I like you! Like everything!

New likes
5 évig voltunk együtt a barátnőmmel. Neki én voltam az első kapcsolata, első szerelem, első minden. Ebből következik, hogy én vagyok az idősebb. Mégis, amit iránta érzek még most is, az leírhatatlan. Mivel én voltam az első, ez lehet az oka annak, ami történt. Nem voltam se féltékeny, se birtokló. Mindenben támogattam. Valahol felkészültem rá, hogy nem marad mellettem. Így is lett. 5 év után idén szétmentünk. Mégse tudunk elszakadni egymástól. Nekem is van valakim már, és neki is van. Az új pasiját bemutatta egyszer, rendes, minden tekintetben szimpatikus, jó fej, remélem, boldogok lesznek hosszú távon is.
A kapcsolatunk barátiba ment vissza, és amikor találkozunk, olyanokat mond, hogy reméli, hogy idővel meg tud bocsátani magának, hogy elhagyott. Bár közös megegyezéssel mentünk szét, én csak az ő érdekében egyeztem bele, mert tudtam, hogy még tapasztalnia kell és úgy sem maradna velem. Ilyet nem kérhetek.
Amikor egyszer találkoztunk, történt valami elég súlyos: lefeküdtünk. Mindketten félreléptünk – ez tény, nincs rajta mit szépíteni, nincs mentség, nem is keresek. És most mindkettőnkben benne van a bűntudat, de ami megtörtént, nem lehet visszacsinálni. Úgy döntöttünk, hogy ez maradjon a kettőnk titka, senkin nem segít, ha előállunk ezzel (mellesleg akkor kellett volna, nem utána). De nem ismétlődhet meg. Ezt megfogadtuk.
Ez történt lassan két hónapja és igaz hogy néha beszelünk róla, sokáig mégis kerüljük a témát. De ugyanolyan nevetséges lenne nem beszélni róla. Én viszont, mióta ez megtörtént, nem vagyok önmagam, eszem, alszom, eljárok dolgozni, figyelmes vagyok a barátnőmmel, teszem a kötelezettségeimet és azt látni rajtam, hogy minden OK. közben vívódom belül.
Azt szokták mondani, hogy az idő segít, de nálam ez nem működik még. Nem tudom, mi van velem, örülök a volt párom kapcsolatának, hogy jó emberrel van, de belőlem azóta olyan, mintha kivettek volna valamit.
Nem tudom, hogyan tehetném túl magam rajta. Lehet, hogy ő már eleve szakítani szeretett volna velem, csak várta az alkalmat, és én tökéletes lehetőséget biztosítottam azzal, hogy a tudtára adtam, hogy az első kapcsolatok nem szoktak örökké tartani, sőt. Lehet, hogy én gondolom egyedül így, de szerintem egy, különben jól működő és őszinte szereteten alapuló kapcsolatban is van olyan szünet, ami esetleg évekig tart. És tudat alatt, illetve már nagyon is tudatosan, abban reménykedek, hogy éveket is képes volnék rá várni, ha van értelme. Kitapasztalja magát és ő dönt, mit akar. Persze a jelenlegi barátnőmmel ez közel sem tisztességes. És azzal, hogy megtettük, amit megtettünk, ez a remény csak hatványozódott. Úgy érzem, ez a mélypont. Az egyetlen megoldás az lenne, ha teljesen elfelejtem, már arra is gondoltam, hogy szakítok a barátnőmmel és elhagyom az országot egy darabig, mert bárhova is mennék határon belül, mindig rá fogok gondolni, hogy nincs messze és elérhető, ha látni akarom. Talán ezzel az ő kapcsolatán is segítek, mert megkönnyítem a dolgát, ha helyette hozok meg egy ilyen döntést.
Mintha szárnyalnék,
Mikor hozzám érsz olyan, mint egy álom.
Álmodnék, kettőnknek egy szebb világot!
Élveznéd, csak állj mellém és majd meglátod,
Álmodnék, Veled álmodnék! ♥
Kérlek döntsd el, hogy velem vagy ellenem,
Ha nem tetszik az életem.
Már nem érdekel, nem érdekel,
Ha neked nincs, ami megfelel.
A legjobb dolog az életben, ha van testvéred! A testvér olyan személy aki mindig mindenkor melletted van! Kiskorodban vele játszol, vele verekedsz! Nagyobb korodban idegesítő személy szerepét tölti be életedben, de amikor már "teljesen" felnőtté váltok rájöttök, igen is fontos emberek vagytok egymásnak! A testvért nem lehet utálni, nem lehet megvetni mert a miénk! A mi vérünk az életünk talán legjobb része! Elfelejteni? Lehetetlen, sőt bűn! Mert van valaki akire mindig számíthatsz még akkor is ha bajban vagy! Akinek te is falazol mert kötelességednek érzed a titkai megtartását! Testvéri szeretetben élni jó! Ezt soha ne felejtsd el! ♥
Azt akarom, hogy nézz, de azt is akarom, hogy erről ne tudjak.♥
Imádom nézni ahogy elmész mellettem a nélkül hogy rám mosolyognál, vagy csak egyszerűen rám nézz... Imádom hogy naphosszat tudsz beszélni a barátnőimmel rólam, de velem nem...
Imádom azt amikor rád nézek és minden közös emlék eszembe jut: a séták, az ölelések, a kézfogások... és hogy ezek mind szép lassan szertefoszlanak.
Legalábbis neked... mert akit a legjobban imádok...hogy akárhányszor elmész mellettem még mindig akkorát dobban a szivem mintha kiakarna ugrani belőlem, és a tiéddel találkozni, hogy rádnézve újra meg újra felszakadnak a régi sebeim, hogy szemedbe nézve mégmindig otthon érzem magam és biztonságban, hogy még mindig érzem kezed tapintását, a hajad illatát, a nevetésed hanglejtését és minden sebet amit bárki is okozott neked...
Ismerlek. Ismerlek, hiszen csak az volt minden vágyam hogy megismerjelek :)
Sosem tudom elfelejteni azt ami kettőnk között volt...soha! De nem is akarom...
Köt hozzád minden pad a parkban, minden buszmegálló ahol együtt álltunk és minden könnycsepp amelyet érted hullatok ki...mind érted van...
Bárcsak látnád az én szememmel a világot...
Szeretlek kicsim!!! és nem akarlak elveszteni soha!!! nem érdekelnek az emberek!! nem érdekel hogy mit gondolnak!!! nem érdekel senki!!!CSAK TE!!!!mindig is szerettelek nagyon de nagyon... csak nem mondhattam ki.. nem mutathattam ki .. te is tudod mit éreztem rég..ez most sem változott!! csak erősebb lett ez az érzés!!! a távolság megtanitott jobban becsülni jobban szeretni!! és én szeretlek és becsüllek téged!!!
te vagy nekem a mindenem!!te vagy a igazi!! te vagy a legnagyobb szerelmem mi sirigtartó!! bármerre is sodor el minket egymástól az idő én szeretni foglak mig élek!!!.... nemakarom hogy elsodorjon a sors tőlem!!!! melletted akarok élni és meghalni!!!!mindig mikor megláttalak kint a szivem összeszorult..a toromban kalapált..nem tudtam megszólalni sem....mert azóta ég bennem a tűz mit gyújtottál..azóta mióta megismertelek..azóta mióta kaptam egy esélyt.és ez a tűz nem húnyt ki!!mindig is tombolt bennem legbelül!!próbáltam hamis érzelmekkel eltemetni.. de nem ment..mert lehet a földön 3 000 000 000 nő,de szivem csak egy van!!!és az én szivem már régóta a te mellkasodban dobban!!!♠♥♥♥♥♥♥♥♥
" Az igazi férfi játszik. Nem rohan ajtóstul a házba, lassan közelít és puhán. Vadászik. Csak úgy mellesleg megérint. Mögénk lép, nyakunkba csókol, a tenyere a tenyerünkben szikrát csihol. Az igazi férfi nem siet. Tudja, hogy idő kell a vágyhoz, megvárja szépen, míg megszűnik körülöttünk a világ, és már csak őt látjuk, már csak azt akarjuk. Nem elveszi, odaadjuk. Nem eltűrjük, hanem befogadjuk. Az igazi ölelés visszafogott, úgy kúszik végig a testen, mint a napfény, lassan és puhán, időt hagyva a vágynak, hogy növekedjék. Nem kell hozzá más, csak egy férfi, aki szeretni tud, s egy nő, aki hagyja, hogy szeressék. "
Tudom , hogy hátulról szereted csinálni, úgy elélvezel. Én mindenre képes vagyok!
Ha hülyeség van, akkor benne vagyok... Ha csavarogni kell, én ott vagyok... Ha buli van, akkor nagykorú vagyok... Ha a szívem kéne, az már másé... Ha valami kell, megszerzem... Ha valakit szeretek, azért bármit megteszek... Ha a barátom vagy, mindig számíthatsz rám... Ha beszólok, szólj vissza... Ha szeretlek, az nem hiába van... Ha azt hiszed ismersz, tévedsz... Ha azt hiszed boldog vagyok, tévedsz... Ha azt hiszed vége, még korán sincs... Ha egoistának tartasz, tudd én tisztában vagyok a hibáimmal... Ha választani kell, tedd azt... Ha szólni akarsz, mond ki... Ha kicseszel velem, visszakapod... Ha azt hiszed haragszok, az a baj h nem tudok... Ha azt hiszed ráérek, nincs időm még annyi se... Ha lehet veled hülyülni, bírlak... Ha nem megy, kár erőlködni... Ha azt hiszed érdekel a pénzed, jó nagy hülye vagy.
Be mersz menni, vagy kint maradsz?
Lehet, hogy megjárod, lehet, hogy sikert aratsz.
Ha bemész, jobbra fordulsz, vagy balra?
Ha eltévedsz, azt mondják rád, balga.
Sebesen cikázol ismeretlen tájakon.
Kacskaringós utakon, nyaktörő pályákon.
Furcsa térben bolyongsz végtelenül,
A hely felé, mely a leghasztalanabb mind közül.
A váróba. Ahol várnak.
A vonat indulását várják, hogy megérkezzen a busz,
Hogy felszálljon a repülő, a csomagra, mit targonca húz,
Hogy elálljon az eső, megcsörrenjen a telefon
Hogy essen a hó, és a rosszból legyen végre jó.
Drágaköves karórára, egy szép mezre.
Loknis parókára, új kezdetre.
(Törés)
Olyan sokáig értettem meg, hogy mit szeretnél nekem mondani. De megértettem. Szeretsz, és én is SZERETLEK. Számít valami ezen kivül még az életben? Nem. Mert valójában ez az igazi boldogság. Minden egyéb más csupán kellék az élethez. Nem számít mennyi van belöle. Mert az összes mit sem ér, ha nincs egy szeretö szív melletted. V
Mindenkinek van egy álma,
Az enyém TE lettél.
Nem akarok mást, csak hogy ne unjam meg. Nem akarok mást, csak hogy elég izgalmas legyen. Izgalmas annyira, hogy lekössön, hogy rá figyeljek, hogy ne érdekeljen más. Törődjön annyira, hogy ne taszítson, de megtartson. Szeressen úgy, mint senki más, de csak annyira, amivel nem fojt meg. Talán van ilyen, talán nincs. Lehet, hogy még meg sem jött. Fene tudja. Úton van.
Amikor a közelemben van hevesebben ver a szívem. Ahogy a szemebe néz úgy érzem mintha csak mi ketten lennénk a földön.Ahogy meg fogja a kezem érzem biztonságban vagyok vele.Ahogy félve ölel át mert fél,hogy egy nap már nem teheti meg.... És mind-e közben olyan érzés van bennem mintha egy álomban lennék...akkor most ezek szerint bele szeretem...Igen azt hiszem,hogy el rabolta a szívem.Igen neki sikerült ♥