I like you! Like everything!

New likes
Aki azt hitte, hogy a ValóVilág hetedik szériájában már nem láthat abszurdabbat Aurelio helikopterezésénél, az tévedett. Egyetlen hetet kellett csak várni egy olyan jelenetre, amelynek minden képkockája külön okoz felháborodást, nevetőgörcsöt és mélyről jövő sajnálatot.

Ez pedig nem más, mint amikor a 191 kilós VV Maci megujjazza Fanni hónalját. Igen, megujjazza. A hónalját. Először csak masszírozza a hátát és a fenekét, amitől annyira beindul, hogy orális képességeiről kezd el mesélni a lánynak. Tudomására hozza, hogy mennyire felizgatja, csokiantilopnak nevezi, nyalogatja és puszilgatja. Egy óvatlan pillanatban pedig elkezdi ujjaival ingerelni a lány hónalját. Aztán bazi nagy átéléssel konkrétan megujjazza.

Az izzasztó munka után Maci a többieknek egyből szuperhős tekintettel büszkélkedett el azzal, hogy megujjazta a lányt. Persze azt csak később tette hozzá, hogy hol.

És ami a legjobb az egészben: Fanni a riportszobában elmondta, hogy mókásnak találta és élvezte Maci játékát. Nagyon tetszett neki.
"Már most nagyon de nagyon hiányzol, bárcsak itt lennél velem,itt mellettem - és minden a maga valóság lenne, nagyon szeretlek, bárcsak már végre elhinnéd ennyi hónap után, miért is kuzdok érted, oly nagyon,pihenj ...........csak te vagy fontos a számomra..."☆⋆☆♥♥♥(L)
Nekem is szépek a melleim!
A világ legrövidebb tündérmeséje:
Egyszer egy férfi megkérdezte a szerelmét:
- Hozzám jössz feleségül?
- Nem - mondta a hölgy.
Ezután a férfi boldogan élt: csajozott, motorozott, pisilés után nem hajtotta le a WC ülőkét, és akkor fingott amikor akart: Vége.
Kisgyerek ír a Télapónak.:
-Hozz nekem egy kistestvért !
A Télapó válasza.:
-Előbb küld ide anyádat !
Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott Simon is akkor aratott csak igazán), de ez most nagyon úgy néz ki, hogy minden idők castingja az idei. Egyelőre. Bár, Én a beköltöző brigádot inkább látom egy Aranypart 2 keretein belül, ahol a Tesztoszteron Matyiknak nincs megtiltva a testi fenyítés, de bízom benne, hogy a villaszabályzat lesz annyira simulékony, hogy egy-egy súlyosabb catfight azért első vérig elfajulhat. A Thunderdome-os kettő megy be, egy jön ki deathmatchet azért én se akarom.* Na, a mai műsor a teljesség igénye nélkül picit megidézi Trianont, de lesz kötelező vetkőzős feladat is. Lilu és Bence üdvözölnek minket, én is őket, puszi a hasukra, vicceskednek, bár Bence értetlenkedve néz Lilura (pont, mint Vikcsu, ha meghall egy összetett mondatot) amikor a Celeb vagyok…-ban előszeretettetel használt, talán egy kicsit túl is tolt „ment a fúrás, faragás” szófordulatot használta. Bence itt egyből a kefére asszociált, pedig itt csak az ármánykodásról van szó. Bence, hát nem nézed a mentorod, a bátyád műsorait, és nem szívod magadba szivacsként mindazt, amit Balázs mondd? Ejnye.
Ha valamit nem zárunk le megfelelően, ott mindig nyitva marad egy ajtó, egy megbúvó lehetőség, egy esély arra, hogy minden ugyanott folytatódjon, ahol abbamaradt.

Paulo Coelho
Nem vagyok kacat, hogy eldobj, nem vagyok lehetőség, hogy kihasználj, nem vagyok idő, hogy elrabolj, nem vagyok egy senki, hogy lenézz.
Fiúk! Mikor beleszerettek egy lányba..

-Mondd el neki, hogy mennyire imádod Őt.
-Ha szomorú, öleld át szorosan.
- Legyen Ő az első a többi lánnyal szemben, akikkel együtt lógsz.
-Játssz a hajával. =]
-Adj neki virágot - ok nélkül.
-Hagyd hogy a karjaidban aludjon el.
-Táncolj vele - még akkor is ha nem szól a zene.
-Puszild meg a homlokát
-Nézz a szemébe, és mosolyogj
-Mondd el neki hogy mennyire gyönyörű.
*__*
Beoltotta, ez biglájk :D

Egy 10 éves fiú felszáll a buszra. Leül a buszsofőr mögé és hangosan elkezd kiabálni:
- Ha apukám egy elefánt lenne és az anyukám is elefánt lenne akkor én most egy kiselefánt lennék!"
Mindenki a kisfiúra néz ő meg folytatja:
- Ha apukám kutya lenne és az anyukám is kutya lenne akkor én most egy kölyökkutya lennék!
Már mindenki nagyon ideges de a fiú csak nem akarja abbahagyni és még vagy 7 állatot elsorol, amikor kiszól a buszsofőr:
- És mi lenne ha apád egy alkoholista, anyád megy egy prostituált lenne?!
Erre a kisfiú csak elmosolyodik:
- Akkor buszsofőr lennék! : D
Szerintem csodásak a melleim, tényleg szeretem őket. Hát, nem tripla D méretűek, de azt hiszem, nem is tudnék akkora cicikkel mit kezdeni. Az olyan kebleknek már csókolommal kell köszönni, mert önálló életet élnek."
Legalább egy csókot loptam volna.....
"Mindenki titkolja, hogy mit akar, mert helytelen, mert érdemtelen, mert veszélyes, mert túl rossz, vagy éppen túl jó.."
"Szeretlek

A világ legjobb dolga Téged szeretni
Még vaksötétben is pillantásod lesni
Szeretem az arcod minden rándulását
Szeretem hibáid napfogyatkozását
Szeretem a madarat mely neked énekel
Szeretem azt is hogy sosem érlek el
Szeretem minden hibád is ha kell
Szeretek minden porszemet melyet lábad ver
Szeretem minden szívverésedet
Szeretem hogy szavad oly messze elvezet
Szeretem a szemed minden fénylő pontját
Szeretem ajkad gondtalan mosolyát
Szeretek minden szót mely ajkadat elhagyja
Szeretem hogy mindig nyitva szíved ajtaja
Szeretlek akkor is ha haraggal nézel
Szeretlek akkor is ha Te nem így érzel."
Ha tehetném

Szemed fényében nézném magam,
mosolyoddal búmat feledném,
elállna lélegzetem, szavam
karodba bújnék, ha tehetném.

Gondodat elvinném örökre,
mindent, mi rossz, mélyre temetném,
táncolnánk szédülten, pörögve,
mint a forgószél, ha tehetném.

Testem, s lelkem kinyitnám Neked,
a megváltást nálad keresném,
sóhajtva suttognám a neved,
lágyan csókolva, ha tehetném "