I like you! Like everything!

New likes
Nem tudjuk egymást megváltoztatni. Sokan úgy mennek bele egy párkapcsolatba, hogy "majd megnevelem." Felejtsd el. Egyet tehetsz érte: hogy szereted. Akkor is, ha egy életen át dörzsöli a két pracliját. Ha idegesít, ne menj hozzá.
Odáig el tudsz jutni vele, hogy ritkábban mos, vagy stikában mos - de mosni fog, mert ez a lényében van. Ő olyan. Minden szokás előbb-utóbb jellemmé válik, s azt nagyon nehéz megváltoztatni.
Újjá kellene születni hozzá, s ez nagy ritkaság. Inkább próbáld megkedvelni azt, hogy mos. Szeresd meg. Tekints rá úgy, hogy ez nemcsak bosszantó, de kedves is, és még mindig jobb szokás, mintha ragadozó farkas lenne. Bár azt is meg lehet szeretni, csak nehezen.
Nagy az Isten állatkertje. Ne feledd, te is egy állatfajta vagy benne. Mondjuk nem mosol, de rágcsálsz például, vagy lusta vagy, és téli álmot alszol, mint a macik. Azt is nehéz kibírni, ha valaki lobbanékony, indulatos ragadozó, vagy egy ideges és nyugtalan majom.
A párkapcsolatok zöme azért megy tönkre, mert nem bírjuk ki egymás természetét. Irritál minket. Minél érettebb és bölcsebb egy lélek, annál több embert visel el - még egy idegennel is jól elvan. Ha az egód nem annyira monomániás és kőkemény, sok emberrel ki tud jönni. Képes vagy közösségben létezni, és nem azt látod egy mosómedvében, hogy mindig mos, hanem azt, hogy milyen jólelkű, aranyos maci.
Egy idő után már nem is látod, hogy dörzsöli a két pracliját. Mások figyelmeztetnek rá. "Te, a nejed miért csinál mindig így?" - és ha erre azt kérdezed: "Hogyan?" - az nemcsak azt jelenti, hogy megszoktad őt, hanem azt is, hogy szereted.
Müller Péter
Ne feledd, hogy az igazi szerelem nem a dombornyomásos meghívókról szól. Az igazi szerelemre akkor bukkansz, amikor legkevésbé várod. Igaz szerelem megkockáztatni, hogy nem lesz "boldogan éltek, míg meg nem haltok", az igaz szerelem megfogni a férfi kezét, aki annak szeret, aki vagy, és azt mondani: nem félek hinni benned. Egy ilyen szerelem mindent túlél. D
Imádlak! Míg világ a világ, míg csak kinyilik egyetlen virág, míg csak létezem mindig imádni foglak. Ezért lettem részese az életednek.♥♥
Kedves nők!Mi férfiak tudjuk,hogy mi a kötelességünk,mert természetes dolog,hogy nekünk kell udvarolnunk nektek,nem pedig forditva,de ha megkeresünk benneteket,mert tudjuk,hogy az érzések kölcsönösek,akkor ne forditsatok hátat nekünk,mintha semmit sem éreznétek irántunk,mert nem csak ti vagytok sebezhetőek,hanem mi is,és nekünk is nehéz újra megtenni a lépést,föleg ha többször is ugyan azt éreztetitek velünk,mert nektek sem esik jól ha mi tesszük ezt veletek.Néha nektek is fel kell vállalnotok,ha hibáztok,nem csak nekünk,mert könnyű a férfiakat hibáztatni mindenért,nem mindenki egyforma,csak ész re kellene vennetek.Tisztelet a kivételnek,mert nem minden lány egyforma.Köszönőm,hogy elolvastátok!
Oka van annak, hogy beléptél az életembe és megvan a magyarázata annak is, hogy miért nem engedem, hogy kilépj belőle. ♥♥
Én vagyok állítólag a "legjobb barátnőd" és a "hugod"..... De mégis szíved van ahoz h az ex-pasimmal akarsz járni titokban... szánalmas vagy gecc.. és azt mondtad h én vagyok nked az első hát nem bazdmeg én vagyok nked a 2.... úgy h most helyet cseréltem az ex-pasimmal. de nyugodtan csináld ezt csak engem fogsz elveszíteni az igaz barátodat...
Szeretem a Mónit,de a Csillát dugom,és közben a Szerelmemmel vagyok,és már itt az új csaj akivel kavarok,a másikkal szívok és kocsmázok..
A szerelem nem ér semmit, ha nem vagy hajlandó elkötelezni magad. Nem csak arra kell gondolnom , hogy mit akarok én,hanem arra is,hogy mit akar ő. Ésnem csak most,hanem a jövőben is.. ☆(GJ)
Mondj három vodka márkát! -Absolut, Stolicuaja, Finlandia. -Mondj három óvszer márkát! - Durex, Rákó, Lifestyle. -Mondj három talicska márkát! -ööö... -Na látod.. Inni meg b@szni tudsz, de dolgozni bezzeg.. - Bocs gondolkoztam. xd talicska márkát? truper, hammerlin, capito. ;)bazdmeg!
Létezik egy olyan ember, akit régen nagyon szerettél, és most azt mondod, hogy nem érzel iránta semmit. Egy olyan ember aki ott csücsül a szíved trónján és mindig rágondolsz amikor továbblépsz az élet bizonyos szakaszain. Egy olyan ember akinek naponta legalább egyszer megnézed a profilját, csak azért, hogy meglásd mi történik vele. Egy olyan ember, akihez dolgok fűznek, és ha találkozol egy ilyen dologgal, legyen az egy fénykép, egy zene, egy helyszín, bármi, te elmosolyodsz, beugranak a régi emlékek, hogy milyen jó is volt vele, és azon kapod magad, hogy az örömöd sírásba megy át, mert már tudod, nem lesztek többé együtt. Vagy meglátsz valamit, amit nem szeretnél, és egész nap csak arra tudsz gondolni, és érzed azt a könyörtelen fájdalmat ott legbelül. Egy olyan ember, akit ha meglátsz érzel valamit, ki tudja mennyi idő után még mindig. És ekkor azt mondod, hogy te nem szereted, és igazából ezt is gondolod.. de a szív tudja az igazságot.♥
Tudod mit szerettem meg először benned? - Mit? - Az illatod. - És mi volt a második? - A mosolyod. - Hmm... a harmadik? - A harmadik? Jó kérdés... Addigra már teljesen beléd estem.♥♥
Szeretlek
és folytathatnám: szeretlek, mint...
és bizonyára jutna eszembe még friss hasonlat,
jól hangzó, kevésbé kopott,
de így mondom pőrén, dísztelen,
vedd vallomásnak vagy tényközlésnek,
akár messze vagy,
akár a szomszéd szobában,
akármi volt, van, vagy lesz velünk,
igémet hirdetem, vállalom, vissza nem vonom:
szeretlek!
Fickó a naiv szőke csajszinak:
- Gyere fel hozzám, van néhány jó lemezem.
- És megígéred, hogy csak lemezt hallgatunk?
- Rendben.
- És ha nem tetszenek a lemezeid?
- Az más. Akkor szépen felveszed a ruhád és hazamész☺
Olyan jó amikor mellette ébredsz. Ő még alszik és te csak nézed. Ilyenkor minden olyan tökéletes! ♥♥
Srác: szia, megadnád a telefonszámodat?
Csaj: benne van a telefonkönyvben.
Srác: és a neved?
Csaj: az is benne van a telefonkönyvben.