I like you! Like everything!

New likes
Majd rájössz, ha eddig még nem jöttél rá, hogy kár volt eldobni engem. Csak azért, mert én nem azt mondtam amit hallani akarsz, csak azért, mert én kimondtam amit nem akartál hallani. Csakis, és kizárólag azért, mert én megmaradtam a realitás talaján, és nem áldoztam fel az igazságot, a szerelmed oltárán! Bocsáss meg hogy más vagyok, azért, hogy nem tudok beilleszkedni a társadalom elvárásaiba, mert nem akarok. Én csak egyetlen emberhez akartam alkalmazkodni, és az Te vagy! De ameddig Te nem csak hozzám akarsz alkalmazkodni, hanem mindenki máshoz, addig ez nem lehetséges...
Megbántad? Mert én soha nem fogok megbáni semmit, ami arról szólt, hogy SZERELEM és SZERETET!
Túl sok vesszőt tettem oda ahova már rég pontot kellett volna.
“Mindenki hallja, hogy mit mondasz, a barátok meghallják azt, amit mondasz, de az igazi barát figyel arra is, amit nem mondasz ki.”
Nap, Hold, csillagok. Mindegyik különleges a maga módján, még sem tudnak egymás nélkül létezni. Valaki meg tudja mondani, miért?
Egy ölelés. Valóban csodálatos érzés. Az egyik legcsodálatosabb, mert rögtön sokkal jobban érzi töle magát az ember. Gyógyító hatása van! Mennyire hiányoznak az öleléseid! Soha, senki nem ölelt úgy meg, mint TE!♥♥
Az érzés,amikor átölel,és én is átölelem...amikor egy cm távolság sincs köztünk,amikor minden porcikáját érzem ...amikor rám mosolyog,és megcsókol..Csodálatos érzés!:*
Amíg te veszekedsz vele,más megvigasztalja.
Amíg te megsérted,más mindent elkövet,hogy jól érezze magát.
Amíg te leszólod,hogy néz ki,más bókol neki.
Amíg te ócsárolod az ízlését,más végig hallgatja miért pont ezt szereti.
Amíg te azt mondod:"Ne sírj már",más letörli a könnyeit.
Amíg neked hétköznapi,hogy veled van,más mindennap hálát ad érte.
Amíg más rettentően szereti őt,ő még mindig veled marad♥
Jártam pár kurvával, szerelmes nem voltam, de ők talán azok voltak. Vonzanak a vagány, önálló, de igazából szeretetre éhes rosszlányok. Szerencsére az első akció után nagyon pozitívan szoktak rám gondolni a kurvák, pedig kuncsaftként igencsak mínuszból indulok. Úgyhogy az ismerkedéssel (csajozással) nincs bajom ezeken a helyeken. Amíg jártunk, büszke voltam rá, hogy olyan nővel vagyok, akinek a pénzes férfiak vagyonokat fizetnek egy éjszakára. Vagy akinek több tízezret csak azért, hogy az ölükben táncol, és megfoghatják a tökéletes testét. Ha együtt voltunk, a szakmát soha nem hoztam fel. Ők meséltek néha vicces, hajmeresztő dolgokat. Egyéb módon soha nem folytam bele a munkájukba. Gondolok itt fuvarozgatásra vagy a kuncsaft szervezésre. Ezt meghagyom a strici lelkületű szerencsétleneknek, akiket a nőjük tart el. A dolog higiéniai része persze zavart, de amíg jártunk, addig szünetelt a működésük. Ami vagy igaz, vagy nem. Az biztos, hogy sok kuncsaftra nem lehetett idejük.
Mondd csak, baby, mit szeretnél? - duruzsolja a fülembe. Mély, rekedtes hangjának köszönhetően egyre nehezebben fogom vissza magam.
- Hogy végre magamban érezhesselek mindkettőnk örömére! - szinte zihálom, ami egy győzedelmes mosolyt csal az arcára. Pink pólómtól és famersortomtól gyorsan szabadít meg, és vággyal teli szemekkel vezeti végig rajtam tekintetét. Szinte már zavarba ejtő, ahogyan pásztáz.
A hátára lököm, csípőjére ülök és a hajamat az egyik oldalra dobva hajolok le hozzá egy csókért. Már magam alatt érzem, hogy eléggé keményedik, ami eléggé felcsigáz.
A nyakát kezdem el apró csókokkal ellepni, közben kicsit mozgok is rajta. Egy halk nyögéssel mutatja ki tetszését, s a melltartóm pillanatokon belül a földön landol. Kicsatolom az övét, se a nadrágja, se a bokszere nem takarja már sokáig testét.
- Gyere, baby, keményen lovagolj meg! - ránt magára, s miközben vadul megcsókol, megszabadít a bugyimtól. Megfogom férfiasságát, magamba vezetem és ráereszkedek, ami mindkettőnkből egy szaggatott nyögést vált ki. A szemébe nézek, de ő a tekintetét és a kezét a testemről egy pillanatra sem veszi le. Alsó ajkamba harapva végigsimítok mellkasán, és mozogni kezdek rajta. Rögtön gyors tempóban kezdek ugrálni, és a számat egyre nagyobb nyögések hagyják el.
Egy idő után fordít a helyzeten, a kezeimet lefogja a fejem felett, és csípőjét erőteljesen mozgatja.
- Oh, ez az - nyögi, szemei sötétek a vágytól. Ajkait vadul nyomja az enyémekre, lábaimat a dereka köré fonom, így még mélyebben érezhetem magamban.
Ajkait végighúzza az állkapcsomon, megáll a nyakamnál és erősen megszívja a bőrömet. A hátam ívbe feszül, a torkomból egy kéjes nyögés szalad ki.
- Mutasd, hogy mennyire élvezed! - duruzsolja a fülembe, aminek hatására a testemnek képtelen vagyok parancsolni. A hajába túrok, s erősen meghúzom, miközben érzem, a fellegekbe kerülök. Egy erősebb lökés után ő is követ engem, s zihálva, arcát a nyakamba temetve mozog még egy kicsit. Végigcsókolja az állkapcsomat, majd az ajkaimra lehel egyet, és leszáll rólam. Beletúrok kissé nedves tincseim közé, összeszedem a ruháimat, és felöltözök.
Harry telefonja megrezzen, megnézi, és a száját széles mosolyra húzza.
- Ki az? - kíváncsiskodok. Rám pillant, és vigyorogva válaszol az illetőnek.
- Miranda. Átmegyek hozzá - teszi el a telefonját, s becsatolja a nadrágja övét. Összevont szemöldökkel nézek rá. - Baby, sajnálom. Neked is jó volt és nekem is. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni!
- Te... hazudtál? - kérdezem remegő hangon, és nyelek egy nagyot. A torkomban gombóc van, de azt kívánom, bárcsak megfojtana. Akkor nem kellene ezzel a hatalmas csalódással élnem.
- Nem hazudtam, csak... nem mondtam igazat. Légy jó, talán még találkozunk - mosolyog, és elmegy, ezáltal űrt hagyva maga után a szobában, és a szívemben is.
Az utolsó mondata sokáig cseng a fülemben. Talán még találkozunk. Így sikerült megtanulnom: az életben nem minden úgy van, mint ahogy azt mi elképzeljük, és a világ sem olyan, mint amilyennek megálmodjuk...
3 barátnő beszélget.
A barna :
- én leszek az első barna aki a Marson járt
Mire a vörös:
- én leszek az első vörös aki a Vénuszon járt.
Mire a szőke megszólal:
-én leszek az első szőke aki a napon járt.
Mire a 2 barátnő felszólal.:
-de hisz ott megégsz,
mire a szőke:
-ne hülyéskedjetek már, én este megyek...
XDXD
♥ - szív- szimbólum
♫ - hangjegy
♪ - kisebb hangjegy
☺ - smiley arc
☻ - smiley # 2
☼ - V
Csak most látom, hogy mindig is őt szerettem... Mindig, az első perctől fogva. Éppen azért féltem tőle, mert annyira szerettem. Gyáva voltam a szerelemben. Igyekeztem elbújni a valóság elől. Harcoltam ... szégyelltem, hogy akkora hatalma van fölöttem... és megjárattam vele a poklok útját... Most pedig úgy vágyom utána, hogy majd belehalok. Azt mondhatod, persze, jellemző, hogy amint elérhetetlenné válik valami, azonnal felébred bennem utána a vágy. Lehet, hogy igazad is van. Hogy ilyen vagyok. De azt tudom, hogy szeretem, hogy mindig szeretni fogom őt, és hogy most itt hagyott örökre... hiányzik.
Egy horgász kifog egy aranyhalat, ami rögtön megszólal:
- Ó drága halász, dobj vissza kérlek! Cserébe teljesítem egy kívánságodat.
Gondolkodik az öreg. Hát jó, legyen...
- Azt szeretném kérnél, hogy Magyarország határos legyen Oroszországgal.
- De hát ebben mi hasznod?! Egyébként is lehetetlen. Kérj valami mást.
- Jó, akkor változtasd széppé a feleségemet.
- Megbeszéltük. Hozd ide és én átváltoztatom.
A horgász elrohan a feleségért, jön vissza egy rettentően csúnya nővel.
- Hogyan is volt azokkal az országokkal, drága horgász?..
Csóró Lali-Egy tüzes kis kandúr

„Hoppá
A mikrofon mögött Laller
A mai este számítok mindenkire, hogy velem tart és űzi velem a számot
Mindenkitől azt kérem, hogy űzze, hajtsa
A buli garantált
Na akkor kezdjük is

Itt jön Csóró Lali
Egy tüzes kis kandúr, nem kapja el soha
Erkölcsrendész pandúr (hú ez az, hátsó sor)
Itt olyan sok szexi lány
Kinek melle überkirály
Gyere cicám dorombolj nekem
Tőled elveszítem a fejem

Hej, de itt jön Csóró Lali
Egy tüzes kispandúr
Nem kapja el soha erkölcsrendész pandúr
Vár a konyhai tűzhelyem
Propán-bután
Megölellek, mint egy orángután
Ne nézz cicám ilyen szimplán bután
Bújj inkább hozzám úgy ám (hú, gyerünk, három, kettő egy)

Itt olyan sok a szexi lány
Kinek melle überkirály
Gyere cicám dorombolj nekem
Tőled elveszítem a fejem (hoppá)

Reggel pálinka és fröccs
Mint egy földesúr
Csak az hiányzik
Aki a mellszőrömbe túr (hoppá)

Pedig itt olyan sok a szexi lány
Kinek melle überkirály
Gyere cicám dorombolj nekem

Tőled elveszítem a fejem
Kemény a lányok melle
Popója, telihóba nyárihóba hébehóba
Mert ez a Csóró Lali porfóliója

Lálálá lá lálá Lali
Lilili lililili luli
Hoppá láli láli láli lala
Lálá lala lálá Lali"..