I like you! Like everything!

New likes
Vajon miért szeretünk bele mindig hasonló karakterű emberekbe? Ezt sokan úgy fejezik ki: Hihetetlen, hogy én mindig ezeket a pasikat vagy csajokat vonzom be! Zseniális tudattalan érzékkel szeretünk bele azokba, akikkel aztán végig tudjuk élni ugyanazokat a hiányokkal és sérelmekkel teli helyzeteket, amelyekből még nem gyógyultunk ki. Ezek nem tudatos választások, de nincs bennük semmi misztikum, hiszen a sebzett ember gyerekkorától kezdve megtanult ráhangolódni az apukájára vagy anyukájára, aki föltehetően maga is hiánymotivált volt, adott esetben szenvedélybeteg vagy társfüggő. Csalhatatlanul tudja tehát kiszúrni ezeket az embereket, és számára ők lesznek vonzóak, mert ismerősek, és már megtanult velük élni. Ezt úgy szokták kifejezni: igen, az eszemmel tudom, hogy azzal a másikkal jobban járnék, de nem tudok belé szerelmes lenni. Ő viszont elemi szinten vonz, bár nem értem, miért, hiszen katasztrofális választás. Nem arról van szó azonban, hogy az ilyen illető peches és szerencsétlen, hanem arról, hogy sebzett, és ez a vonzalmaira is kiterjed."
-Nem tudod mekkora Tibi új lakása?
-Nem, de 3G-s a telefonja!
-Miért fonja tele három gésa?
-???
Úgy hallottam, hogy te játékos vagy.. Szóval játsszunk!
Beszélgessünk, veszekedjünk, találkozzunk.
Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket.
Sétáljunk együtt, varázsolj el.
Aggódjunk egymásért, szívassuk egymást, ellenőrizhetjük is egymást. Adjunk egymásnak beceneveket, emlékeket.
Meséld el a titkaidat, bízz bennem falak nélkül.
Beszéljük át az egész éjszakát.
Tegyük féltékennyé a másikat, csókolózzunk és ölelkezzünk, mintha többről szólna. És, hogy ki veszít?! Aki először lesz szerelmes!!;))))
A cirkuszista a krokodil szájába teszi a farkát és hatalmasat csap az állat fejére. Amikor kinyitja a krokodil száját a fütyköse sértetlen. Ki csinálja utánam?-kérdi. Egy szőke nő az első sorból: Én megcsinálom,csak ne üssön akkorát a fejemre!
Ha szeretsz valakit, az a valaki szomorúvá tehet téged, néha még magányossá is. De olyan boldoggá is, amilyen még nem voltál.
Nem nehéz valakit találni, aki azt mondja neked, szeret. Viszont nehéz megtalálni azt, aki komolyan is gondolja.
Még senki nem ismert ki,velem nem tudtak el bánni,
Úgy néz ki ,hogy te vagy az egyetlen,aki tudja milyen vagyok
Van aki mindig dacol,egy barátért mindig harcol,
te mindig velem,én veled,én vagyok aki mindig szeret!
Egyedül biztos nem élnéd túl a rosszabb perceket,
De én érzem h eljön a te időd mert én segítek majd neked..
Ott leszek hogy ha szükséged lesz rám, mikor az eső hullik rád.
Ott leszel hogy ha szükségem lesz rád mert ilyen egy jó barát…
Ott leszek hogy ha szükséged lesz rám mikor az eső hullik rád
Ott leszek hogy ha szükséged lesz rám, mikor az eső hullik rád.
Ott leszel hogy ha szükségem lesz rád mert ilyen egy jó barát…
Ott leszek hogy ha szükséged lesz rám mikor az eső hullik rád☆(GJ)
Mindig féltem és félek is attól, hogy valaki olyat veszítek el, akit szeretek:* ◊ ☆(GJ)
Elraboltad a szívemet és soha vissza nem adod,
Nálad maradt, de nem is kérem, nyugodtan meg tarthatod,
Így könnyebb nem kell cipelnem már a felesleges terhet,
Nincs mi nyomjon belülről, nincs mi a bajba kerget"
18 éves lány vagyok. Nem vagyok hisztis, lehet velem hülyülni. Ha beletörik a körmöm, nem szaladok a sürgősségire kisírt szemmel. Kész vagyok a magassarkút levenni, átvenni edzőcipőre és sportolni egy kicsit. Nem festem magam, nem alapozózom magam, még a legrosszabb napokon sem. Ha esetleg megyek discoba, egy kis szempillaspirál jöhet, de csak módjával. Életemben egyszer hánytam az alkoholtól, nem vagyok rá büszke, de 17 évesen volt. Azóta nem volt rá alkalom. És akkor is emlékeztem mindenre, és magamnál voltam. Szeretem a hosszított felsőket, mert gyorsan felkapom és jól áll, ami nem egyenlő azzal, hogy már is ribanc vagyok. A kivágott felsőket is sokszor hordom, azért, mert jól érzem magam benne. Néha szeretek plázacicás stílusba felöltözni, de nem úgy viselkedni. Megbíznak bennem az emberek, mert tudják, hogy ha velem egy titkot megosztanak, arról csakis ő meg én fogunk tudni. Nem tiprok mások lelkébe már csak szándékosan se. Akiket szeretek, azokért tényleg kiállok jóban rosszban. Nem vagyok elfogult senkivel szemben. Nem ítélem meg az embereket első ránézésre, régebben azt hittem, jó móka, de kinőttem belőle. Ha valakivel valami bajom lenne, megmondom a szemébe, és nem a háta mögött beszélem ki. (állítólag ez lenne az erkölcsös mindig) Hihetetlen de igaz, hogy még szűz vagyok. Mert a többi lánnyal ellentétben, nekem nem az a lényeg, hogy minél többen átmenjenek rajtam, hanem az, hogy szeressem az illetőt, és vakon bízzak benne. Nem az számít egy pasinál, hogy minél több legyen a pénze, hogy nagy f*sza legyen, vagy, hogy legyen egy Mercije, hanem a belsője, és valamilyen szinten a külsője is. Sokszor másokat előtérbe helyezek, és nem az a lényeg, hogy én legyek boldog, hanem, hogy neki örömet okozzak, akár csak egy mosollyal. Van egy legjobb fiúbarátom, akiért ölnék. :) és vannak több fiúhaverjaim, és lányhaverjaim. Ez vagyok én. Egy 18 éves lány. :)
Szeretni! Ez legyen jelszavad.
Hogy kit, azt rejtse el szived.
Csak annak mondd meg titkodat,
Kinek élted szenteled.
S ha el is választ a sors tőle,
Higgy, remélj, szeress!
Mert az életed boldog csak így lehet! ☆(GJ)
Szakíts egy rózsát, mely örökké nyílik szeres egyet, ki hű lesz a sírig. ♥☆(GJ)
Veled boldog vagyok, Veled szelíd vagyok, Veled erős vagyok, Veled nyugodt vagyok, Veled mindig mosolygok, Veled én, énmagam vagyok, Nincs többé olyan, hogy nélküled, Tervem és jövőm van veled.♥
Fáradt vagyok, de ettöl és mindentöl, mindenkitöl függetlenül nagyon szeretlek. Pihenj jól, és álmodj szépeket! Ne aggódj miattam! Vigyázz magadra!♥♥
Rólam annyit, hogy 30 éves nő vagyok, szépnek mondott (imádom ezt a kifejezést), művelt, diplomás, biztos egzisztenciával. Eddigi életemben – mint mindenki – stabil, monogám kapcsolatokra törekedtem, elég sikeresen. Legutóbbi kapcsolatom 2 évig tartott, ebből másfél évet éltem együtt a fiúval. Szerettem nagyon, csakhogy beütött az a krach, ami eddig mindig: elkezdtem borzasztóan unatkozni. Egyre gyakrabbak lettek a barátnőkkel töltött esték, mulatozások, így találkoztam vele a nagy budapesti éjszakában. 40 éves, sosem volt nős, nincs gyereke, igazi rosszfiú kívül és belül is.
Beszélgettünk, találkoztunk párszor, már az elején kendőzetlenül mesélt az életéről, a szexuális kalandjairól. Izgalmas volt, belezúgtam, persze. Egyszerre volt dühítő és izgató, hogy átláttam rajta: olyan trükköket vetett be, amiket a férfiak azóta használnak amióta világ a világ, és hiába tudtam ezt, mégis muszáj volt belesétálnom ebbe a szituációba. Szándékosan nem csapdát írtam. Tudtam milyen ember, hogy él, ő is elmondta, hogy nem lehet vele klasszikus, nyugodt kapcsolatot tervezni. Itt térnék ki erre a férfitípusra: általában 35-45 év körüli, egzisztenciával rendelkezik, van pénze, szociális és nem veti meg a nagyvilági életet. És a legfontosabb: nem monogám.
Ez a kulcsszó. Persze vágyik egy megértő társra, akivel őszinte tud lenni és meg tudja osztani a kalandokat, gondolatokat, de lássuk be, a legtöbb nő azt akarja, hogy csak és kizárólag ő legyen képben.
Úgy voltam vele, hogy eddig monogámiában éltem, és amint a példa mutatja, nem jött be, miért ne próbálnám ki, milyen ez a fajta kapcsolat? Buzdítottam, hogy ne változzon meg, az, hogy „vetélytársaim” voltak és lesznek, nagyon pörgetett. Tudtam a szeretőiről, a kalandokról, és számtalanszor néztem végig, ahogy flörtöl a szórakozóhelyeken. Néha nélkülem, néha velem együtt. Vicces látni a lányok reakcióját, mikor egy pasi már fél órája fűzi őket, aztán egyszer csak odalépek és átölelem, megcsókolom...