I like you! Like everything!

New likes
Szeretnék egy olyan fiút, aki fél elveszíteni .Aki
reggeli kócos hajjal is szeret. Akinek
én vagyok a fontos.Aki fel mer vállalni
a barátai előtt .Aki szeret akkor is
amikor hisztis és mogorva
vagyok.Akinek én kellek és nem más!
♥Köszönöm, hogy szeretsz, féltesz, vigyázol rám, hogy betakarsz, ha fázom, átölelsz, ha félek, és hogy neked reggel is szép vagyok. Köszönöm, hogy a szemembe nézel és tudod, hogy mit gondolok. Köszönök mindent, amit adtál és mindent, aminek te örültél. Köszönöm, hogy vagy nekem és hogy szerethetlek!♥Ω♥
Párom önként mondta, hogy hajlandó rajtam szorgoskodni
30-as évei közepén járó férfi vagyok, rák csillagjegyű, tehát a legvéksőkig hűséges típus. Történetemet azért osztom meg veletek, mert kicsit nyakatekert a helyzet: párommal azért vagyunk válófélben, mert amit korábban bevállalt, azt most gyűlöli”
„Öt éve ismerkedtünk meg, az elején még igaz, kicsit konzervatívan viselkedtünk, de így is szép és jó volt minden. Megbeszéltük a dolgokat, mint azt is, hogy kipróbálunk jópár dolgot a szexben. Páromat se kellett semmire sem kérni vagy kötelezni, önként mondta, hogy hajlandó „rajtam szorgoskodni”.
Én imádok orálozni, jó hosszú kezeim vannak, így míg alul nyalakodok, ezzel egy időben a melleit is kényeztetni tudom. A látvány, amikor igazán felizgul és önfeledten belelendül, az minden mást megér! Ezt ő is lelkesen viszonozta. Bevállalta az anált is, amit még most is igen gyakran megtesz.
A gondok akkor kezdődtek, amikor látott egy prosztatamasszázs-videót, azt mondta, ezt is ki akarja próbálni velem. (Önként felajánlotta!!!)
Izgatott a dolog, sok jót hallottam róla, így kipróbáltuk... többször is.
Az első nyilván nem volt olyan jó, mondogattam neki, mit hogyan merre jobb, és rájött a nyitjára. Egetverően hatalmasat tudok így élvezni! A nyolcadik-tizedik után azonban már nem akarta csinálni, teljesen bedurcázott, és melegnek titulált! Azt „mondja”, hogy undorodik tőle, hogy a fenekemben turkáljon, holott ezt korábban ő ajánlotta fel!
Elmondtam neki a véleményem, hogy egy párkapcsolat (és a szex is) akkor jó, ha mindkét fél egyenlő:
ha rajtam oráloznak, akkor azt én is minden további nélkül örömmel visszaadom!
a szex ugyebár mindkét félnek egyidőben jó.
és ha a párom megengedi az anált, akkor ezt ő is nyugodtan visszaadhatja nekem!
Ennek alapján felajánlottam neki, hogy vegyünk egy felcsatolhatót, kicsi görbe hímtagnak látszó tárggyal, és akkor nem kell neki fintorognia.
Erre azonnal megint csak homokos lettem, és ezt azóta is többször az arcomba vágja. Többször is összevesztünk ezen, én pedig azon kapom magam, hogy néha már a meleg oldalakra tévedek, és feláll, ha látom, hogy valakit hátulról megcsinálnak.
Tévedésbe ne essünk, én nem vagyok meleg! Rosszul érezném magam, hogy ha egy férfival kellene csókolóznom, de érdekes módon az anál része (már) nem taszít! Ennek alapján lehet, hogy hetero-fél biszex lettem a párom mellett, amit ő most gyűlöl bennem, és ez tönkretette a kapcsolatunkat.
Nem tudom, hol találhatnék egy csendes, otthonülő típusú, ámde bevállalós (geek?) csajt, aki nem fanyalogna ezeken, de úgy vélem, a történtek után már csak egy hermafroditával lehetnék boldog...”
Szívem titkát írom
E kis versbe neked.
Rád gondolok,
Ezt soha ne feledd!
S, hogy szívem mit kíván,
Soraim betűiben keresd!♥Ω♥
Megköszönném, de nem lehet,
Mióta megszülettem itt vagy Velem.
Először Te mosolyogtál a szemembe
Éjjeleken vigasztaltál, sok-sok szeretettel.

Megköszönném, de nem lehet,
Óvó tekintetteddel kísérted, minden léptemet.
Nem múlt el nap, nem múlt el pillanat,
Szemem sarkában mindig láttalak.

Az első szavam, az első léptem csak a Tied,
S még kamaszként is gyakran megöleltelek.
Ha visszanézek eddigi életutamon,
Minden állomáson ott vagy valahol.

Mindig jó voltál, mindig szerettél,
Feltételek nélkül öleltél, öleltél.
Feláldoztál mindent, csak hogy boldog legyek,
Megköszönném ezerszer, de nem lehet.

Az égnek hálát adok, letérdelek eléd,
Hogy ilyen csodálatos anyát adott nekem az ég.
Szerető karommal még mindig ölellek Téged,
Óvó tekintettemmel szeretlek, vigyázlak, féltelek míg élek.

Anya szeretlek!♥
Tudod, vannak olyan emberek akik nem tudnak hízni akármennyire is szeretnének, és akármennyit esznek...hát én ezek közé az emberek közé tartozom.Ez van nem tudok mit csinálni.Én elfogadtam magam és a barátaim is elfogadnak és úgy szeretnek ahogy vagyok.
Érzem, így most ez jó,
Ami rég volt, mind elmúlt,
és nem kell rá szó
Bőröm fújja a szél
Bizsereg berezeg ezer és ezeregy sejtem
érzi hogy él.
Sajnálom, hogy így alakult.. Bárcsak megtudnám változtatni a múltat.. Annyiszor megbántottalak.. Pont téged.. Pedig te voltál az egyetlen, aki igazán, tiszta szívből szeretett.. De én elbaltáztam.. Bárcsak ezekkel a tapasztalatokkal a hátam mögött, most ismernénk meg egymást.. Nélküled nincs élet, csak sodródom az árral, minden értelmét vesztette.. Ha még egyszer itt lennél, másképp csinálnám.. Sokkal jobban vigyáznék rád! Nem akarok nélküled élni.. Kérlek temessük a múltat és kezdjünk mindent előröl.. Nagyon hiányzol, és nem bírom már.. Szeretlek! ♥ "/♥
Fiú: szia kicsim,mit csinálsz ??:$
Lány: titok ..:$
Fiú: ágyba vagy ? :$
Lány: igen :))
Fiú: és mi van rajtad ? :$
Lány: a haverod :$$
LÁNYOKNAK:
Hogyan tudhatjátok meg, hogy szerettek egy pasit:
-Minden nap megnézed többször az adatlapját, a képeit a Facebookon
-Miközben nézegeted ezeket a képeket elkezdesz álmodozni róla, hogy milyen lenne a közös életetek
-Ha észreveszed, hogy az üzenőfalán egy nagyon szép csaj csak egy "sziát" is kiírr, féltékeny leszel rá
-Ha a pasinak csaja van, elkezded a csaj adatlapját, képeit nézegetni, és megpróbálsz rá hasonlítani
-Amint meglátod a fiút akárhol, elkezded csinosítgatni a ruhád, és a hajad, és mosolyogsz

Csak egy baj van az egésszel:
-Nem meritek bevallani a fiúnak, hogy szeretitek ♥♥♥♥♥♥
Ha álmodban csókolt, de te igazából szeretnéd.
Ha szereted, de ő még csak nem is ismer.
Ha a világ megszűnne, és csak te maradnál, csak őt kérnéd magad mellé.
Mert szereted, és szeretni is fogod.♥‾♥
Szeretlek. Nem vagyok tökéletes, de bármire képes lennék azért, hogy boldoggá tegyelek. Valószínűleg nem veszed észre. Azt hiszed, nem érzel semmit, és elhagysz. Hiszen te nem is akartál engem. Nem érdeked, hogy én boldog legyek. Viszont, ha már csak a múlt köt össze minket, és eszedbe jutok, rájössz, hogy hiányzom neked, és legbelül, mélyen Te is szeretsz!♥‾♥‾
Szeretlek kicsim!!! és nem akarlak elveszteni soha!!! nem érdekelnek az emberek!! nem érdekel hogy mit gondolnak!!! nem érdekel senki!!!CSAK TE!!!!mindig is szerettelek nagyon de nagyon... csak nem mondhattam ki.. nem mutathattam ki .. te is tudod mit éreztem rég..ez most sem változott!! csak erősebb lett ez az érzés!!! a távolság megtanitott jobban becsülni jobban szeretni!! és én szeretlek és becsüllek téged!!!
te vagy nekem a mindenem!!te vagy a igazi!! te vagy a legnagyobb szerelmem mi sirigtartó!! bármerre is sodor el minket egymástól az idő én szeretni foglak mig élek!!!.... nemakarom hogy elsodorjon a sors tőlem!!!! melletted akarok élni és meghalni!!!!mindig mikor megláttalak kint a szivem összeszorult..a toromban kalapált..nem tudtam megszólalni sem....mert azóta ég bennem a tűz mit gyújtottál..azóta mióta megismertelek..azóta mióta kaptam egy esélyt.és ez a tűz nem húnyt ki!!mindig is tombolt bennem legbelül!!próbáltam hamis érzelmekkel eltemetni.. de nem ment..mert lehet a földön 3 000 000 000 nő,de szivem csak egy van!!!és az én szivem már régóta a te mellkasodban dobban!!!♠♥♥‾♥‾♥‾♥
(23:50) Fiú: "Édesem, felhívlak holnap."
(23:50) Lány: "Oké...." :)
(00:01) *csörög a telefon*
(00:01) Fiú: "Szia édesem...már holnap van..." :P :))☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻
"Tudom, már elmúlt vége a szépnek,
Szépen lassan eltűnnek a képek,
Sebeim maradnak nyitva a világnak,
Példát mutatva, gátat szabva a hibáknak."♥♥♥