I like you! Like everything!

New likes
Amikor hinni kéne nem hiszünk.
Aztán elkezdünk hinni, de nem mondjuk ki.
Aztán kimondjuk hogy hiszünk, de nem lépünk.
Azt amikor már annyira hiszünk hogy lépünk is, KÉSŐ!
Akkor aztán sírunk, hogy pedig mennyire hittünk hiába.
Aztán amikor elül a bánat újra hiszünk, de már nincs miben, a semmiben.
Szép kis sztori a miénk.
Bár nem vagyok már gyerek, mégis van egy kérésem a "Jézuskához!" Azt szeretném Tőle kérni, hogy minden egyes napon csak mosolyt csalogasson az arcodra és sok-sok örömöt vigyen a szívedbe. Közben pedig érezhesd azt, hogy lélekben mindig együtt vagyok Veled, mert szeretlek!♥♥
Nem kell túlkomplikálni. Ha egy fiú látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel! Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd! Ha megteszi, fogadd el! Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy és ezzel Te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt Téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma.
"Mert csak az IDŐ érti meg, hogy milyen fontos az életben a SZERETET!"
A legjobban azt utálom benned, hogy nem tudlak utálni!
Mond miért nem jöttél?!
Gyúlj fel új napfény!
Nincs láz, se ébrenlét!
Kelts fel, ha megjönnél!

Elzárt egy hóörvény,
törj szét, kérges bús jég!
Sáros tűlevél
Csorba járdaél
Körben állsz falak
Nem talált hidak

Ócska szív hideg
Nem él senkiben tél.

Csak tél, mond miért nem jöttél?
Gyúlj már új napfény!
Törj szét kérges, bús jég!
Utolsó fontjait ajánlotta fel korábban a hajléktalan a diáklánynak, miután az elvesztette a bankkártyáját, és szeretett volna hazajutni. A lányt nagyon meghatotta a gesztus.
Bankkártyája elvesztése után a hajléktalan férfi ragaszkodott hozzá a kora hajnali órákban, hogy az összes pénzét (három fontot, azaz 1200 forintot) odaadja a lánynak taxira, aki hálából 16 ezer fontot gyűjtött össze neki. „Nem vettem el a pénzt, de nagyon meghatott a kedves gesztus ettől az embertől, aki naponta kénytelen szembesülni a közönnyel” – jelentette ki Dominique Harrison-Bentzen.
A hajléktalan férfi, Robbie hét hónapja él az észak-angliai Preston városának utcáin. A 22 éves lány így elhatározta, pénzgyűjtésbe fog, hogy meghálálja a férfi kedvességét és fedelet szerezzen a feje fölé. Egy adománygyűjtő honlapon kérte az adakozókat, hogy legalább három fontot ajánljanak fel, mint ahogy Robbie is tette. Szerdára háromezer adományozótól több mint 16 ezer font gyűlt össze.

„Apró kedves cselekedeteink együtt képesek egy ember életét megváltoztatni" - hangsúlyozta a diáklány.
"Higgy mindent, csak azt ne, hogy feledlek! Feledj mindent, csak azt ne, hogy szeretlek!"♥♥
Ha már egész nap a fejemben járkálsz, legalább a cipőd vedd le, hogy ne legyen piszkos a fantáziám♥:)
Tudod mit szeretek benned? Azt hogy veled fejezem be a tegnapot, és veled kezdem a holnapot, s miután hazakísértél hajnali 1kor, még 3ig sms-ezünk. szeretem mikor reggel felkelsz, azonnal küldesz egy sms-t, és felkelek én is. szeretem ahogy kötekedsz, és mikor már csúnyán nézek, mosolyogva átölelsz, és adsz 1 puszit. szeretem a mosolyod, az illatod, a szép szemeid, hogy mindig beszélgetünk, ha nem személyesen akkor üzenetbe, de egész nap van téma. szeretem hogy bármit elmondhatok neked. szeretem hogy olyan vagy mint a legjobb barátom. szeretem mikor azt mondod rám hogy csúnya vagyok, aztán ahogy magadhoz húzol és megcsókolsz. de nem szeretem h ennyi gondunk lett, és csak titokban lehetünk együtt =(
"A bevésődés valaki iránt, az olyan, hogy...Amikor meglátod, minden megváltozik. Mintha hirtelen nem is a gravitáció tartana a Földön...hanem Ő...Bármit megtennél, bármi lennél Őérte..."
Nincs ennél szörnyűbb szerelem. Ami el sem kezdődhetett, mégis megvolt. Lehetetlen volt, mégis megtörtént. Nem értettem miért nem akarod megbeszélni. De már értem. Aminek nincs kezdete, annak vége sem lehet. Mégis szeretlek téged, az utolsó porcikám is érted üvölt azóta is.
♥♥♥♥
Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi.


Kedves Apa!

Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet.
Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja.
Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában.
Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak.
Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok.
Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha töb pasival csinálom, vagy lóval.
Üdvözöl, szerető lányodU.i.:
Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked,
hogy van rosszabb is annál, mintha a Fradi kikap a Kecskeméttől.. :D
Voltatok már annyira szerelmesek, hogy már akkor is mosolyogtok amikor a telefonodba látod a nevét? szereted amikor rád néz és nem mond semmit? voltatok már olyan szerelmesek, hogy egész nap rossz kedved kedved volt, de amikor őt meglátod rögtön eltűnik a szomorúság és mosolyogsz? voltatok már olyan boldogok mint akkor amikor veled van Ő? amikor melletted van, téged néz.. téged ölel.. éreztél már jobb illatot, mint az övé? akár mit csinál szereted,a kisebb-nagyobb hibáit is elviseled... ha tehetnéd csak vele lennél.♥