I like you! Like everything!

New likes
Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - válts mozijegyet.
Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül.
A szerelemben mindig van egy nagy adag fájdalom, és annak lehetősége, hogy valaki sérülni fog. A nők mindig azzal rontják el, hogy túlságosan hamar elkezdenek tervezni, azt hiszik, ha görcsölnek és mindenáron belekapaszkodnak a férfiakba, akkor majd mellettük marad. Elég sok férfi mocskos dolgát tudom, hogy azt mondhassam, hatalmasat tévednek. Megijednek a beléjük kapaszkodó nőktől. Félnek tőlük. Elmenekülnek. Abban a pillanatban, amikor egy nő elkezd túlságosan ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, emberekhez, pénzhez... elszúr mindent! Az élet azt a nehéz feladatot állítja elénk, hogy mindent becsüljünk meg, és ne ragaszkodjunk túlzottan semmihez sem!
Ugye, gyönyörű? A tűz, ami lobog benne. Ahogy ropognak az izzó fák, ahogy pattog a parázs. Ahogy ülünk itt ketten, szótlanul, a lángok fényében. Ahogy átölellek, s te pontosan tudod, mit mondok ebben az ölelésben. Ahogy ez a tűz, ahogy ez a meleg, ahogy ez az érzés beszél helyettem... helyetted. És mi ülünk. Ketten egy kandalló előtt. A szívünk előtt.
Te vagy a szeretet bennem, és te tanítasz a szeretetre bennem. Az igaz, őszinte, önzetlen szeretetre. És ezt a leckét meg akarom tanulni. Mert tudnom kell. Tudnom kell szeretni. Mert akarok szeretni. Akarlak szeretni. Ahogyan neked jó. S így lesz jó nekem is.
Ha barátja vagy még a jónak,
Ne gondolj rám!
Ha örülni tudsz még a szónak,
Ne gondolj rám!
Ha meghalni félsz még, de élni nem tudsz már,
Csak akkor gondolj rám...
Sors. Végzet. Szerencse. Az ember börtöne. Az emberek múlatják az időt, élvezik az élet adta lehetőségeket. Kávét vagy teát, jobbat vagy balt. Mintha számítana. Mindannyian csak forgunk a keréken. Van egy mód, hogy távol maradjunk a keréktől. Nem a fiatalság az. Nem is a szépség vagy igaz szerelem. Én tudom, hogy maradjak tőle távol. Én irányítom a sorsomat. Túléltem, mert tudom, hogy muszáj tönkre tenni bárkit, bármit, még azt is, amiket szeretsz, hogy az istenek kegyesek maradjanak.
Sajnos, Én nem értem rá álmodni, ébren gondoltam rád egész éjjel. Remélem jól vagy.♥♥
Aki el akar érni valamit, annak a célra kell szegeznie a tekintetét, nem az akadályokra...
Gyökössy Endre
Én meg utálak és még tudni sem akarók rólad, mikor veszed észre magad!!!!
Olyan szépet álmodtam, rózsa voltam álmomban. Szívednek legkedvesebb és legféltetebb virága. Mely Téged szeret és szirmaival minden nap megsimogatja a lelkedet!♥♥
Aki azt hitte, hogy a ValóVilág hetedik szériájában már nem láthat abszurdabbat Aurelio helikopterezésénél, az tévedett. Egyetlen hetet kellett csak várni egy olyan jelenetre, amelynek minden képkockája külön okoz felháborodást, nevetőgörcsöt és mélyről jövő sajnálatot.

Ez pedig nem más, mint amikor a 191 kilós VV Maci megujjazza Fanni hónalját. Igen, megujjazza. A hónalját. Először csak masszírozza a hátát és a fenekét, amitől annyira beindul, hogy orális képességeiről kezd el mesélni a lánynak. Tudomására hozza, hogy mennyire felizgatja, csokiantilopnak nevezi, nyalogatja és puszilgatja. Egy óvatlan pillanatban pedig elkezdi ujjaival ingerelni a lány hónalját. Aztán bazi nagy átéléssel konkrétan megujjazza.

Az izzasztó munka után Maci a többieknek egyből szuperhős tekintettel büszkélkedett el azzal, hogy megujjazta a lányt. Persze azt csak később tette hozzá, hogy hol.

És ami a legjobb az egészben: Fanni a riportszobában elmondta, hogy mókásnak találta és élvezte Maci játékát. Nagyon tetszett neki.
"Már most nagyon de nagyon hiányzol, bárcsak itt lennél velem,itt mellettem - és minden a maga valóság lenne, nagyon szeretlek, bárcsak már végre elhinnéd ennyi hónap után, miért is kuzdok érted, oly nagyon,pihenj ...........csak te vagy fontos a számomra..."☆⋆☆♥♥♥(L)
Nekem is szépek a melleim!
A világ legrövidebb tündérmeséje:
Egyszer egy férfi megkérdezte a szerelmét:
- Hozzám jössz feleségül?
- Nem - mondta a hölgy.
Ezután a férfi boldogan élt: csajozott, motorozott, pisilés után nem hajtotta le a WC ülőkét, és akkor fingott amikor akart: Vége.