I like you! Like everything!

New likes
Ha kedvelsz valakit, mondd el neki, addig, amíg teheted!
Ha hiányzik valaki, bújj hozzá, mert lehet, hogy az az utolsó ölelés!
Ha szeretsz valakit, éreztesd vele, és ne engedd, hogy a dac, a szeszély elhidegítsen titeket egymástól!
Így élj, tegyél meg mindent a másikért, amennyi csak tőled telik!
Viszont ha elmegy a szerelmed, ne sírj, ne légy önző. Tudd, hogy te meg tettél mindent! Tartsd a szemed előtt azt, hogy valószínűleg azért ment el, mert volt valami, amit te nem tudtál neki megadni! És az a valami, meg van másban, ami boldoggá teszi! És ne feledd, minden rosszban van valami jó, és neked is megadatik az, amire vágysz: Boldogság!
20 éves fiú vagyok, Balázsnak hívnak. Van egy 14 éves unokahúgom, aki nem vér szerinti, de én 4 éves kora óta ismerem, kiskorában rengeteget foglalkoztam vele, és sosem tettem különbséget közte, és a vér szerinti unokahúgom közt.
A lányt Adriennek hívják, hosszú, szőke haja van, vékony testalkatú, nagyon szép lány. Sosem tekintettem rá nőként, egészen addig, míg két évvel ezelőtt el nem kezdett fejlődni, nőisedni a teste. Kikerekedett a teste, a mellei megnőttek, és a kis pajkos unokahúgból vonzó, csodálatos, fiatal csaj lett, bár a hozzám való viszonya semmit sem változott. Ugyanúgy jött oda hozzám, ugyanúgy ült az ölembe, ugyanúgy ölelt, mint azelőtt.
Találj egy lányt, aki férfinek hív jó pasi helyett.. aki visszahív,akkor is ha a barátnőivel van és nem ér rá.. aki a csillagok alatt akar veled feküdni és hallgatni a szívdobbanásaidat.. aki dicsekedik veled a világnak,( hogy milyen boldog;) még akkor is, ha előtte edzésen voltál.. aki büszkén fogja meg a kezed a barátnői előtt is.. aki szerint sok izom, és belőtt séró nélkül is jól nézel ki. valakit aki állandóan emlékeztet rá: szerencsés, hogy TE vagy neki és nem fog elmenni mással. valakit, aki odafordul a világhoz és azt mondja, ő az.. ♥
A szüleim nyári táborba küldtek, hogy ne csak üljek otthon egész nap. Őszintén szólva nem nagyon támogattam az ötletet, de addig mondogatták, amíg belementem.
Mikor megérkeztünk a helyszínre, a vezető mondta, hogy építsük föl a sátrakat.
Nagy nehezen megcsináltuk, addig a vezetőnk tüzet rakott. Körbe ültük és ott meséltünk rémisztő történeteket.
Kicsit elálmosodtam, így bementem a sátorba, ami elég eldugott helyen volt. Épp a lefekvéshez készülődtem, amikor lépteket hallottam kintről. Egyre hangosabb, végül bejött a sátorba.
- Jesszusom, Niall! A szívbajt hozod rám!
Niallel az út közben ismerkedtem meg, nagyon kedves srác.
- Bocsi - mosolygott.
- És mit keresel itt?
- Csak kérdezni akartam valamit.
- Hát akkor kérdezz.
- Csak azt akartam, hogy lenne kedved.... - ekkor az alsó ajkába harapott és megcsókolt. Nem utasítottam el, mert nagyon szimpatikus és jóképű. Megtetszett.
Hanyatt fektetett, épp hogy elfértünk, akkora volt a sátor. Így smároltunk tovább.
Keze lassan a pólóm aljához vándorolt, és lassan kezdte felhúzni.
- Niall! Mit csinálsz?
- Tudom, hogy te is akarod.
- De ez nem lehet.
Megigazgattam magam és kimentem a sátorból. Azért utasítottam vissza, mert biztos van barátnője. Ilyen helyes srácnak miért ne lenne?
Nekidőltem egy fának, összefontam a karomat magam előtt és így álltam egy darabig.
- Mi volt ez az előbb? - kérdezte.
- Mit szólna ehhez a barátnőd?
Erre elmosolyodott és közelebb jött.
- Nincs barátnőm.
Elszégyelltem magam, nem is kicsit.
- Csak ezért nem akartál lefeküdni velem?
- Igen . néztem le a földre.
- Hát most már tudod, hogy mi a helyzet. Hol is hagytuk abba? - közelített és megcsókolt, egyre hevesebben.
- Niall!
Ijedten nézett rám.
- Ne itt - mosolyogtam.
Bementünk a sátorba és ugyan úgy elhelyezkedtünk, ahogy az előbb voltunk.
Niall végül levette a pólómat. Hevesen csókolt, miközben bújtattam ki felsőjéből. Végigsimítottam felsőtestét, mire kirázott a hideg. Beleharaptam alsó ajkába, mire ő erősen megmarkolta a fenekemet.
Lassan levette a nadrágomat is. Bugyin keresztül simogatott, miközben a nyakamat csókolgatta.
A hátát simogattam, néha megfogtam tarkóját, vagy beletúrtam a hajába. Kezemmel megkerestem az övét és kikapcsoltam. Nagy nehezen kibújt a nadrágjából, és láttam, hogy a boxer már elég szűkös.
A hátára fordítottam és lehettem utolsó ruhaneműjét, a boxert.
- Siess? - lihegte. Teljesítve kérését, gyorsan lehettem boxerét és bekaptam az egész hosszát.
- Úristen...ahh... - zihálta, míg a fejét hátra hajtotta.
Tudtam, hogy közel van a csúcshoz, ezért gyorsítottam. Beletúrt a hajamba és hangosan elélvezett.
- Most te jössz. Feküdj le!
Teljesítettem parancsát, és ő a lábam közé fészkelte magát. Felhúzta a lábaim és széttette azokat.
Felnyomta két ujját és erősen ujjazni kezdett. Próbáltam halk maradni, de nem ment.
- Niall.... - ziháltam, amikor éreztem, hogy már nem kell sok.
Erre ő a nyelvével is rásegített, ezáltal rögtön elélveztem.
Niall fölém mászott. Megcsókolt, majd belém helyezte hosszú férfiasságát. Várt egy kicsit, hogy megszokjam a méretét, majd mozogni kezdett.
- Gyo-gyorsabban - lihegtem. Gyorsított, így a hangunk is erősödött.
Szívni kezdtem a nyakát, fokozva ezzel az izgalmakat. Ő néha megcsókolt, amit viszonoztam.
Mooost! - kiabáltam, amikor elélveztem. Niall még lökött rajtam párat, majd ő is elélvezett.
Felöltöztünk és kimentünk a többiekhez.

Egy héttel később búcsúzni kellett.
- Hívj fel - nyújtotta át Niall a számát.
- Mindenképp - mosolyogtak, majd megcsókoltuk egymást.
- Na milyen volt a tábor? - kérdezte otthon anya.
- Életem legjobb hete volt.
Javában tombolt a nyár, a tikkasztó hőség elől minden élőlény igyekezett árnyékos és hűvösebb helyre vonulni. Bolond volt az, aki ilyen időben odakinn tartózkodott. „Bolond vagyok, hogy ilyenkor utazom át a fél országot egy nő miatt.” – gondolta a fiú, miközben egy fehér kis csomagot szorongatott a hóna alatt. Persze csak a hiúsága mondatta ezt vele, hiszen repdesett az örömtől, mikor megtudta, hogy újra találkozhatnak. Nem érdekelte a tikkasztó meleg, sem a több órás utazás. Mindössze csak arra tudott gondolni, hogy végre ismét azzal a lánnyal lehet, aki már 8 hónapja elrabolta a szívét álnokul. Fel-alá járkált idegesen a fákkal borított sétány alatt és a szíve kalimpálása elnyomott minden egyéb zajt. Ugyan már nem az első alkalom volt, de mégis mindig úgy érezte, hogy menten kiugrik a szíve, ha meglátja Őt. Ez a mostani pedig egy igazán különleges nap. A lány születésnapja. Ezért hát a kis csomag és ezért a szokottnál is nagyobb izgalom. „Mindennek tökéletesnek kell lennie, igen. Pont olyannak, ahogyan terveztem.”
Lassan teltek a percek, szinte óráknak tűntek. Míg végül az izgatott tétovaságot egy távolban feltűnő női alak törte meg. Bárki lehetett volna az, bármelyik idegen járókelő. De nem. A fiú tudta, hogy ez Ő! Elindult feléje, a szíve kalimpálása jelezte a távolság csökkenését. A lány gyönyörű volt. Szinte ragyogott. Az a fajta, akire minden egyes alkalommal elég volt a fiúnak csak egyszer rápillantania, hogy újra meg újra beleszeressen. Kézen fogva indultak tovább és észre sem vették, ahogy repül az idő. A járókelők, akik elhaladtak mellettük csak annyit láttak, hogy mindketten nevetnek, és ahogy a másikra néznek, szinte egyszerre ragyognak fel. A fiú mindig megnevettette a lányt, a lány pedig mindig édesen gonoszkodott vele. Legtöbbször szavak sem kellettek, hisz mindketten tudták mit mondana a másik
Augusztus vége volt. A néhány héttel ezelőtti tikkasztó forróságnak már nyomát sem lehetett érezni. Eltűnni látszott, ahogy lassacskán maga a nyár is. Egy magas, fiatal fiú állt a Duna parton. Barna hajába bele-belekapott a játékos szél. Tekintete mereven bámulta a táncoló hullámokat, ahogy újra meg újra előretörnek és próbálják meghódítani a partot. Néha olyan sikeresen tették ezt, hogy elérték a fiú lábát is, majd mintha tudták volna, hogy rosszat tettek, sebesen húzódtak vissza a mederbe. Őt mégsem zavarta. Végig mozdulatlan maradt, tekintetében pedig valami elmondhatatlan keserűség és sóvárgás látszott. Jobb kezében egy kis gyűrött és szakadt papír fecnit szorongatott. Erősen szorította, nehogy bárki elvehesse tőle. Talán már ő sem tudta mennyi ideje áll itt mozdulatlanul. De nem is érdekelte… hisz valójában nem is ott járt.
Kisgyerekek gondolatai a szeretetről:
- A szerelem az, amikor ketten elmennek ebédelni, az egyik odaadja a másiknak a sültkrumpliját, és nem kér cserébe semmit.
- A szerelem az, amikor anyu készít apunak kávét, és beleszürcsöl, hogy megnézze, jóízű-e.
- A szerelem az, amikor azt mondod egy fiúnak, hogy tetszik az inge, és aztán azt hordja minden nap.
- A szerelemtől még akkor is mosolyog az ember, ha fáradt.
- A szerelem az, amikor két öreg ember még annak ellenére is együtt van, hogy már mindent tudnak egymásról.
- A szerelem az, amikor anyu apunak adja a legnagyobb csirkecombot.
- Az a szeretet, amikor a nővérem nekem adja az összes ruhát, amit kinőtt, és el kell mennie, hogy újakat vegyen.
- A szeretet az, amikor a kutyám össze-vissza nyalogat, pedig egész napra magára hagytam.
- Hagyom, hogy a nővérem állandóan szorongasson engem, mert anyu azt mondta, hogy csak azért csinálja, mert szeret. Ezért a kisöcsémet én is mindig megszorongatom.
Szeretlek, TE "makacs szív"!!
Nem akarok az ellenséged lenni.Tudod rájöttem,hogy akármit is mondok,azzal csak legfeljebb megbántlak,de semmi sem fog változni.Mindenben hazudtam,nem csak neked ,hanem saját magamnak is,próbáltalak elfelejteni,de nem tudlak te is hiányzol nekem,és igen is komolyan gondoltam amit neked mondtam és nem csak üres szavak voltak amiket ,azt hogy nagyon szeretlek,és mindig melletted leszek,csak te nem hittél nekem,bár soha sem bizonyitottam.Bocsáss meg!Tegnap amit nekem írtál,azt komolyan gondoltad,tudod,hogy mire gondolok!Azt sem akarom,hogy engem másokban keress mert belölem ,csak egy van.Szeretném veled megbeszélni,hogy mi legyen, és hogyan tovább,mert már unom a szinészkedést.Emlékszem az első nyarunkra szeretném ha találkoznánk este 20:00 kor,ott ahol a legtöbb időt töltöttük,jó búlik voltak,ma minden kérdésedre válaszolok!
Szegény vagyok, szegény vagyok szegénynek születtem.
Az én babám, az én babám a legszebbik kincsem.
- Mert a nézését meg a járását, meg a csípőjének a ringását.
Száz aranyért nem adnám, száz aranyért nem adnám.

Az én babám, az én babám a falu legszebb lánya.
Hogy ne volna, hogy ne volna hisz én vagyok a párja.
- Mert a nézését meg a járását, meg a csípőjének a ringását.
Száz aranyért nem adnám, száz aranyért nem adnám.
B.O.S.S., #SWAG
ezt üzenem az összes vesztesnek
minden nap elnök, de nem unom
míg van nálam dollár meg euró
MR. P.I.M.P.
há megmutatom neked, azt hogy ki a jampi
élére vasalt a nadrág
a fogkövemet is Swarovskiból rakták
a nyaklánc a fejemet húzza le
há rajtad meg mi ez a gúnya, te?
felkapom a pulcsit, a Guccsit
a bull is pucsít, ha bejön ez a bullshit

Apu, vedd meg nekem a várost
automata váltós
kocsival szelném a dombokat
enyém lenne a kilátó
tudná, aki látott
hogy jó sok pénzünk van

B.O.S.S., #YOLO
a kocsival a fába belerongyoló
pedig a spoiler a legfainabb lett
irónia, mi az, egy tablet?
Bármi is az, kettő jöhet
meg a DiCaprionak egy mentőövet
kicsapom az ingből a mellszőrömet
meg a bimbit, csak a buli kezdődjön el
a wc lehet szétinstázva
aranyásók a szép kis házba
csak pózolok, hogy legyen lájk
hogy lásd, mit csinálnak a legendák

Apu, vedd meg nekem a várost
automata váltós
kocsival szelném a dombokat
enyém lenne a kilátó
tudná, aki látott
hogy jó sok pénzünk van
Otthon maradnak a Youtube-linkek
a naptej leolvad, nem véd minket
elcsípve néhány horny tekintet
ez a nap a saját Zeppelin kliped
betelt a telóm képekkel
csináljunk inkább a tieddel
kamera be, a szemcsim vedd fel
a szerkód tetszik, de tüntesd el

Van egy házunk ám, benne sok szoba, nézd
ott van a kulcsa épp, ahol most hozzám érsz

Hozzám érsz és már ismersz is
hozzám érsz, de nem úgy, mint mindenki
emlékszem, Sopronban néztem a fák fölé
összedőlt ágyunkban bújtunk a nap mögé

Tagadnám, de messziről megláttam
ahogy csápolsz fejpántban
gyere, ugorj a nyakamba
hadd legyek veled szerelmes magamba
mert nincs olyan, hogy nincsen jól
legyünk egyszerre mindenhol
van néhány VIP passom
na, maradsz még, itt alszol?
Nyári szünet. Ez a leghosszabb szabadság, amit gyerekként az élettöl kapunk. De csak felnöttként értjük meg, hogy semmi sem történik ok nélkül.
Az a kicsi házikó,
Ott várlak majd "nagyapó",
Minden éjjel álmodom,
Átölel a két karom.

Ugye eljössz "nagyapó",
Kettönkké a házikó,
Éldegélünk csendesen,
Szeretgetlek kedvesen.

Fogom majd a két kezed,
Hallgatom az éneked,
Mindig számíthatsz majd rám,
Miénk lesz a nagy világ.
Mindig, minden nehézség ellenére várni fogok Rád. Ugyanis TE vagy az, akire érdemes várnom, mert Veled jól érzem magam.