I like you! Like everything!

New likes
Ne mondd azt, hogy szép volt.
Mondd inkább, hogy minden szép lesz.
Ne mondd azt, hogy rég volt.
Mondd inkább, hogy mindent értesz.
Ne mond azt, hogy nem, hogy nem leszel velem. A végén elhiszem.
De azt se mond, hogy bánod, mert ezt rosszul játszod nekem...
Még mindig várok rád, más így nem vár.
Pont úgy nézel rám, mintha megvigasztalnál. Még mindig lehetnénk, több mint egy fénykép. Összeköt a sors hát miért tépnéd szét?♥
* tornateremben: fiú felüléseket csinál *
Fiú: 1 ... 2 ... 3 ...
* Sexy csaj besétál *
Fiú: 153 ... 154 ... 155 ...156
A fiú és a lány 5 hónapig jártak. Aztán szakítottak, de barátok maradtak. Egy nap a fiúnak új barátnője lett, a volt barátnője pedig ezt megtudta. A lány elgondolkodott, mikor meglátta a kiírást: - Alig öt hónapja még az én nevem volt odaírva. Alig öt hónapja engem csókolt meg. Alig öt hónapja engem ölelt át. Alig öt hónapja az én kezemet fogta. Alig öt hónapja velem sétált boldog mosollyal az arcán. Alig öt hónapja én voltam számára az egyetlen. És most, alig 3 hete mindez megszűnt. Nem működött a dolog, rájöttünk, hogy már nem szeretjük egymást. És most... A lány elkeseredve elkezdett írni egy üzenetet a fiúnak: - Nem bírom ki, el kell Neked mondanom: hiányzik, hogy az én nevemet lássam a családi állapotod mellett, hiányzik ahogy megcsókolsz, hiányzik ahogy átölelsz, hiányzik ahogy fogod a kezemet, hiányoznak a boldog sétáink, de a legjobban mégis TE hiányzol! És igen: még mindig szeretlek...! A lány végigolvasta amit írt, aztán hirtelen kitörölte az egészet, és csak annyit írt helyette: - Látom új barátnőd van. Gratulálok, legyetek sokáig együtt. :)♥
Csá - Utálsz
Cső - Haver
Szia - Kedvelsz
Szió - Szeretsz
Helló - Bírsz...
Szijaa - Imádsz
Hellószia - Járnál velem♥
A normális lányok és nők nevében üzenem: Ha már ott van a lábatok közt és használni is tudjátok, akkor legyetek annyira tökösek, hogy megteszitek az első lépést és nem hisztiztek, illetve dobjátok a lányt, mert nem bújt az ágyadba rövid időn belül. Gondold végig, hogy egyáltalán megérdemled-e, hogy lefeküdjön veled? Ha pedig nem fér bele az életedbe egy komoly kapcsolat, BESZÉLD MEG VELE! Ha egy értelmes nőt fogtál ki, nem egy idióta plázapicsát, akkor felfogja, hogy mit akarsz és kompromisszumot köt. Ennek egyetlen titka van: az őszinte és tiszta kommunikáció. A hisztitől pedig ne féljetek: ha nem adtok rá okot, nem hisztizik egyikünk se.
Ez pedig azoknak szól, akik még menthetőek: ne akarjatok megfelelni a társadalom elvárásainak, annak még sohasem volt jó vége. És ha olyan lány akad az utatokba, aki a kiégettek csapatát erősíti, és ő vág földhöz téged, az nem azt jelenti, hogy minden nő ilyen. Ami viszont tény: határozottnak, magabiztosnak kell(ene) lennetek. Az odaadás, a törődés is fontos szerepet játszanak, de az évmilliók alatt kialakult ösztön szerint a nők azt a férfit keresik, aki mellett biztonságban érzik magukat.
Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a nő kéri, előbb-utóbb papucs leszel és unalmassá válsz. Nem leszel kihívás. Hiszed vagy sem, a nők is szeretnek küzdeni. Elhiszem, hogy a jó szándék vezérel és mindent meg akarsz tenni szíved választottjáért, de itt is meg kell találni az arany középutat. Szinte úgy működik, mint a gyereknél: ha nem akarsz elkényeztetett kölyköket, nem veszel meg neki mindent, amit kitalál, akkor se, ha a seggét veri a földhöz. A nőnek sem kell azonnal mindent teljesíteni, ha közli, hogy mit akar. Várd ki a megfelelő pillanatot!◊
Tudod mi a szerelem??
Csodálni valakit, aki rád nevet.
Fogni a kezét, hogy egy legyen veled.
Ha távol van tőled, aggódva félteni.
Ha melletted van, lelkével egy lenni.
Ha mással látod, könnyezni utána,
de ha újra eljön, bűne megbocsájtva.
Magadból neki adni testedet,lelkedet.
S egy életen át el nem feledni, hogy egyszer a tiéd lehetett..♥♥♥
Ott akarok melletted lenni, mikor reggel van, csak nézni, mikor nyújtózol egy nagyot, ásítasz és félálomban megölelsz s hozzám bújsz; mindezt ébren- éberen akarom végignézni. Majd kiszáradt száddal gyengéden adsz egy puszit a homlokomra és a fülembe durmogsz mint egy maci. Ott akarok lenni melletted, mikor kijössz a zuhany alól és vizes, félig pucér testeddel mögém állsz és a nyakamat puszilgatod, mikor én a kávét csinálom a reggeli zűrzavarban. Ott akarok lenni melletted miközben elmész és nézni akarom ahogyan becsukod az ajtót.
Ott akarok lenni melletted, mikor hazajössz, megölelsz és elmondod, hogy milyen volt a napod. Ott akarok lenni melletted és nézni, hogy miként nézel rám. Melletted akarok lenni, amikor álmosan iszod a kakaódat, miközben a TV- ben agybutító műsorokat nézünk és hozzád bújni akkor, amikor semmi dolgom sincs és érezni, hogy biztonságot adsz, biztonságot ad tested melegsége és lágysága.
Melletted akarok lenni miközben nevetsz és együtt akarok veled nevetni és egymáson nevetni; egymás butaságán.
Veled akarok lenni, mikor valami fáj, vagy ha megbántott valaki.
Veled akarok lenni, moziba menni, eljátszani hogy hogyan ismerkedtünk meg, újra s ÚJRA.
Melletted akarok lenni minden este és reggel, melletted elaludni, hozzád bújni, "miért"- eket feltenni, mint egy 5 éves kisgyerek. Magabiztosságod mellett eljátszani egy kislányt, aki semmit sem ért, csak azt tudja elmondani, hogy mennyire szeret és becsül. Nézni akarom nap mint nap, ahogy megmosod a fogad, ahogy felöltözöl, befújod magad a parfümöddel.
Veled akarok lenni, amikor beteg vagy és megcsókolni téged és nem érdekelne ha elkapnám; még ha halálos beteg is lennél. Ha az lennél, akkor addig csókolnálak, míg el nem kapom, hisz ha elvesztenélek, akkor nem lennék senki sem. Veled halnék meg, hisz az életem nélküled semmit sem érne. Nem tudnám elviselni a hiányodat, hisz akkor minden nap arra gondolnék, hogy veled akarok lenni, minden áldott nap és nézni, hogy mit- miért- hogyan csinálsz.
Veled akarok lenni ráncosan. Öreg, ráncos bőröddel is bearanyoznád minden napom, hisz arra emlékeznék mindig, amikor megismertelek.- Fiatalon.
Egyszer mikor ott voltál nálam, csak néztelek. Veled akartam lenni, de te nem velem. Néztelek mikor felkeltél, nem adtál puszit a homlokomra, nem bújtál senkihez, hisz egyedül feküdtél az ágyadban és nem velem. Az ajtó küszöbén álltam és félve kukucskáltam befelé. Eszembe jutott a múlt, s még sok más egyéb. Végig néztem ahogy fogat mosol, s közben csak néztelek. Szeretlek! - kiáltották a gondolataim. Veled akartam lenni, s addig veled is voltam. Néztem mikor kimentél, s nem tettem semmit, nem akadályoztalak meg utadban. Néztelek mikor elmentél, halkan síros hanggal mondtam, szinte már a semmibe: hiányozni fogsz. Majd kiléptél az ajtón, s néztelek, ahogy becsukod azt.♥
Fiú:Szerinted mit vegyek neki születésnapjára? Mit szeretnek a lányok? Haver:Hát nemtom, de ne valami ékszert vagy ilyesmi mert még azt hiszi odavagy érte. Fiú:És mivan ha pont azt akarom h azt higgye? Haver:Ne mondd már hogy belezúgtál! Fiú:Hát igen de nem merek közeledni felé, mi van ha ő nem így érez? Hisz évek óta nagyon jó barátok vagyunk, semmi több Haver: Hát tesó a fiú lány barátságok sose működnek mindig románc lesz belőle, ugyhogy menj oda hozzá és valld be h szereted, ha elútasít mi van? nem dől össze a világ a barátság megmarad nem? Eközben a lány beszélget barátnőjével: Lány:Szerinted mit kapok tőle szülinapomra? B.nő:Nemtom a fiuk általába nem tudnak olyat venni ami örömet szerez a lánynak. De tudod mit? mondd meg mire vágysz a legjobban, és majd "véltlenül" elmondom neki. Lány:Isten ments! B.nő: Mi a baj olyan nehéz megszerezni amire vágysz. Lány eléggé B.nő:Mert miaz? Lány:Hááát, ha azt mondaná h szeret, de nem mint egy barátot B.nő:óóó te belezúgtál! Lány: Igen, de nem merem elmondani neki mert félek h ő nem így érez, és elutasít, hosz régóta csak barátok vagyunk semmi több. B.nő:Jaj csajszi, mondd el neki h mit érzel! ne tartogasd magadban, mert ha epekedsz utána, csak rosszabb lesz hidd el! Megtudod h mi a helyzet és ha elutasít akk mi van? nem dől össze a világ, majd találsz mást és ti 2-en maradtok barátok, ami jól bevált egy pár éve. 2 nappal később(a lány születésnapja): Fiú: Boldog szülinapot Lány:Kösz, remélem nem túloztad el az ajándékot, nem vok igényes :) Fiú:Hát ööö Lány: Mi az? mondd nyugodtan, de majd én is mondanék valamit Fiú: Jó tudod mit? kezdd te, addig megfogalmazom magamban rendesen a mondanivalómat. Lány: oké! szóval az van h (nagyot sóhajtott) Tudod már jó ideje vagyunk barátok éééés mit szólnál hozzá, ha azt mondom megváltoztak bennem az érzések az eltelt idő alatt? Fiú: Ezt hogy érted? Lány: Úgy h nem csak a barátod szeretnék lenni. (A fiú meglepődött, és megkönnyebbült, mert már tudta h a lány szereti őt, így könnyebben elmondhatja neki, h ő is igy érez) Na mit szólsz? Megértem ha nemet mondasz, csak gondoltam könnyítek a lelkemen, nem tarthatom egész életemben magamban. Fiú: Remélem h választ ad a kérdésedre a szülinapi ajándékod. ( a fiú közelebb hajolt és megcsókolta a lányt)♥
Ha valaki, akkor én igen, tudom! Aztán azt is tudom, hogy szeretem ŐT Ω! Még mindig szeretem!♥♥
Te nem tudhatod milyen az,ha igazán szeretsz,
ha egy életen át soha nem feledsz.
Ha minden egyes nap végén emlékével fekszel,
s minden reggel újra csak rá gondolva kelsz fel.
Te nem tudhatod milyen az érzéstől elégni,
s minden egyes nap viszonzást remélni.
Te nem tudhatod milyen csak is érte élni,
s hogy milyen rossz a csalódástól félni" ♥♥♥♥
A legelső csalódás után soha többet nem tudta magát teljesen átadni a másiknak. Félt a szenvedéstől, az elvesztéstől, az elkerülhetetlen szakítástól. Persze ezek a dolgok mindig is hozzátartoztak a szerelem útjához - így hát csak úgy tudta elkerülni őket, ha idejében letért az útról. Ahhoz, hogy ne szenvedjen, az kellett, hogy ne is szeressen.
♥Erősnek mutatom magam,mintha semmi sem történt volna.
Úgy gondolom, Ő megérdemli a boldogságot.
Nem számít,hogy kivel,a lényeg,hogy boldog legyen.
Más nem számít.
Mert én képes voltam önzetlenül,minden viszonzás nélkűl,teljes szívemből szeretni... :((
♥-Ha rám gondolsz, ha megcsókolsz,
ha megbántasz, mosolyoddal kárpótolsz.
Ha már nincs tovább, ha nincs már több,
egy lap őrzi emlékül, mit is rejt a könyv.-♥
Hiányzik, de mégis szúró szemekkel gondolsz rá, imádod, de mégis gyűlölet fakad ki belőled, övé akarsz lenni, de mégis meghátrálsz, felejteni szeretnéd, de mégis mindig ő jár az eszedben, összetört mindened, mégis stabilnak mutatod magad, sírni szeretnél, de mégse vagy rá képes..♥♥♥♥
Szeretek egyszál bugyiba táncolni, totál káosz
vagyok, csakúgy, mint a szobám. A legidiótább dolgokon röhögök, és
mindig rossz időben rossz dolgot mondok. Hülyén viselkedem és könnyen
begurulok. De ez vagyok én. Csak ilyen tudok lenni...♥♥♥♥♥