I like you! Like everything!

New likes
Ha lemegy a Nap, és eljön az Éj,
csak gondolj rám és ott leszek én!
Gondolj rám, ha kicsit is hiányzom,
hisz bárhol is legyek, rád mindig vigyázok!Jó éjt kicsim!Szeretlek
Tudod, van aki némán ül, van aki megőrül, van aki tűr és van, aki menekül - de néha van, aki küzd és néha van, aki nyer, ha kell belehalok, de nem adom fel ; )
Nem vagyok angyal,de viszont ördög sem.Bárkivelkönnyen barátkozok.Nem szeretek veszekedni,de kiállok magam mellett.Manapság már nagyon ritka az igaz barátság,mert sokan csak hasznot szeretne húzni a másik emberből.Nekem nem kellenek ilyen barátok.Ha valami bajom van valakivel,annak megmondo a szemébe,és nem beszélem ki a háta mögött,mert sajnos sokan ezt teszik.Nem szeretem agondjaimat másoknak elmondani,mindenkinek vannak gondjai,olyan amiről nem szivesen beszél az ember,föleg,ha nem is rájuk tartozik.Ugyan olyan érző ember vagyok mint bárki más,de nem hagyom,mindenki sebezhető,ezért természetes,ha nekem fájdalmat okoznak,az 3szorosan adom vissza.Az a bajom,ha valakit megszeretek,aztnagyon tudom szeretni,persze erről mások másképp vélekednek,de nem az számit ,hogy mások mit gondolnak róllam,hanem az hogy én mit gondolok magamról.Ha valakit megbántok,és tudom,hogy nekem van igazam,akkor is én kérek bocsánatot,föleg ha egy jó barátról van szó,mert ritka a jó barát,és egy vita végett,hülyeség elveszteni egy jó barátot.A szerelem nem játék,mert ezt már éreztem a saját börömön,bár én nem játszottam,de mások szerint igen,de sajnos ezek az emberek nem ismernek,véleményt én is mondhatok bárkirők,ismeretlenűl.Ismeretlenűl,soha ne itéljünk el senkit,mert mindenkinek fájna,ha én is ismeretlenűl elkezdenék itt mindenkit lehordani.Hát ennyi!
Ady Endre Gimnázium szalagavató!2014.12.21
Van a türelem... A türelem, ami a legértékesebb
dolgokhoz szükséges. Kivárni egy szépséges
rózsa nyílását. Megvárni egy gondolat szavakká
érését. Megalkotni egy sejtelmes mosolyt rejtő
képet. Megkomponálni egy zenét, mely a
Kedveshez repít. Mind-mind türelem, idő,
kitartás. És hit. Hit a szeretetben, a szépségben,
a csodában. Hit a türelem gyümölcsében.
-Te is tudod- mondta gyöngéden a férfi –, ezek csupán lopott pillanatok voltak.
-Néha arra gondolok, hogy minden az. Lopott pillanatok. És álmok- felelte keserűen Poppy. – Fiatalon jó álmokat álmodunk, és arról ábrándozunk, hogy mindent valóra váltunk. Aztán, ahogy idősebbek leszünk, rájövünk, hogy csak a töredékei teljesülnek az álmainknak. Apró kincset érő darabkák. Az a titka mindennek, hogy felismerjük ezeket a lopott pillanatokat, hogy átadjuk magunknak nekik – és emlékezzünk rájuk. Mert ezek miatt lehet egyáltalán elviselni az életet. (Elizabeth Adler: Bűnös gazdagok...)
Olvastam... személyesen ajánlom....
Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a
múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ...
Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden
kövön, amelyen én megbotlottam. ... S mindegyik botlás után állj fel és
menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam,
felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!
Beszélj hozzám mikor unatkozom.
Csókolj mikor szomorú vagyok,
Ölelj mikor sírok,
Vigyázz rám mikor haldoklom,
És szeress amíg élek!(:♥
A nő olyan erők birtokában van, melyekkel ámulatba ejti az embert. Képes kezelni a gondokat, és nehéz terheket hordozni. Magában tudja tartani a boldogságát, szeretetét és véleményét. Mosolyog, mikor sikoltani szeretne, dalol, mikor sírni volna kedve, sír, mikor boldog, és nevet, mikor fél. Harcol azért, amiben hisz. Kiáll az igazságtalansággal szemben. Nem fogadja el a "nemet" válaszul, ha tud egy jobb megoldást. Szeretete feltétel nélküli. Sír, ha gyermekei győzedelmeskednek, boldog, ha a barátai jól vannak. Örül, ha szeretteiről hall, szíve összetörik, ha közeli rokona vagy barátja meghal. De megtalálja az erőt, hogy elboldoguljon az életben Tudja, hogy egy csók és egy ölelés meggyógyíthat egy összetört szivet. Csak egyetlen hibája van: elfelejti sokszor, hogy mennyire értékes...
Tóth Andi!♥♥♥
"Csituljon el a szíved haragja.
S várjuk a legszebb ünnepet!"-♥♥
Society: be yourself
Me: *being myself*
Society: no, not like that
Amihez csak hozzányúlok, az biztos elromlik. Szabad így nekem bármit is csinálnom? :)
"Jó éjt kedvesem, hiába várom a választ toled, kérdésemre........."valami komoly oka van ennek tudom....de ha..."☆⋆☆♥♥♥♥
"Borúlj a földre téli álom,
ölelj át minden gyermeket.
És mindenütt a nagyvilágon,
örüljenek az emberek.
Harangok tiszta zengő
hangja kísérjen minden éneket.
Csituljon el a szíved haragja.
S várjuk a legszebb ünnepet."-♥♥