I like you! Like everything!

New likes
Üdv 2015-ben.!
Ahol van Izom póló- de izom nincs!
Ahol van Melltartó- de mell nincs!
Ahol van Kapcsolat- de érzelem nincs!
Ahol van Büszkeség- de nincs mire!
Ahol van Barátság- de nincs kire számítani!
Ahol van Fiatalság- de cucc az életük!
Ahol van Szerelem- de nincs hűség!
Ahol van minden de még sincs semmi!
Mikor valami rossz dolog történik Veled, három választásod van. Hagyhatod, hogy meghatározzon, és befolyásolja a hátralévő életed. Engedhetsz neki és hagyhatod, hogy elpusztítson; vagy szembenézhetsz vele és erőt meríthetsz belőle! Bármi is történt, bárhogy is legyen, mindig van választásod.
Mi a szerelem?
MATEMATIKÁBAN: egy egyenlet
TÖRTÉNELEMBEN: egy háború
KÉMIÁBAN: egy reakció
RAJZBAN: egy szív
BENNEM: te! :$♥
Ez egy ilyen furcsa szerelem
Te az enyém, én a tied sohasem…
Egymás ellen kéz a kézben
Kést forgatunk egymás szívében
Igenigen

Szeress! Utállak! Szeress! IMÁDLAK
Hogyan tudnám leírni, amit érzek, a boldogságot
A világ végére viszlek, ahol egy jó nagy gödröt ások
Amibe majd belefekszünk mindketten és ameddig bírjuk
Szerelmeskedünk magunkkal míg egymást ki nem nyírjuk
Nem sok szomorúbb és fájdalmasabb dolog létezik, mint az, amikor két ember közt véget ér egy szerelem. Bár az élet velejárói a nehezebb periódusok is, melyeket át kell vészelni, ez bizony az érintetteket nem igazán vigasztalja.
Ilyenkor az ember, függetlenül attól, hogy ő vagy a párja szakított, úgy érzi, kitéptek egy darabot a szívéből.
A fájdalmat mindenki másképp éli meg, és másképp próbálja orvosolni. Van, aki sportol, van, aki csak sír és sír, van, aki reggeltől estig beszélget az érzéseiről, más bulizással csillapítja a fájdalmát. Mindenkinek van egy jól bevált módszere, amit az évek során kitapasztal.
Van azonban olyan helyzet is, amikor az ember hiába veti be a korábban jól bevált trükköket, semmi nem segít.
Nem szabadítja fel, ha kifulladásig hajtja magát, vagy telesír egy százas csomag zsebkendőt, nem segít a lelkizés, és a bulizás pláne nem megy.
Ez leggyakrabban azzal fordul elő, akit elhagytak, de még szerelmes, vagy, aki valamiért megmenthetetlennek ítélte a kapcsolatát, és szakított, de mindeközben nagyon sajnálja mindazt, amit elveszített. A szomorúság tehát sokszor csillapíthatatlannak tűnik, pedig nem is olyan reménytelen a helyzet, mint azt sokan gondolnák.
Az egyénileg megtapasztalt szívgyógyító praktikákon felül ugyanis van egy valami, ami mindenkinek segíthet: az embernek meg kell békélnie önmagával. Itt kezdődik minden, ez a kiindulópont a talpraállás felé, az első lépés a boldogság újra megtalálásának útján. Ugye, milyen egyszerű? Erre a legtöbb ember nem is gondol, hisz folyvást elvesztett párjára, visszaszerzésére, a kapcsolat szép pillanataira gondol, és ez a másik megközelítés eszébe sem jut.
Mikor reggel kinyitom a szememet, mikor este imára kulcsolom a kezemet, mindig azt kérem, nagyon sokáig maradj még meg nekem. Mert màr maga a létezésed tudata is örömmel és ragyogással tölti el a szívemet. Szeretlek!♥♥
Emlékszel, azt mondtam, hogy mindig szeretni foglak… ez így lesz… majd egyszer túllépek Rajtad, új életem lesz, más lesz a társam, de akkor is szeretni foglak… a távolból, úgy, hogy már talán az emlékezetedben sem őrzöl… de én emlékezni fogok Rád, és majd egyszer, elmondom az unokáimnak, hogy volt rég egy fiú, akit mindennél és mindenkinél jobban szerettem… és talán… majd sok év múlva még Neked is eszedbe jutok… ki tudja…
Elmentél tőlem és én hagytam, hogy menj. Hiába lett volna minden, ki menni akar, hagyni kell... és ha egyszer megkérdeznéd tőlem, hogy mit jelentesz nekem ? Zavarba jönnék és nagysokára azt mondanám: Már csak egy elmúlt szerelem... és nem venné észre senki sem, hogy titokban könnyes két szemem, mert még mindig Te vagy a mindenem... és ha ismét megkérdeznéd tőlem, hogy mit jelentesz nekem ? Büszkeségből azt felelném : A, már semmit, semmit sem... csak Te vagy az egész életem...◊
Tegnap este a kishugommal aludtam. Egyszer csak megkopogtatja a vállam...:
-Tesó! nem tudok aludni!
-De.Aludj!
-Ajh.. nemtudok!
Átöleltem és megkérdeztem:
-Mi a baj kicsi?
-Szerelmes vagyok! Tudod?!-mondta a 6 éves hugom.
-Tudod a Boti az ovodában mindig csak velem van, mindig engem ölel át, engem puszil meg, és ha csak ülünk egymás mellett akkor is tudom hogy csak engem szeret!..Jó érzés ez!
-Hát nem tudom kicsi..Minden jónak vége van egyszer.-mondtam Én.
-De hát ennek nem lehet vége! SZERETEM!
-De igen..Vége lehet..És vége is lesz..!
-Mért vagy velem ilyen?-kérdezte könnyes szemmel.Átöleltem.
-Bocsánat, nem akartam!
-Te voltál már szerelmes?
-Igen voltam.válaszoltam..
-És ugye milyen jó?-mosolygott
-Nem! egyáltalán nem jó! Tudod az én szerelmem is csak velem volt, mindig csak engem ölelt át,mindig csak engem puszilt meg.És ha egymás mellett sétáltunk akkor is éreztem hogy csak engem szeret!Jó érzés volt!- mosolyodtam el.
-De akkor mért könnyes a szemed?-kérdezte a kicsi riadtan.
-Megváltozott minden! Most már más a szerelme, soha többet nem lesz velem újra.Soha többet nem ölel meg, és nem kapok tőle több puszit.Soha! És az a legrosszabb az egészben, hogyha elmegy mellettem úgy érzem: talán sohasem szeretett..
-Lehet mégse jó dolog ez tesó?! Nem akarok szomorú lenni mint Te! Nem akarok szerelmes lenni!-letörölte a könnyem és átölelt..♥
Nagyon rossz tudomásul venni,ha valami nem úgy alakul,ahogy szeretnéd,de mindent még ezt is el kell viselned,mert ember vagy,és mivel ember vagy,sok csalódás és szenvedés ér.Igaz, hogy idővel már nem fáj annyira,de a seb,amit okoztak neked örökké ott fog tátongani a szíveden,és csak az tudja meggyógyitani, aki ezt ejtette,sőt lehet,hogy már ő sem tudja teljesen beforrasztani. Emberek vagyunk,szeretünk szenvedni,szeretünk gyötrődni, szeretünk fájdalomban élni...bár ezek nélkül talán az életünk nem is lenne teljes igazán.Ezek az apró vagy éppen nagy sérülések teszik néha mégis széppé az életünk.Az emberek az emlékeiknek élnek,van,amelyik rossz és fájdalmas,van amelyik kellemes és boldog.Van amelyikre nem szivesen emlékszel,és van,amelyik akkor is eszedbe jut,ha éppen semmi különöset nem csinálsz. Van,amelyikből tanulsz,van amelyik hiányzik,van amelyik szeretettel tölt el,van amelyik haraggal vagy gyűlölettel. Van,hogy éppen rosszkor rossz időben jut eszedbe egy-kettő. Van,mikor sirni akarnál rajtuk,és van mikor csak nevetni birsz. Az emlékek örökre benned élnek a fájdalommal és boldogsággal együtt.Lehet épp emlékszel egy szerelemre,egy emberre,akit nagyon szerettél,egy emberre,akit rég elvesztettél,vagy épp lehet egy idegenre,akit csak egyszer láttál.Az emlékek nyomok az életed útján,nyomok,amik elkisérnek a saját utadon.Az emberek ki be vándorolnak az életünkben,viszont az emlékeink örökéletűek.Ezekkel emlékszünk azokra,akiket elvesztettünk. Ezeket meséljük egymásnak,ezeken sírunk együtt,vagy nevetünk. Ezekből segítjük egymást,hisz az emlékekben tapasztalatok is rejlenek.Jótanács:Ne feledj el semmit és senkit sem,bármilyen bántó is volt,bármilyen rosszul is cselekedett,egyszer az életed része volt az,ami történt.Igaz,hogy a szép emlékeken sirni tudnál néha,és lehet szeretnéd,hogy újra megtörténjen, de úgyis minden úgy történik,ahogy megvan irva.Az is lehet, hogy újra megtörténnek a régi dolgok,hogy újra találkozol azokkal,akiket elvesztettél.Nem szabad szomorkodni sose,az élet néha nagyon tud fájni,de az ember erős és túl kelljutni mindenen!◊
Olyat szeretni, akit nem érhetsz el.
Tudni, hogy jobb, ha nem érdekel.
Tétlenül nézni, hogy alakul sorsa,
Látni, hogy vállát ezer gond nyomja.
Figyelni, hogyan sír és nevet,
Úgy, hogy közben téged nem is szeret.
Szenvedni és esélyt sem kapni,
Folyton-folyvást, mindig csak remélni.◊
te szőke , én barna .
te jobbra , és balra .
te beszélsz , én köpök .
te hang vagy , én örök .
te ribanc , én ember .
kb ennyi vagy te seggfej ;)⊕
Te Joe, ismered a szex-rodeót?
- Még soha nem hallottam róla. Mesélj...
- Szóval: hátulról megleped az asszonyt, s amikor már kellőképpen belemelegedtetek a játékba, gyöngéden a fülébe súgod: "Tudod, drágám, ez az a figura, amit a barátnőm is a legjobban szeret!"
- Na és?
- Na és ezután minimum nyolc másodpercig rajta kell maradni! :DΩ
F O N T O S ! ! !
FIGYELEM! Megjelent egy új vírus, amelynek neve: "MUNKA".
Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől, semmilyen
körülmények között ne nyúlj hozzá! Ez a vírus teljesen megsemmisíti a
magánéleted.
Ha kapcsolatba kerülsz a vírussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két
barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába vírust irtani!
Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ezután majd tapasztalhatod,
hogy a "munka" teljesen kitörlődött az agyadból.
Azonnal küldd el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak!
Ha azt veszed észre, hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertőződtél a
vírussal, és a "munka" irányítja az egész életed...≈