olyan álomért,ami nem vált valóra ,pedig akartam!♥♥☼
Higgy a csodákban, és valóra válnak az álmok!♥♥
Nem vagyok már gyerek, mégis mindig álmodom. Álmodom, hogy egyszer minden jóra fodul. Álmodom, hogy vannak még csodák. Hiszem, hogy ezek a csodák mindig ott segítenek, ahol a legnagyobb szükség van rá.
Egy kapcsolat akkor tud végtelen lenni, ha nem válik unalmassá. Amikor a partnerek lépten-nyomon meglepik egymást. Ez nem egy feladat, házimunka vagy kihívás. Ez történik addig amíg két ember spontán és őszinte egymással. Abban a pillanatban amikor az egyik, a másik, vagy mindketten hazudni kezdenek, vagy cenzúrázzák a mondanivalót, mert félnek, hogy a másik megbántódik, vagy dühös lesz, vagy az én igazam nem felel meg, nem elég jó a másik elvárásához képest — akkor kezdődik a rutin, az unalom és az eltávolodás. Bátorság nélkül nincs igazmondás, bátorság nélkül nincs barátság, bátorság nélkül nincs izgalmas együttlét, nincs jó szex, nincs sírás, nincs nevetés.
"Mit csinálsz? - Álmodok. - Ébren? - Ébren. - Úgy nem lehet. - Én tudok. - Hogyan? - Azt nem tudom, de nekem megy. - Miről álmodsz? - Mindenről ami jó. - Például? - Egy tökéletes világról. - És mire jó ez? - Ilyenkor nem fáj semmi, egyszerűen csak elmegyek egy másik világba, ahol minden úgy van, ahogy én akarom, ahol nem kell félni, nem kell aggódni, nem kell semmit csinálni, amit nem akarok, egyszerűen csak boldognak kell lenni. - Akkor, ha nem álmodsz szomorú vagy? - Nem, csak nem mindig vagyok boldog. - Dehát mindig vidámnak látszol! -Te úgy látod. - Az, hogy lehet? - Mert azt akarom, hogy úgy lásd. - És, hogy csinálsz úgy, mintha boldog lennél, ha nem vagy az? - Egyszerűen. Csak elmegyek az álomvilágomba."
"Én is szabolcsi vagyok.A
szotyit mi "MAGNAK " hívjuk,a matrica
nekünk csak "LEVONÓ" használjuk a
"JÖSZTÖK " szót a jöttök helyett.Az egres
...nálunk "KÖSZMÉTE " és büszkék is vagyunk
......erre.Mi tudjuk,hogy mi az a FURIK és PITVAR
aztán sorolhatnám 101- ig.Lájkold és másold!
Hajrá SZABOLCS"
Találkozhatsz 10 csajjal
megdughatsz 9-et
beszélhetsz 8-al
nevethetsz 7-el
futhatsz 6 után
kedvelhetsz 5-öt
randizhatsz 4-gyel
kihasználhatsz 3-at
kavarhatsz 2-vel
de csak 1-et szerethetsz igazán♥!♥
Ilyen sokáig évek óta nem csókolóztam egyfolytában senkivel. Nagyon jól csókolt. Ahogy puha, nedves ajkai az ajkaimhoz értek, vagy épp ahogy nyelve hegyét végighúzta az ajkaimon, illetve a nyelvem kergette teljesen felizgatott. Jobb kezem már jó ideje a melleivel foglalkozott - simogattam a lenge anyagon keresztül formás kebleit.

Hirtelen elhúzódott és felállt mellőlem, majd azzal a lendülettel beleült az ölembe velem szembe. Kemény farkam hozzányomódott az ágyékához, mire kaján vigyor jelent meg az arcán. Átkarolta a nyakam és ismét csókolózni kezdtünk, miközben ölét hozzádörzsölte a péniszemhez. Kezeim a hátát simogatták, majd lecsúsztak a fenekére és tovább vándoroltak csupasz combjára. A felgyűrődött szoknya alatt ujjaim a csupasz bőrét cirógatták. Lassan visszacsúsztattam a kezeim a fenekére a szoknya alatt és azokat markolásztam a továbbiakban.

Lejjebb csúszott az ölemben és egyik kezével lenyúlt a sliccemhez. Kigombolta a nadrágom és lehúzta a cipzárt, majd benyúlt a lyukon és elővette a farkam. Kissé megemelkedett és - miközben a kezével félrehúzta a bugyiját - lassan beleült a farkamba. Ahogy forró nedves puncija magába fogadta a farkam, belemarkoltam a fenekébe. Aprókat mozgott előre-hátra, amire én rásegítettem a kezeimmel.

Ajkaim a szájáról átvándoroltak a nyakára, vállaira és azokat halmoztam el apró csókkal, miközben jobb kezemmel a mellét kezdtem simogatni, míg ő mozgott rajtam.

Arcát a nyakamba fúrta és csókolni, szívni kezdte a nyakam. Próbáltam eltolni a fejét, hogy ne hagyjon nyomot, de nem engedte és huncutul kacagott mellé.

Megfogtam a derekát és megemeltem, mire a farkam elhagyta a punciját. Ekkor lejjebb csúsztam a padon és felálltam. Leállítottam a földre és megfordítottam, hogy nekem háttal legyen. Kezeivel belekapaszkodott a pad támlájába. A szoknyáját feltűrtem a hátára, a farkam pedig a hüvelyéhez igazítottam és ismét behatoltam egy erőteljes mozdulattal. Felnyögött. Megragadtam a csípőjét és hevesen dugni kezdtem. Néztem, ahogy a farkam ütemesen mozog benne; elmerül, majd ismét feltűnik.

Arra lettem figyelmes, hogy valami hozzáér a golyóimhoz; az egyik kezével a csiklóját kezdte el izgatni, és közben az ujjhegyei hozzám értek, ahogy mozogtam benne. Egyre hangosabban nyögdécselt, én meg csak lökdöstem egyre hevesebben. A golyóim neki-nekiütődtek, ujjaim a fenekét markolták és csak dugtam.

Éreztem, hogy közeledem, ő meg egyre csak nyögött, majd lábai megremegtek. Éreztem, hogy kissé megroggyan, hüvelye izmai pedig hirtelen összehúzódásokba kezdenek. Erőteljesen megfogtam a csípőjénél, hogy ne essünk el, és folytattam benne az intenzív mozgást. Az izmainak szorítása nálam is megtették hatásukat és hamarosan megtöltöttem forró nedveimmel. Dugtam tovább, míg lankadni nem kezdett a férfiasságom. Ekkor kihúztam belőle és lerogytam a padra. Ő meg mellém. Itt pihegtünk egymás mellett.....
Szeretlek kicsim!!! és nem akarlak elveszteni soha!!! nem érdekelnek az emberek!! nem érdekel hogy mit gondolnak!!! nem érdekel senki!!!CSAK TE!!!!mindig is szerettelek nagyon de nagyon... csak nem mondhattam ki.. nem mutathattam ki .. te is tudod mit éreztem rég..ez most sem változott!! csak erősebb lett ez az érzés!!! a távolság megtanitott jobban becsülni jobban szeretni!! és én szeretlek és becsüllek téged!!!
te vagy nekem a mindenem!!te vagy a igazi!! te vagy a legnagyobb szerelmem mi sirigtartó!! bármerre is sodor el minket egymástól az idő én szeretni foglak mig élek!!!.... nemakarom hogy elsodorjon a sors tőlem!!!! melletted akarok élni és meghalni!!!!mindig mikor megláttalak kint a szivem összeszorult..a toromban kalapált..nem tudtam megszólalni sem....mert azóta ég bennem a tűz mit gyújtottál..azóta mióta megismertelek..azóta mióta kaptam egy esélyt.és ez a tűz nem húnyt ki!!mindig is tombolt bennem legbelül!!próbáltam hamis érzelmekkel eltemetni.. de nem ment..mert lehet a földön 3 000 000 000 nő,de szivem csak egy van!!!és az én szivem már régóta a te mellkasodban dobban!!!♠
"Túl sokszor érezzük azt,hogy a sors csúf játékot űz velünk.Semmi sem sikerül.
Nem történnek meg,a dolgok amikre vágyunk.Nem szegődik mellénk az akit szeretnénk.Igazságtalannak tituláljuk az életet.Pedig minden úgy történik,
ahogy történnie kell.El kell tudni fogadni,hogy az élet a maga medrében halad.
Emlékszel még?Gyermekként sírtál,mert nem kaptad meg azt a bizonyos játékot.
Lehet hogy arra volt akkor és ott szükséged,hogy ne kapd meg.Attól lettél ma
az aki.Ugyanígy van ez a mostani vágyaiddal is.Persze ma már kicsit többre vágysz mint egy kisautó,vagy egy baba.De a lényeg nem változott mióta felnőttél.
A lényeg sosem változik...
Az emberekkel az életedben is hasonló a helyzet.Ezt már nehezebb elfogadni.
Van aki nem maradhat velünk,addig amíg mi szeretnénk.Vannak olyan
emberek akik csak átutazóban vannak a mi életünkben.Ez a nehéz dolog.
Amikor el kell engedned valakit,és ezzel le kell zárnod magadban egy korszakot.
De meg kell tenni,mert mindenki céllal érkezik,távozik életünkből.Ha megtanultad
tőle amiért melléd küldte az ég,tovább kell mennie.Ez az élet rendje.Meg kell
tanulnod elengedni,mert neked is menned kell tovább.Oda az mellé,akinek te
kell megtaníts valami fontosat az élethez,mielött továbbmennél."
Fiú: Mi ez?
Lány: A kezem.
Fiú: És mit nézzek rajta?
Lány: Jajj, te buta! Azért tartom, hogy fogd meg!
Fiú: *Félénken megfogja a lány kezét*
Lány: *Szótlanul néz a fiúra, és vár valamire*
Fiú: Megijesztesz! Miért nézel ennyire?
Lány: Most éppen a számat tartom, hogy csókold meg! *megcsókolja a fiút*♦
Volt egy nagyon gyönyörű pár, egy barna fiú és egy barna lány. Boldogok voltak hosszú éveken át, bár csak ilyen lenne az egész világ! Igen, de örökké semmi sem tarthat, a fiú útja másfelé haladt, szerelmük most már csak egy emlék maradt. Egy álomszép álom foszlott szerte, a lány zsebkendője könnyeit nyelte, körülötte megváltozott minden, sajnos ő nem felejt könnyen. Aki most ránéz az utcán, azt kérdi magától: "Miért? Hisz nemrég még majdnem repült a boldogságtól, most pedig épp, hogy nem hal a szomorúságtól."


Már elteltek hosszú-hosszú hónapok, s a lány azóta is egy srác miatt zokog. Egy srác miatt, ki most másra mosolyog, s másnak küldözget óriási virágcsokrot. Szerették egymást hosszú éveken át, nem mondták, hogy elhervadt a virág. Fájdalom s könny ragyogott a szemében: "Hát nem jutottam eszedbe egyszer sem? Már mások ülnek kis piros padunkon, olyanok, akik szerelmesek és boldogok nagyon. Kár, hogy már engem nem tudsz szeretni, és sikerült ily hamar elfelejteni. Nekem ez nem megy ily könnyen, még most is emiatt folyik könnyem. Mire e levél hozzád elérkezik, a síró kislány már nem létezik. Nem láttál hulló csillagot? Én voltam az, ki eltávozott."♥♠
*Találj valamit, amiben ki tudsz teljesedni, valamit, amit ha csinálsz, úgy érzed, a helyeden vagy. Találd meg az otthonod, azt a valamit, amiben ha elmerülsz, boldog vagy. Legyen az bármi. Csak csináld. Kell, hogy legyen valami, mindenkinek van valamije. Valamije, ami boldoggá teszi, ami miatt úgy érzi, van értelme az életének.*
Minden energiámat kiszívja ez a sivatagi meleg. Munkából hazamenet már úgy vonszolom magam, mint a csiga.
Otthon is olyan meleg van, hogy elviselhetetlen. Már alig várom, hogy egy csendes esö elmossa a lépteimet. De mindegy, hogy süt a Nap, esik az esö, nappal van, vagy éjszaka, szívemnek TE vagy a legkedvesebb.♥♥