I like you! Like everything!

New likes
Mondd, hányszor játsszuk még ezt el
mindig pont még egyszer
ha így rég nem jó, miért ő kell
túl sok már a kérdőjel
ja, lelépett, nem pörget
máshova helyezem már kettőnket
lehet, nélküle szabadabb
idő kell, hogy ne legyek magam alatt
Volt egy lány akit mindenki szeretett.Volt egy lány aki mindenkin segített.Volt egy lány aki a legdivatosabb cuccokba járt.Hihetetlen vagy nem hihetetlen ez a lány mindig napszemüveget hordott. A szemeit takarta. Ez ugyan senkit sem érdekelt,kivéve engem.Odamentem hát,megkérdeztem.- Miért hordasz folyton napszemüveget? A lány erre csak annyit válaszolt-Mert a szemeim leírják a múltam...
Erre mondják,nem mindenki az,akinek kivűlről látszik.Mindenki hordozz magával valami terhet,valami rossz múltat,ami talán csak a szívűnkbe,de valakinek külsőleg is megmarad örökre...
Valamelyik nap kijövök a gimiből. Megyek a buszmegállóhoz. Valaki rámköszön: Szia! Gonoltam ki a ... ez. Hát a volt osztálytársam (lány) volt, de úgy ki volt festve, hogy hang alapján ismertem meg. Bakker nem attól fog egy lány jól kinézni, hogyha festi magát! A szépség belűlről fakad!
Vannak olyan srácok akik értenek a nők nyelvén az ágyban,de ők nem igazán monogám fajták. Sőt az sem igazán az erősségük hogy biztonságban érezd magad mellettük.
Vannak azok akik nem értenek egyáltalán a nők nyelvén, de kicsit több a biztonság mellettük.
Kérdem én?- Hogy a fenébe maradjak hűséges,mikor egyik sem képes boldoggá tenni???
Na és persze mind a két fajta ki van akadva azért mert nem vagyok hajlandó lehorgonyozni mellette...
Cipelem a sorsomat de néha nem bírom el, keresem a lelkemet de van hogy nem felel, van amikor ringat lágyan és van hogy elsodor, a szerelem az egyetlen lélekdonor! Oly sok a szó ami betakar, folyton beszél de semmit nem akar, a pillanat ami sokat ér némán múlik el, egy ölelés épp elég ha búcsúzni kell, amikor majd eljönnek a régen várt csodák, ne felejts el akkor majd kérlek gondolni rám.
Csak be kellene látnod, hogy megnyílás nélkül nem lehet más a kapcsolatod. Ha mindig játszol, mindig terelsz, ha képtelen vagy igazán megbízni abban, aki ezt teszi veled, annak ellenére, hogy már egyszer eljátszottad, ne csodálkozz. Majd ha valakit igazán szeretsz, megteszed amit képtelen vagy, mert mindent felülír majd az az érzés benned, hogy vége a világnak ha elveszted őt.
"...Időnként meghal bennünk valaki, és valaki más megszületik. Ami elmúlt, annak múlttá kell válnia, s ha nem akar, akkor tudatos munkával azzá kell tenni. Maga az idő nem teszi azzá - segíteni kell neki. Hogy miért? Mert csak a testnek van ideje - a léleknek nincs..."
Megvan A szürke ötven árnyalatának első áldozata

Sohasem vezet jóra, ha valaki túlságosan komolyan vesz egy hollywoodi filmet, és olyannyira beleéli magát a főszereplők életébe, hogy azt a valóságban is meg akarja élni.
Egy chicagói egyetem hallgatóját láthatólag nagyon megihlette A szürke ötven árnyalata című film, ugyanis úgy döntött, a valóságban is kipróbálja a vásznon látott jeleneteket. Mégis ő volt a legjobban meglepődve, hogy a bíróság előtt kötött ki...

A 19 éves Mohammad Hossaint csak félmillió dolláros óvadék ellenében engedték szabadlábra, miután a nagy népszerűségnek örvendő filmet próbálta a saját körülményei között megvalósítani – Mr Gray-étől egészen eltérő eredménnyel.

Hossain ugyanis felcsábította a barátnőjét kollégiumi szobájába, ahol kikötözte, kötött sapkával letakarta a lány szemét, majd elkezdte az övével ütlegelni. A lány sírva kérte a férfit, hogy hagyja abba, ám az rendíthetetlen volt, a nyakkendőjét benyomta a lány szájába, majd tovább folytatta a szexuális bántalmazását.

A lány az eset után egyenesen a rendőrségre ment, ahol feljelentést tett nemi erőszakért. Amikor a férfit letartóztatták, azt vallotta, hogy ő csupán A szürke ötven árnyalatából merített ihletet.

Úgy tűnik azonban, nem figyelhetett oda rendesen a mozi során, hiszen a széleskörben vitatott mű egyik lényege, hogy a szexuális játékokba a főszereplőnő egyenlő félként megy bele, hiszen belegyezik mindabba, ami a titkos szobában történik fog vele.
Ha egy lány duzzog =) húzd az öledbe és engeszteld ki Ha egy lány piszkál =) piszkáld vissza és nevettesd meg. Ha egy lány sírva ott akar hagyni =) fogd meg a kezét és ne hagyd elmenni. Ha egy lány mélyen a szemedbe néz =) vedd észre,hogy mit érez tanuld meg, hogy neked is lépned kell! :) ♥
Budapesti ABC elött Monster....☆
öregbácsi: minek isszátok azt??hát az nem jó..
igyatok inkább konyakot vagy pálinkát az legalább fűt!
mi xD : De hát nekünk nem adnak.....
öregbácsi:adnak! Apunak kell!x""D
~Nekem pepsi, neki coca.
Nekem cipő, neki csuka.
Neki, ha felszed, nekem ha lead.
Nekem a gyros, neki a kebab.
Neki jéggel, nekem jéger.
Neki tonic, nekem nem kell.
Neki, ha józan, nekem ha részeg.
Neki ha lassan, nekem ha szétszed.
Nekem a haja, neki a szemem,
neki ha rám ül, nekem ha fekszem.
Neki herba, nekem csalán,
nekem biztos, neki talán.
Neki, ha kemény, nekem ha puha,
nekem ő mindig, neki én soha..~♥
¢υкι ναgуσк мégsєм szєяéηу, ηαgу ρσƒáנυ đє ηєм кємéηу, кι¢sι ναgуσк, мégis вáтσя єяősєвв мιηт єgу gℓαđιáтσя, мιηđιg sσкαт нüℓуüℓöк szαвáℓуσкяα ƒüтуüℓöк! тαηυℓт ναgуσк, ηαgуση мűνєℓт, ¢sσđáℓαтσs мégsєм öηтєℓт! тöввηєк ℓáтszσм мιηт αмєηηуι ναgуσк đє αz єszємяє sσнα ηєм нαℓℓgαтσк, мєят ηαgуση szєℓєвυяđι ναgуσк!:)
Normális embereknek tovább tart kimondani, hogy szeretlek. Első lépcső, mikor azt hiszed, hogy azt hiszed. Aztán eljön a pillanat, mikor azt hiszed, hogy tudod. Aztán jön az, mikor tudod, hogy tudod, de nem tudod kimondani. És akkor következik az, amikor tudod, hogy tudod és már nem bírod visszatartani♥
Hogyha lenne fogalmad arról, hogy mennyire szeretném azt, hogy neked is jelentsek olyan sokat, mint te nekem...akkor lenne esélyem...de nincs...mert te nem úgy nézel rám...te csak egy kislánynak tartasz...pedig tudom, hogy nem vagyok nagy, de azt is tudom, hogy mit érzek!
Latod benne a hibát? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23