I like you! Like everything!

New likes
„Nincs okunk azt hinni, hogy valaha megszűnik a szerelmünk. Viszont minden okunk megvan azt hinni, hogy nem fog.”
Arisztid mondja Taszilónak:
- Taszilókám arra jöttem rá , hogy a s*ggem összeköttetésben van a szememmel !
- Miért ?
- Amikor kinyomtam egy pattanást a s*ggemen , egyből könnybe lábadt a szemem,amikor a szemem akartam kinyomni , egyből besz@rtam !
- Mi az? Feldobod és többet soha nem látod?
- Na?
- A talpad.
A fiatal férj hazaérkezik a munkából, a felesége meztelenül várja.
- Miért nincs rajtad ruha? - kérdezi az asszonyt.
- Van rajtam, a szerelem ruhája.
Bemennek a hálószobába.
Mindezt kihallgatta a szomszédban élő néni. Gondolja, másnap ő is kipróbálja.
- Miért nincs rajtad ruha? - kérdezi a férje.
- Van rajtam, a szerelem ruhája.
- Igazán kivasalhattad volna.
"Jó éjt,csak arra vágyok hogy adjál esélyt kettonknek-....."☆⋆☆♥♥♥
Én egy nagyon okos lánynak ismertelek meg,mindenkinek vannak hibái,még nekem is,de a hibákból az ember csak tanul,viszont ezeket a hibákat helyre lehet hozni!Ha fontos döntést kell hoznod,ne hagyd,hogy mások döntsenek helyetted,mert ez ki fog hatni az egész életedre.Magad dönts mindenben,ne hallgass másokra,én tapasztaltam.Leszarom, hogy ki mit ír rólad,mer azt,hogy elhigyjem,nekem is látnom kell.Hát erről ennyit.Te se foglalkozz velük,majd abba hagyják!
Ó a rohadt kurva életbe már alig várom hogy találkozzunk de nem jön össze mert valami mindig közbe jön vagy neked vagy nekem .Már elegem van 2 hónap alatt voltak jó és rossz emlékek . Mind2 szeretjük egy mást ! Bár a te részedről nem érzem ezt a nagy szerelmet .Szavak hiába írsz ha nem láthatom az arcod mikor írod vagy mondod a telefonba ! Hiába várom hogy smst küldj vagy hívj nem vagy hajlandó. Ha hívlak olyan fura vagy a telefonba más a hangod! mikor elköszönsz tőle " szeretlek csók hiányzol címszóval" nem érzem azt hihetetlen nagy szerelmet! Úgy érzem mintha csak nyűg lennék a nyakadon! Hiába érzem azt hogy te vagy a mindenem ha te nem mutatod ki !!!
Attól hogy bizonyos dolgokat nem tudsz leolvasni az arcomról, azok még igenis ott vannak. Csak épp nem adom meg neked azt az örömöt, hogy szenvedni, vagy épp féltékenynek láss. Legjobb és egyben legszebb álarcom, a mosolyom. A mosolyom, ami mindig ott van arcomon, még akkor is ha sírni lenne kedvem, sőt.. akkor a legszebb. Mikor megbántasz és nem kezdek el sírni,hisztizni, az még nem azt jelenti, hogy nem fájt.. mert igenis fájt, csak nem mutatom, de attól az még ott van és nem vár másra, csak arra h észre vedd és tegyél ellen. Vagy ha éppen féltékeny vagyok, rögtön azt sem fogod látni, majd mikor már sok kicsi féltékenység összegyűlt, majd akkor robban kis és hidd el rosszabb lesz mint amire számítasz. Szóval, ha a legszebb mosolyom látod rajtam akkor nagyon gyorsan találj ki valamit , hogy hogyan engesztelj ki.. mert a legszebb mosolyommal az arcomon fogok neked hátat is fordítani ..örökre!
„Már ötéves koromban láttam, hogy vastagabb a combom, mint a barátnőmé”
„Ötévesen kezdtem el összehasonlítani a testem másokéval: emlékszem, ott ültünk a kis székeinken, és teljesen kiborultam, amikor láttam, hogy mennyivel vastagabb a combom, mint a mellettem ülő kislánynak. Pedig csak ötéves voltam, de értettem a világ üzenetét: legyél vékonyabb. Legyél kicsi! Legyél szép, legyél úgy szép, ahogy a társadalom elvárja, bármi áron. Ahogy nőttem, velem együtt ezek a testképdémonok is egyre nagyobbak lettek, követelőzőbbek, és végül alig maradt valami belőlem.

Évekkel később a legjobb barátnőm azt mondta, amikor kicsik voltunk, azt hitte, hogy hercegnő vagyok, hiszen a földig ért a hajam. Neki szép, göndör, selymes haja volt, gyönyörű, de ő ezt nem vette észre, mert el volt foglalva az én hajammal, azzal, hogy összehasonlítsa velem magát.

És ezt csináljuk minden nap. Nem látjuk magunkat objektívan, mert a mostani szépségideálokhoz, a »tökéletes szépséghez« hasonlítjuk magunkat. Szeretnénk még vékonyabbak lenni, egyre kisebbek, amíg végül semmi sem marad. Pedig hercegnők voltunk, művészek, atléták, felfedezők. Minden, amiről csak álmodtunk, mielőtt elkezdtük másokhoz hasonlítani magunkat. Szépek voltunk, sőt most is szépek vagyunk, csak nem szabad engedni a világnak, hogy hagyja, ne vegyük ezt észre.”
Mondd miért? Ne lógj az interneten! gyere inkább szeretkezz velem! De, ha nem szeretnél, szeretkezés helyett egy jót is beszélgethetsz velem..
hittem az igaz szerelemben, de attól félek kár volt. nem képes viszonozni azt a lelkesedést amit én sugárzok felé. én nem tudok takarékon égni. állandóan lángolok. nekem tűz kell, szenvedély, vadság, őrültség. nem akarok nyugalmat, kiegyensúlyozott párkapcsolatot. vad szerelmet akarok semmi mást. izzó érzelmeket örökké melyek sosem csillapodnak. mióta megismertem így érzek iránta, de ő olyan hűvös, szinte hideg, elviselhetetlen számomra. talán ilyen a jelleme nem tudom. talán semmiért sem tud lelkesedni. de ez számomra kiábrándító, kijózanító, lehangoló. miért kell örökké a facebook-on lógnom, ahelyett hogy szeretkeznénk. Mondd miért?♦
Ambala érge fenusza medaltün!
Hepek recin ag vediremerna jemer nű,
Seberődeg linge: botyoránu jöl gad,
Elyemekörger fenge i letyera valmat.
Nel agadímár! Vekeremóra dig-sig,
Lebe imon dza estüviribelyez ondun,
Nye avatariksza zebirüf ene idlig.
ilotmódár na eberga berezgum?
Hadömin onka bereke mekermög nig!
Miszke ren dőgye fergi lyörne nübürlű,
Amarüd inder gerpod elm ifirnad,
Ge leda eppe gorda mendilű,
Cinacin uffa...jogoráb umelubarkag.
Lafirakada, orgaj, epena, joba anbar,
Daganya; iglere mecsnü ipiridon daj.
Negarabica aflany gedere nenbó,
Abica ruff máágotty-gotty!
Geblevica edrén dimilu eplony,
Dimilu eplony ömürepanya vengró,
Bemeca polnak afiraternun, okloj
Rugura pedze iflet hotty-hotty.
Mérü "tüttedütte, obomóró fén-bujj dig-sig
Ikler ipinúja", foroda nipin innyá.
Dünyüke lulkum, emetyi ivlig
Benekerin ibor cum, pá-pá!
Vicces, hogy egy szia mindig viszláttal végződik;
hogy az örökké valahogy mindig elmúlik;
hogy mikor leginkább kellene, senki sincs melletted
hogy mennyi hazug szó lehet egy szerelmes levélben;
hogy a legszebb emlékek könnyekkel járnak;
hogy az emberek nem felejtenek, de megbocsátanak..
vicces, hogy az élet ilyen ironikus is lehet..
de a legviccesebb, hogy számomra ebből semmi sem vicces..♥♥♥
Elraboltad a szívemet és soha vissza sem adod,
Nálad marad, de nem is kérem, nyugodtan megtarthatod!
Így könnyebb nem kell cipelnem már a felesleges terhet,
Nincs mi nyomjon belülről, nincs mi a bajba kerget!
Mikor velem voltál minden jó volt, minden szép és tiszta,
De beborult az ég, a madarak elszálltak a faszba!
Nem vagyok jó nő. Nincsenek jó lábaim, nem elég formás a nagy fenekem. Nem túl lapos a hasam, nem feszesek a combjaim, talán még bőrhibáim is vannak. Nincsenek nagy melleim, nem hordok tűsarkút és miniszoknyát, sőt még szűk nadrágot sem. Nincsen hosszú, festett szőke hajam, vagy tűzvörös, esetleg fekete. Nem használok púdert, alapozót, műszempillát vagy más vakolatot. Átlagos vagyok. Észre sem veszel... talán szándékosan. Nem tudod mi lakozik bennem, nem ismered a belsőm. Pedig mennyire tudnálak szeretni... De téged ez nem érdekel... de még ha látnád is.. de nem, mert nem akarod. Félsz tőlem vagy szégyellenél? Akárhogy is, tudom hogy nem érdemellek meg, hozzád sokkal inkább egy másik lány illene, aki gyönyörű és minden barátod irigykedik ha meglát titeket.... De bennem a remény még mindig él, hogy egyszer észreveszel....de nem.... talán szándékosan..