I like you! Like everything!

New likes
Egy kis nyuszi megérkezett
hozott neked üzenetet
kellemes húsvéti ünnepeket.
"a magad módján hiányzol
nem úgy, mint a párnák közé csúszott apró a kasszánál állva
nem úgy, mint a rég elveszett bérlet az ellenőrt látva
nem úgy, mint az otthon felejtett kabát az esőben ázva
nem úgy, mint az utolsó simogatás álom előtt fázva
nem úgy, mint a fröccsből a szénsav
nem úgy, mint szürke aszfaltról a színes kréta
nem úgy, mint az utállak mellől a néha

csak úgy, mint a hajamból kirázott hópihék

ahogy a víz elpárolog
úgy te is kibucskázol a gondolataimból, ha vállat vonok"
Locsolóvers: Tűzoltó a mesterségem locsolhatok eleget ha kinyitom a csapomat leviszi fejedet.
Józsi vagyok, szép és laza
Locsoljak vagy menjek haza?

Trágyadombon él a bögöly
meglocsollak meg ne dögölj.

Árok partján döglött ló.
Én vagyok a locsoló.

Tele van a hajad kosszal,
Meglocsollak Domestos-szal.

Falu végén templom, locsoljak-e? Nemtom.
Falu végén megint templom, locsoljak-e? Megint nemtom.

Van nálam egy kölnisüveg, métereset spriccel,
Mivel ilyen rakoncátlan, lezártam egy sliccel!

Ól sarkában disznó röfög,
meglocsollak, aztán döfök.
Ha Chuck Norrisnál húsvét lenne,
a nők élete véget érne,
nem azért, mert azt akarja,
csak túl erős a villám karja!
De bennem azért megbízhatsz,
forgórugást nem kaphatsz,
nem vagyok én olyan kemény,
locsolásra van e remény?
Odalent az utcán azt mondják a nagyok,
Hogy ebben a házban hervadnak a csajok.
Én is, mint az apám, szeretem a nőket,
Ezért jöttem meglocsolni őket.
„Csak szex és más semmi – ezt velem is eljátszotta egy pasi. Történetesen 3 évig, ami azért nem is kis teljesítmény. Természetesen nem érdemelte meg, mégis nagyon szerettem. Soha nem azt néztem, hogy mit tesz velem, hogyan él vissza a szeretetemmel, hanem csak azt, hogy én hogyan éreztem iránta, akár csak akkor, ha telefonon beszéltünk. Ha meg találkoztunk, az maga volt a tökéletes összhang, mégha sokat csipkelődtünk is. A csipkelődés mellett azonban elég sokszor felhozta, hogy ugye tudom, hogy ez miről szól, hogy lehetőleg ne éljem bele magam.

Így aztán számomra az egész arról szólt, hogy végig mentettem magam a csalódástól. Emiatt az elején el sem tudtam élvezni. Felnőtt nőként akkor jöttem rá, hogy mekkora szerepe van az eget rengető, igazi mélyről jövő orgazmusban annak, ha a nő biztonságban, szeretetben érzi magát. Ennek a kapcsolatnak az elején felszínes élvezéseim voltak csak, olyanok, amikről úgy éreztem, csak az ölemre koncentrálódnak. Nem tudtam, képtelen voltam teljes testemben végigremegni, de hogyan is tudtam volna azzal a gondolattal a fejemben, hogy megint csak egy kis ideig érezhetem őt és utána megint csak akkor jön, amikor kedve tartja. De még így is azt mondom, hogy nagyon jó volt a szex, egyébként is jól elvoltunk, de emiatt még inkább nem tudtuk elengedni egymást.

Viszont a nélküle töltött hosszú hétvégéken (mert csak esténként találkoztunk és reggelig maradtam nála) rá kellett kényszerítenem magam a randizásokra. Először annyira nem ment, hogy a barátaim szó szerint felöltöztettek, és úgy vittek el különböző bulikba, partikra, fesztiválokra. Volt, hogy nem csak gondolatban, hanem szó szerint hánytam attól, hogy másra próbálom ráerőszakolni magam. Pont egy ilyen erőszak-bulin ismertem meg valakit, akit persze először hárítottam, de aztán, nem is azért, mert offenzívát indított, hanem pont azért, mert olyan természetesen közeledett, felfigyeltem rá. Minden megvolt benne, ami a szeretőmben soha.
Az igazi áldozat nem önálló cselekedet, hanem következmény. Ha nagyon szeretlek, sok mindent tehetek érted, odaadhatom a fél vesémet és az életemet is, de nem azért, mert áldozatot akarok hozni miattad - hanem azért, mert nagyon szeretlek.

Müller Péter
16 éves lány vagyok. Gimnáziumba járok, az átlagom 4,7 és 4,5 körül mozog. Vannak céljaim, amiket idővel szeretnék megvalósítani. | Vasalom a hajam, sminkelem magam, menő és divatos cuccaim és telefonom van. Mindezek mellett minden hétvégén buliba járok, szét szívom az agyam, iszok, dohányzok, naponta egy liter energia italt iszom. Érdekes, ha valaki az első rész olvassa el, azt hiszi, hogy egy stréber vagyok, akinek nincsenek barátai, maximum egy macskája. Viszont, ha csak a második részt olvasod el, akkor azt hiszed, hogy egy afféle "apuci kicsi lánya" vagyok, akit tömnek pénzel a szülei és mindene megvan. Eszetekbe sem jut, hogy ez a kettő jellemzés egy és ugyanaz az ember is lehet. Én ebből azt vonom le, hogy az irigység kezd elfajulni ebben a világban. Mellesleg sok barátom van, a legtöbb szegény családból származik. Egyiket sem nézem le. A barát az barát. Az ember az ember. Ezt kéne megérteni a sok elkényeztetett vagy éppen bunkó embernek. :)
fiú - meg akarsz csókolni?
lány - most nem
fiú - nem hallottad mit mondtam
lány - de, hallottam
fiú - és mit mondtam?
lány - meg akarsz csókolni?
fiú - MEG! *megcsókolja a lányt*
Elmehetsz akár a világ végére is, mégis van, hogy nem tudod feledni azt, akit hátra kívánsz hagyni. Hiába az új kihívások, a lélegzetállító tájak, a bódító éjszakák, az emberek körülötted. Mégis őt keresed minden arcban, minden mozzanatban, lélegzetvételben.

Golden Dawn
Az élethez türelem kell. De a csodához bátorság kell. Az egyszerű, a csendes csoda, mikor valaki elég bátor ahhoz, hogy az életben türelmes legyen. De ez nagyon nehéz.
Márai Sándor
Tapsifüles nyuszikának
Nagyon sok a dolga,
Piros tojást, hímes tojást
Szerteszéjjel hordja.
Locsolni nincs ideje,
csak SMS-re, így kíván most neked
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Zöld erdőben jártam, Zöld levelet láttam.
Elszívtam! Bejött!
Anyám tyúkja b...ik tojni
Azér jöttem locsolkodni