I like you! Like everything!

New likes
Komolyan gondoltad az örökké,na meg velem?!:)☆(GJ)
"Minden embernek bármennyire is bölcs, szüksége van néhány okos baráti tanácsra az élet ügyeiben." - Nem a baráti tanácsodra, hanem még mindig a szerelmedre vágyom! :)
Soha ne hallgass másokra,ne hagyd hogy kiöljék a szeretetet belőled,szeretet nélkűl nincs élet,én is így vagyok ezzel!:)☆(GJ)
Az ipafai papnak fa pipája van ezért az ipafai fapipa fapipapipa......................ez a durva. :P
Sosem leszek azért durva, mert azt szeretnéd. Én inkább szeretni szeretnék. Ezt súgja a szívem, ezt érzi és ezt is mondja! :)
Mi lessz dúrva?☆(GJ)
Szombaton feleségül kérem a barátnőmet!
Nem merem megszólítani, félek, hogy elutasít...
Mindjárt nagyon durva lesz!
Szeretlek kicsim!!! és nem akarlak elveszteni soha!!! nem érdekelnek az emberek!! nem érdekel hogy mit gondolnak!!! nem érdekel senki!!!CSAK TE!!!!mindig is szerettelek nagyon de nagyon... csak nem mondhattam ki.. nem mutathattam ki .. te is tudod mit éreztem rég..ez most sem változott!! csak erősebb lett ez az érzés!!! a távolság megtanitott jobban becsülni jobban szeretni!! és én szeretlek és becsüllek téged!!!
te vagy nekem a mindenem!!te vagy a igazi!! te vagy a legnagyobb szerelmem mi sirigtartó!! bármerre is sodor el minket egymástól az idő én szeretni foglak mig élek!!!.... nemakarom hogy elsodorjon a sors tőlem!!!! melletted akarok élni és meghalni!!!!mindig mikor megláttalak kint a szivem összeszorult..a toromban kalapált..nem tudtam megszólalni sem....mert azóta ég bennem a tűz mit gyújtottál..azóta mióta megismertelek..azóta mióta kaptam egy esélyt.és ez a tűz nem húnyt ki!!mindig is tombolt bennem legbelül!!próbáltam hamis érzelmekkel eltemetni.. de nem ment..mert lehet a földön 3 000 000 000 nő,de szivem csak egy van!!!és az én szivem már régóta a te mellkasodban dobban!!!
Elsős főiskolásoknak mondja a kolesz diri:
- Fiúk, tiétek az első szint, lányok a második szinten laknak. A problémák megelőzése érdekében mindenki a saját szintjén tölti az éjszakát. Ha valakit rajtakapunk a másik szinten, megbüntetjük 60 dollárra. Ha még egyszer előfordul, akkor 120 dollár a büntetés, 3. alkalom pedig már 180!
Hátulról egy hang:
- És egy féléves bérlet mennyibe kerül?
✈Az én álmaim hamarosan valóra válnak.✈
Én is szívesen utazgatnék. De csak egy "Valakivel"! Akire a szívem állandóan vágyik! <3 :)
Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz - Prayer In C (Robin Schulz Remix) (Official)
Legszívesebben bejárnám a földet :)