I like you! Like everything!

New likes
Játszhatod a szentet, eláztathatsz engem mondhatsz amit akarsz, hogy én voltam szemét meg önző tipikus pasas. De te is tudod hogy mekkora rohadt nagy hazugság ez, amivel mindenkit meg magadat etethetsz, nehogy be kelljen látni hogy egy szemét érzéketlen önző dög vagy, aki semmibe veszi mindenki más érzéseit. Hogy tudtalak szeretni fel nem tudom már fogni.
..Aki menni akar,engedjük el. Aki nem tudja mit akar,küldjük el. Aki a kezét nyújtja,fogadjuk el. Aki képes szavakkal is ölelni,pedig nem tudja biztosan kap-e valaha viszonzást,mégis önzetlenül képes adni,annak tényleg hatalmas a szíve. Aki nem akar szeretni,az gyáva. Aki meri vállalni a bukást,az bátor.És aki tud néha sírni,az mer szeretni is...!"
Te választottad ezt az utat,ha tegnap eljöttél volna a megbeszélt talira,akkor nem kellett volna elmenned.Tiszta szivemből szeretlek,de nem fogok utánnad menni,nekem nem való a városi élet.Ha ténleg szeretsz akkor tudod,hogy mit kell tenned.A problémák elől nem menekülni kell,hanem megkell oldani azokat!Mind ketten hibáztunk,így közösen kell helyre hozni,eket a hibákat.Tudod mire gondolok.Anyúkád.Gondold meg,és ha megér neked ennyit a boldogságod,akkor írj!Segitek,és mindig melletted leszek!
Egy kamaszkorú lány egyszer feltette az élet egy nagy kérdését: Miért lesznek a nők ribancok ha mindenkivel lefekszenek, és miért lesznek a férfiak királyok ha sok nőt ágyba visznek? Erre egy bölcs idős férfi adta a legkorrektebb választ: Lányom, ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit akkor az egy nagyon rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit akkor az egy k.rva jó kulcs! hm...van benne igazság,de előbb-utónn a kulcs beletörik valamelyik lakatba és akkor az egész életét b*szhatja! :/
Néha csak annyi kell, hogy megérintsen az, akit szeretsz, hogy halld a hangját, és tudd, hogy hazaérkeztél.

J. R. Ward
Ketten kellünk hozzá. Mindig. Ahhoz, hogy élni kezdjen egy gondolat, egy történet, egy érzés. Én csak elkezdhetem.
A rajtunk most átvonuló zivatar annak előjele, hogy egünk nemsokára kiderül, s jobb napokat fogunk látni, mert lehetetlen, hogy akár a baj, akár a jó örökké tartson, s ebből az következik, hogy mivel a baj már soká tart, a jónak közel kell lennie...
Többet kapsz abból, amire vágysz, ha előbb elajándékozol valamennyit abból, amid van...
"Csak úgy mint az évszakok az emberek is képesek változni. Nem túl gyakran esik meg, de amikor igen, majdnem mindig jó. Néha a törött az, ami újra egész lesz. Néha nyitni kell az új emberek felé és beengedni őket. De legtöbbször csak egy embert érint, aki valójában fél kimutatni, mit is érez, mikor megkapja a lehetőségét annak, amit sosem remélt. És néhány dolog sosem változik..."
Aranyosi Ervin - A pillangó szabadsága

Egy csodás pillangó, apró bábba bújva,
megszületni készült és hogy megtanulja,
hogyan is repüljön fényes szelek szárnyán,
hogyan legyen úrrá égbe vonzó vágyán.
Egy jószívű ember a küzdelmét látva,
úgy dönt segít neki, – ne maradjon lárva!
Kézzel meglazítja bábja selymes szálát,
hiszi, visszaadja a lepke szabadságát.
♥♥
Volt, amikor azt hittem, hogy nincs, amimegállít,
De tudom, ha esik, a magamfajtamegázik,
Megbecsülöm már, hiszen hamarelillan a gyönyör,
Hiába mászok ki, mindig jön ugyanaz a gödör!
Felismertemmár, és meg is bántama hibáim,
Hiszem, hogy odafenn meghallgatjákaz imáim,
Úszom az árralés hiábalátom: messze apart,
Az éjleple alattén csak tovább írom a dalt!
Nem tudom milesz majd,ha meg unom az egészet,
De még ezt itthagyom nektek, mielőtt lelépek,
Én aszívembe zárok mindenkit, ki megértett,
Éshittbennem, engem márcsak ez éltet!*(GJ)
A SZAKÍTÁS PILLANATA

A szakítás vagy válás valakivel, sosem történik meg egy pillanat alatt. A pillanat talán csak az, amikor kimondjuk, vagy eldöntjük. A többi az egy sajnos, hosszan elhúzódó folyamat, érzelmi hullámokat meglovagolva. Hol úgy érzed erős vagy, hol pedig úgy, rettentően gyenge és érzékeny, könnyen sebezhető. Egyszer úgy érzed, nagyon bánod az egészet, egyszer pedig úgy, hogy tényleg jobb ez így. Néha csak sodródsz ebben az állapotban, néha próbálod irányítani és közben az idő csak megy. Megy mind addig, míg ezek a hullámok egyre ritkábban váltják egymást és talán eljön az idő, mikor az érzelem tengerén elül a vihar és kisimulnak a hullámok. Ez akár évekig is eltarthat és sokszor, mikor úgy érzed már teljesen sima a víztükör, még mindig dobhat valaki bele egy követ, ezzel új hullámokat korbácsolva.
Amikor tudod, hogy nem jön, de mégis várod
Amikor tudod, hogy kár volt az egész, mégse bánod.
Amikor meglátod, és hevesebben dobog a szíved,
Amikor érzed, hogy érte remeg a két kezed.
Amikor várod, hogy újra eljöjjön a pillanat,
Amikor várod, hogy ismét odaadhasd neki magad.
Amikor vágyod hangját és szavait,
Amikor naponta felidézed magadban az együtt töltött órák emlékeit.
Amikor néznéd mosolyát és kék szemét,
Amikor vágysz arra, hogy megint feléd nyújtsa két kezét.
Amikor nem bírod már, hiszen kavarognak benned a szavak,
Amikor közeledben van és alig bírod türtőztetni magad.
Amikor elhiszed, hogy erre volt szükséged,
Amikor elhiszed, hogy míg együtt voltatok ő is megőrült érted.
Amikor megijedsz, mert rossz lenne nélküle,
Amikor újra aludnál és ébrednél mellette.
Amikor jó lenne ha újra veled lenne,
Amikor már önmagaddal harcolsz ellene.
Amikor rájössz, hogy mit sem ér a józan ész,
Amikor döntesz, hogy miért is ne, hiszen egyszer élsz.
Amikor világossá válik, hogy bármily rossz, ez mégis jó neked,
Amikor tudod, hogy tilos de mégis újra és újra megteszed
Akkor vedd tudomásul, hiába tagadod, igenis szereted!
A pasik szeretnek villogni a kiemelkedően csinos nőkkel, ez nagyjából ki is merül ennyiben. A dekoltázson túl a férfiakat érdekli a nők személyisége is, a divatlapokból összeeszkábált ideál pedig egyáltalán nem hangsúlyozza a saját személyiséget.
"Nem beszélve arról, hogy a plázacicáknak más témája nem is igazán van, csak az aktuális divat, a sminkelés, és hogy hol lehet leértékelt Guccit venni"
A volt csajom nem hagyott levegőhöz jutni. Minden lépésemről tudni akart, és ha szabad percem volt, azt csak vele tölthettem el. Halál komolyan mondom, volt olyan nap, hogy több mint 200 SMS-t küldött"