I like you! Like everything!

New likes
Tul rovid a lajk
ELMULT
El akarlak venni. Gyerekeket
akarok. Egy szép házat akarok, és
veled együtt akarok megöregedni.
Száztíz évesen akarok meghalni, a
te karodban. Nekem nem csupán
negyvennyolc óra kell, hanem egy
egész élet. Látod, mi történik? Ha
ilyeneket mondok, te máris futnál a
másik irányba! Semmi baj.
Megértem. Kezdetben nem, de most
már igen. Te csak most vágsz bele,
(...) és én várok, várok, míg kész
nem leszel.
Egy férfi és egy nő gondolkodása:
NŐ:
A férjem mellettem fekszik, egyáltalán nem ölel át...
A plafont bámulja..
Ki tudja min gondolkodik ennyire...
..már két éve együtt vagyunk..
Az túl hosszú idő, biztos azon gondolkodik hogy itt az ideje lecserélni engem valaki sokkal fiatalabbra..
Komolyan...hiszen az alatt a két év alatt sokat híztam..
Most éppen gúnyos képet vágott..az nem jó...
A gondolataival valahol teljesen máshol van...
Elveszítem őt, már biztosan nem jelentek számára egyáltalán semmit sem...
FÉRFI:
Hm...légy a plafonon...
Vajon hogy csinálja hogy nem esik le?? :DD
Ilyen sokáig évek óta nem csókolóztam egyfolytában senkivel. Nagyon jól csókolt. Ahogy puha, nedves ajkai az ajkaimhoz értek, vagy épp ahogy nyelve hegyét végighúzta az ajkaimon, illetve a nyelvem kergette teljesen felizgatott. Jobb kezem már jó ideje a melleivel foglalkozott - simogattam a lenge anyagon keresztül formás kebleit.

Hirtelen elhúzódott és felállt mellőlem, majd azzal a lendülettel beleült az ölembe velem szembe. Kemény farkam hozzányomódott az ágyékához, mire kaján vigyor jelent meg az arcán. Átkarolta a nyakam és ismét csókolózni kezdtünk, miközben ölét hozzádörzsölte a péniszemhez. Kezeim a hátát simogatták, majd lecsúsztak a fenekére és tovább vándoroltak csupasz combjára. A felgyűrődött szoknya alatt ujjaim a csupasz bőrét cirógatták. Lassan visszacsúsztattam a kezeim a fenekére a szoknya alatt és azokat markolásztam a továbbiakban.

Lejjebb csúszott az ölemben és egyik kezével lenyúlt a sliccemhez. Kigombolta a nadrágom és lehúzta a cipzárt, majd benyúlt a lyukon és elővette a farkam. Kissé megemelkedett és - miközben a kezével félrehúzta a bugyiját - lassan beleült a farkamba. Ahogy forró nedves puncija magába fogadta a farkam, belemarkoltam a fenekébe. Aprókat mozgott előre-hátra, amire én rásegítettem a kezeimmel.

Ajkaim a szájáról átvándoroltak a nyakára, vállaira és azokat halmoztam el apró csókkal, miközben jobb kezemmel a mellét kezdtem simogatni, míg ő mozgott rajtam.

Arcát a nyakamba fúrta és csókolni, szívni kezdte a nyakam. Próbáltam eltolni a fejét, hogy ne hagyjon nyomot, de nem engedte és huncutul kacagott mellé.

Megfogtam a derekát és megemeltem, mire a farkam elhagyta a punciját. Ekkor lejjebb csúsztam a padon és felálltam. Leállítottam a földre és megfordítottam, hogy nekem háttal legyen. Kezeivel belekapaszkodott a pad támlájába. A szoknyáját feltűrtem a hátára, a farkam pedig a hüvelyéhez igazítottam és ismét behatoltam egy erőteljes mozdulattal. Felnyögött. Megragadtam a csípőjét és hevesen dugni kezdtem. Néztem, ahogy a farkam ütemesen mozog benne; elmerül, majd ismét feltűnik.

Arra lettem figyelmes, hogy valami hozzáér a golyóimhoz; az egyik kezével a csiklóját kezdte el izgatni, és közben az ujjhegyei hozzám értek, ahogy mozogtam benne. Egyre hangosabban nyögdécselt, én meg csak lökdöstem egyre hevesebben. A golyóim neki-nekiütődtek, ujjaim a fenekét markolták és csak dugtam.

Éreztem, hogy közeledem, ő meg egyre csak nyögött, majd lábai megremegtek. Éreztem, hogy kissé megroggyan, hüvelye izmai pedig hirtelen összehúzódásokba kezdenek. Erőteljesen megfogtam a csípőjénél, hogy ne essünk el, és folytattam benne az intenzív mozgást. Az izmainak szorítása nálam is megtették hatásukat és hamarosan megtöltöttem forró nedveimmel. Dugtam tovább, míg lankadni nem kezdett a férfiasságom. Ekkor kihúztam belőle és lerogytam a padra. Ő meg mellém. Itt pihegtünk egymás mellett...
ha végre képes kipréselni magából hogy *SZERETLEK, úgy hogy te nem is erölteted vagy nem mondod neki a nap 24 órájában.., akkor ott lehet valamii : DD.:$!
mindenki tudja h a fiúk az érzelmeiket teljesen máshogy kezelik mint a lányok., és azért mert nem a sok szivecske és szerelmes idézet lepi el az adatlapját... attól még érezhet úgy mint te.! : ).
Soha ne fordíts hátat az érzelmeidnek.Ha szereted-valld be!.Az elején nem tudod még értékelni és felfogni,mit vesztettél,erre hónapokkal később döbbensz rá. És felteheted a kérdést:"megérte elveszítenem azt akit szeretek?Félredobni Őt,aki mindent megtenne értem?" Lehet,hogy rengeteg akadály áll a boldogság útjába,és egyszerűbb elnyomni az érzéseket,de az elnyomás alatt ott vannak,és rengetegszer elő fognak törni. Okosabb döntés hátat fordítani,mint egy picit harcolni valamiért,ami boldoggá tehet később?Inkább az elnyomott érzelmek felett szenvedsz hónapokig-évekig,mint egy picit kűzdeni azért,ami teljessé tehet? Soha ne hagyd veszni a szerelmet..Lehet,hogy utoljára talált rád.Az utolsó percig megéri kűzdeni.Mert második esély mindig van, a kérdés:Élsz-e vele vagy tovább szenvedsz és okozol szenvedést annak,aki a lelkét is kitenné érted.Az igazi szerelemben mindig van egy újabb esély,van ott:ahol él a szeretet.
"Most már tényleg hagylak pihenni,hiányzol nagyon , legyen nagyon szép álmod, remélem hamarosan velem leszel.......csak erre vágyok nagyon....."☆⋆☆♥♥♥
Legszívesebben ordítanék vele, hogy miért teszi ezt. Miért? Én nem hívtam, már majdnem túl voltam rajta, és akkor, mikor minden kezd helyrerázódni, újra felbukkan és robbant. Felzaklatja az életem, majd eltűnik újra. Ez mire volt jó? Feltépte a régi sebet...most újra vérzik...elérte, amit akart...és most ismét elment. Ez kellett? Ha újra ezt csinálná, csak kiabálnék és megmondanám, hogy nem, ez nem igaz...mert hülye vagyok, de, úgy sem bírnám és ismét reménykednék. Hogy miért? Mert egy hülye liba vagyok, aki egy pillanatnyi boldogságért vállalja a szenvedést...csak tudnám miért.
Amikor tudod, hogy nem jön, de mégis várod Amikor tudod, hogy kár volt az egész és mégse bánod Amikor meglátod,
és heveseben ver a szíved Amikor érzed, hogy érte remeg két kezed Amikor várod, hogy ujra eljöjjön a pillanat Amikor várod,
hogy ismét odaadhasd neki magad Amikor várod hangját és szavait Amikor felidézed magadban az együtt töltött pillanatokat
Amikor néznéd mosolyát és két szemét Amikor vágysz arra, hogy feléd nyujtsa két kezét Amikor nem birod már, hisz kavarognak
benned a szavak Amikor közeledben van, és alig birod turtöztetni magad Amikor elhiszed, hogy erre volt szügséged Amikor
elhiszed, hogy o is megőrül érted Amikor megíjedsz, mert rossz nélküle élned Amikor ujra aludnál és ébrednél mellette
Amikor jo lenne ha ujra veled lenne Amikor már önmagaddal harcolsz ellene Amikor rájössz, hogy mit sem ér a jozan ész
Amikor döntesz, hogy miért is ne, hiszen egyszer élsz Amikor világossá válik, hogy bármilyrossz, ez mégis jo
Amikor tudod, hogy TILOS, mégis ujra s ujra megteszed Akkor vedd tudomásul, hiába tagadod, igenis SZERETED!
Egy 14 éves lány megkéri a szüleit, estére had maradjon a barátja. A szülei belemennek, de feltételeket mondanak: -Jólvan, bemehettek, be is zárkózhattok, de ha szexelni akar veled, lökd el magadtól! -Jólvan, jólvan.
Beezárkóznak, a szülők még nézik a tv-t halkan. Pár percel azután, h a lány bement a fiuval, ezt hallják: -Ahh ahhh aahh ahh ezaz aah. Az anya rögtön tudja, hogy a lánya szexel a fiúval, így dübörög az ajtón, hogy engedjék be. a lány kiszól: -Pillanat anyu! -Dehát mit csináltok ti ott? -AAhh ahh. -Ez nem válasz! MIT CSINÁLTOK? az anya már üvöltött -Jólvan, anya, ha ennyire érdekel: a fiu először levetkőztetett, majd megfogta a mellem, majd úgy ültetett az ölébe, hogy a puncim az ő péniszénél legyen, de nem dugta be, csak játszottunk az én puncimmal és az ő péniszével.-üvöltötte ki a lány. Az anya azt mondta: -És az nektek nem szex? Gyertek most, azonnal, ebben a szent percben! A lány kinyitotta az ajtót, de nem ment ki. Az anya be nyitott, és hátrahőkölt: a lány a fiu ölében ült, széttárt lábakkal, meztelenül, a fiu is meztelen volt, egyik keze a lány mellét markolászta, másik a lány punciját. Az anya nagyon dühös lett, és megpróbálta szétszedni őket, de úgy kapaszkodtak egymásba, hogy az anya kiviharzott, majd ezt hallotta: -Ahh ahhh jaaj drágám ezaz aah nagyon jól csinálod. Azóta minden este ez történik a lánnyal.
-Le hoznád azt a csillagot nekem az égről?
*a lány rá mutat az égbolt legfényesebb csillagára*
-Le hozom én.. de a két legfényesebb csillag már a tulajdonodban van kedvesem.
-És mondd csak, mik azok?
*a fiú finoman megfogja a lány arcát bele néz a két szemébe.. gyöngéd csókokat ad a lány lét szemére..*
Lány : szija… képzeld járok …-al .
Fiú: sziaa (= örülök, hogy boldog vagy.
MÁSNAAP
Lány: szija. Mi..mi..mi a baj? Miért sírsz? Nesíírj.
Fiú: oouh..te ittvagy?! Szia..nem sírok..látod?
Lány: de láttam, hogy sírtál..mi a baj?
Fiú: semmi..csak fáj valami..
Lány: mi? Nekem elmondhatod..tudod..barátok vagyunk
Fiú: (kicsordul egy könnycsepp) okés…az a baj,hogy szeretlek
és nembírom már.. mindig csak reménykedem,hogy
egyszer te is úgy érzel majd..de…
A Lány letörli a fiú arcáról a könnycseppet és megcsókolja a fiút
Lány : énis ugyanezt érzem…és csak azért járok…-al ,
mert azt hittem hogy így majd elfeledlek…de …szeretlek :$
Fiú: én jobban =$ <3
Lány : én viszont örökké <3
"Feküdj korán! Kelj korán!" - M Pihenj jól Kedvesem!!! :)
Szeretlek! Kell-e ezen valamit helyrehozni? Szerintem nem! Csak engedni, hogy a jövőben is ezt tehessem. Természetesen csak akkor, ha Te is így szeretnéd! Szeretnéd, ha szeretnélek!!! :)
"Szépen kérlek próbáljuk még helyrehozni, és kezdjuk a valós életben el, hidd el, szép lesz, de akkor mindkettonknek akarni kell-hiányzol nagyon..."☆⋆☆♥♥♥