I like you! Like everything!

New likes
a sotetseg vhogy innen terjedd
ess h a no mikor no pofam leszakad ha nincs v esetleg ojannal van egyutt akk lesullyedsz es patkany vagy
van 3 dolog nem ter vissza DE
en nem ertem h ez ojan nagy hir h vv ..... meg h o mit fog mondani
VV Fanni terhességi tesztet akar!
Dennisszel szexel, csak nem védekezik. Ki az? Persze, hogy VV Fanni. A szexi villalakó lányban most felmerült, hogy terhességi tesztet kéne kérnie a luxusbörtönbe. Mondjuk érthető, ha netán tényleg baba lesz, kínos lesz neki magyarázkodni, mikor felnő és megkérdezi, hogy hozta a gólya...
A lányt, akit szeretsz, újra és újra meg kell hódítani.. ha ez nem megy, nem ő kell neked..
Van három dolog az életben, ami soha nem tér vissza: a szó, az idő, és az elszalasztott alkalom.
Attól még, hogy valaki nem úgy szeret, mint, ahogyan te szeretnéd az még nem jelenti azt, hogy nem szeret szíve minden szeretetével!!♥♥♥
"Minden ember különleges. Mindenkiben ott ragyog a fény. Benned is. Ne hagyd, hogy a sötétség kioltsa a fényed. Ne hagyd, hogy elhitessék veled, hogy kevesebb vagy, mint mások. A világot is képes vagy megváltoztatni, ha igazán akarod. Erőd kifogyhatatlan, bátorságod végtelen. De csak addig, amíg el nem kezdesz kételkedni magadban. Nem akkor veszítesz, amikor másodikként lépsz át a célvonalon. Nem akkor van vége, amikor elesel. Emlékezz: Akkor veszítesz, amikor elhiteted magaddal, hogy vesztettél. Ha úgy indulsz neki a küzdelemnek, hogy Te itt biztosan nem nyerhetsz. A gondolatnak varázslatos ereje van. Csak úgy, mint ahogy a hitnek is. Higgy istenben, higgy a sorsban, higgy, amiben akarsz... de a legfontosabb, hogy sose add fel az önmagadba vetett hited. Soha! Lepd meg a hitetleneket, forgasd fel a világot. Merj különleges lenni! Tégy csodát! Szeress örökké! Élj úgy, hogy semmit se bánj. Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik."
igazad volt, tudtam én is, hogy így lesz, de erősnek kell lennem, hiszen ez az élet. Még ha könnyekkel küzdök hónapokig is.. sose felejtelek el! soha nem leszel számomra csupán csak egy ember. mindig is leszel valami, valami fontos, akit sohasem fogok elfelejteni. emlékezni fogok rád mindig, ígérem neked. legszívesebben átölelnélek és sohasem engednélek el, de már nem tehetem. mert nem vagy az enyém. ezt választottad. remélem, jobb lesz neked. az első szerelem mindig nyomot hagy a szívekben, mondják.. én már tudom, hogy valóban így van. meg még azt is mondják, hogy az első szerelemtől való elválás nehéz. nem.. épp az a nehéz, hogy sosem válsz el.. a szíved mindig felé húz, de nem szabad... nem szabad úgy gondolni rá.!
"Ne mutasd, ha fáj... ne mutasd, ha vérzik... mert úgysem látják...úgysem érzik..."
Ahhoz hogy egy nő ragyogjon, az kell, hogy ne b*ssza át a palánkon azt a férfit, aki ragyogtatni akarja!
"Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez. Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy.."
Tegnap még bosszút akartál vagy megváltást, azt akartad, hogy telefonáljon, vagy azt, hogy reád szoruljon, vagy hogy vigyék börtönbe és végezzék ki. Tudod, amíg ilyesmit érzel, a másik a messzeségben örül. Addig még hatalma van fölötted. Amíg bosszúért kiáltasz, a másik kezeit dörzsöli, mert a bosszú az vágy is, a bosszú megkötöttség. De eljön egy nap, mikor felébredsz, szemed dörzsölöd, ásítsz, s egyszerre észreveszed, hogy már nem akarsz semmit. Nem bánod azt sem, ha szembejön az utcán. Ha telefonál, felelsz, ahogy illik. Ha látni akar, és muszáj találkozni vele, kérem, tessék. És mindez, belülről, egészen laza és őszinte, tudod... nincs többé semmi görcsös, semmi fájdalmas, semmi önkívületes az egészben. Mi történt? Nem érted. Már nem akarsz bosszút, nem... s megtudod, hogy ez az igazi bosszú, az egyetlen, a tökételes, az, hogy már nem akarsz semmit tőle, nem kívánsz neki rosszat, sem jót, nem tud többé fájdalmat szerezni neked.

Márai Sándor
Soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz.

(Márai Sándor)