I like you! Like everything!

New likes
Képzeld csak el hogy egy család vagyunk már. Szeretlek és nincs nálad fontosabb, semmi ami fontosabb nekem. Felelősséggel tartozok érted, a gyerekeinkért az életünkért. Hogy boldogok legyünk, hogy mindenünk meglegyen. Most is ezt teszem. Most is felelősséggel tartozom több ember életéért is. És ez kötelezettséggel jár és önfeláldozással. Ha tetszik ha nem. Nekem se tetszik hidd el, hogy annyit dolgozik mint 6 másik. De ez kell ahhoz, hogy minden rendben legyen körülöttem, és azok akiket szeretek ne nélkülözzenek idegeskedjenek és amennyire csak lehet boldogok legyenek. Tegnap éjjel is 3 órát aludtam, és ma vagy 15öt dolgoztam. Tegnap előtt ugyanez.. szinte minden napom arról szól, hogy kizsigerelem magamat teljesen, hogy a számomra fontos emberek boldogok lehessenek, élhessenek! Te vagy a legfontosabb ember az életemben mégis távol tartasz magadtól, egy hibáért. Nem azt nézed amit tettem érted eddig, vagy amit meg szeretnék tenni ezután. Nem a szívemet, nem azt hogy szeretlek. Csak azt a hibát sulykolod magadba. Tudod milyen érzés ez? Amikor az ember mindent odaad, mindent feláldoz szinte és ezt kapja attól, akiért tényleg habozás nélkül elmenne a világ végére? Gondolj bele kérlek. Annyira szeretlek téged évek óta, az első pillantás óta, tűzbe mennék érted, ha te csak ilyen áron élhetnél tovább. Nincs olyan amit nem tennék meg neked vagy érted, csak kérned kell. De te nem kéred. Nem szólsz, nem kérsz. Te vagy akiért élek, és azt érezteted velem még te is, hogy nem vagyok elég jó, értelmetlen vagyok és céltalan... Sajnálom hogy úgy érzem, neked kéne megfognod most az én kezemet, hogy aztán én soha ne engedjelek majd el téged. Szeretlek minden erőmmel szeretetemmel, minden erőmmel ami csak marad ezek után, és ha ez nem elég akkor nekem végem van. Nélküled mindenképpen. Csak szólnod kéne hozzám. Csak kérned kéne és a világot a lábaid elé teríteném játszva. Mert Szeretlek téged. Csak kérned kellene... csak szólnod hozzám végre. Aludj jól...
Az igazi küzd vèdelmez szeret és nem hagy kétségek közt ha messze van is keres !
Én igazi vagyok. Túlságosan is. Lassan három hónapja küzdök értünk hol csendben hol üvöltve, mert én is csak ember vagyok így végletes. Van határa a képességeimnek, csak annak nincs határa hogy szeretlek.
Léteznek igazi férfiak!
Hogy csak kalandozni vágysz velem, nem kell a szívem csak az érzéki élvezet és a könnyed szórakoztató együttlét. Őszinteség. Nekem csak ennyi kell.
A távolság erősíti a kapcsolatot hát ja de nem egy friss kialakulóban lévőt!
Nem lett volna egyszerűbb ezt megmondani hetekkel vagy hónapokkal ezelőtt?
Aki nem keres az nem szeret mert nem kellesz neki igazán!
A távolban apró tüzek égnek.
A tónál, hol a mesék még élnek...
Halvány sugarak élednek.
Már az alvók is ébrednek...
Szemedben új láng lobban,
Lelkedben szikra robban,
S a szíved végre újra dobban
Azt írta itt valaki, hogy egyetlen ember sem ér annyit, hogy szomorkodj miatta. Egyetlen ember ér annyit. Az akit szívből szeretsz. Amúgy sem választás kérdése a szenvedés. Csak azt érzem hogy szétszakadok belül, eddig csak a remény tartott egyben. Az ő reménye...
El fogok menni. Elmegyek, mert erre kérsz, és tőled nem tagadhatok meg semmit sem. De minden út körbeér, és találkozunk még. Tudom. Ha nem ebben az életben, hát majd azután. Mindig is téged kerestelek, és végre rád találtam. Tudok várni. Te vagy a lelkem, a lélegzetem; nélküled nincs értelme semminek. Mi egyek vagyunk... oszthatatlanok, és a természet minden ereje azon lesz, hogy kettőnket újra egyesítse. (...) Addig minden erőmmel azon leszek, hogy jobb ember legyen belőlem. Volt valaha egy nő, aki valóra akarta váltani az álmait. Hát megyek, megkeresem őt. Azért megyek, mert te kérsz rá. Azért megyek, mert téged még az életemnél is jobban szeretlek.
A legbrutálisabb április elsejei vicc: A matektanár dolgozatot irat az osztállyal, majd óra végén megkérdezi, hogy ki érzi úgy, hogy 5öst írt? Akkor most őket sajnálom mert* széttépi a lapokat*április elseje van!
Vannak dolgok,amiket bármennyire is szeretnék de nem tudok tolerálni...persze tehetnék úgy, mintha nem lenne semmi baj,de akkor az már nem is én lennék. Önmagam kellene feladnom...saját magamat csapnám be...és ezt nem vagyok hajlandó megtenni senki kedvéért sem...senkiért.Ez nem önzőség...csak már megtanultam,hogy az életben csakis saját magára számíthat az ember,senki másra.Ez a szomorú igazság.
Direkt nem verem ki 5 napig, de utána naná "épp megjött szívem", "ó most fáj a fejem", "jaj most fáradt vagyok", "majd inkább holnap", "hú tegnap pofánvágott a kalauz és még zsong a fejem, inkább most ne".
Hiányzik a megértés és az összhang. Pedig ez minden hosszú kapcsolat erős alapja. Ha ezt elhallgatjátok, vagy úgy tesztek, mintha minden rendben volna, a probléma egyre csak mélyül, s válságba sodorhatja kapcsolatotokat. Ne engedjétek, hogy emiatt megszakadjon ez a hosszú ideje tartó nagy szerelem, és zátonyra fusson életetek. Legyetek bármennyire is mások, meg tudjátok oldani, mert szeretitek egymást. Ha nem így lenne, nem keresnétek a egymást. Szorítok nektek!