I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
Ok facebook.
Már nem vagyok egyedül, mert ha messze is vagy, minden este itt vagy nekem. Boldog vagyok, hogy rád találtam. Kedvesem. Minden éjjel veled fekszem. Gondolatban átölel két erős kezed, a többit nem mondom el. ☺S.
Tiszta szívemből őszintén szeretlek.♥♥♥S.
Mióta megláttalak te vagy minden gondolatom, nem mondtam el senkinek, de elraboltad a szívemet. Soha nem éreztem még ilyet. Csak egy lehetőséget kértem hogy boldog lehessek veled. Nem kell hogy tudja az egész világ, csak az amit amit érzünk, nem veszíthetlek el.S
Nem érdekel mi lesz csak írjon, mindig megnevetett szebbé teszi a napom. Ha szomorú leszek elmondhatom a bánatom. Ha tudom, hogy itt van, bármilyen érzelmi hullámvölgyben vagyok is egy kedves szavával mosolyra derít és elfelejtem bánatom. Köszönöm. S.
Mindig melletted leszek mert szeretlek, a körülményektől függetlenül, mert érzem szükséged van rám, ahogy nekem terád. Nem várok választ, csak elmondtam mi bánt, de a harag, vagy a sértődés soha nem jelenthet köztünk akadályt.☺A szívembe zártalak, ha összetörnéd is én hagytam.
Azt írta "ne keress, van menyasszonyom. Ő az életem."
Fel tud erre készülni valaki lelkileg? Hát én nem. Szemeimmel láttam, de mire az agyam felfogta megrepedt a szívem. Miért a remény, ha baltával verik szét. Miért a kedves közeledés, ha lelked tapossák szét. Zavart vagyok még. Értetlenül állok a történtek előtt még. Mit lehet erre írni: Sok boldogságot? Igen szép életed legyen, kérlek ne játsz más érzéseivel.
Tudom már hiába írok nem felel, hiába hívom nem veszi fel. Nem köszön vissza ha látom hiába várnám. De tudom eléri minden gondolatom. Sejtem, ha nem is vagyok benne biztos segíthetek azzal, hogy a távolból elmondom mit érzek, hogy számíthat rám, és ha gondja van, vagy lesz itt vagyok.☺S
Úgy akartál megismerni, hogy a távolból felmérsz. Nem tudtad ha közel mész a tűzhöz, azt megérzi lángrakapsz és elégsz. Ha megismersz valakit, óhatatlanul belelátsz élete egy szeletébe, s az már hatással lesz a tiedre is. Legyen akár pozitív, vagy negatív. Soha nem mindegy milyen emberekkel veszed körül magad. Kiket engedsz be, mert őket is megváltoztatod. Tartasz tőlem, de nem vagyok az ellenséged, féltem tőled mert sokszor térdrekényszerített az élet. De valami összeköt minket.
A megélt dolgok építenek mindnyájunkat. Hálás vagyok hogy ennyi mindent megtapasztalhattam. A sok kudarc is épít, talpraállni kényszerít. Ezért kell kitűzni mindig az elérhetetlen célt. Láttam benne valamit, ami úgy érzem lelkileg is épít. Nem a vagyona, a környezete, a személyisége. Valami többet éreztem akkor mikor találkoztunk, pedig nem egy körben mozgunk, mégis nem tudom elmagyarázni vonz mint a mágnes.
Nem hiszem hogy ebbe a világba kellett volna születnem. Lehettem volna sikeres, voltak gazdag udvarlók is a közelemben. A munkahely is lehetőséget teremtett hogy befolyásos embereket ismerjek. De soha nem vonzott egy gazdag sikeres férfi sem, mert amit elért nem az én érdemem, talán az ővé sem. Hol vagyok ÉN egy ilyen történetben. Akit választottam nem volt gazdag, de sajnos félreismertem. Amit együtt elkezdtünk munkahelyi kudarcai, saját önértékelésének összeomlása miatt elveszített, húzott volna le magával, ki kellett lépnem. Most is vannak gazdag befolyásos ügyfeleim, akikkel lényeges dolgokat vitatunk meg. De, hogy ilyen körben mozogjak? Az nem én lennék. A lányok, nők többsége ilyen férjet, társat keres. De több lesz-e a nő általa? Nem hiszem. A biztonság fontos, de ha nem együtt teremted meg, nem képlékeny- e? Hűség, bizalom, hosszútávon fenntartható-e. Nem tudom. Amiért küzdöttem az épített, akkor elbuktam, erősített hitben. Amit elértem, de elvették megtanított arra hogy azok nem is voltak fontos dolgok. Ami számít minden benned van.
Hiába vagyok sikertelen a párkeresésben jelenleg, nem tudok olyannal összejönni, aki nem jön be minden szinten. A „mindegy, csak nő legyen” megalkuvó kényszerelv nálam nem működik. Akárki akármit mond, az is biztos, hogy ma már alapvető a sikerhez némi anyagi forrás, de szerintem ahhoz nem kell gazdagnak lenni, hogy két ember, aki megérti egymást, együtt lehessen. És valóban vannak olyan nők, akik ezt úgy csavarják ki, hogyha nincs egy határozott anyagi bázis, akkor nem lesz semmi. És hiába mondják, hogy „na, de a pasik közt is vannak haszonlesők” – igen, ez igaz, de mégsem annyi, mint a nők közt. Mint ahogy az én történetem is ezt támasztja alá.
Én sem várom el nőktől azt, hogy „mindegy, ha szeretjük egymást, legfeljebb majd egy lyukban élünk” - amit tudok, megteszem, és megértem azt, aki a nőket ekézi, mert feltehetően neki is ilyen tapasztalata volt, nem csak a nagy többség véleményét osztja. Aki megteheti – legyen férfi, vagy nő – hogy válogathat, a legjobbat fogja kiválasztani.
A golddigger hozzáállásra meg nem kéne büszkének lenni, hogy mit ért el, mert nem ő érte el, hanem csak beleült a készbe. Ennek tudatában nekik inkább szerénynek kéne lenniük. Lehet, hogy cserébe tud pár dolgot nyújtani és idővel normális lesz, megváltozik, tehát még őket sem ítélem el kivétel nélkül. Ráadásul gyakran mindez a pasi tudtával is történik, ha felfogja, mert egy vagyonos pasinak nyilván olyan nő kell, akivel tud villogni. Aki jól mutat a kocsijában. És akkor az a nő is vagyontárggyá válik.
Persze ez nem minden nőre igaz, sokan saját maguk akarnak elérni valamit az életben. Mert ha vagyonalapúan választ társat, akkor egyben kiszolgáltatottá is teszi magát neki.
A barátnőm azzal szakított velem, hogy a másik pasi mellett biztonságban érzi magát. És nekem egyből az anyagi biztonság ugrott be,...( mert mi más egyéb?) Hogy lehet ezt máshogy értelmezni? A férfi nálam idősebb és mivel párszor találkoztam vele, tudom, hogy tehetősebb is nálam. Nem ugrottam le emiatt a pályáról, csak egy életre megmarad ez az élmény, az önbizalmamon sem fejleszt. Őt választotta helyettem. A szülinapom után 3 nappal közölte... tehát már a döntést jóval korábban meghozta, de a megfelelő alkalmat várta.
Az előtte lévő időszakban jóval többször szexeltünk, mint korábban – most ebben az esetben mire gondolhatnék? Testileg engem választott volna, anyagilag viszont mást, és talán csak az előítélet hátráltatja abban, hogy nem tartott meg mindkettőnket. Magában szépen elbúcsúzott tőlem, az ágyban, így, és lezárt. Nem korrekt, de ez van. A nők - amelyik megteheti - a legjobb pasikat válogatják ki, a maguk módján. Ehhez néha egyértelmű igényeket fogalmaznak meg magukban, amikről te csak a legvégén értesülsz. Hogy mire voltál jó és mire nem. Ki a felelős? Én? Ő? Vagy a mai világfelfogás? Vagy senki, mert ez egy természetes folyamat?
Eltelt két év, rám telepedett az egyhangúság. Észrevettelek, de sok volt a gond, nem gyújtott lángra a kíváncsiság. Eljött a tél, ekkor megláttam Őt. Nemcsak a személyét, ez valami több. Felfigyeltem rá, tudtam mikor láthatom, alkalmat keresve kutattam, regisztáltam sok helyre, talán megtalálhatom. Bátorságom nem volt, a sok ember között megszólítsam. Nagynehezen észrevette esetlen próbálkozásaimat. Hogy azóta mi lett? Még magam sem értem. Még úton vagyok, és megérkezem-e valaha? Tőle függ. Várom válaszod.
A tudatlan személyt meghagyod a maga tudatlanságában? Ez veszélyes játék, mert azzal hogy téged keres, megtalálja, megtéveszti az is akit nem várt. Előjön a múlt s álszent módon rejtett kérdésekkel majdnem csőbe húz.
Leírom amit érzek, és ha itt írok, olvassa az akinek szól. Sokkal jobb, mint a facebook posztok. A válaszodból megismerni, könnyebb mint egy kép alá írni kommentet. Ez volt a kezdet, emlékszel? A reggelig tartó "beszélgetésre"? S.