I like you! Like everything!

New likes
"Kínában egy vízhordónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott.

Az egyik edényen volt egy repedés, míg a másik tökéletes volt és mindig egy teljes adag vizet szállított. A pataktól a házig tartó hosszú séta végén a megrepedt edény már csak félig volt vízzel. Két teljes évig ez így ment, minden nap -a vízhordozó már csak másfél edény vizet szállított vissza a házba. Természetesen a tökéletes edény büszke volt a teljesítményére, hisz tökéletesen csinálta a dolgát, de a szegény törött cserép szégyellte a tökéletlenségét, és nyomorultnak érezte magát, hogy csak feleannyit tudott teljesíteni. A két év keserűség után, egyik nap megszólította a vízhordozót a pataknál.

- Szégyellem magam, mert a víz szivárog egész úton hazafelé.

A vízhordozó így válaszolt a cserépnek:
- Észrevetted, hogy virágok az ösvényen csak a te oldaladon teremnek, s nem a másik cserép oldalán? Ez azért van így, mert én mindig tudtam a hibádról, és virágmagot szórtam az ösvénynek erre az oldalára. Minden nap te locsoltad őket, amíg visszasétáltunk. Két éve leszedem ezeket a gyönyörű virágokat, hogy az asztalt díszítsem velük. Ha nem lennél olyan, amilyen vagy, akkor ez a gyönyörűség nem ragyogná be a házamat.

Tanulság: Mindannyiunknak megvan a saját különleges hibája. Mi mindannyian törött cserépedények vagyunk. De ezek a törések és hibák, amik mindannyiunkban megvannak teszik az életünket olyan nagyon érdekessé és értékessé. Csak el kell fogadnunk mindenkit olyannak, amilyen, s a jót meglátni másokban."
Amikor már mindennél jobban vágyok arra, hogy Veled lehessek, de nincs rá lehetőségem, hogy megtegyem, mindig zenét hallgatok, és verset olvasok! Akkor most jöjjön egy kis zene, és néhány vers! :) - ♥♥
"Mindennek adjuk meg, ami neki jár. A szemnek a látványt, a fülnek a muzsikát, a gondolatoknak a szárnyalást, a testnek a felüdülést, az igazságnak az elismerést, barátnak a barátot, az embernek a megbecsülést." (Tatiosz)
Az embereket akkor sem érdekli az, hogy ki is vagy, ha nem játszol szerepet. Az embereket csakis saját maguk érdeklik. Miközben a legtöbb azt sem tudja, hogy saját maga kicsoda...
Talán, neked az bennem az átok, ami nekem benned az áldás.
Az hogy beléd láttam egy pillanat alatt, s Te is belém láttál.
"Az életben a legjobb dolgokért nem kell fizetni!"♥♥
Nem vagyok elmebeteg,nincs szükségem orvosra,mint ahogy azt egyesek írták,és én ha akarok valamit akkor szépen kérem,és nem szoktam semmit erőltetni,mert minél jobban erőltetünk egy kapcsolatot,annál távolabb kerülünk attól akit szeretünk!!*(GJ)
Nem tudom, te mennyi idős lehetsz GJ, de már sok éve nézem itt a kirohanásaidat. Eleve úgy kellene(és nem kéne) kezdned a mondandódat, hogy szeretnék, nem úgy hogy "akarok". Tudom, hogy bántó amit írok, pedig csak a hasznodra válhat, hidd el. Számodra biztosan bántó. Pedig ez pozitív meglátás(nem kritika) részemről. Ne akarj, hanem remélj. Ne erőszakoskodj, ne akarnokoskodj, és mindenek előtt lég őszinte, magadhoz a legfőképp. Eddig se vezetett semmire, az a gondolkodás és stílus, amit te itt képviseltél. Talán változtatni kellene, változni kellene. Ha vezetett volna valamire az, amit itt Te képviselsz, már nem itt írogatnál. Nem elég szajkózni az eszméket, amikről tudod hogy szépek, és helyesek. Hinni kell, és tudni, de legfőképpen, neked belül változni. Persze támadhatsz is ezért, amit most írok, pedig ez nem bántás. Gondolkodj kicsit. Leld meg az utadat, de ne csak látszatból.
Egy csillag sem ragyog fenn az égen remélem a tiéd még ragyog,amit tőllem kaptál,két éve karácsonykor,akkor még nem tudtad,a szívem és lelkem adtam neked akkor,mert a ☆ vagyok én,az élet!Jó éjt nagyon hiányzol!Hosszú hétvégét akarok veled,nekem a péntek megfelelne,ha akarsz találkozni velem!Jó éjt!☆(GJ)→<3(ev)
Találkozunk,beszélni akarokveled!Hiányzol,szeretlek!☆(GJ)→<3(ev)
átöleljük egymást
úgy beszélgetünk
megtaláltuk
az igazi
életünk
Most még nem kellek ,mert nagyon tetszik a haverod húga aki most lett 18...
De kíváncsi vagyok , akkor kellenék e , ha 4 év múlva újra látnál..
Hidd el bánnád azt a napot, mikor elutasítottál, és nevettél azon hogy azt mondtam szeretlek..
De akkor már késő lesz ...már nem fogsz érdekelni..-.-
Nem, ő nem a barátom...De szeretem az öleléseit, a szemeit, a mosolyát...A rengeteg közös emlékünket, a perceket, amikor együtt nevettünk...Azt hiszem, szerelmes lettem a barátságunkba. ♥♥♥
Örökké szeretlek, akárhogy fáj is…

A karomon bilincs, a szívemen lakat,
Ülök a mélyben, nem hallom a hangodat…
Várok rád, várok. De te nem jössz el soha.
Láncomat letépném, és futnék, de hova?

Fény az alagút végén nem ég, nem látszik,
Néhány könnycsepp arcomon sietve játszik...
Szólj hozzám! Térden állva könyörgök neked,
A remény már meghalt, mert tudom, te nem teszed.

Pedig nekem te jelented a világot,
Hiába teszel vízbe hervadt virágot…
Szeretlek, hát nem érted? Hogy mondjam másképp?
Mintha csak egy mély szakadék alján állnék.

Ez tudom, hogy reménytelen, de képtelen
Vagyok elengedni azt, akit szerettem,
És örökre szeretni fogok, tudom.
A szívem vérzik, és fáj, ha mással látom
Roland : aszt hallottam hogy szeretsz még
Roland : ez igaz??
Barbi : Nem tudom..........
Roland : akkor kitől kérdezem meg??
Barbi : de ezt így még nem tudom eldönteni.....
Roland : akkor hogy tudnád???
Barbi : szerintem akkor jövök rá. a dolgokra. ha lesz valakid már...
Roland : ja ja lehet
Barbi : biztos.. -_-
Roland : akkor gyorsan szerzek valakit hogy visszaszerezzelek
Barbi : aztán beleszeretsz abba. -.-
Roland : nemm
Barbi : aha..most ezt mondod....
Barbi : ez mindig így van.. jhajj nekem nem kell. aztán a nagy szart nem


a végén.. nem beleszeretett abba akivel hülyíteni akart.?!
áhh. hogy ezt mennyire utálom.!!!! -.-"