I like you! Like everything!

New likes
Álomvilág♥:Lány:Jössz sétálni?
Fiú:Hát persze.....
És útközben egymás mellett jönnek és hirtelen megfogják egymás kezét....

Valóság:Lány:Jössz sétálni?
Fiú:Hmmmm....úgyis untakozom!(pedig titokban szereti)
A lány próbálja megfogni a fiú kezét de ő fél és ezért elhúzza a kezét és úgy tesz mintha csak a másik kezét vakargatná....
Hát igen..mai világban nem tudjuk egymásnak bevallani hogy szeretjük...♥♥
Egy szerelmespár ül a vízparton, szótlanul. Nézik a naplementét. A fiú megfogja a barátnője kezét, a lány megszorítja azt. A srác belenéz a lány szemébe, ő elmosolyodik. A fiú megsimítja a lány haját, ő hozzábújik. Végül a srác megcsókolja szerelmét...A legszebb beszélgetések szavak nélkül történnek. ♥
P^^t: bazzeg.. nem értem a nöket. tegnap is vettem neki virágot, mert gondoltam hátha örül neki
P^^t: erre nem elkezd sírni, h biztos megcsaltam, meg kiabált is
P^^t: fél óráig tartott, mire ledumáltam vele
P^^t: fix, h nönek többet nem veszek virágot
Xenvyy: mer nem csaltad meg?
P^^t: de, de most nem ez a lényeg

xD..
Tudod, gondolkoztam rajta,hogy oda menjek-e hozzád,vagy nem,de aztán erőt vettem magamon,és mégis megtettem,de azt amit mondani akartam,nem mondtam el,mert közbeszólt a barátnőd,és azt mondta,hogy nem akarsz tőlem semmit.Pedig annyira szerettem volna elmondani az igazságot,hogy mit érzek irántad,de nem mertem,mert mi van,ha mégis igaz,és csak ezért mondtam,hogy maradjunk barátok.De most végre a szemedbe tudtam nézni,és te is az enyémbe,most már bármikor a szemedbe tudnám mondnám mondani az igazságot,hogy nagyon hiányzol,és nagyon szeretlek. (J)
Ez ami fáj!!!♥

Egyik percben rám vágytál
De kiderült, hogy csak játszottál:(
Azt mondtad,mást szeretsz
És úgy csinálsz mintha velem
Semmi se történt volna meg
Lehet,hogy neked nem volt nagy dolog
De hidd el!!! Nekem sokat számított.
Az után futsz aki már nem akar
Én meg itt vagyok egyedül
Egy lány aki, csak téged akar
Vedd már észre!!!!!!!
Ne szeress, hogyha nem akarsz
Csak most már tovább ne hallgass
Ez az őrlődés megőrjít
Egyszer szeretsz, egyszer nem .
Most játszol velem, és ez kegyetlen.
Mit vársz? Hogy majd elfelejtelek?!
Mert azt lesheted.
Nem biztos,az,felejthetetlen vagy.
Viszont számomra örökké az maradsz!
Neked tudom,ezt más jelenti
El kell fogadnom,és remélem
Egyszer fontos leszek neked:
az életben!!!♥♥
Kedves fiúk! Kérlek ne mondjátok azt, hogy nem a plázacicák kellenek, vagy nem a nagymellűek, esetleg nem számít az, hogy mennyi smink van valakin, vagy hogy mennyire vékony és menő ruhái vannak... Igenis számít nektek, és valahogy mindig a ribanc csajokat választjátok, a többiek pedig maradnak egyedül.. és ez ÍGY van,:/ de nem kellene. valahol kell hogy akadjon olyan ember, aki ezt megcáfolja. *.*☆
A palik 99%a ugy is az..de nem foglalkozom senkivel, nem kerem h irogassanak... ☝🏽️
Hallod tiszta dankóros palik irogatnak neked oda egy komoly pali nincs benne-tiszta szégyenek
Mit mondhatok kézzel nem fogható, oly kevés, mégis sokkal több, mint bármilyen földi jó, mi adható. Mi ez? Csupán csak annyi, míg élek, mindig szeretlek TÉGED ♥Ω♥. V
“This life is yours. Take the power to choose what you want to do and do it well. Take the power to love what you want in life and love it honestly. Take the power to walk in the forest and be a part of nature. Take the power to control your own life. No one else can do it for you. Take the power to make your life happy.”
"Azt mondod szereted az esőt,de mégis esernyőt használsz amikor sétálsz alatta.Azt mondod szereted a napsütést,de mégis rögtön az árnyékot keresed.Azt mondod szereted a szelet,de amint feltámad,rögtön becsukod az ablakot. Na ezért félek én,amikor azt mondod,hogy szeretsz engem."
Hétfőn kiderült, hogy Dobrády Ákos és Iszak Eszter szakítottak, hiába az elmúlt 5 év és az eljegyzés. Kedden reggel már Szalai Ádámmal hozták össze a műsorvezetőnőt, akit most exbarátja védett be a Facebookon.
A hír igaz, jó pár hete nem vagyunk együtt Esztivel. Azonban a mai sajtóban megjelentekkel ellentétben, senki nem cserélt le senkit. Szakításunk után független emberként folytatjuk az életünket, azzal ismerkedünk, akivel kedvünk tartja. Mindenki biztosra veheti, amíg együtt voltunk, Eszti senkivel sem találkozgatott. Ő egy tiszta szívű és erkölcsű lány. Tisztelettel kérlek Benneteket, találgatásokra és sejtésekre alapozva ne írjatok olyat, ami okot ad arra, hogy erről bárki is mást gondoljon! Nem szeretném, ha jogtalan támadások érnék Esztit, mert nem érdemli meg!
A lényeg nagyon röviden : Ha egy kapcsolat kisiklik, annak számtalan oka lehet. Nem szeretnék ezekről a teljesség igényével beszélni, mert ezek csak ránk tartoznak. Azt azonban elmondhatom, hogy szakításunkért egyedül én vagyok a felelős. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomba, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé. Sajnálom, hogy így alakult, de talán semmi nincs véletlenül. Mindketten sokat kaptunk és tanultunk az elmúlt évekből. Ezt most magunkkal visszük, szeretettel és tisztelettel gondolva egymásra. - ezt írta Dobrády Ákos a Facebook-oldalán.
Közben Iszak Eszter is a Facebookon öntötte ki a szívét:
„Az elmúlt napokban rengeteg hír látott napvilágot velem kapcsolatban ezért úgy gondoltam, itt az idő, hogy elmondjam nektek mi történt valójában.
Ákossal nagyon szép 5 év van mögöttünk, aminek nagyon sokat köszönhetek, és amiből rengeteget tanultam. Nagyon szerettem Ákost, a mai napig szeretettel és tisztelettel gondolok rá, de a kapcsolatunk sajnos nem úgy alakult, ahogy azt mind a ketten szerettük volna.
Azt nagyon szeretném tisztázni, hogy nem egy harmadik fél miatt döntöttünk úgy pár héttel ezelőtt, hogy külön folytatjuk. Egyáltalán nem léptem könnyen túl az elmúlt éveken, és az Ákossal való kapcsolatomon. Persze, a közösségi oldalakon nem láthatta a nagyközönség ezt a „gyász időszakot”, azt, hogy valójában min mentem keresztül...″
Minden egyszerűbb volt, mint vártam: összeillettünk, mint egy kirakós két darabja, melyek azért készültek, hogy kiegészítsék egymást. Ez titokban nagy elégedettséggel töltött el. Testileg ugyanannyira passzoltunk, mint minden más szempontból. A tűz és víz valahogy úgy létezett együtt, hogy nem oltotta ki egymást. Újabb bizonyíték arra, hogy hozzá tartozom...♥♥
"Aztán jön egy fordulat.. bekattan valami, és az ember érzi, hogy változás következik.. sőt,
már be is állt. Többé már semmi sem lesz a régi, és az az érzés.. felülmúlhatatlan. Boldognak
érzed magad tőle, felszabadultnak..".
.Miért van az ha már egy kicsivel közelebb engedsz magadhoz egy embert, ha már egy kicsivel többet tud az életedről mint a többi havernak, barátnak mondott körülötted lévők, ha rá azt mondod hogy legjobb /barát/barátnő... MINDIG CSALÓDNOD KELL!!??Miééééééééért????.... a Szüleidben és az édes testvéredben miért nem csalódsz????
Talán mert ÖNZETLENÜL SZERETNEK????????....