I like you! Like everything!

New likes
Lehetek én is, lehetek én is az egyetlen
Kinek szíve eddig még soha nem tapasztalt mértékben
Korlátok nélkül növekszik egyre
A sztratoszférán át tör a végtelenbe
Lehetek én is, lehetek én is az az egy
Az az egy
Fásultan vár, végtelen sorban áll - én vagyok
Hajnalban indul, s a munkára gondol - én vagyok
Egy kórházi ágyból a plafonra bámul
Vagy vigaszt remélve a pohár után nyúl
Vakon keresgél, ahogy te is kerestél - én vagyok

Plakátokon masíroznak az igazi hősök
Vagy elképzelt lovakon vágtatnak az ismerősök
Nekem Te vagy a hősöm, kire fel kell hogy nézzek
Milliókkal együtt lélegzel, tudom, érzed
Lehetnél Te is, lehetek én is az az egy
Az az egy
Az az egy
"Nem tökéletes. Te sem vagy az, és együtt sem lesztek soha azok. De ha meg tud nevettetni legalább egyszer, tartsd az életedben és add a lehető legtöbbet, ami tőled telik. Nem fog verseket írni. Nem fog rád gondolni minden pillanatban. De egy olyan részét adja neked, amit meg tudnál törni. De ne bántsd, ne változtasd meg, és ne várj el többet attól, mint amit adni tud. Ne analizáld. Mosolyogj, ha boldoggá tesz, ordíts, ha felidegesít, és hiányozzon, amikor nincs melletted. A szerelem kemény, főleg ha birtokolni akarod. Tökéletes pasik nem léteznek, de egy mindig lesz, aki számodra tökéletes."
1. kell egy számológép! = )
2. írd be a telefonszámod első 3 számjegyét (06/20, 30,70 nélkül ! )
3. szorozd meg 80-nal.
4. adj hozzá 1-et.
5. most szorozd meg 250-nel.
...6. add hozzá a telefonszámod utolsó 4 számjegyét.
7. add hozzá a telefonszámod utolsó 4 számjegyét még egyszer.
8. az eredményből vonjál le 250-et.
9. oszd el 2-ve.
és eredményül a saját telefonszámodat kapod eredményül! :DDD próbáld ki!! :DD xdd
A szőke nő az apjától kap egy vadonatúj sportkocsit. Száguld az autópályán, majd elhajt egy kamion mellett. A sofőr kimutat neki, hogy húzódjon le. A szőke nő le is húzódik. A kamion sofőrje kiszáll és rajzol egy kört az aszfaltra, majd mondja a szőkének:
- Maradjon itt! De el ne mozduljon!
A szőke bólint. A kamion sofőrje kivesz egy baseballütőt a kamionból és betöri a sportkocsi ablakait. Visszanéz a szőkére. A szőke nevetgél a körön belül. A sofőr elővesz egy óriási kalapácsot és szétveri a sportkocsi motorháztetejét. A szőke harsányan nevet a körön belül. A kamion sofőrje már nagyon ideges. Előveszi a bicskáját és kilyukasztja a sportkocsi összes gumiját. A szőke fetrengve röhög a körön belül. Mire a sofőr megkérdezi a szőkét:
- Mit röhög maga?
Mire a szőke:
- Amikor nem figyelt, mindig kiléptem a körből.
♥ - szív-szimbólum
♫ - hangjegy
♪ - kisebb hangjegy
☺ - smiley arc
☻ - smiley # 2
☼ - V
A kutya fáját .....:D♥
Én házas embert szeretek és nem szégyellem! Bár ő nem tud róla. XD
Fáradt vagyok,szeretlek,nagyon hiányzol!Jó éjt!(GJ)
Bocsánatot kérni, vagy megbocsátani. Változni, vagy változtatni. Elengedni, vagy magunkhoz ölelni. Barátságot, vagy szerelmet választani. A döntés mindig nehéz. Tagadni az érzéseket lehet,de nem éri meg. Próbálkozni, élni, szeretni és elengedni kell azt, aminek mennie kell. Talán ennyi az élet titka.
"Kipkop te kurva elmúlt a szerelem,de ne felejtsd el hol volt a seggeden a tenyerem,kellettél nekem mint oxigén a tűznek,most úgy van rád szükségem mint cottonra egy szűznek!"
Buta vagyok. Becsaptál, én mégis megbocsátottam. Nem bírtam elviselni, hogy nem beszélünk. Megbocsátottam, te mégsem szeretsz engem.♥
- Móni vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 435.132 forintomba került!

- Sára vagyok, szarok én a Calgonra, inkább háromévente veszek egy új fűtőszálat 4000 forintért...
Én is ezt akarom,amit te!(GJ)
♥ SZINGLI♥ " Néha úgy érzem , hogy szükségem van egy ölelésre, egy együtt alvásra, egy csókra ... vagy csak a tudatra h valaki gondol rám , az smsekre , a telefonhivásra ... de ez csak egy ideiglenes állapot :) Mert szingli ként annyi mindent megtehetek ,h ezek a dolgok elhalványulnak mellette . Pasizhatok kedvemre, smárolhatok akivel akarok :P, bulizhatok éjjel - nappal ,nincs sziv összetörés , nincs sirás ... csak a szabadság érzése :) Inkább vagyok vidám, örült, bolond, "élj a mának " csaj , mint sirok egész nap , veszekszünk mindenen "alig élek " filing :D ... Nehéz megtalálni azt az egyet aki ugyan olyan őrült , gyerekes, bolondos , mint én :) ezért nem is várom - nem is keresem , csak a napnak élek !