I like you! Like everything!

New likes
Szerelem.
Mit is jelent ez valójában?

Kötődést valaki iránt. Vonzalmat. Leküzdhetetlen hiányt akár minden percben.
Nem egyszerű, és nem könnyű dolog szeretni valakit. Óriási mértékű fájdalmat tud maga után vonzani. De lehet akár a világ leggyönyörűbb érzése is. Eufória. Amikor először kimondja, hogy „Szeretlek téged!”, a fellegekben, a Mennyországban érzed magad. Boldogságod nem ismer határokat. Azt kívánod, bárcsak sohase múlna el ez az érzés. Amikor feljössz a szobádba, és kabátostul befekszel az ágyadba és csak nézed a plafont és vigyorogsz, és majd kiugrasz a bőrödből annyira hihetetlenül boldog vagy. Ezekért a pillanatokért megéri élni és szenvedni. Ilyenkor ezt gondolja magában az ember.
Aztán jön a csalódás. Boldogság nincs szenvedés nélkül. Nem érted, mi a csuda történhet egyik napról a másikra? Mi? Mit rontottál el? Hisz te beleadtál mindent. Teljes szívedet lelkedet. Mikor már kezdted elhinni, hogy ez az egész működhet. Akkor csalódsz a legnagyobbat. Nem számítasz rá, így villámcsapásként ér az egész. A gyomrod összeszorul, a szíved majd kiugrik a helyéről, fizikailag is rosszul érzed magad, szédülsz, hányingered van. Bármit teszel, nem tudsz megnyugodni. Eltelik egy nap, abbamarad a remegés. A remegést felváltja a sírás. A gyomrod még most is akkora, mint egy gombostű feje. Sírsz, zokogsz, bőgsz, egyre rosszabbnak érzed a helyzetet. Úgy véled az életed fabatkát sem ér. Másnap is hosszasan fetrengsz az ágyadban, mivel semmi értelmét nem látod annak, hogy felkelj. A párnádat használod a könnyeid felitatására. Mi is lenne veled a kispárnád nélkül? Zenét hallgatsz. Szigorúan csak olyat, amire kisírhatod magad. Azóta sem eszel egy falatot sem. Már az étel gondolatától is felfordul a gyomrod. Sírás közben a legtöbbször hallgatott szomorú dalt énekeled. Hiába találkozol a barátaiddal, ők sem tudnak segíteni neked. Csak, és kizárólag magadra számíthatsz. Egyedül kell ezen valahogy túljutnod.

Eldöntöd, hogy nem érdekel, nem foglalkozol többet vele, de akárhányszor látod, vagy hallasz felőle, a szívedben újra fellobban valami, megint hevesen ver, majd kiugrik, és bármit megadnál azért, hogy most vele lehess. És újra sírsz… Majd megnyugszol egy kicsit. Reménykedsz, hogy nincs semmi baj, csak éppen rossz passzban volt, vagy nem ért rá. Holnap felhív, biztosan találkoztok. Jól érzitek magatokat együtt. Főleg te, mivel teljesen oda vagy érte. És aztán próbálod leplezni előtte, hogy majd megőrülsz érte, hogy legszívesebben az egész napot vele töltenéd az ágyban összebújva.
Vajon lesz ilyen? Vagy Ő nem így akarja? Megeshet, hogy sohasem fogja így gondolni?
Ezt előre nem tudhatod. Sőt… sokszor még azt sem, hogy mit tartogat számodra a holnap….
Egész nap rád gondolok, amikor nem vagyok veled, alig várom hogy újra találkozzunk s ha velem vagy úgy érzem megbékéltem a világgal. S tudom hogy nem kell kérnem istentől semmit, mert amíg az életem része vagy megvan mindenem ami csak kell és csak annyit akarok hogy azzal töltsem az életem, hogy olyan boldoggá tegyelek amilyenné te tettél engem.
Mert Szeretlek!
Egy nap majd hiányozni fognak az üzeneteim, amiket küldtem neked. Hiányozni fog, hogy mennyire aggódtam érted, amikor túl sokáig voltál kint. Hiányozni fog az idegesítésem. Egy nap, amikor már eltűnök, hiányozni fog, hogy volt valakid, aki akart téged. És amikor már nem leszek itt többé, hiányozni fogok!
Ma, mielőtt kimondasz egy bántó szót, gondolj azokra, akik nem tudnak beszélni.
Mielőtt panaszkodsz az ételed íze miatt, gondolj azokra, akiknek nincs mit enni.
Mielőtt panaszkodsz a férjedre vagy a feleségedre, gondolj azokra, akik Istenhez fohászkodnak, hogy legyen társuk.
Ma, mielőtt panaszkodsz az életre, gondolj azokra, akik túl hamar mentek el a másvilágra.
Mielőtt siránkoznál amiatt, hogy túl nagy távolságon kell vezetned, gondolj azokra, akik ugyanezt a távolságot gyalog kell megtegyék.
És amikor fáradt vagy és panaszkodsz a munkádra, gondolj azokra a munkanélküliekre, akik szívesen végeznék a Te munkádat.
És amikor gyötrő gondolatok rosszkedvűvé tesznek, mosolyogj egyet és gondolj arra, hogy élsz és csodálatos, ami körülvesz. (: ♥
Gondolsz még a volt csajodra?
Igen.
-De te szakítottál vele nem?
Igen,én.
-De már sok idő eltelt azóta. Mi van veled?
Nem tudom.Lehet hogy hiányzik...
-Hiányzik? neked? egy lány?de miért?
Igen........
mert SZERETEM♥
Ha valaki nem tesz meg érted legalább annyit, amennyit Te érte, akkor nem ő az igazi. Ő csak egy újabb útitárs az igazihoz vezető rögös és hosszú úton. Ha megtalálod azt, akit keresel, akkor azt rögtön tudni és érezni fogod, mert olyan érzés lesz, mintha mindig is Őt kerested volna. Idegen, de mégis ismered. Még távoli, mégis közelebb van, mint bárki más. A szemedbe néz, de a lelkedbe lát. Hozzád beszél, de a szívedhez szól. Na Ő lesz az igazi!
Azt mondtam magamnak, hogy mostantól erős leszek, annak ellenére, hogy egyes egyedül vagyok. Azt mondtam magamnak, hogy mostantól boldog leszek és nem aggódok, annak ellenére, hogy akit szerettem, elvette minden boldogságom. Azt mondtam magamnak, hogy mostantól senki miatt nem esek megint pofára, annak ellenére, hogy titokban most is vágyom valaki iránt. Nehéz azt tettetni, hogy boldog vagy, nehéz nem próbálkozni, és nem vágyni arra a valakire. Nehéz továbblépni, mikor úgy érzed, egyes egyedül vagy.
Honnan lehet tudni, hogy egy férfi a szexre gondol??
- Onnan, hogy lélegzik.
Hát nem olyan biztos az hogy nem érdemelted meg amit kaptál én nem az vagyok akivel játszadozhatsz ha kedved tartja bocs.
KÍVÁNCSI VAGYOK HOGY:
- te is annyiszor nézed-e az adatlapom,mint én a tiédet
- te is annyit gondolsz rám,mint én rád
- te is akarsz újra találkozni és együtt lenni
- a te szíved is ,,fellángol" amikor meglátod,hogy fent vagyok
- vagy egyszerűen csak nem érdekellek már.
Addig szeretnék élni csak,
Míg két karod ölel!!
Semmire sem vágyok úgy, mint az ölelésedre!!
A legnehezebb lemondani arról a "szikráról" amire szívünkkel és lelkünkkel egyaránt vágyunk. Arról az érzésröl, amit a szeretett férfinak a nézése, simogatása, vagy ölelése vált ki belölünk. Ami, mint egy "gyöngyszem" a legszebb és legkülönlegesebb "kötelék", mely férfi és nö között létezhet!!
"Azokat a szavakat, amelyek utat találnak a szívedbe, nem beleordítják a füledbe, hanem belesuttogják."
"A megbocsátáshoz nem kell érezni semmit. A megbocsátás: döntés."