I like you! Like everything!

New likes
Gyönyörű a mosolyod, nem láttam még szebbet,
Mosolyogj csak ennyi kell, és máris jobb a kedvem.
Imádom a szemed, csillogását nézni,
S egy hideg téli délután, forró csókot kérni.

Ha megölelsz én remegek, de mindig mikor érintesz,
Egyetlen egy szavaddal, minden napomon szépítesz.
Hozzád akarok bújni, akármikor édes,
S bízni benne hogy ez talán, végre már nem téves.

Látni akarom mindig, angyali szép szemed,
Isteni szép mosolyod, mely én miattam nevet.
Érezni akarom, mennyei jó csókod,
S hogy csak nekem szól egyedül, minden egyes bókod...:):$.♥
Mielőtt nem ismertelek, még nem tudtam mit jelent IGAZÁN szeretni.
Kezdetben nem úgy gondoltam rád, mint a nagy Ő-re. De ahogy minél jobban megismerlek a szívem egyre hevesebben dobog miközben Te rád gondolok.
Szerelem..csak egy szó, de annyit elmond.. Lehet fájdalmas is de többnyire boldog.. boldogság,öröm.. Öröm járja át egész testem és lelkem mikor megpillantalak. Közömbös arcomon egyből mosoly fakad, s megszűn körülöttem minden.. csak TE létezel.
Az a kevés idő, melyet veled eltölthetek egyszerűen elszáll percről-percre, óráról-órára. S amikor elérkezik a búcsúzás ideje szememben apró könnycseppek jelennek meg. Te ilyenkor magadhoz húzol, csak ölelsz szorosan, s próbálod elrejteni csillogó szemeid, hogy Te is könnyezel.♥
Van a világon egy számomra nagyon fontos Lány. Aki nekem nem csak egy a sok közül, hanem számomra az egyetlen és rajta kívül nem is kell számomra más.. Ám történt egyszer, hogy elkövedtem egy hatalmas hibát, még pedig azt, hogy szakítottam vele annak ellenére, hogy kimondhatatlanul és leírhatatlanul szeretem.. Miután ez megtörtént olyat mondtam neki amit tényleg nem kellett volna, és amit nagyon meg is bántam már, de ezen már nem tudok változtatni sajnos, de hidd el ha vissza tudnám forgatni az időt akkor egyiket se tenném meg, mert SZERETLEK. Tudom nagyon jól, hogy hibáztam vele egy hatalmasat, de sajnálom lehet hogy nem hiszed ezt el, de tényleg így van és nem hazudok. Remélem megtudsz nekem valaha is bocsáltani. Szeretlek és nekem te kellesz♥
Ha találsz valakit, akibe mindennap első látásra beleszeretsz úgy, hogy közben az az érzés nem múlik és csak erősebb lesz és úgy érzed bármit megtennél érte az a szerelem. Az igaz szerelem pedig az, amikor már úgy érzed, nem szeretheted ennél jobban mégis meglepődsz mindennap hogy mégis. És nem érzed azt h bármit megtennél érte, hanem mégis teszed érte. Amikor már nem kellenek indokok, hogy miért is szereted te magad sem tudod, hogy miért egyszerűen csak szereted mindennél jobban és az életeddé vált!!!♥♥
Figyeltelek, ahogy ma reggel felkeltél. Reméltem, hogy beszélgetsz majd velem, még ha csak néhány szót is: megkérdeznéd a véleményemet, vagy megköszönnéd azokat a jó dolgokat, amelyek a napokban történtek veled. De észrevettem, hogy nagyon elfoglalt voltál.
Megint vártam, amikor föl-alá szaladgáltál a házban és készülődtél. Túlságosan lekötött az, hogy milyen ruhát vegyél fel. Tudtam, hogy lenne pár perced, hogy megállj egy pillanatra és köszönj, de te túl elfoglalt voltál.
Egyszer egy ideig tétlenül várakoztál, 15 percig dologtalanul üldögéltél. Aztán láttam, hogy talpra ugrasz, és már azt hittem, beszélgetni akarsz velem. De végül a telefon után nyúltál, és felhívtad egy barátodat, hogy megtárgyaljátok a legújabb pletykákat.
Egész nap türelmesen néztelek. Azt hiszem, a sok elfoglaltságod miatt nem értél rá, hogy bármit is megossz velem. Sokkal több dolgod volt annál, mintsem hogy szakítani tudtál volna rám egy kis időt.
Észrevettem, hogy ebéd előtt körülnéztél. Talán kínosnak érezted, hogy hozzám szólj, ezért nem hajtottad meg a fejed. Viszont megláttad, hogy 3-4 asztallal arrébb néhány barátod köszönetet mondott, mielőtt nekiláttak volna az étkezésnek, de te mégsem tetted ezt. Nem baj!
Amikor hazamentél, úgy tűnt, hogy otthon is sok dolgod van. Miután néhányat elvégeztél közülük, bekapcsoltad a tévét. Nem tudom, hogy te szereted-e a tévét, vagy sem, mert nem sok lényeges dolog történik ott. Ennek ellenére sok időt eltöltesz a készülék előtt, nap mint nap, holott nem gondolsz közben semmire, miközben csak bámulod a képernyőt.
Ismét türelmesen vártam, míg tévézés közben megvacsoráztál. Ez alkalommal sem szóltál hozzám.
Lefekvéskor úgy láttam, hogy már túl fáradt voltál. Jó éjt kívántál a családodnak, majd bezuhantál az ágyba és pillanatok alatt el is elaludtál. Nem baj!
Talán még észre sem vetted, hogy én mindig ott vagyok melletted. Türelmesebb vagyok, mint gondolnád. Még van idő, és remélem, hogy egyszer majd fogsz velem beszélgetni.
Szeretnélek megtanítani arra, hogy légy türelmes másokkal. Nagyon szeretlek téged, és minden nap várok egy fejbólintásra, egy imára, vagy a szíved mélyéről feltörő hálaadásra. Nagyon nehéz egyoldalúan beszélgetni veled.
Nos, amikor te másnap ismét felkelsz, én újra várni fogok rád a szeretettemmel. Remélem, az új nap során szánsz rám egy kevés időt.
Szerető barátod: Jézus
"Ne menj még el! Ne menj, csak ölelj
Még nem búcsúztál el, még nem készültem fel,
Még nem tudom mi vár, hova sodor a sors,
De hogyha mennem kell, vigyázz rám.
Az vagy nekem, mint testnek a kenyér
S tavaszi zápor fűszere a földnek,
Lelkem miattad örök harcban él,
Mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg,
Csupa fény és boldogság büszke elmém,
Majd fél: az idő ellop, eltemet,
Csak az enyém légy, néha azt szeretném,
Majd, hogy a világ lássa kincsemet,
Arcod varázsa csordultig betölt,
S egy pillantásodért is sorvadok,
Nincs más, nem is akarok más gyönyört,
Csak amit tőled kaptam, s még kapok.
Koldus-szegény királyi gazdagon,
Részeg vagyok és mindig szomjazom.
Legjobban attól fáj az ütés, akitől sohasem várnád, mert ha visszaadnád, azonnal belehalnál..
A férfiak olyanok, mint a golflabdák. Lyukról lyukra vándorolnak.
Ki vagy te ? , nem is neked írtam!
Megbocsájtok ha Te is! ;)
Csak egy esélyt adj még,
Legyen újra úgy, mint rég!
Megbántam bűnömet,
Szerelmünk újra szép lehet!
Hibáztam, de fáj nagyon,
Rossz utakra léptem.
Felejtsd el a tegnapot,
És bocsáss meg, ezt kérem!
Tudni akarom,hogy mivel lehet ezt lány megnevettetni.Tudni akarom,hogy mitől sírja el magát.Tudni akarom,hogy milyen érzés,az mikor úgy néz rám,mintha én lennék a mesebeli herceg."
Bárcsak tudnád és éreznéd mennyire nagyon szeretlek még mindig TÉGED!♥♥
Hiába imádlak, hiába szeretlek,
más nézi tüzét ragyogó szemednek.
Elűzted az álmom, mert másé lett ajkad,
tiéd volt a szívem de te nem akartad.
Fáradt a lelkem, boldogtalan vagyok,
talán elfeledlek, talán belehalok."

"Nem akarom de rád gondolok,
menekülnék de nem tudok.
Nyugalom kéne, béke, csend...
de itt visszhangzol idebent."

* * *
"Valahol a csillagokban kerestelek téged,
mire rád találtam elmúltak az évek.
Elveszett időnket nem pótolja semmi,
de most légy a barátom a vágyam csak ennyi."