I like you! Like everything!

New likes
Nem vagyok szép, nem vagyok gazdag, mégis szerencsés csillagzat alatt születtem. Tudod miért? Azért, mert élni és szeretni jó. Örülök, hogy VAGY és szerethetlek. V
Na, ha én akarnám az anyámat meggyőzni arról, hogy van annál rosszabb is, mintha nem kvázi helyette vagyok felnőtt, a következő levelet írnám:

"Mama, tudom, hogy fájni fog neked, hogy úgymond ezt teszem veled, de megtörtént, aminek meg kellett történnie. Megtaláltam az igazi szerelmet egy indiai alvilági bűnöző személyében. Megtanított mindenféle ügyes pénzszerzési trükkre, s ezeket nemcsak nem veszi észre a kutya sem, de még az életminőségünket és az életérzésünket is javítják. Anirudh háromszázmillió forintnyit fizetett nekem azért, hogy egy filmszerep kedvéért tripper-lelőhelyet találjak neki, aztán lefeküdjek vele. Tudod, a filmekben sem igaziak a csók- és ágyjelenetek, ez sem lesz az...Aztán még az autók folyóba lökdösését is gyakorolnom kell, bár ehhez edzőterembe is kell járnom. Erre viszont megvan a megfelelő anyagi keretem, neked nem kell semmit beleadni. Holnap ráadásul valami nagyon izgi dolgot próbálok ki: a bitumen-tetoválást!

Szerető lányod

Ui.: mindebből egy árva szó sem igaz, ezzel a kitalált történettel csak azt szerettem volna megértetni veled, hogy van annál rosszabb is, mint mikor nem helyetted teszek eleget az általad helyesnek tartott viselkedésnek. Ha helyeselsz egy elvet, akkor tessék arra törekedni, hogy megvalósítsd, de ha ez nem megy, akkor legalább annyit tegyél meg, hogy NE MÁSOKTÓL, ÉS FŐLEG NE TŐLEM VÁRD EL, hogy megvalósítsák helyetted!"
Can I rub that belly and kiss that nose, sweet dotted pussy cat? ♥
"Merj nagyra nyílni!" (Odacsesz Nóra)
"Az igazi a bölcsődben fogan meg. Csak te nem látod, mert az elméd csírájában tudsz csak róla, az meg még nem fejlődött ki teljesen." (Odacsesz Nóra)
"Az összeesküvés-elméletek rabságából kitörni vágyók röhöghetnek velem napestig! Állj ki a sorból és tombold ki a részed egy merőben önmegvalósító napon!" (Odacsesz Nóra)
"Paulo Coelho van elsavasodva, mert írásainak csípő- és ízlésficama van, a nyelvi megoldásának krónikusan viszket a könyöke, a realitásérzéke foghíjas, sőt, még stílusrákban is szenved." (Pajoló Klotyelló)
Egzotista biofüggők, sajnos, ki kell ábrándítsalak benneteket: a Himalája-só SEMMIVEL SEM TARTALMAZ TÖBB TÁPANYAGOT A TENGERI VAGY AZ ASZTALI SÓNÁL, hiába az extrém színe! A vas-oxidnak, ami a színét adja, nincs tápértéke!
Egzotista biofüggők, sajnos, ki kell ábrándítsalak benneteket: a Himalája-ső SEMMIVEL SEM TARTALMAZ TÖBB TÁPANYAGOT A TENGERI VAGY AZ ASZTALI SÓNÁL, hiába az extrém színe! A vas-oxidnak, ami a színét adja, nincs tápértéke!
Testkontroll-hívők, ki kell ábrándítsalak benneteket: AZ ÉTEL NEM ERJED A GYOMORBAN!!! Az erjedéshez SZABAD LEVEGŐ kell és valamilyen mikroorganizmus (baktérium, gomba stb.), amit A GYOMOR ERŐTELJESEN SAVAS KÖZEGE nem tesz lehetővé! Attól még, hogy a kihányt étel büdös, még nem rothadt! Ennyi!
Puzsér rulez!
De szeretnék én is, hej, jó sokáig élni,
Nézni, hogy lesz kisfiúból legény, aztán férfi!
És amikor öreg leszek és iszonyú tapasztalt,
Elindulok felfelé, de lerúg egy angyaltalp...♫
Hú, de várjuk, hogy újra nyisson az Anjuna!!!
Gondolkodtál már rajta, mi lennél, ha gyümölcs lehetnél?
Rákszerdára egy ötlet viccelődni szerető szkeptikusoknak: "Ma a Rafflesia gyógyítja a rákot!" :-D Kíváncsi lennék, hogy valaki is elhinné és szaladna az amazóniai esőerdőbe Rafflesiáért...