I like you! Like everything!

New likes
Teljességre vágyom, nem mértéktelen létre.
Ez az én játékszabályom,
és annyit teszek érte, hogy
minden ajándékot és minden kínt
úgy adok vissza, ahogy itt bent érint.
De szemet szemért játékot nem játszom,
mert abban én is elvesztem a látásom.
Kiszívott nyakkal jött haza,
De nem jött igazán zavarba
Belehazudott a szemembe,
Kinyílott a bicska a zsebembe
megüssem, vagy ne üssem?
Azon tűnődtem.
egy nagy pofon nem old meg semmit sem.
Nem vagyok túl szép, de emiatt nem vagyok boldogtalan.
Nem vagyok a legokosabb, de ez is hidegen hagy.
Egyáltalán nem vagyok ügyes, de ez sem érdekel.
Nem vagyok elég bölcs sem, de senki nem tökéletes.
Gazdagnak pláne nem lehet nevezni :)
Semmiben nem vagyok különleges, valami mégis boldoggá tesz.
Az a tény, hogy Te szépnek, okosnak, ügyesnek, bölcsnek,
különlegesnek látsz engem, ahogyan én is Téged.
Igazából csak ez az EGY, ami számít az életben!
És ez az, amiért nem lehetek soha eléggé hálás Neked .
"Én tartok senki arcába bőkőt ha beint, leszarom megyek tovább ő meg csak legyint De ez a te életed nemén szabom meg a szabályokat, Csak nehogy egyszer átlépd a megengedett határokat"
Az élet nem könnyű. A szerelem fáj, a pasik hazudnak, a barátok hátbaszúrnak, az emberek meghalnak, a szülők kiabálnak.. te mindig próbálkozol, de sosem vagy "elég jó".. és nem érted miért.://
"Ha valakit valóban szeretsz, azonnal tudod, ha megbántod – nem azért, mert látod az arcán, hanem mert a bántás pillanatában önmagadon érzed a bántalmat, neked is fáj – és tudod, hogy nem kellett volna. Nemcsak neki, neked is sajog, azonnal."
-Mi az a szerelem?
-Amikor azt érzed hogy hiányzik,amikor fognád a kezét,csókolnád a száját,és amikor vele vagy mintha nemis ebbe a világba lennél.♥ Éreztél már valaha ilyet?:)
-Nem.Bár néha belegondolok milyen is lenne ha megcsókolna. .néha hiányzik h lássam őt. amikor vele vagyok nem tudom miket beszélek.. azt hiszem szerelmes vagyok:) ♥
Az életet részegnek hittem, a pasikat játéknak, a szívemet kőnek, a drogot alvásnak. Egy csókot köszönésnek a szexet? Viszontlátásnak! A lelkemet üres akarásnak. Megláttalak, szívem dobbant egyet Azthittem jól csinálom.... mit rontottam el? A csókot köszönésnek hittem, a szexet Viszontlátásnak a szívemet kőnek. a drogot alvásnak, s, az alkoholt élni akarásnak.
♥Köszönöm, hogy szeretsz, féltesz, vigyázol rám, hogy betakarsz, ha fázom, átölelsz, ha félek, és hogy neked reggel is szép vagyok. Köszönöm, hogy a szemembe nézel és tudod, hogy mit gondolok. Köszönök mindent, amit adtál és mindent, aminek te örültél. Köszönöm, hogy vagy nekem és hogy szerethetlek!♥
Egy fiú és egy lány hónapokon keresztül nagyon szerették egymást, de a fiú sosem érezte magát elég jónak a lányhoz, ezért szakítottak. 10 év múlva újra találkoztak, a fiú pap lett, a lány hozzáment egy gazdag bankárhoz és látszólag arany élete volt. A fiú látva a lányt, azt mondta neki: -Látod, jól tettem, hogy elengedtelek, hisz így mindened meglett, amire vágyhattál. Képzeld csak el, mi lenne most ha velem lennél? A lány csak annyit mondott: -Akkor boldog lennék!
Ülök az 1-es villamoson, velem szembe meg leül egy bombázó lány. Indul a villamos, következő állomásnál fölszáll egy cimbora. Odajön, lejattolunk. Legnagyobb meglepetésemre odahajol a csajhoz: puszi-puszi.
Mondom: - Mi van, te ilyen jó nőket ismersz?
- Nem.
- Akkor miért pusziltad meg?
- Aszittem a baratnőd!
Nem kell túlkomplikálni. Ha egy fiú látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel! Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd! Ha megteszi, fogadd el! Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy és ezzel Te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt Téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma.
Amikor majd nagyot mersz álmodni, azt fogják mondani, felejtsd el. Hogy nincs értelme, hogy nincs olyan, hogy sikerülni fog. De te csak arra hallgass, ami belül hajt, ami minden reggel arra késztet, hogy felébredj, hogy menj és azzal foglalkozz, ami boldoggá tesz. Fedezd fel, égesd el, hagyd, hogy lerombolják, nézd meg, hogy mi marad belőle, mert abból fogsz építkezni - csak az maradhat meg, ami hozzád tartozik, minden más eltűnik ha tűz éri - de az, ami a tiéd, összetörhetetlen. Várhatják, hogy összedől, hogy összetörik, de ha meg is teszi, új formában születik újjá. Olyanban, ami még boldogabbá tesz, amitől egy teljesen új szintre lépsz. Új életet kapsz. Fejlődsz. Erősebb leszel. Bátrabb. Olyan élet kezdődik, ami megmutatja, több van benned, mint gondolnád. Csak merd felfedezni, kipróbálni, hagyd, hogy támadják, hiszen látnod kell, hogy hol szorul erősítésre, hogy mi az, ami nélkül nincs tovább. Örülj a harcoknak, mert azok edzenek. Csak ők tudják megmutatni, hogy több erőd van, mint gondolnád. Sokkal több.
Minden élet tanít valamit, leginkább önmagunkról. Arról, hogy kik vagyunk, hogy mit szeretnénk, hogy hagyjuk-e, hogy valami olyanba kerüljünk, ami nem tesz boldoggá, hogy emlékszünk-e még arra, hogy kik vagyunk valójában, és hogy szeretjük-e magunkat annyira, hogy higgyünk abban, az életünk attól, ami volt, csak több lehet, színesebb, másabb. Ugyanis addig, amíg nem érsz el oda, ahova el kell érned, folyton azt fogod érezni, hogy valami hiányzik. Nem valamiféle folytonos elégedetlenség ez, egyszerűen csak mindenki arra született, hogy kihozza magából a legtöbbet, ugyanis csak a szenvedélyed tehet boldoggá. Viszont ez megint rámutat valamire: lehetsz bárhol, innentől kezdve felesleges az otthonodat keresni, ugyanis az benned van. A kérdés, hogy tudod-e éltetni ezt a valamit ott, ahol épp vagy. Ha működik, onnantól teljes vagy, egész.
Van, hogy valamiért új életet kezdesz, mert azt hiszed, képtelen vagy úgy élni tovább, ahogy azt addig tetted. Kifogyott belőle az izgalom, és meglepetések nélkül nyilván nem élet az élet. Persze mindennek megvan a maga szépsége, de a fejlődés érdekében néha lépni kell, és van, hogy az a lépés egy teljesen új életbe vezet. Ki a komfort zónádból, onnan, ahol már mindened megvolt ahhoz, hogy tökéletes életet élj - de valahogy az az élet mégsem tett boldoggá - ilyenkor kell elindulni, megindulni, felkerekedni, és megnézni, hogy máshol megy-e. Hogy van-e olyan hely a földön, ahol az, hogy a legtöbbet hozod ki magadból boldoggá tesz, hogy aztán rájöjj, az otthonod benned van, amit aztán bárhol megteremthetsz.