I like you! Like everything!

New likes
Mindig lesznek személyek, akiknek nem fog tetszeni az, aki vagy, amit teszel. Akik másként és jobban csinálnák a helyedben. Akik tudják, hogy kéne élned, mit kéne érezned. Akik mást látnak a tetteidben, mást hallanak ki a szavaidból, másként ítélnek meg. Megfelelni mindenkinek nem lehet és nem is kell. Hisz életed legfőbb bírálója csak te magad lehetsz. Amíg tetteid során a jó szándék vezérel, amíg mondanivalód igazat szól, ha szíved szava szerint élsz, addig nem számít, hogy mások kinek látnak. Ha magadba tekintesz úgy is tudod ki vagy.♥
Téged akarlak, akivel ovisokként lehet viselkedni, ha éppen ahhoz van kedvünk. Téged, akivel órákat beszélgetünk és észre sem vesszük az idő múlását. Akivel minden búcsúzás órákig tart. Téged akarlak, aki engem akar, teljes valómban, pont úgy, ahogy vagyok. Téged, aki nem megváltoztatni akar, hanem tökéletesnek lát, minden hibámmal együtt. Téged akarlak, aki a tekintetével, szavaival másodpercek alatt lázba tud hozni. Aki nem fél kimondani, hogy szeret és velem akar lenni örökre, mert tudja játszmázni fölösleges, buta dolog. Téged akarlak, akinek az őszinteség igazi, meghatározó érték. Aki vár rám és türelmes. Téged akarlak, pont TÉGED és már tudom is, hogy létezel.
Gondoltad volna évekkel ezelőtt, vagy akár csak pár napja, hogy az, ami akkor volt, az aki akkor jelen volt az életedben egyszer majd semmit sem fog jelenteni? Nemrég még abban éltél lelkesen, aztán szenvedtél miatta, hamarosan viszont teljesen érdektelen lesz számodra. Mindössze egy aprócska, lényegtelen pont lesz az életedben. Illetve dehogyis lényegtelen. Hatalmas jelentősége van. Ugyanis neki és a helyzetnek köszönhetően lettél Te az, aki. Azért vagy ott, ahol. Ezt soha ne felejtsd. Szóval légy hálás minden egyes találkozásnak. Minden apró történésnek. Lehet, hogy még nem tudod, hogy rövidesen mindez mekkora horderővel fog bírni. De tudnod kell, minden megpróbáltatást mindössze azért kapsz, mert helyette vár valami különb. Valami nemesebb, olyan ami hozzád és neked való. Tudom, most még nem érted miért történt. De hidd el nekem, MINDEN okkal érkezik és távozik. Ne próbáld túlértelmezni! Mindössze engedj el mindent, ami csak átutazott az életeden. Ugyanis az összes számodra nélkülözhetetlen ember és mozzanat láthatatlan cérnával már hozzád van kötve. Az, ami nem tiéd, még ha a fejed tetejére is állsz, akkor sem kapod meg. Ami pedig hozzád tartozik, a megfelelő időben ott lesz veled. Még akkor is, ha a lehető legközönyösebben teljes érdektelenséggel az arcodon próbálsz mellette elsétálni.
Minden áldott nap hinned kell abban, hogy ami a tiéd, az a tiéd lesz. Amit neked szántak, az nem pottyanhat más ölébe, és ha megérkezett, ő bizony nem megy sehova. Visszajön, megsimogatja a buksidat, lehajol, egy puszit nyom rá, magához húz, és közli, hogy ő aztán marad, még akkor is ha a világ összedől. Feletted fog állni, hogy még véletlenül se zúzzon darabjaira. Mert Ő ezért van. Hiszen Ő érted van, Te meg Érte.
rájöttem, hogy létezik olyan ember, aki azt érti, aki én vagyok. rájöttem, hogy két ölelés között mekkora különbség lehet. hogy nem kell félnem, ha áttetsző leszek. vagy túlcsordulok szeretettel. hogy van valaki, akinek a szemében ugyanaz történik, mint az enyémben.
Én pedig, bármi történjen is, nem fogom hagyni, hogy boldogtalan legyél. Összes terhedben osztozni fogok. Ott állok majd melletted, és támogatlak. De azt nem hagyom, hogy őrületbe hajszold és tönkretedd magad! Hogy okos lányként helyénvalóknak feltételezz butaságokat. Nekem akkor is vigyáznom kell rád, amikor te azt gondolod, nincs rá igényed. Mert a sors lehet, hogy farkasszemnézésben jobban teljesít, de mi ketten túlerőben vagyunk. Együtt úgy alakíthatjuk a dolgokat, ahogy mi akarjuk. Érted?
Kapcsolatunk addig tart, ameddig szabadon követhetjük egymást. Bár élesen érzékeled, hogy lemaradok tőled, mégis észreveszed, mikor haladnék kicsit egyedül az úton. Mindvégig látlak magam előtt, és bármennyire lemaradok, sosem hagylak el. Magányomba burkolózva új élmények érnek, ezek megújítanak, frissítenek, időt hagynak, hogy rácsodálkozzam a körülöttem lévő dolgokra. Szükségem van ilyen időszakokra is. Téged mindvégig látlak, lehet közeli vagy távoli a sziluetted, élesen kirajzolódó, vagy homályos, mindvégig ott vagy és engem mindannyiszor bevársz. Kapcsolatunk addig tart, ameddig vitázunk, és nem szitkozódunk. Ameddig nem érzed azt, hogy mert engedtél, akkor behódoltál nekem. Ameddig háborgó lélekkel álmatlanul forgolódsz, és amikor felkelt a nap, alig várod, hogy magadhoz ölelj. Ameddig úgy érzed, minden problémánk megoldható, mert az általános, nem megtámadható tény, hogy szeretjük egymást, a problémapiramis legtetején áll, megingathatatlanul. Kapcsolatunk addig tart, amíg büszke vagy rám és segítesz az utunkon. Ameddig kudarcaimat nem rovod fel, nem használod fel ellenem, nem élsz vissza gyengeségeimmel. Ameddig nem válik lélekgyilkos belőled, és nem ismered a lélek meggyilkolásának ezer módozatát. Nem akarom ezt az arcodat látni. Kapcsolatunk addig tart, ameddig folytatni tudod az általam harapott almát, nincs benned undor, nem vágod le azt a részt, amit ajkaim érintettek. Addig, ameddig enni adsz a vacsorádból. Ameddig minden szavad, megnyilvánulásod kettőnk köré irányul. Ameddig nem engedsz az ágy és asztal alapvető kettősségéből.
nem szeretem látni, hogy szomorú a szemed. elkeserít, hogy nem tudok ellene tenni. nem tudom megoldani a problémád varázsütésre, pedig hidd el megtenném ha tudnám. amit tenni tudok, az az, hogy pillanatnyi mosolyokat csalok az arcodra, megölellek és bátorítalak és elmondom százszor is ha kell, hogy többre vagy hivatott, hogy ne add fel, hogy értékes vagy. ha elfogy az erőm mindig a közös terveinkre gondolok. a lakásra kutyával és macskával, a közös utazásokra, az élményekre, ebből merítek, hogy újabb lépéseket lépjek előre, ez segít, hogy ne torpanjak meg. hiszek benne, hogy minden rossz csak egy állomás és most ha a vonat késik is, előbb vagy utóbb végül célba érünk vele. addig meg itt leszek és támogatlak, ahogy te is engem mikor feladni készülök.
Választás kérdése az egész: beéred kevesebbel, vagy sem? Elfogadod, hogy bánt, vagy búcsút intesz neki? Csak azt tehetik meg Veled, amit megengedsz a másiknak. Tudd, hogy hol a határ, tudd, hogy mikor kell búcsút inteni, hogy mikor nincs már értelme ragaszkodni valamihez, ami talán soha nem is tett boldoggá. Tudom, azt gondoltad, hogy az vagy, talán még mindig. Láttál benne valamit, hogy milyen lehetne, hogy boldoggá tehetne, hogy minden megváltozhatna. Aztán semmi sem történt. Sem tegnap, sem ma - holnap sem fog. De Te még mindig ragaszkodsz egy álomvilághoz ahelyett, hogy búcsút vennél az illúzióktól, és végre a saját csodádat kezdenéd keresni. Indulj el, bízz benne, hagyd, hogy megtaláljon - hiszen létezik.
Úgy érzem az első nagyobb csalódás után már bármit kibírunk. Rájövünk, hogy nincs olyan ember, akit ne lehetne pótolni és elfelejteni. Idővel arra is rájövünk, hogy nem vehetjük magától értődőnek, ha valaki mellettünk van, mert bármikor elmehet. Ahogy mi is bármikor tovább léphetünk. És amit még megtanultam az első nagyobb fájdalomból az az, hogy értékelni kell a másikat! Nagyon kell értékelni. Nem szabad valaminek annyira hétköznapivá válnia, hogy ne küzdjünk érte! A mosolyokért, a szerelemért, a szép szavakért, a boldogságért - ezekért megéri küzdeni."
Nem is tudod hányszor éled újra általad a lelkem saját hamvaiból, mint egy főnix, mikor szorosan magadhoz ölelsz. Hányszor építesz újra mikor összetörnék. Fogod a kezem, vezetsz az úton és elkapsz ha elesnék. Lassan az összes álmom valóra váltod, pedig sohasem kértem. Azért figyelsz rám mert így érzed és ehhez nincs hozzáfogható dolog. Büszke vagy rám, mesélsz rólam, hogy vagyok neked. Büszke vagy arra, amit szeretek (...) elsőként törlöd le a könnyeim ha csüggednék és azt mondod: próbáld újra! próbáld meg sokkal jobban, mint előtte! Jobb emberré tettél és szeretek az lenni, aki melletted lettem.
Szeretek önmagam lenni melletted. Szeretek boldog lenni Veled!
...a szerelemre nincs garancia. De az elmúlt utazásaim alatt megértettem, hogy ebben az életben csak az számít, hogy keressük meg a boldogságunkat, és tegyünk meg érte mindent. Mindegy, hogy ki mit mond, mindegy, hogy ki néz hülyének, vagy eszementnek, teljesen mindegy. De ha a szíved után mész, akkor van esélyed a boldogságra."
Nem lenne szabad szeretnem TÉGED,hisz menyasszony vagyok,de mikor megláttalak remegni kezdett a térdem,mikor a szemembe néztél megremegett a szívem,s mikor megszólítottál mindent és mindenkit elfelejtettem!!!Te mondod,hogy össze vagy zavarodva?Akkor én mit mondjak?Nemsokára örök hűséget fogadok egy férfinek,ki ha nem tör össze akkor most nem itt lennék,de megtörtént.Hazudott nekem,kicsit összetörtem és most szeretlek,de ha megmondanám Neki kikészülne,összetörne és ezt nem akarom,hisz nem vagyok olyan lány,megígértem,hogy megpróbáljuk újrakezdeni,de közben éjszakákon keresztül fent vagyok és jár az agyam,nem tudom mit csináljak!!!Szeretem a vőlegényemet is,de ha látlak vagy beszélünk elfelejtem,hisz TÉGED jobban szeretlek mindennél és mindenkinél!!!Nem merem ezt elmondani Neked,mert nem akarom,hogy megijedj ennél is jobban,de könyörgök én fekszek valaki mással minden este egy ágyba,mikor melletted szeretnék feküdni!!!
Állandóan jár az agyam,de nem tudom mit tegyek!!!HELP!!!!!!!!!
Én vagyok minden rossznak akarója
Tested szakítás után ledobott kibaszott kilója
Minden egyes sértő, megalázó, erőszakos megjegyzés
Én vagyok a tükör, ami azt mondja, soha nem voltál szép.
Én vagyok minden kérdésedre a tagadás...
A letört kilincs vagyok szíved ajtaján.
Szállunk a fény felé nézd ahogy,
Az arcunk összeér.
Döntjük a falakat az ég is leszakad,
Bennem az emléke, örökre megmarad.
Szállunk a fény felé nézd ahogy,
Az arcunk összeér.
Bennem aranyban ég a vízpart,
Ez az emlék örökké tart.