I like you! Like everything!

New likes
„Kinga visszament dolgozni és egy kollégájával viszonyt kezdett. Amikor megtudtam, teljesen összetörtem, 10 kilót fogytam két hét alatt. Elmentünk párterápiára is, de Kinga akkor is találkozgatott a szeretőjével, a két fiunkra meg én vigyáztam otthon. Iszonyatos nagy mélységeket éltem át, a közös álmaink törtek össze azokban a hetekben. A nagy áttörést az jelentette, amikor a terapeuta a világ legtermészetesebb módján megkérdezte, hogy meddig tűröm én ezt, meddig asszisztálok ahhoz, hogy Kinga elmehessen a szeretőjéhez?

Ez a mondat villámként hasított belém és rájöttem, hogy tennem kellene végre valamit és nem belesimulni a helyzetbe. Ekkor Kinga kinyílt, élővé vált, végre beszélni kezdett, és sírt. Elmondta, hogy hónapok óta azt érzi, hogy nekem ő nem fontos, mert simán végignézem azt, hogy a szeretőjéhez járt.

Azt mondta, hogy mivel nem büntettem meg a félrelépéséért, azt érezte, hogy ő nem fontos a számomra. Nem kapott büntetést, így nem tudta magát feloldozni. Hurcolta a bánatot, és óriási bűntudata volt, én pedig nem segítettem neki abban, hogy letehesse ezt a terhet. Rájöttem, hogy egész életemben magamat feladva, alárendelődve azt csináltam, ami Kingának jó, és hogy ezért nem tudott rám férfiként nézni. Nem voltam képes megmutatni magamat, a férfierőmet, vélhetően ezért sodródott egy szerelmi viszonyba. Én csak egy Jancsi bohóc voltam, akinek nincs egyénisége”
„Végre találtam egy srácot, Lórit, akibe szerelmes lettem, de a szex nem működik közöttünk. Pedig úgy akarom csinálni, hogy jó legyen neki. Csak azt veszem észre, hogy tolom el magamtól, rosszkedvűvé válok, és félek. Már amikor találkozunk, úrrá lesz rajtam a félelem. Félek, mi lesz, ha nem vagyok jó neki? Akarattal veszem rá magam a szexre. Akkor is, ha nem akarom, márpedig mostanában nem akarom a szexet. De a félelmem nagyobb annál, mint hogy ne erőltessem meg magam.

A múltkor anális szexet akart, de én még soha nem csináltam. Azt gondoltam, muszáj belemennem, mert ott fog hagyni.

Már benne vagyok a korban, 29 éves vagyok, és tudom, hogy most már az igazit kellene megtalálom. Talán ezért van ez. Amikor behatolt, iszonyatosan fájt. Némán potyogtak a könnyeim, tűrtem, szenvedtem, alig vártam, hogy elélvezzen. Nem volt jó, sőt egyenesen rémálom volt. Nem merem neki elmondani, hogy nem szeretném, mert attól félek, hogy elhagy. De lassan már egy bábunak érzem magam, akit dróton rángatnak, és akinek nincs saját akarata”
„Nem érzem jól magam, nem találok önmagamra. Olyan, mintha egy szürke lepel alatt fuldokolnék, miközben bűntudat gyötör, hogy nem vagyok jókedvű, nincsenek sikerélményeim, és a szexet sem kívánom.

Abszolút szét vagyok esve, körülbelül annyit sejtek magamból, hogy T betűvel kezdődik a nevem,Ta-ma-ra. Titokban hozzá szoktam tenni, hogy Tamara, te béna csődtömeg. Így becézgetem magam mostanában. Tele vagyok gyűlölettel. Utálom a munkatársaimat, irigy vagyok az anyámra, mert jól néz ki, és nem értem, mi is történik velem. Pedig igyekszem a feladataimat jól ellátni. A párkapcsolatomban is azt teszem folyamatosan, ami Zolinak jó. Őt kérdezem, mi legyen az ebéd, olyan autót veszünk, amilyet ő szeretne. Még az én autómat is ő választotta ki.
A múltkor nekem kellett egy új ruha, erre Zoli kiválasztott négyet, beadta nekem a próbafülkébe, mondván, itt van, tessék, ezeket vedd fel. Amikor felpróbáltam, akkor közölte az előadóval, hogy ezt a kettőt kérjük. Mintha az apám lenne.

Engem nem kérdezett, én meg csak utólag gondolkoztam el azon, hogy mennyire megszokottá vált a kapcsolatunkban az, hogy nem érzem magam egyenrangúnak, és ezért Zoli sem kezel annak. Mintha ott sem lennék. A szex? Hát az vagy nincs, vagy Zoli kedvéért van, ha nincs kedvem szexelni, akkor általában kielégítem szájjal. Ha őszinte akarok lenni, alig várom, hogy elmenjen és hagyjon békén”
Úgy hallottam, hogy te játékos vagy.. Szóval játsszunk!
Beszélgessünk, veszekedjünk, találkozzunk.
Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket.
Sétáljunk együtt, varázsolj el.
Aggódjunk egymásért, szívassuk egymást, ellenőrizhetjük is egymást. Adjunk egymásnak beceneveket, emlékeket.
Meséld el a titkaidat, bízz bennem falak nélkül.
Beszéljük át az egész éjszakát.
Tegyük féltékennyé a másikat, csókolózzunk és ölelkezzünk, mintha többről szólna. És, hogy ki veszít?! Aki először lesz szerelmes!!;))))◊◊
Béla keményen dolgozik a munkahelyén, esténként kikapcsolódásként a helyi tekeklubban vagy a kosárlabdapályán múlatja az időt. A felesége megsajnálja, hogy így agyonhajszolja magát, ezért születésnapjára elviszi egy sztriptíz-bárba. A kidobó üdvözli őket az ajtóban:
- Szevasz, Béla! Hogy, s mint, Öregfiú?
A felesége zavarba jön, és megkérdezi, járt-e már itt azelőtt.
- Á, dehogy - válaszolja - a tekeklubból ismerem.
Ahogy leülnek, odajön a pincérnő, és kérdi, hogy hozhatja-e a szokásos Amsteljét. A feleség most már kifejezetten zavarba jön:
- Nekem úgy tűnik, sűrűn jársz ide, hogy a pincérnő ilyen jól tudja, mit iszol.
- Á, dehogy - válaszolja - a női kosárcsapatban játszik, néha együtt edzünk.
Erre odajön az egyik meztelen táncos-lány, és átöleli Bélát:
- Szia, Béluci! Ellejthetem a szokásos kis táncot az asztalodon?
Erre a feleség hisztérikusan felkapja a retiküljét, és kirohan. Béla utánaszalad, és látja, hogy épp egy taxiba száll be az asszony. Gyorsan utoléri, és még pont beslisszan a hátsó ülésre az asszony mellé. Erre az asszony elkezd éktelenül visítani és rúgkapálni. A taxis hátrafordul, és odaveti:
- Bélám, te állandóan ilyen harcias kis kurvákat fogsz ki magadnak?☺
ÉRDEMES A FÍÚKNAK LEGALÁBB EGYSZER ELOLVASNI !! ;) :)

Minket lányokat sem zavar, ha vannak lány barátaitok, de amikor mellettünk sétáltok az utcán, nem szeretjük, ha megbámuljátok a szembe jövő 90-60-90-es barbie babát.
Tartsátok tiszteletben, hogy velünk vagytok, és, hogy lehet nem vagyunk kiplasztikázva, de többet érünk, mint azok a műlányok.
Igenis rosszul esik, amikor egy kellemes péntek esti vacsi és film helyett ti a sörözést és a haverokat választjátok, hiszen egy hosszú hét után nekünk is jól esne hozzátok bújni.
Azért, mert megnézünk egy filmet, amiben a kedvenc férfi színészünk szerepel, vagy elmegyünk egy koncertre, ahol egy helyes pasi énekel, még titeket szeretünk. Ne legyetek azonnal féltékenyek, mert tudjátok, attól, hogy megnézzük az étlapot, még otthon vacsorázunk.
Ne hisztizzetek, ha megkérünk titeket, hogy hajtsátok le a wc-ülőkét, tekerjétek rá normálisan tubusra a kupakot, hogy ne hagyjátok szanaszét a dolgaitokat. Mi csak egy élhetőbb otthont szeretnénk, ahol mi is és ti is jól érzitek magatokat, de nekünk is megvannak a saját ’vesszőparipáink’.
Azt gondoljátok azért nem puszilunk meg mások előtt titeket, mert ez nekünk ciki. Holott ilyenről szó nincs. Nem mi vagyunk azok, akik meg akarnak felelni a barátaiknak, akik csak a szép lányokat mutatják be a haveroknak. Higgyétek el, nem minden a külső, igenis a belső értékeket kellene nektek is figyelni. Mi is úgy szeretünk titeket, ahogy vagytok. Legjobban reggel, amikor egy fárasztó éjszaka után mellettünk ébredtek. Mindegy, hogy kócos vagy, mindegy, hogy nem tusoltál még le, mi akkor vagyunk a legboldogabbak, ha mellettetek ébredhetünk. Legyetek férfiak! Igenis húzzatok magatokhoz bennünket, amikor jól esik, öleljetek meg és csókoljatok meg az utca közepén. Mutassátok meg a világnak, hogy szerelmesek vagytok. Ez nem ciki, higgyétek el, ezzel sokkal többet bizonyítotok, mintha méregdrága ajándékokkal halmoznátok el.
Becézzetek minket, mi igenis szeretjük, ha „cicának” „nyuszifülnek” vagy butácskábbnál butácskább nevekkel illettek minket, nem számít.
Ti úgy érzitek mi agyon sminkeljük magunkat, de ez mind a ti hibátok. Ha nem nézegetnétek annyi „pornóújságot” és nem folyamatosan az ilyen képeket néznétek az interneten, mi sem szeretnénk ennyire megfelelni a normáitoknak. Ha szerinted én vagyok a legszebb nő a világon, akkor állj elém és mondd a szemembe! Nem magunknak, nem egymásnak, nektek akarunk tetszeni! Ezt értsétek meg!
Mi olyan pasira vágyunk, aki igazán, őszintén, tiszta szívből szeret. Aki nem lehazudja, hanem lehozza nekünk a csillagokat. Aki szerelem, barát, szerető egy személyben. Akit éjszaka kettőkor is felhívhatunk, ha nem tudunk aludni, és ő ilyenkor nem ránk nyomja a telefont, hanem csak annyit mond: „hallgatlak kicsim”, vagy kocsiba ül és átjön hozzánk.
Olyan pasira vágyunk, aki az estéket mellettünk szeretné tölteni, aki velünk fekszik, és velünk ébred.
De amire a legjobban vágyunk, hogy olyan pasink legyen, aki tényleg, őszintén minket szeret, aki nem cserél le, csak mert talán egy jobbat nálunk! ♥ :)"⊕
♥"Csak akkor bulizom, ha úgy van
És általában úgy van,
lenn megtalálsz a klubban.
Nekem bejön ez a szitu
A sok buta sztori rólad
Csináljunk most olyat,
amit megbánunk majd holnap" ♥
Álomvilág♥:Lány:Jössz sétálni?
Fiú:Hát persze.....
És útközben egymás mellett jönnek és hirtelen megfogják egymás kezét....

Valóság:Lány:Jössz sétálni?
Fiú:Hmmmm....úgyis untakozom!(pedig titokban szereti)
A lány próbálja megfogni a fiú kezét de ő fél és ezért elhúzza a kezét és úgy tesz mintha csak a másik kezét vakargatná....
Hát igen..mai világban nem tudjuk egymásnak bevallani hogy szeretjük...♥♥
Egy szerelmespár ül a vízparton, szótlanul. Nézik a naplementét. A fiú megfogja a barátnője kezét, a lány megszorítja azt. A srác belenéz a lány szemébe, ő elmosolyodik. A fiú megsimítja a lány haját, ő hozzábújik. Végül a srác megcsókolja szerelmét...A legszebb beszélgetések szavak nélkül történnek. ♥
P^^t: bazzeg.. nem értem a nöket. tegnap is vettem neki virágot, mert gondoltam hátha örül neki
P^^t: erre nem elkezd sírni, h biztos megcsaltam, meg kiabált is
P^^t: fél óráig tartott, mire ledumáltam vele
P^^t: fix, h nönek többet nem veszek virágot
Xenvyy: mer nem csaltad meg?
P^^t: de, de most nem ez a lényeg

xD..
Tudod, gondolkoztam rajta,hogy oda menjek-e hozzád,vagy nem,de aztán erőt vettem magamon,és mégis megtettem,de azt amit mondani akartam,nem mondtam el,mert közbeszólt a barátnőd,és azt mondta,hogy nem akarsz tőlem semmit.Pedig annyira szerettem volna elmondani az igazságot,hogy mit érzek irántad,de nem mertem,mert mi van,ha mégis igaz,és csak ezért mondtam,hogy maradjunk barátok.De most végre a szemedbe tudtam nézni,és te is az enyémbe,most már bármikor a szemedbe tudnám mondnám mondani az igazságot,hogy nagyon hiányzol,és nagyon szeretlek. (J)
Ez ami fáj!!!♥

Egyik percben rám vágytál
De kiderült, hogy csak játszottál:(
Azt mondtad,mást szeretsz
És úgy csinálsz mintha velem
Semmi se történt volna meg
Lehet,hogy neked nem volt nagy dolog
De hidd el!!! Nekem sokat számított.
Az után futsz aki már nem akar
Én meg itt vagyok egyedül
Egy lány aki, csak téged akar
Vedd már észre!!!!!!!
Ne szeress, hogyha nem akarsz
Csak most már tovább ne hallgass
Ez az őrlődés megőrjít
Egyszer szeretsz, egyszer nem .
Most játszol velem, és ez kegyetlen.
Mit vársz? Hogy majd elfelejtelek?!
Mert azt lesheted.
Nem biztos,az,felejthetetlen vagy.
Viszont számomra örökké az maradsz!
Neked tudom,ezt más jelenti
El kell fogadnom,és remélem
Egyszer fontos leszek neked:
az életben!!!♥♥
Kedves fiúk! Kérlek ne mondjátok azt, hogy nem a plázacicák kellenek, vagy nem a nagymellűek, esetleg nem számít az, hogy mennyi smink van valakin, vagy hogy mennyire vékony és menő ruhái vannak... Igenis számít nektek, és valahogy mindig a ribanc csajokat választjátok, a többiek pedig maradnak egyedül.. és ez ÍGY van,:/ de nem kellene. valahol kell hogy akadjon olyan ember, aki ezt megcáfolja. *.*☆
A palik 99%a ugy is az..de nem foglalkozom senkivel, nem kerem h irogassanak... ☝🏽️
Hallod tiszta dankóros palik irogatnak neked oda egy komoly pali nincs benne-tiszta szégyenek