I like you! Like everything!

New likes
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd el viselkedni, hogy az én kedvemet veszi el! Én a mai napig nem tudom ezt felfogni és elfogadni. . . és csak próbálkozok meg próbálkozok. . . de ennek ellenére sem tudom elhagyni, mert szeretem!!!
Senki ne gondolja azt, hogy nem beszélünk/beszélek róla, mert nincs olyan hétvége, hogy ne hoznám fel Neki a témát, de SOHA nem kapok Tőle egyenes választ!!!
Félek, hogy a két év alatt (vagy már előtte) összeszedett valakit/valakiket, akikkel folyamatosan csal és azért nem hiányzik neki a szex. . . DEEE akkor, nem értem, hogy miért van még velem és miért ragaszkodik a kapcsolatunkhoz!? Nap, mint nap elhalmoz szerelmes üzikkel és váltig állítja, hogy szerelmes ő is!
Nem tartom magamat csúnya nőnek és a testi élvezeteket is imádom (bár nem ez jön le a levelemből), de a nőiességem az önbizalmammal együtt lassan szertefoszlik és érzem, hogy pontot kell tenni a végére. :(
Az elmúlt 2 évben nem egyszer lett volna kivel bepótolni a "szexmentes" időszakot, de hozzá sem tudok nyúlni más pasihoz!
Mit szóltok a történetemhez?
Szerintetek is más nő(k) van a dologban vagy csak egyszerűn nincs szexigénye!?
Tud valaki hasonló esetről?
"Egyszer majd elfelejtelek téged,
És nem fog fájni fejem.
De most még téged látlak

Utcákon és tereken,
Reggel a májkrémes kenyeren,
Boltban a mosószereken,
A hazug tekinteteken,
Biztonsági felvételeken,
Minden ordító gyereken,
Mozikban a sírós részeken,
Könnybe lábadt szemeken,
Kérlek, ne magyarázd meg nekem!
Mert ez egy elbaszott szerelem.
Micsoda elbaszott szerelem."
Nem tartasz attól,hogy ilyen múlttal nem találsz igazi társat magadnak, csak kúrópartnert?
Kelemen Anna:
Ebben a kérdésben valamilyen kis primitív hangulatot érzek, mert attól, hogy valaki elmondja, milyen élete van vagy volt, és mit tapasztalt, semmi negatív nincs benne. Most nincs igaz társam, nyitott szemmel járok, de kúrópartnereim vannak:)
Létezik egy olyan ember, akit régen nagyon szerettél, és most azt mondod, hogy nem érzel iránta semmit. Egy olyan ember aki ott csücsül a szíved trónján és mindig rágondolsz amikor továbblépsz az élet bizonyos szakaszain. Egy olyan ember akinek naponta legalább egyszer megnézed a profilját, csak azért, hogy meglásd mi történik vele. Egy olyan ember, akihez dolgok fűznek, és ha találkozol egy ilyen dologgal, legyen az egy fénykép, egy zene, egy helyszín, bármi, te elmosolyodsz, beugranak a régi emlékek, hogy milyen jó is volt vele, és azon kapod magad, hogy az örömöd sírásba megy át, mert már tudod, nem lesztek többé együtt. Vagy meglátsz valamit, amit nem szeretnél, és egész nap csak arra tudsz gondolni, és érzed azt a könyörtelen fájdalmat ott legbelül. Egy olyan ember, akit ha meglátsz érzel valamit, ki tudja mennyi idő után még mindig. És ekkor azt mondod, hogy te nem szereted, és igazából ezt is gondolod.. de a szív tudja az igazságot.♥♥♥
Sokat hibáztam az életem során. Hagytam, hogy az emberek kihasználjanak, és elfogadtam a megérdemeltnél sokkal rosszabb dolgokat. Ám tanultam a rossz választásaimból, és annak ellenére, hogy van pár dolog, amit sosem kaphatok már vissza, és vannak emberek, akik már soha nem fognak bocsánatot kérni, legközelebb már okosabb leszek, és nem horgonyozok le olyan dolog mellett, ami kevesebb, mint amit megérdemlek!
Soha többet nem megyek bele semmilyen játékba,ha érzek valaki iránt valamit,elmondom neki főleg ha ő is így érez iránta,szemtől szembe,mert kevesebb fájdalommal jár,ha elmondjuk az igazságot,mint becsapjuk önmagunkat.
"Szeretlek, értékellek és tisztellek téged. Bízom abban, hogy birtokában vagy, illetve ki tudsz fejleszteni magadban egy olyan erőt, hogy mindazzá válj, ami lehetséges számodra, ha én nem állok az utadba. Annyira szeretlek, hogy teljesen felszabadítalak, hogy egymás mellett járjunk örömben és bánatban. Együtt fogok veled érezni, ha sírsz, de nem foglak arra kérni, hogy ne sírj. Törődni fogok a szükségleteiddel, támogatni foglak, de nem tartalak vissza, amikor egyedül tudsz menni. Mindig készen fogok állni, hogy Veled legyek a bánatodban, magányodban, de nem fogom azt elvenni tőled. Igyekezni fogok, hogy figyeljek a szavaidra, azok jelentésére, de nem ígérem, hogy mindig egyet fogok veled érteni. Néha dühös leszek, és akkor ezt olyan nyíltan meg fogom mondani Neked, hogy ne kelljen különbözőségeink miatt elutasítást, vagy elidegenedést éreznem. Nem tudok mindig veled lenni, nem hallom meg mindig, amit mondasz, mert van, amikor magamra kell figyelnem, magammal kell törődnöm - és ilyenkor is olyan őszinte leszek veled, amennyire tudok."
Egyszerűen vonzódsz a hűtlen férfiakhoz
Hát, végül is megesik, hogy valaki egyszerűen rossz csillagzat alatt született, és vonzza a bajt. (Vagy inkább rossz családi mintát hozott, igazából mindegy.) A tipikusan hűtlen férfiaknak sajnos van egy jól behatárolható, igen vonzó személyiségük, amibe nem nehéz halálosan belezúgni. Viszont manipulálni is mesterien tudnak, így hát akármennyire fáj, fel kell ismerni az ilyet és úgy kirúgni, hogy a lába se érje a földet. Akkor talán legközelebb már jobbat választunk.
Csak egy Vándor voltál, a Szerelem Országútján
Néha-néha vettek fel, de az igazi nem jött el
Mégis mindig vártad, Tiéd lesz a Kincs
És most úgy érzed gazdag vagy, pedig semmid sincs
Már megint hülye vagy,
Én meg úgy szeretlek,
Tán nem is tudod,
Milyen csoda vagy.
Amilyen hülye vagyok,
Beleszerettem az életbe meg
Mindenbe, mit ad!
Ha tudnám, hány szerelmet bír még el a rakpart
most a kavicsok közé vinnélek magammal
ha tudnám, hány kép fér még bele a nyárba
veled maradnék minden egyes villanásra
Ez a pillanat kell, zsebre raknám
utánanyúlok, de messze van már
madzagra kötöm a szívem és titkon
lendületből a Dunába hajítom
üzenet az életben lévőknek
játsszunk sohavégetnemérőset
arccal a mának
kik hasonlítanak, egymásra találnak
a mosolyok, a vonzó túloldal
a szabadságérzet a klubokban
a hazafele hajnal, nincs meg a cuccom
a rakpart egyedül, ki ismer az úton
Libben a függöny, nyikorog az ajtó
bepréselődik a kinti zajból
egy rozétól ázott szerelmes szó
meghalni nyáron csak veled lesz jó
most húzzuk túl, most álljunk bele
most guruljunk együtt a házunk fele
ízlik a szezon, bírom, mint a jó bort
felettem nap le, alattam longboard
ez jó, nem számít, hogy így van-e rendben
a csókod, az arcod, insta effektben
minden lány, kinek titka lehettem
a sztorikat a rakpart írta helyettem
Mindegy, hogy hiszed, nem hiszed,
Még ma is nagyon jó veled.
Ott leszek nálad, ha te is vártad,
Adj hát egy kis jelet!

Ma este ott maradok nálad,
És hogyha te is akarod,
Gyújts meg egy színes gyertyaszálat,
Ha ott maradhatok!
♥♥
Ha jót akarsz magadnak, egyél, vagy igyál tőzegáfonyát! Hamarosan én is elkezdek egy kúrát! ☺