I like you! Like everything!

New likes
"Tudod nagyon fáj, hogy csak itt komunikálunk még.............pedig lehetne ez másképpen is de ezt csak én szeretném,túl hosszú ido telt el...................nem sajnálom hogy megismertelek........sot................de kell valami megoldást találni..........."☆⋆☆♥♥♥
"Van egy ima, amit minden embernek ismernie kellene. A szövege egyszerű: hiszek magamban!"

Manna Owell
óló idézetei:
Akartalak... mindennél jobban, mindenkinél jobban. Megtalálni, felfedezni, szeretni. Veled lenni, megélni az életet. Akartam. Akartalak. Aztán mást is akartam. Felejteni. Nem szeretni. Elveszíteni az úton, nem gondolni rád. Soha, soha, soha. Soha nem tudni rólad. De nem lehetett. Nem lehet. Felejteni, nem szeretni, elveszíteni. Csak egyet lehet. Megtalálni. Újra és újra és újra. Szeretni.
"Ne akard levágni az utat, hanem úgy menj rajta végig, hogy minden cselekedetedtől szilárdabb legyen a talaj és szebb legyen a táj."

Paulo Coelho
Látni akarom amit soha nem láthatok. Hallani akarom amit soha nem hallhatok. El akarom érni a csillagokat, el dobni magamtól a gondjaimat, és csak menni az utamon szabadon, lehetetlen vágyaim után szállva, bizalommal teli szívvel karomban, és csak a cél felé nézek, sehova máshova, elérhetetlen célom után haladva. És mikor célba érek nevetek rajtatok, mert azt mondjátok hogy lehetetlen, pedig nincs olyan hogy elérhetetlen.
A belső fényed kívül látszik, ragyog a külsődből, ezt hívjuk kisugárzásnak. Ezért képes az ember látszólag teljesen ok nélkül beleszeretni valakibe első látásra, egy mosolyba vagy egy tekintetbe. Megérezzük egymás fényét, lelke szépségét a másik embernek...
Ne hagyj el, ne dobj el, ne játssz el!
Fogadj el, ítélj el, de ne hagyj el!
Nincs múlt, nincs esély nélküled.
Nincs társ, nincs tét nélkülem.
♥♥
Nem isismerek itt senkit de mindegy, nem tudok aludni mert horkolnak melettem.
Mi nem leszünk barátok utána sem, mert nem lesz utána, és nem voltunk barátok előtte sem. Mi csak szeretők voltunk, valakik, akik összetalálkoztak véletlenül, és nem tudtak egymás mellett érintés nélkül elhaladni. Mi nem fogjuk egymást utána keresni, mert valahányszor a te számodat hívnám, ott lesz bennem az a dac, hogy ha nem hiányzom, miért is keresselek, és te sem fogsz hívni, mert már nem lesz jelentősége a nevemnek a telefonodban, ha megmarad egyáltalán a számom. Érted? Mi ott leszünk egymás múltjában, és csak nézzük majd azt az ajtót, amit olyan erővel vágunk be, hogy a szíved is beleremeg majd, de nem fogjuk újra kinyitni, mert nincs miért, mert ebből nem lesz heppiendes történet, még csak szerelem sem, ebből nem lesz semmi, csak te, meg én vagyunk, egy teljesen véletlen érintésben, mert nem vagy benne a tegnapjaimban, a holnapjaimban, mert nem akarom, hogy benne legyél.
Lényegtelen, hogy egy fiú hányszor sétál ki az életedből, mert ha egyszer visszajön,akkor mindig visszafog. Van akivel kusza a sorsotok. Van, akivel nem lehet egyszerű, mert meg kell küzdenetek egymásért, azért, hogy boldogok lehessetek egymással.
De honnan lehet tudni, hogy a másik is ugyanazt érzi-e?
Erre a kérdésre nincsen helyes válasz. Ahogy nem tudod előre megjósolni, hogy ki lesz a férjed, úgy a másik érzése is egy rejtély. Belül fogod érezni. Érezni azt, hogy hozzád tartozik. Lényegtelen hány kört futottak, vagy hogyan találtatok vissza egymáshoz, mert csak a vége számít. Az, hogy sikerült visszatalálnotok egymáshoz.◊
A "legszebb virág" a szeretet virága, mely a szívünkben él. Ha tetteinket a szeretet vezérli, ez a virág sosem hervad el. Mindig ragyogó szépségü, és csodálatos színekben pompázik. Ez a ragyogás maga a csoda. A szív, az élet csodája.♥♥
-Nem tudod mekkora Tibi új lakása?
-Nem, de 3G-s a telefonja!
-Miért fonja tele három gésa?
-???
- Itt volt a barátod, kislányom? - Igen. - Megkínáltad egy kis üdítővel? - Igen, meg. - És kétszersülttel? - Nem, háromszor :D.
-Szevasz Józsikám, de rég láttalak! Mi van veled?
-Szevasz Béla! Megnősültem, kiköltöztünk tanyára.
-Gyerekek vannak?
-Igen, kettő.
-És állatok?
-Nem, nagyon kulturáltak☺
lányok jól válasszátok meg a életetek pasiját,
mert a gyereketek nem a BMW-re fog hasonlítani, hanem a sofőrre..☺