I like you! Like everything!

New likes
El akarlak érni
túl a csillagokon
túl mindenen
mert nagyon szeretlek
Téged
túl minden emberi mértéken
túl Istenen
túl a végtelenen
túl a szerelmen
szeretlek
Téged.Ω
Imádom nézni, ahogy alszol, vagy hallgatni az egyenletes légzésedet. Imádom az illatod és a hangod. Imádom, ahogy jössz-mész a házban, vagy motozol a konyhában. Imádom, ahogy hozzám bújva olvasol, vagy TV-t nézel. Imádom, hogy telerámoltad a fürdőszobát a kenceficéiddel, és hogy kiszorítottad a ruháimat a gardróbból. Imádom, hogy itt vagy, hogy egyáltalán vagy nekem..
TÖLEDΩ a szívem is, és a lelkem is mindig hevesebben ver. Ez az érzés, amit csak Irántad érzek. Szerelem, szeretkezés együttes érzése, mellyel boldoggá tehetem az életedet.♥♥
Ne gondolkodj!
Ha gondolkodsz, ... Ne mondd ki!
Ha kimondtad, ... Ne írd le!
Ha leírtad, ... Ne írd alá!
Ha aláírtad, ... Ne küldd el!
Ha elküldted, ......... NE CSODÁLKOZZ!!! :D:D:D.
Mindig azt vallom, hogy a szeretkezés nem pusztán két ember kellemes együttléte... Megnyilvánul benne minden, ami két embert össze kell hogy kössön... bizalom és elkötelezettség, remények és álmok, az ígérete annak, hogy kitartanak egymás mellett, bármit hoz a jövő... Soha nem értettem meg az egyéjszakás kalandokat, sem azokat, akik néhány hónap után kereket oldanak, és valaki másnak az ágyában kötnek ki... Ez egyszerű aktussá fokozza le a szeretkezést, mintha nem lenne több, mint egy búcsúpuszi a kapuban..
Én is szeretlek, de csak mint barátot." -Ha ezt válaszolod, akkor inkább ne is válaszolj, mert ezek után bolond leszek a barátod maradni, hiszen sosem voltál az nekem. Többet jelentettél számomra talán az első naptól kezdve, és ha te nem így érzel, azt tiszteletben tartom, de ne kérd, hogy ezután a közeledbe maradjak, mert nem tehetem. Nem azért mert haragszom rád, hiszen mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel akar vagy inkább nem akar lenni, de nem fogok önsanyargató lenni és úgy tenni mintha minden rendben lenne, és az érzéseim nem is léteztek volna soha. Sajnálom ha ezért önzőnek tartasz, mert megszüntetem a kötelékünket anélkül, hogy neked bármilyen beleszólásod is lenne, de értsd meg, én így védem meg magam a fájdalomtól, mert ha továbbra is melletted kellene lennem, úgy hogy tudom sosem lehetsz az enyém, abba belebolondulnék.
Ha szeretlek, beléd bújok, körülnézek benned. Először mintha egy idegen országba érkeznék, aztán, amikor befogadsz, egyre ismerősebb leszel. Megértem, milyen neked, egy másik Én-nek lenni, sőt egy kissé én is Te leszek. Már látom, mi fáj neked, keserves és boldog emlékeid mintha az enyémek lennének. Ki tudok nézni a szemeden, onnan látom most magamat - és megismerem a múltadat, a sorsodat, örömeidet és rögeszméidet. Ráhangolódok gondolataid hullámhosszára, s veszem szíved kódolt adásait. Ha a szíved gyorsabban ver, azén szívem is hevesebben fog dobogni. És ha valamitől félsz, én is szorongani kezdek, és lehet, hogy megértjük, mitől félünk mindketten. De mindez csak akkor történhet meg, ha beléd bújok."Ω
Utoljára amikor beszélgettünk, azt akartad,hogy
barátok maradjunk,de én nem ezt szerettem volna,pedig tudom,hogy te is szeretted volna.Pedig szerettem volna akkor veled maradni,de te akkor is mást választottál,és nem engem.Ez fájt,mert ha én valakit szeretek,akkor nem zavarom el.Szó szerint.Azt is tisztáztuk,ha nem találkozunk,az azért van mert többet érzek mint barátság mert te akartad,hogy csak az legyen.
Nem vagyok érzéketlen,és hidd el nekem is ugyan úgy fáj mint neked!Látod,te sem ismersz engem,a látszat néha csal.Én eldöntöttem,már öt honapja,hogy mit szeretnék,de nem tudom,hogy te mit akarsz.
Én elakarom mondani, hogy szeretlek. De te mindig az újabb csajokról mesélsz nekem. Tudom, hogy ez a dolog, a te és én esélytelen. Tudom, hogy ha elmondom kinevetsz, belémrúgsz..eltaposol, de úgy érzem ez az egyetlen esélyem. Nem tudom, hogy tehetném, hogy mondhatnám el, miközben tudom, hogy neked más kell. Mikor látlak megbolondulok. Mikor hozzámszólsz megőrülök. De tudom, hogy neked ő kell. Ő akinek te nem kellesz. Neki te csak az öribari vagy. És ha valami baj van hozzád futhat. De én nem kellek, mert nem olyan az alakom. Nem vagyok olyan csinos és szép. Nem tudsz olyannak szeretni :(( Pedig én tiszta szívemből szeretnélek....de nem tehetem. Többször megfordult már a fejemben, hogy egy váratlan pillanatban megcsókollak, de nem bírnék utánna a szemedbe nézni..
Szeretlek!Ω A magam módján, ahogy csak én szerethetlek!♥♥
Idönként akadnak esélytelen dolgok is az életünkben, mégis el kell fogadnunk. Egyébként pedig, ha egy férfi látni szeretne keres, ha pedig nem, akkor tehetek bármit, úgy is esélytelen vagyok. Próbálkozzak újra azért hogy elutasítsanak, és csalódjak? Mi értelme van?
Az én boldogságom a te gyávaságod oltárán sorvad el nem érted még mindig.
Ne aggódj! Hagyom, hogy boldog legyél! Ne zavarjon az sem, ha gyáva vagyok. Az a lényeg, hogy te nem vagy az.
Bírom az ilyen embereket. Inkább bemagyaráz magának bármit, mert fél rákérdezni, szembe menni az igazsággal. Pedig azzal legalább kétesélyes a kimenetel. Ha elkezdesz magyarázni magadnak akkor csak egy....................
Valóban, lehet csak ennyi történt. Próbáltam elhitetni magammal, hogy szerelemmel szeretsz, közben pedig nem is te, hanem én voltam beléd örülten szerelmes. Ha nem így lett volna, akkor keresel. De nem tetted, éppen azért, mert semmit nem jelentettem.