I like you! Like everything!

New likes
Szeretlek....nagyon hiányzol......kérlek nagyon vigyázz magadra!*(GJ)
Sokmindenkiben csalódtam,bár egyvalaki még mindig nagyon,hiányzik és tényleg komolyan gondltam vele,és nagyon aggodom miatta,de ha ő nem isz nekem akkor felesleges itt írnom,nem akarom mégjobban megbántani,mert nem akarom,hogy miattam mégnagyobb baja essen....*(GJ)
"Szeretlek nagyon jobban mind gondolnád,de láttom te nem így éreztél, csak szórakoznásnak vetted, és ez nagyon fáj.....nem adtál egy kicsi esélyt sem megismerni, miért??????láttom ennyit jelentetem neked........pedig ennyire senki sem fog téged szeretni, tudod van olyan érzésem téged valaki nagyon becsapott(és te ezt rajtam toltod ki) de miért nem vele tetted ezt, miért velem , aki ennyire szeret téged...."de ha ezt szeretted volna feladtad, akkor nekem nincsen más hátra csak, elfogadni.......nem válaszoltál már 2 napja, nem hívsz,nem kuldesz SMS(akkor hogyan is kezdodhettet volna valami el....) de most bár beláttom nem is szeretted volna...) pedig nagyon hiányzol...." és még most is szeretlek..."☆⋆☆♥♥♥(L) minden percben rád gondolok) mi ez ha nem szerelem..."
Légy az a nő, akinek ha a lába megérinti minden reggel a talajt az ördög azt mondja: Ohhh a francba...felébredt!
Bosszút állni az ellenségeimen? ugyan már..elég ha látják, hogy boldog vagyok, és mindegyiket egytől-egyig szétvágja az ideg..
Ne hidd, hogy ismersz. Semmit sem tudsz rólam. Láthatsz valamit, bármit, belőlem, de az nem én vagyok. Csak az lehetek, amit kihozol belőlem. Rád reagálok, a szavaidra, a viselkedésedre, arra, ami vagy, és igen, akárhogy is legyen, ha nem a legjobbat hozod ki belőlem, azt, akit szeretek, én bizony arrébb állok, te meg nem fogod érteni, hogy mi van. Pedig csak annyi, hogy ragaszkodom magamhoz. Igen. Veszélyes vagyok. Kockázatos játék, de csak akkor, ha nem tudsz bánni velem.
"Nekem, tényleg osszinték voltak feléd az érzések, de te elengettél, és nekem ezt respektálnom kell...." bárhogy is kuzdottem, érted......"☆⋆☆♥♥♥,Jó éjt..."
Hiányzol,amikor este egyedül fekszem az ágyamon
Párnámat szorosan magamhoz ölelem,úgy alszom.
Rád gondolok,álom nem jön a szememre
Rád vágyom,ölelő két kezedre. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Dukai Regina és Feczesin Róbert szakítottak.

A csinos modell, Dukai Regina egy szűkszavú Facebook-bejegyzésben tudatta kedden este a rajongóival, hogy ő és az Olaszországból idén nyáron hazatért focista, az élvonalban listavezető Videoton FC csatára, Feczesin Róbert, akivel évek óta együtt voltak, már nem alkotnak egy párt a magánéletben.
Az élet nagybetűje
még hátba vág elégszer
ahhoz hogy ne fájjon
úgy sincsen elég szer
a részed vagyok én is
de a tiéd a történet
nem téged faragnak
hanem te meséled.
" Még egy mosoly, ami felkavar, még egy érzés, amiről már rég azt hitted, hogy nem létezik, hogy senki sem tudja kihozni belőled, de neki sikerül. Aztán meg van, hogy csak jön és megy. Mosolyog, és eltűnik, megölel és ennyi, te meg ott maradsz már megint egyedül, kiábrándultan a hitből, hogy egyszer majd marad, hogy egyszer majd tovább tart. Igazságtalan, hogy az élet időről-időre megmutatja, aztán már el is viszi... Hiába nyúlnál érte, nem megy, nem éred el. Beleszakadhat a szíved, ha nincs még itt az ideje, nem tud maradni. Megmutatja az élet, hogy van miért hinni, van miben bízni, mert amit egyszer megmutatott, azt meg fogja újra, meg újra.. Bíznod kell benne, míg egyszer nem tűnik el, hanem marad. De addig... Ki kell tartanod, mert néha csak annyi a megoldás, hogy elfogadod azt, amit a pillanat hoz, és hálát adsz azért, hogy legalább megmutatta az élet, hogy van benned valami, ami igenis dobog, érez és él..."
Sajnálom, hogy így alakult.. Bárcsak megtudnám változtatni a múltat.. Annyiszor megbántottalak.. Pont téged.. Pedig te voltál az egyetlen, aki igazán, tiszta szívből szeretett.. De én elbaltáztam.. Bárcsak ezekkel a tapasztalatokkal a hátam mögött, most ismernénk meg egymást.. Nélküled nincs élet, csak sodródom az árral, minden értelmét vesztette.. Ha még egyszer itt lennél, másképp csinálnám.. Sokkal jobban vigyáznék rád! Nem akarok nélküled élni.. Kérlek temessük a múltat és kezdjünk mindent előröl.. Nagyon hiányzol, és nem bírom már.. Szeretlek! ♥ "/
Nem mi vagyunk az okai annak, ha rossz dolgok történnek azokkal, akiket szeretünk. Minden "meg van írva" az életünkben! Ezért örülj mindennek, ami kettőnknek közösen adatott! Főként annak, hogy még most is vágyom Rád és szeretlek!!! :)
Míg Te vele veszekedsz, más ír neki: "Szia, jól nézel ki, beszélgetünk?".
Míg Te egész nap nem keresed, más a telefon számáért bármit megadna!
Míg Te mindenre azt mondod neki, "nem". Más az ő "igen" -jéért megtenne bármit!
Míg Te a szavaiddal megsérted őt, és nem akarod őt. Más arra a pillanatra vár, mikor lesz az övé!
Kevés az aki értékeli azt, ami az övé, vagyis, ami lehetne az övé! Értékeld amid van, mert bármikor, bárki elveheti tőled, és utána már hiába akarod visszaszerezni, ha sikerül is nem lesz ugyan olyan.. ♥♥
A lány és a fiú kézenfogva sétálnak az utcán..és beszélgetnek a fiú megszólal
- Nézd már milyen jó gatyója van annak a csajnak..
Lány: Nem hallottam pontosan mit is mondtál??????
Fiú: Hogy jó a gatyója.!
Lány: Őt bezzeg megdicséred, de engem soha.. mért van ez?!
Fiú: Most magyarázattal tartozom?
Lány: Hallgatlak.
Fiú: Látom nem érted még mindig.. veled azért vagyok mert mindent szeretek benned..és nem a hajadért.. a szemedért.vagy a ruháid miatt.. Téged nem kell megdicsérnem folytonosan hogy így szép úgy szép vagy.. neked ezt tudnod kéne hogy nekem te vagy a legszebb.!