I like you! Like everything!

New likes
Még mindig szeretlek és hiányzol. Legyen szép napod!♥♥
tudodp már nem érdekel,mert amig ő nem hozza helyre az életét,addig én sem tudom!!!(GJ)
A harag ami benned van csak téged pusztít el.
S lám, a szép pillangó kiszabadult szépen,
s szomorúan verdes bábja közelében.
Amit jó emberünk nem tudhatott róla,
születés küzdelme a szárnyak rugója.
Attól erősödik, s képes repülésre,
ha küzdelem árán történt születése.
Így hát a pillangót földhöz köti lánca.
Földhöz ragadtan él, s elvész szabadsága.
Meg kell hát tanulnunk nyílt kézzel szeretni,
kéretlenül senkit nem szabad vezetni!
Fájdalom tüzén át, türelem vizével,
önként rendelkezzen saját életével.
♥♥
Nem,ez már nem szerelem,nem utálat,nem gyülölet,ez már csak egy nagy üresség itt bent,hiányzik valaki,de mégsem!Én már csak arra várok,hogy legalább a saját életed helyre hozd,de ez soha nemfog megtörténni mert ahhoz túl gyáva vagy,hát erről ennyit!!!(GJ)
lehet h a metro fog vegezni velem de elotte megolllek utlek koplek akarmit
mindegyiket elpusztitom
Nem szeretsz már?☺
monndj valamit erről Michael Jackson - Liberian Girl
Hé te. Igen, te. Ne legyél ennyire elégedetlen magaddal. Tökéletes vagy. Ne kívánd többet, hogy úgy nézz ki, mint akárki más, vagy hogy az emberek annyira kedveljenek, mint valaki mást. Ne próbáld magadra vonni azok figyelmét, akik bántanak. Ne utáld a tested, az arcod, a személyiséged, a furcsa szokásaid. Inkább szeresd őket. Ezek nélkül nem lennél magad. És mégis miért akarnál valaki más lenni? Legyél magabiztos. Mosolyogj. Ez majd bevonzza az embereket. Ha pedig valaki is utálna azért, amiért magad vagy, akkor mutasd fel a középső ujjad az égbe és mondd azt, hogy cseszd meg. A boldogságom nem fog többet másokétól függeni. Boldog vagyok, mert szeretem magam. Szeretem a hibáimat. Szeretem a tökéletlenségeimet. Ezek tesznek magammá. És ez az "én" igen is lenyűgöző. :)
talán nincs rád szükségem.hiba volt beléd szeretni.megbántottál.megbocsátottam.elmondtam mit érzek.de mit kaptam cserébe?kibeszéltél a hátam mögött.elmondtad a haverjaidnak hogy beléd estem.talán kinevetnek.de én legalább elmondtam.nem kaphatunk meg mindenkit. nekem mégis fájt az hogy elárultál.mert talán könnyebb lenne élni a tudattal hogy nem kellek.akkor keresek mást.nehéz lesz,de semmi sem lehetetlen.de amit te tettél velem.én bátor voltam.nem lehet hogy te csak szimplán félsz?félsz a tudattól hogy talán mégis kellek.vagy talán szerelmes vagy?mire rájössz hogy mit akarsz.lehet hogy várok még.mert reménykedek. de mire arra jössz rá hogy hol hibáztál.addigra már késő lesz.
Állj, nem gondoltam volna,
Hogy ezt érzem, más szemmel nézek rád!
Beléd estem, s tudom támadni fog majd ,
Az egész világ,
De vállalom érted,
Amíg élek mindig hű leszek hozzád,
Érted bármit más nem számít,
Mindig hű leszek hozzád!
A veszekedés kell.
Minden veszekedés alapja a szerelem és az, hogy boldogtalan, elégedetlen, magányos, vagy féltékeny vagy. Különbség van veszekedés és szitkozódás között. Ha veszekszel, akkor a másik ember még fontos számodra. Szereted, kell neked, és ki akarod javítani a hibát, ez nélküle nem megy. Ezért kommunikálsz, kimondod, amit gondolsz, segítség kell.
A veszekedés azért kell, mert feszültség van benned, kiabálsz, sírsz, kérdőre vonsz. Már átölelnéd, vágysz rá, éreznéd a jól ismert illatot, de nem teheted, még nem. Végig kell játszani a veszekedés- játékot, mert ha nem teszed, akkor a büszkeséget és önbecsülést úgy, ahogy van, összegyűröd és kidobod a kukába. Ha nem veszekszel, akkor behódolsz, bólogatsz, elfogadsz, és egyre csak adsz. A veszekedés felpezsdíti a párkapcsolat lusta vérkeringését, olyan, mint egy gyorsan ható tápoldat, a szerelem, virágzik, izzik, perzsel.
Ha veszekedés van, a szerelem életjelet ad, friss oxigénre vár. Fel akarod éleszteni, szítani, még a tiéd, élj vele akkor. Okosan nem lehet veszekedni, a veszekedés nem lehet tudatos. A veszekedésnek nincsenek betartandó szabályai, a veszekedés ösztönös és szenvedélyes, célja a mielőbbi konfliktuskezelés. Nincs az a párkapcsolati tanácsadó, aki ezt hatékonyabban tudná orvosolni.
Ha nincs veszekedés, akkor elfojtott feszültség van és szőnyeg alá söpört sérelmek. Minden sebet, sérülést, égési vagy vágott sebet azonnal kezelni kell. Megfelelő gyógymód van rá, nem nyalogathatod, mert akkor sajog, elburjánzik, aludni sem hagy a fájdalom. A veszekedéssel nem kell kivetkőznöd önmagadból, nem kell emberi méltóságodat elveszítened. A veszekedés során mindkét félnek arra kell törekednie, hogy mielőbb egymást átölelve, megnyugodva, megelégedve szép álmokat kívánjanak egymásnak. Ez valóban minden közhelytől mentes, mert ha megnyugodott a lelked, az álmod is nyugodt és szép lesz.
Szeretném hogy valaki tényleg szeressen, és mellettem legyen..
Ne fordítson hátat miután megcsókolt..Ne csak nézzen, ha azt mondom szeretlek..
Fogja meg a kezem, bújón hozzám, nézzen úgy rám hogy elhiggyem én vagyok az egyetlen..
Ez annyira lehetetlen kérés lenne??...
Becsüljétek meg végre azokat lányokat, akik nem adják magukat könnyen..
tudod ez az igazság,és nem érdekel,hogy mit gondolnak róllam a szeretteid,nincs több mondandom,ez az utolsó amit ide írtam!!!(GJ)