I like you! Like everything!

New likes
Minden, akár jól csináltam, akár rosszul, az életem része. Az álmaim, a vágyaim, a sikereim, a kudarcaim, az örömeim, a mosolyaim, a könnyeim. A szerelmem azzal a férfival, aki ma is fontos nekem. Mindent vállalok, mert mind ez saját magam vagyok.♥♥
Szeretlek kicsim!!! és nem akarlak elveszteni soha!!! nem érdekelnek az emberek!! nem érdekel hogy mit gondolnak!!! nem érdekel senki!!!CSAK TE!!!!mindig is szerettelek nagyon de nagyon... csak nem mondhattam ki.. nem mutathattam ki .. te is tudod mit éreztem rég..ez most sem változott!! csak erősebb lett ez az érzés!!! a távolság megtanitott jobban becsülni jobban szeretni!! és én szeretlek és becsüllek téged!!!
te vagy nekem a mindenem!!te vagy a igazi!! te vagy a legnagyobb szerelmem mi sirigtartó!! bármerre is sodor el minket egymástól az idő én szeretni foglak mig élek!!!.... nemakarom hogy elsodorjon a sors tőlem!!!! melletted akarok élni és meghalni!!!!mindig mikor megláttalak kint a szivem összeszorult..a toromban kalapált..nem tudtam megszólalni sem....mert azóta ég bennem a tűz mit gyújtottál..azóta mióta megismertelek..azóta mióta kaptam egy esélyt.és ez a tűz nem húnyt ki!!mindig is tombolt bennem legbelül!!próbáltam hamis érzelmekkel eltemetni.. de nem ment..mert lehet a földön 3 000 000 000 nő,de szivem csak egy van!!!és az én szivem már régóta a te mellkasodban dobban!!!
Sokszor keressük mindenre a magyarázatot, ahelyett, hogy elfogadnánk azt annak, ami valójában, és akkor egy kicsit átélhetnénk a jelent, nem akarnánk megváltoztatni a múltat, és aggódnánk a jövőn. Megtapasztalni a jelen szabadságát, az itt és most lehetőségeit az egyik legnagyobb öröm a világon.
Ez a kép nem akar más vagy több lenni, mint ami valójában: árnyak, és fények váltakozása a téli erdőben, csak egy kiragadott pillanat, ami mellett sokszor elsétálunk.
Hogyha kell, én ezer évig várok rád,
Míg a réten harmat fénylik, várok rád,
Míg a fákon gyümölcs érik, várok rád,
Hisz a szerelem veled oly szép.
♥♥
Soha sem azért szerettelek aki te vagy,hanem aki én vagyok,amikor melletted lehetek!☆(GJ)→<3(ev)
Jobbat keresve gyakran jót veszítünk...
William Shakespeare
Olvasnék. Nem megy. Mint az ablakon
a verdeső eső ha szétcsorog,
úgy futnak szét a könyvben a sorok, -
megakadok az első oldalon,

ötször kezdem, egyszer se folytatom;
a tévében a bamba műsorok
híve lettem: a képre bámulok
s feléd kalandoz a gondolatom.

Éljen minden, ami érdektelen,
amire nem kell odafigyelnem,
amire úgy meredhet a szemem,
hogy közben téged les a szívemben!
Megfordítottad bennem a világot:
kifelé nézek és befelé látok.
Folyamatosan érzem a hiányát.
Teljen el akárhány óra.
Teljen el akárhány nap, vagy év.
Hiányzik, mert
Szerelmes lettem belé.
Mindig várok rá.
Mert szívem csak rá vár.
♥♥
Úgy hallottam, hogy te játékos vagy.. Szóval játsszunk!
Beszélgessünk, veszekedjünk, találkozzunk.
Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket.
Sétáljunk együtt, varázsolj el.
Aggódjunk egymásért, szívassuk egymást, ellenőrizhetjük is egymást. Adjunk egymásnak beceneveket, emlékeket.
Meséld el a titkaidat, bízz bennem falak nélkül.
Beszéljük át az egész éjszakát.
Tegyük féltékennyé a másikat, csókolózzunk és ölelkezzünk, mintha többről szólna. És, hogy ki veszít?! Aki először lesz szerelmes!!;))))
És egy nap majd rájössz hogy vége. Hogy már nem üldöz a hiánya, az üresség. Már nem gondolsz rá 24/24 órát. Már nem rezzensz össze, ha meghallod a hangját. Már nem akarsz kinyírni minden egyes lányt akivel beszél, és nem nyomozgatsz utána, és lesed minden léptét, nem beszélsz folyton róla, és a szíved nem ugrik ki, amikor meglátod. Végül észreveszed azokat a hibákat, amiket a szerelem elfedett..:))))
Varázsolj szebbé mindent amit csak lehet
Éld az álmaid nehogy csak álmodd az életed
Varázsold szebbé - minden a fejedben dől el
Mi gondolatban megvolt az most kezdődik el!
Szeresd ki rád vár.
Ne bántsd ki megbocsát.
Siess még megtalálsz,
Várok rád.
Nem kell senki más.
♥♥
Ha épp olyan erősen gondolsz rám, mint én rád, akkor biztos, hogy egymásra találunk!
Az én bizonyosságomat az támasztja alá, abban a témában hogy megtaláltam az igazit, hogy ő volt az egyetlen nő az életemben, akivel újra önfeledt gyerek tudtam lenni... és elvesztettem őt.
SZEXMENTESSÉG: Ez egy elég kínos téma többnyire a kialakult társadalmi normáink alapján, épp ezért adjuk meg minden párnak azt a tiszteletet, hogy rájuk bízzuk hogy a szex milyen helyet foglal el a prioritási skálájukon. Sajnos azonban a tények tények, két test kapcsolatának minősége mindent elmond a kapcsolat lelki részéről. Az intimitás teljes hiánya pedig az összhang teljes hiányát jelenti.
MEGOLDÁS: Ha soha nem is volt jó, akkor soha nem is volt összhang, ott valami baj van. Ha volt jó, csak lecsengett, akkor még menthető a dolog, amennyiben nincs szőnyeg alá söpörve a probléma, és képes két ember megnyílni annyira, hogy erre megoldást találjon. Mindkét eset indukálja a félrelépést, mert mindenkinek szüksége van az életében vágyra, izgalomra, és kielégülésre, és ha ezt nem attól kapja meg aki otthon várja, akkor nagy káosz kezdődik. Érdemes a kényelmetlenség ellenére kiemeltem kezelni a problémát a megbeszélendők listáján.