I like you! Like everything!

New likes
"Hiába lesz velem egyfolytában a telón, nem fog hívni...."nem mert miért is...." hívna ..." hiszen nem vagyok fontos......"
"Talán nem elegett harcolok érte,de igen sot.......lassan belefáradok, de rá fog jonni kit enged el.......mert igenis rá fog jonni....." ha tudná mennyire szeretem "Ot." akkor talán már keresett volna....de nem hisz nekem......"
"Sosem fog hívni, mert nem!!!!!ahhoz túlságosan buszke....."
"Tehát nem adod fel azt a makacsságodat......" igaz?????????semmi sem fog változni......pedig lehetne máskép is....."írunk egymásnák!!!!!!!!és majd más válaszol a nevunkben , mert kihaszn.a helyzetet....."☆⋆☆♥♥ - mert éppen szórakozni van kedve......"miért???????miért?????????????
Ha egy lány csendben van az veszélyes, mert akkor ő.

1. Túlgondol valamit
2. Unja a várakozást
3. Mindjárt felrobban
4. Ölelésre vágyik
5. Darabokra hull
6. Zokog belül
7. Az összes felsorolt.
Hazudnék, ha mondanám, hogy nem tör rám a gondolat,
Hogy lesz amikor már csak úgy hallhatod majd a hangomat,
Ha felteszed a lemezem, hogy szóljon a rímek hegye,
De ha így megpróbálnád, túl késő, nem lesz aki felvegye.
Így egy kicsit megkésve, itthagyom most emlékbe,
Mindazt, ami ennek kapcsán szivárgott az elmémbe,
Elvégre, már olyan régen belopták a fülembe,
Hogy pontosabban forgassam a szavakat az ütemre,
Létezésem értéke, és elmúlásom rémképe, beleolvadt a zenémbe.
-DE LEHET, HOGY NEM KÉNE!
Mert miért ne? Kit érdekel, minek mi a mértéke?
Úgy is por és hamu lesz mindegyikünk a végére,
Ha szerencsém van, talán még azt a kort is megérem,
Hogy földi létem tágabb összefüggéseit megértsem.
És ezt soha nem kérem!
De mindig reméltem, hogy tovább él az emlékem a barátaim lelkében..
Emlékezz rám, mikor fúj a szél, emlékezz mikor minden véget ért!
Nézz rám, fog meg a kezem, szorítsd meg bátran, míg lehunyom a szemem...♥♥♥♥
A férfi megyékkel :
20évesen: VAS
30évesen :HEVES
40-50évesen : BÉKÉS
60évesen :Már TOLNA de nem megy :D :D ☻
Utánam néztek, rajtam nevettek,
aztán percekig rólam fecsegtek,
téma a ruhám, téma a sminkem,
mindig ez megy ha megláttok engem.
De én is nevetek rajtatok, mert egyikőtöknek sincs stílusuk.
Sajnállak titeket lányok,
de ha rátok nézek hányok,
akármit mondtok én nem változok,
örök egyéniség maradok! :)
7honap röviden:
"kihült bennem valami vége". 2nap mulva: "mégis szeretlek folytassuk".
7.hónapban derült ki h 2hónapig hazudott, és volt vkije. "2napig tartott és még csok sem volt mert leálitottam, mert téged szeretlek ésigy nemtudtam volna megcsokolni" kiderült 1hónapig tartott, igenis volt csók nemis egy és szerelmes volt a gyerekbe. " nekem aztmondja: "képzeld kicsim holnap megyek ballagásra" a pasinak: "csak miattad jööttem el:$" nekem aztmondta ugylett vége h "mondtam neki h téged szeretlek, és hogy ő nekem nemjelent semmit" kiderült hogy aztmondta neki "nagyon szeretlek szivem de mész koleszba igy nemlesz jo hagyjuk" nekem aztmondta péntek este!!!! hogy megy tanulni...közben a gyerekkel találkozgatott.....és mindezt a facebookjáról, és a pasitól tudtam meg. majd jött azzal hogy "neharagudj szivem bocsássmeg meghalok ha elveszitelek"...ezt a másiknak is beadta. Ezek után nemcsoda hogy nemhiszek neki, nemértem mért "bocsátottam" meg, és kitudja hogy miaz amit még nemtudok....de biztos vagyok benne hogy vagy olyan...:/
"Van, akinek elég csak egyszer besétálnia, hogy lásd és tudd, mi dolgod van vele az életben. De másnak el kell sétálni ezerszer, míg egyáltalán az életed része lesz. Akár csak egy éjjelre, de lehet a halálod napjáig marad. Lehet, az ötödik ember, akit holnap látsz az utcán, fél év múlva melletted ébred. Vagy, akivel eddig csak maximum köszöntetek, hirtelen az egyik legfontosabb szereplő lesz az életedben. Mindennek és mindenkinek megvan a saját ideje. Annak is, hogy kiderüljön a találkozás oka. Ehhez sokszor rengeteg idő kell. De, amikor rájössz, azt is megtudod, miért pont akkor kellett megtudnod mindezt.Te nem tudod, de az élet tudja, mikor és mennyit bírsz el valójában. Ennek megfelelően küldi a segítőidet az életedbe. Mert mindenki egy segítő.Mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz, egy apró kis darabot hordoz belőled. És pont akkor jönnek, amikor ezt a darabot magadba kell illesztened. Akár a szívedbe, akár a lelkedbe, akár a testedbe. Ezért kell nyitottnak lenned és ezért kell menned. Ezért nem állhatsz egy helyben, hanem haladnod az úton nyitott szemmel. Mert az élet folyamatosan küldi az embereket, és Te ösztönösen tudni fogod, ki az, akivel dolgod van . Bíznod kell ebben az ösztönödben. Nem tudsz rosszul választani. Mert, ha az a választás éppen pokoli kínokhoz is vezet, Neked akkor éppen arra volt szükséged, de ezt majd csak később érted meg.."
Szia Atos! Ha jf3l gondolom akkor te a Fixmer fe9le 1 st ről vagy! Sok relesaer kisem engedi rakni a cucce1k ti meg kirakje1tok!250 Ft + c1FA 400 Ft + c1FA 800 Ft + c1FA 1600 Ft + c1FAPlusz feltf6lte9s 2 GB 4 GB 10 GB 25 GBPlusz meghedvf3 - 1 darab 2 darab 3 darabTelefonsze1m 06-90-642-142 06-90-643-143 06-90-619-319 06-90-619-919Ez lenyfale1s nem? Te vagy fixmer?
"Nem számít, hogy mibe kerül,
Úgyis a szerelmed rabja vagyok legbelül,
Az igazság úgyis majd kiderül,
Gyere már, mindenkit VALAKI VÁR."
Valakinek egy angyal vagyok.
Valakinek egy boszorkány.
Valakinek a kincse vagyok,
s van akinek egy sors csapás.
Valaki értékeli hogy mellette vagyok,
s olyan is ki jobb szeretne távol látni.
Kinek mi vagyok azt ő dönti el,
a hibáimmal hogyan fogad el.
Ember vagyok és vannak rossz napjaim.
Nem mindig mosolygok mert vannak gondjaim.
Ez így van akkor is ha másnak ez nem értékes.
Változnom csakis magamért érdemes!
- Nem hiszem el, miért kell úgy csinálnia mintha nem léteznék?!
- Mert nem érdekled... Sajnálom ez az igazság, nem érdekled! Hiába vagyunk barátok, már nem bírom nézni, ahogy szenvedsz... Kikellett mondanom.
- Olyan nincs. Túl sokszor ölelt úgy, hogy azt egyikünk se felejthesse el soha, annyit nevettünk, annyi csodát éltünk át együtt... miért akarna valaki valami ennyire gyönyörűt elfelejteni?
- Mert probál helyet hagyni, valaki újnak... Lehet..
- ..Lehet?
- ...Hát ha neki is annyit jelentettél mint ő teneked, akkor biztos, hogy nem felejtett még el.. De neked abba kell belenyugodni végre valahára, hogy ha még úgy is csinál mintha te nem léteznél..mintha csak most ismertétek volna meg egymást annak oka van. Mégpedig...
- ...hogy nem felejtett el. De el akar... nem tud, de akar..?
- Én is valami ilyesmire gondoltam. Neked most legyen elég annyi, hogy még ott vagy a SZÍVÉBEN, és ott is ragadtál egy életre, mert ha te most túl is jutsz rajta, ő nem fog, mert nem képes szembe nézni veled... az érzéssel, ami még benne van.
- Nem akarom, hogy elfelejtsen..
- Hidd el: mikor neked már csak egy mosolyogni való emlék lesz, Ő még mindig rajtad fog gondolkodni... De idelye beletörödnöd: HA így is van, SOHA, de soha nem fogja ezt bevallani, se neked, se magának...
Nem tudom,mire jó ez...mire jó hogy hitegetsz,mire jó hogy boldoggá teszel aztán eldobsz,és hazudozol...tisztában vagy vele hogy mekkora fájdalmat okoztál,de azért megkérdezed hogy miért vagyok rád ennyire kiakadva...Szánalmas kis seggdugasz vagy akiért egy könnyet sem éri meg hullajtani és azt sem érdemled meg hogy egy rendes lány rád nézzen!!!Undorító...hányok tőled és bele se merek gondolni hogy pár héttel ezelőtt még szerettelek...Lányok!!!Nézzetek körül!!!Mindegyik egyforma alig akad egy rendes srác ezen a világon!!Vigyázzatok mert nagyon mály sebet kaphattok egy másodperc leforgása alatt és észre se veszitek de máris letörten üres szívvel ültök valahol és azt érzitek,nélküle nem is érdemes élni...De igen!!!Mutassátok meg hogy pasik nélkül is teljes lehet az élet és egy ilyen görény miatt nem érdemes bánkódni egy percig sem!!Remélem megfogadjátok a tanácsom mert így sok lánynak lehet egy durva szakítás után is boldog élete ;)