I like you! Like everything!

New likes
Elöször csak megtetszik...
Másodjára már találkoznál vele...
Harmadjára kezdesz beleszeretni...
Negyedjére meg már totál belezúgtál...
És végül soha nem akarod elengedni...
Ilyen a szerelem! ♥♥♥
Mikor azt mondom szeretlek, az azt jelenti, hogy megtaláltam benned az életre szóló szerelmet, melyről tudom, hogy örökké fog tartani… Azt jelenti, hogy mindenben osztozni akarok veled… jó időkben, rossz időkben, kalandokban, gondban és örömben. Azt jelenti, hogy nem számít semmi, csak veled akarok lenni… csak veled megöregedni. Mikor azt mondom szeretlek, az azt jelenti, hogy úgy szeretlek, ahogy vagy, és minden egyes alkalommal, mikor veled vagyok, felfedezek benned valami újat, amit szerethetek. A szerelem csodálatos dolog, és mikor kimondom, teljes szívből így is gondolom: SZERETLEK!”
Szeretlek azért,ami már most összefűz bennünket,és szeretlek már előre azért,ami eztán következik.Nálad jobb dolog még soha életemben nem történt velem.Már most hiányzol,de a lelkem mélyén tudom,hogy mindig velem leszel.Nem tudok mást mondani,csak azt:Veled szeretném leélni az életemet!Még soha életemben nem voltam semmiben ilyen biztos.
Szeretlek!És nem csak azért,amilyen vagy,hanem azért is,amilyennek a közös jövőt látom veled!
Ha alszom,rólad álmodom,ha ébren vagyok,arra vágyom,hogy a karjaimban tarthassalak.A távolság csak megerősit abban,hogy az éjszakáimat melletted,a nappalaimat a szived-leked társaként akarom tölteni!.
Lány : sziia :)
Fiú: szia :) képzeld összejöttem a legjobb barátnőddel hát nem super?!
Lány: de de ..az (közbe a szíve szakad meg)
Fiú: akkor ezt megbeszéltük...:) sziia
Lány : sziia
Évek múlva egy parkban...találkoznak a fiú csak ül és búslakodik felismeri a lányt és megszólítja...
Fiú:sziia :)
Lány:szia...
Fiú: szakítottam a legjobb barátnőddel mert nekem más kell:$
Lány : képzeld összejöttem a legjobb barátoddal hát nem super?!
Fiú: de de az ....(közbe a szíve szakad meg)
Lány: akkor ezt megbeszéltük...:) sziia
Fiú : NE ...VÁRJ!!!ÉN TÉGED SZERETLEK ÉS ERRE ,SAJNÁLOM, HOGY NEM JÖTTEM RÁ HAMARABB!!! KÉRLEK VÁRJ!!
Lány:tudod mien régóta vártam erre?! :$
Fiú: akkor tessék a tied vagyok!!
Lány: (pofon verte a fiút és azt) mondta: bazd+ te paraszt :D sose kellettem neked!!! és boldogan kielégült fejjel megy tovább :D .
Valami olyan van köztük, ami ritka, szép, igazi, szerelem. Olyan, amire sokan vágynak, és annál is többen félnek elhinni, hogy létezik. Pedig ott van ám, dobog a szíve is, csak valahogy mégsem merik megfogni a kezét és el nem engedni. Valahogy időről időre látjuk, talán elkapjuk a kezét, hagyjuk, hogy magával vigyen, de nem hiszünk a mosolyának. (...) Csak akkor maradhat, ha hiszel benne, ha bízol abban, hogy jó helyre visz. De sokan még mindig ott tartunk, hogy nem hiszünk az igaz érzésekben. Azokban, amik léteznek, és rémisztően igaziak. Igen, rémisztőek, mert ritkán látunk ilyet, és felfoghatatlan, hogy bizony megérdemeljük - pedig igen. Csak az jöhet, ami a miénk. Amire megértünk. Ám azt már te döntöd el, hogy mit mersz befogadni. Hogy miről mered elhinni, hogy a tiéd...
Felsírtál, s könnycsepp hullt mennyből a földre,
a hónapok csendjét kis lényed megtörte.
Mamád, ki méhében néked otthont adott,
az élettől egy csodaszép kisleányt kapott.
Mint legdrágább kincsét, magához ölelt,
elfáradt, de ily szép terhet még nem viselt.
Testével érezte, ahogy kis szíved dobban,
s annyira szeretett, hogy nem lehet jobban.
Hálás tekintetét az égnek felemelte,
s legszebb gondolatit mind feléd terelte.
Arcod köré fonta két puha tenyerét,
s néked adta keble mindösszes kenyerét.
Sötét volt, csak a békés csend figyelt,
s léted minden kérdésre megfelelt.
Egyszerre lélegzett most anya és lánya,
s érezte, élte már nem volt hiába.
„A szerelem fontos dolog. Egyike azon kevés dolognak, amiért az emberek hajlandóak kockázatot vállalni.”
Hiányzol nagyon a szìvemben itt vagy velem.♥
Valami nem sikerült, szigetünk messze került.
Sehol nincs ma helyem, ezernyi arc, mind idegen.
Veled más a világ, senki nem érti talán,
Hogy miért hajt ez a vágy, pedig ma már más ölel át.
Nagy elhatározásra jutottam az életben. Sokak számára furcsa lehet, de engem ez már egyáltalán nem érdekel. Ez lett a szemléletem, és e szerint élem az életemet. Nem érdekel, ki, mit gondol rólam, az sem, hogy mit suttognak a hátam mögött az emberek! Tegyék csak kedvükre! Egyedül a saját szeretteim élete érdekel, és az, hogy egészségesek legyenek! Nem szeretnék már megfelelni senkinek, de akinek tudok, és szüksége van erre, szívesen segítek. Akit szeretek, az mindig fontos marad nekem. Akiket szeretek, mindig fontosak maradnak nekem. Vállalom az érzéseimet, és nem szégyellem hozzá adni a névjegyemet sem!♥♥
Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ...Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ...S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!!!Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az én vagyok.. a viselkedésem meg attól függ TE KI VAGY !
Bizonyos dolgokhoz nincs már türelmem. Nem azért, mert arrogáns vagyok, hanem egyszerűen azért, mert az életem elért egy pontra, ahol már nem akarom az időmet olyan dolgokra pazarolni, amelyek elszomorítanak vagy fájdalmat okoznak. Nincs türelmem a cinizmushoz, a szélsőséges kritikához és bármiféle elváráshoz. Már nem akarok olyanoknak megfelelni, akik nem kedvelnek engem, olyanokat szeretni, akik nem szeretnek viszont, olyanokra mosolyogni, akik nem mosolyognak vissza rám. Többé egyetlen percet sem pocsékolok azokra, akik hazudnak, vagy manipulálnak. Úgy döntöttem, nem tűröm meg a tettetést, a képmutatást, az őszintétlenséget és az üres gazsulálást. Nem érdekelnek a pletykák. Gyűlölöm a konfliktust és a hasonlítgatást. Egy olyan világban hiszek, ahol az ellentétek megférnek egymás mellett, ezért elkerülöm a konok és rugalmatlan embereket. A barátságban nem állhatom a lojalitás hiányát és az árulást. Nem jövök ki azokkal, akik képtelenek bátorítani és dícsérni. Untatnak a túlzások és nehezen viselem azokat, akik nem szeretik az állatokat. És mindezek felett, nincs többé türelmem azokhoz, akik nem érdemlik meg a türelmemet."
Az élet rövid. Szegd meg a szabályokat, bocsáss meg gyorsan, csókolj lassan, szeress őszintén, nevess sokat, és soha ne felejts el semmit, ami valaha is mosolyra késztetett.♥♥♥
Egy nap majd elfelejtelek.Az lesz életem legszebb napja. Azon a napon mosolyogni fogok és tiszta szívből nevetni …nevetni a világon. És persze rajtad.Rajtad mert elvesztettél pedig én szerettelek,jobban mind bárki egész életedben. Igen…boldog nap lesz. A szél nem fog fújni ,az eső s könnycseppek felszáradnak és én epres fagyit fogok enni ,nevetni a kisgyerekeken , dögös pasik után nézek. Megnézem a ruháikat , a cipőjüket …majd elképzelem őket felső nélkül és ujra nevetni fogok. Látod mennyiszer ismételtem azt ,hogy nevetni?
De miért? Tudom már…mert erre vágyok a legeslegjobban de még a ketrecedbe zársz s a kulcsot elrejted itt szenvedek..s egy átkozott mosoly sincs velem..egy sem…”
1.) Tiszta víz a ruhám, és ez a te lelkeden szárad!
2.) Mostanában a szép dús haj olyan ritka...
3.) Az üzleti találkozómat egy evőeszközboltnál beszéltem meg. Kések.
4.) A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vágni!
5.) Honnan jött az a kifejezés, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról.
6.) Impotens vagy? - Eddig ezt senki sem állította!
7.) Hogyan lehet egyszerűen repülőt hajtogatni? - Repülő, repülő, repülő...
8.) Kannibál harcosok kínálják egymást: "Kérsz egy katonát?"
9.) Egy tudóscsoport lázasan kutatja a malária ellenszerét.
10.) Szondi vásárláskor egy százdukátos aranytallérral fizetett, mire az eladó megkérdezte tőle: "Jó uram, apród nincs?"
11.) A hóhér a pályafutását gyerekfejjel kezdte.
12.) A magyar katonák a csatában hadilábon álltak.
13.) A halászok semmi kivetnivalót nem találtak a hálójukon.
14.) A temetési szertartás után a tömeg oszlásnak indult.
15.) A focisták a 90. percben az utolsókat rúgták.
16.) A vitatkozó parasztok a falu végén dűlőre jutottak.
"Ne kérdezd, hogy miért éppen te. Ne kérdezd, hogy mi különös van benned. Nincs benned semmi különös, magamnak sem tudom megmagyarázni. Mégis - íme az élet misztériuma - semmi másra nem tudok gondolni."