I like you! Like everything!

New likes
Kapcsolatunk addig tart, ameddig szabadon követhetjük egymást. Bár élesen érzékeled, hogy lemaradok tőled, mégis észreveszed, mikor haladnék kicsit egyedül az úton. Mindvégig látlak magam előtt, és bármennyire lemaradok, sosem hagylak el. Magányomba burkolózva új élmények érnek, ezek megújítanak, frissítenek, időt hagynak, hogy rácsodálkozzam a körülöttem lévő dolgokra. Szükségem van ilyen időszakokra is. Téged mindvégig látlak, lehet közeli vagy távoli a sziluetted, élesen kirajzolódó, vagy homályos, mindvégig ott vagy és engem mindannyiszor bevársz. Kapcsolatunk addig tart, ameddig vitázunk, és nem szitkozódunk. Ameddig nem érzed azt, hogy mert engedtél, akkor behódoltál nekem. Ameddig háborgó lélekkel álmatlanul forgolódsz, és amikor felkelt a nap, alig várod, hogy magadhoz ölelj. Ameddig úgy érzed, minden problémánk megoldható, mert az általános, nem megtámadható tény, hogy szeretjük egymást, a problémapiramis legtetején áll, megingathatatlanul. Kapcsolatunk addig tart, amíg büszke vagy rám és segítesz az utunkon. Ameddig kudarcaimat nem rovod fel, nem használod fel ellenem, nem élsz vissza gyengeségeimmel. Ameddig nem válik lélekgyilkos belőled, és nem ismered a lélek meggyilkolásának ezer módozatát. Nem akarom ezt az arcodat látni. Kapcsolatunk addig tart, ameddig folytatni tudod az általam harapott almát, nincs benned undor, nem vágod le azt a részt, amit ajkaim érintettek. Addig, ameddig enni adsz a vacsorádból. Ameddig minden szavad, megnyilvánulásod kettőnk köré irányul. Ameddig nem engedsz az ágy és asztal alapvető kettősségéből.
nem szeretem látni, hogy szomorú a szemed. elkeserít, hogy nem tudok ellene tenni. nem tudom megoldani a problémád varázsütésre, pedig hidd el megtenném ha tudnám. amit tenni tudok, az az, hogy pillanatnyi mosolyokat csalok az arcodra, megölellek és bátorítalak és elmondom százszor is ha kell, hogy többre vagy hivatott, hogy ne add fel, hogy értékes vagy. ha elfogy az erőm mindig a közös terveinkre gondolok. a lakásra kutyával és macskával, a közös utazásokra, az élményekre, ebből merítek, hogy újabb lépéseket lépjek előre, ez segít, hogy ne torpanjak meg. hiszek benne, hogy minden rossz csak egy állomás és most ha a vonat késik is, előbb vagy utóbb végül célba érünk vele. addig meg itt leszek és támogatlak, ahogy te is engem mikor feladni készülök.
Választás kérdése az egész: beéred kevesebbel, vagy sem? Elfogadod, hogy bánt, vagy búcsút intesz neki? Csak azt tehetik meg Veled, amit megengedsz a másiknak. Tudd, hogy hol a határ, tudd, hogy mikor kell búcsút inteni, hogy mikor nincs már értelme ragaszkodni valamihez, ami talán soha nem is tett boldoggá. Tudom, azt gondoltad, hogy az vagy, talán még mindig. Láttál benne valamit, hogy milyen lehetne, hogy boldoggá tehetne, hogy minden megváltozhatna. Aztán semmi sem történt. Sem tegnap, sem ma - holnap sem fog. De Te még mindig ragaszkodsz egy álomvilághoz ahelyett, hogy búcsút vennél az illúzióktól, és végre a saját csodádat kezdenéd keresni. Indulj el, bízz benne, hagyd, hogy megtaláljon - hiszen létezik.
Úgy érzem az első nagyobb csalódás után már bármit kibírunk. Rájövünk, hogy nincs olyan ember, akit ne lehetne pótolni és elfelejteni. Idővel arra is rájövünk, hogy nem vehetjük magától értődőnek, ha valaki mellettünk van, mert bármikor elmehet. Ahogy mi is bármikor tovább léphetünk. És amit még megtanultam az első nagyobb fájdalomból az az, hogy értékelni kell a másikat! Nagyon kell értékelni. Nem szabad valaminek annyira hétköznapivá válnia, hogy ne küzdjünk érte! A mosolyokért, a szerelemért, a szép szavakért, a boldogságért - ezekért megéri küzdeni."
Nem is tudod hányszor éled újra általad a lelkem saját hamvaiból, mint egy főnix, mikor szorosan magadhoz ölelsz. Hányszor építesz újra mikor összetörnék. Fogod a kezem, vezetsz az úton és elkapsz ha elesnék. Lassan az összes álmom valóra váltod, pedig sohasem kértem. Azért figyelsz rám mert így érzed és ehhez nincs hozzáfogható dolog. Büszke vagy rám, mesélsz rólam, hogy vagyok neked. Büszke vagy arra, amit szeretek (...) elsőként törlöd le a könnyeim ha csüggednék és azt mondod: próbáld újra! próbáld meg sokkal jobban, mint előtte! Jobb emberré tettél és szeretek az lenni, aki melletted lettem.
Szeretek önmagam lenni melletted. Szeretek boldog lenni Veled!
...a szerelemre nincs garancia. De az elmúlt utazásaim alatt megértettem, hogy ebben az életben csak az számít, hogy keressük meg a boldogságunkat, és tegyünk meg érte mindent. Mindegy, hogy ki mit mond, mindegy, hogy ki néz hülyének, vagy eszementnek, teljesen mindegy. De ha a szíved után mész, akkor van esélyed a boldogságra."
Nem lenne szabad szeretnem TÉGED,hisz menyasszony vagyok,de mikor megláttalak remegni kezdett a térdem,mikor a szemembe néztél megremegett a szívem,s mikor megszólítottál mindent és mindenkit elfelejtettem!!!Te mondod,hogy össze vagy zavarodva?Akkor én mit mondjak?Nemsokára örök hűséget fogadok egy férfinek,ki ha nem tör össze akkor most nem itt lennék,de megtörtént.Hazudott nekem,kicsit összetörtem és most szeretlek,de ha megmondanám Neki kikészülne,összetörne és ezt nem akarom,hisz nem vagyok olyan lány,megígértem,hogy megpróbáljuk újrakezdeni,de közben éjszakákon keresztül fent vagyok és jár az agyam,nem tudom mit csináljak!!!Szeretem a vőlegényemet is,de ha látlak vagy beszélünk elfelejtem,hisz TÉGED jobban szeretlek mindennél és mindenkinél!!!Nem merem ezt elmondani Neked,mert nem akarom,hogy megijedj ennél is jobban,de könyörgök én fekszek valaki mással minden este egy ágyba,mikor melletted szeretnék feküdni!!!
Állandóan jár az agyam,de nem tudom mit tegyek!!!HELP!!!!!!!!!
Én vagyok minden rossznak akarója
Tested szakítás után ledobott kibaszott kilója
Minden egyes sértő, megalázó, erőszakos megjegyzés
Én vagyok a tükör, ami azt mondja, soha nem voltál szép.
Én vagyok minden kérdésedre a tagadás...
A letört kilincs vagyok szíved ajtaján.
Szállunk a fény felé nézd ahogy,
Az arcunk összeér.
Döntjük a falakat az ég is leszakad,
Bennem az emléke, örökre megmarad.
Szállunk a fény felé nézd ahogy,
Az arcunk összeér.
Bennem aranyban ég a vízpart,
Ez az emlék örökké tart.
Szépséges mosolyod arany selyemként vonja be a földet,szebb az életem mióta megláttalak téged s miattad szeretem pécset. bájod lengi át a mecseki friss levegőt.fényed este is magával kisér mikor minden ember nyugovóra tér de te ébren tartasz engem. minden vágyam mosolyodban fürdeni egyszer élőben"lenyűgöző a bájos lényed.hódolatom♥
Sajnálom,nem akartalak megbántani!Végül is nem a te hibád,hanem az enyém!Én taszítottalak el magamtól,te tudom,hogy soha sem hazudtál nekem,mint ahogy én sem. Mindig későn kaptam észbe,mikor már barátod volt! Sajnálom hogy minden barátoddal én miattam szakítottál. Sajnálom,hogy azt amit ígértem nem tartottam be.Sajnálom,hogy tönkre tettem az életedet és ezáltal ilyen helyzetbe sodortalak. Igérem,hogy soha többet nem írok olyat amivel megbántalak,szeretném, ha barátok maradnánk,legalább addig míg itthon vagyok!
Van egy srác akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Neten ismerkedtünk meg. Messze lakunk egymástól, majd később közelebb tudunk költözni. De addig olyan az egész mint egy álom! Imádjuk egymást, pedig alig találkoztunk, normális ez??? Olyan érzésem van mintha ezer éve együtt lennénk. Lelki szinten jóval előrehaladottabb a dolog.
Olyan mintha egy fantáziában létező szerelem lenne.
A hiányod már megszoktam, mondd meg miért vágyom rád?
A döntést amit te hoztál, ma mégis el átkoznád.
Sírva mondtad ki, már akkor tudtad hiba volt,
De az idő ami eltelt, most végül engem igazolt.
Te a csókot hagytad a számon, én egy könnycseppet az arcodon,
Bármit tettem megbántam, Te tudod hozzád tartozom.
Mással vagy helyettem, mégis engem látsz a szemében,
Nem szereted úgy, mint engem, mégsem hagynád el értem.
Megköszönném amit kaptam, de jobban fáj a hiányod,
Légy velem, ne titkoljuk, nekem nem számít, hogy ki látott.♥♥♥♥♥♥
Sziasztok, Réka vagyok, nincs barátom, csillagjegyem vízöntő
..és az életemet nem tudom elképzelni haverok nélkül!
Mindenem a bulizás, a jókedv, de már nem vagyok kisiskolás, hogy csak úgy felhőtlenül szórakozzak, valamit adni is szeretnék a világnak közben.
"Házasodjunk össze! És gyereket is akarok. És veled
akarok megöregedni. Veszekedni. Elviselni egymást.
Szeretni. Ott akarok lenni melletted, ha gyötörnek
éjszaka az emlékeid és szükséged van rám. És felébredni
reggel az emlékeimmel, és olyasvalakivel megosztani,
aki nem fordul el tőlem azért, mert azt hiszi, hogy az
élet csupa napsütés. Olyan társ kell, aki nem fél, hogy a
végsőkig próbára tegyen."♥ Judit