I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy fogott egy befőttesüveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett,hogy tele van-e az üveg? - Igen. - volt a válasz. Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. A professzor ezután elővett egy dobozt homokkal, és azt kezdte beletölteni az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött. - És most, - mondta a professzor - vegyétek észre, hogy ez a ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged, a gyerekeid). Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok a dolgok, amelyek még számítanak, mint a barátaid, a munkád, a kollégáid. A homok az összes többi: az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod érdekében. Játssz tehát a gyerekeiddel, szakíts időt orvosi vizsgálatokra, vidd el a párodat táncolni. Dolgozni, takarítani, vendégeket hívni mindig lesz időd. Ezért először a kövekre figyelj, azokra a dolgokra, amik igazán számítanak. A többi csak homok. Az egyik diák megkérdezte: - És most már valóban tele van-e az üveg? Mire a prof azt válaszolta, hogy igen, tele van. Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az üvegbe. A sört a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be. Azt mondta erre a diák: - Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDIG BELEFÉR!!! :D :D ♥☺
„Hatalmas volt a szerelem, azt hittem, hogy megtaláltam azt a férfit, akivel le akarom élni az életem, már gyerekeket terveztünk, azt is megbeszéltük, hogy mi lesz a nevük. Aztán jött a hidegzuhany. Egyszer meglepetésszerűen beállítottam ahhoz a kereskedelmi csatornához, ahol állítólag szerkesztőként dolgozott. Épp arrafelé jártam, gondoltam, beugrom, biztosan örülni fog nekem. A portán senki nem tudta, hogy kiről van szó, több helyre is telefonáltak, senki nem hallotta még a nevét sem. Amikor végre elértem mobilon, állította, hogy csak valami félreértésről lehet szó, naná, hogy a portás és a kollégái a hülyék... De egyre furcsábban viselkedett, néha napokra is eltűnt és mindent a munkájára fogott. Nem vagyok rá büszke, de egyik reggel feltúrtam a táskáját, hátha találok benne valamit, ami megmagyarázza a viselkedését. Akkor derült ki, hogy még a neve sem az, amit nekem mondott. Amikor sírva számon kértem, fogta a cuccait is eltűnt. Soha többé nem jelentkezett, a mobilján nem volt elérhető, a címét nem tudtam, a munkahelye is hazugság volt, szóval igazából fogalmam sincs arról, hogy kivel jártam, ki az az ember, akivel majdnem gyereket vállaltam.”
5-6 hónapja voltunk együtt, rendszeresen találkozgattunk, szuper volt minden. Aztán egyik nap nagyon idegesen és szomorúan jött fel hozzám, hogy kiderült, rákos az apja, és lenne pár megoldás arra, hogy megmentsék az életét, de neki nincsen erre pénze. Tudta jól, hogy nekem van megtakarításom, amit először nem is akartam felajánlani, de annyit sírt, annyira kétségbeesettnek tűnt, hogy végül bedőltem neki. Később egyre többet és egyre többször kért kölcsön, én pedig hiába mondtam neki, hogy szeretném meglátogatni az apját, azt mondta nekem, hogy az öreg nem akarja, hogy ilyen állapotban lássuk. Mivel már jó ideje kapcsolatban voltunk, ráírtam Facebookon az anyjára, hogy érdeklődjek, mi újság a kórházban, tudok-e még valamiben segíteni, stb. Persze az egészből semmi nem volt igaz, annyira nem, hogy kiderült, az expasim négy éves kora óta nem is látta az apját, akiről semmit nem tudnak. A pénzem soha nem került elő, és azóta sem tudom, hogy mire kellett neki, mire költött több százezer forintot.”
Megismertem egy pasit, aki álmaim netovábbja volt, lenyűgöző stílussal, humorérzékkel, érzékenységgel és egzisztenciával. Nemcsak szavakkal, hanem ajándékokkal is le tudott venni a lábamról tényleg olyan embernek tűnt, akihez minden anyuka hozzá akarja adni a lányát, a lányok pedig egyből családalapításon gondolkoznak vele kapcsolatban. Ahogyan én is. Aztán három hónap múlva jelentkezett egy 50 év körüli nő, hogy a barátom (aki amúgy 25 éves volt akkor) az ő barátja is, a kocsi, amivel a srác jár, az ő kocsija, a ház, amiben felejthetetlen pillanatokat éltünk át, az ő háza, és a pénz, amiből vacsorázni, szórakozni voltunk, szintén az ő pénze. Vagyis összejöttem egy hímringyóval, akit már harmadik éve egy középkorú milliomos nő tartott el. Voltam annyira hülye, hogy megbocsátottam volna mindezt, mert annyira szerelmes voltam a pasiba, de ő a vénasszonyt választotta helyettem, a millióival együtt. Több mint egy év kellett ahhoz, hogy túléljem a csalódást.”
Pár hete jártam egy fiúval, aki az istennek sem akarta megmutatni, hol lakik, mindig talált valami kifogást. Aztán, amikor végre rávettem, hogy vigyen fel magához, azt mondta, hogy a húgával él együtt, szóval ne csodálkozzak, ha találok a lakásban női cuccokat. Elég gyanús volt az egész felvezetés, emiatt nyomozni kezdtem, és rövidesen beigazolódott a sejtésem: öt éve élt együtt egy nővel, aki nem a testvére, hanem az élettársa volt.”
Az exem beteges hazudozó volt. Épp betelt a pohár és szakítani akartam vele, amikor közölte, hogy tulajdonképpen halálos beteg, sorvad a tüdeje, nem lehetek ilyen gonosz, hogy ebben a nehéz időszakban hagyom el. Teljesen szétcsúsztam, úgyhogy egy ideig fel sem tűnt, hogy a titokzatos kórról egy orvosi papírt sem mutatott be. Természetesen beszéltem a szüleinek is a dologról, akik hozzám hasonlóan kétségbeesetten igyekeztek neki segíteni, míg végül kiderült, hogy az egész már megint csak az ő agyszüleménye, és azért hazudott, hogy vele maradjak. Ez annyira durva volt, hogy egyből szakítottam vele, és soha többé nem beszéltünk.”
♥ - szív- szimbólum
♫ - hangjegy
♪ - kisebb hangjegy
☺ - smiley arc
☻ - smiley # 2
☼ - V
Mikor azt mondom szeretlek, az azt jelenti, hogy megtaláltam benned az életre szóló szerelmet, melyről tudom, hogy örökké fog tartani… Azt jelenti, hogy mindenben osztozni akarok veled… jó időkben, rossz időkben, kalandokban, gondban és örömben. Azt jelenti, hogy nem számít semmi, csak veled akarok lenni… csak veled megöregedni. Mikor azt mondom szeretlek, az azt jelenti, hogy úgy szeretlek, ahogy vagy, és minden egyes alkalommal, mikor veled vagyok, felfedezek benned valami újat, amit szerethetek. A szerelem csodálatos dolog, és mikor kimondom, teljes szívből így is gondolom: SZERETLEK!”
Szeretlek azért,ami már most összefűz bennünket,és szeretlek már előre azért,ami eztán következik.Nálad jobb dolog még soha életemben nem történt velem.Már most hiányzol,de a lelkem mélyén tudom,hogy mindig velem leszel.Nem tudok mást mondani,csak azt:Veled szeretném leélni az életemet!Még soha életemben nem voltam semmiben ilyen biztos.
Szeretlek!És nem csak azért,amilyen vagy,hanem azért is,amilyennek a közös jövőt látom veled!
Ha alszom,rólad álmodom,ha ébren vagyok,arra vágyom,hogy a karjaimban tarthassalak.A távolság csak megerősit abban,hogy az éjszakáimat melletted,a nappalaimat a szived-leked társaként akarom tölteni!♥♥
Az őszinteséggel azt kockáztatod, hogy elveszítesz valakit, mert nem biztos, hogy tetszeni fog neki, amit mondasz. De én ezentúl is ki fogom mondani, amit érzek és amit gondolok, mert ez a helyes! Nem attól szeretnék szerethető lenni, hogy azt mondom, amit a másik hallani akar, hiszen az álarc előbb vagy utóbb mindig mindenkiről lehull és kiderül, hogy egy szerepet játszott, hogy elérje amit, vagy akit akar!!!⊕
Az életben soha ne magyarázkodj senkinek. A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgyse hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg. A te saját életedben jogod van döntéseket hozni, mi az amit tenned vagy mondanod kell, akkor és úgy ahogy te akarod.Ha elrontod szerzel egy rossz tapasztalatot, ha pedig jól döntesz élvezheted. A lényeg,hogy sose add fel önmagad, hogy másoknak megfelelj. Az életed egyedülálló, csak a tiéd, élvezd ahogy te akarod!""
Bevallom szeretni mást nem tudok,
Bevallom folyton csak RÁ gondolok,
Ö a boldogságom, minden álmom,
De jó, hogy rabja vagyok.

SZERETEM. V
Nem mindenkinek adatik meg, de nekem megadatott, hogy VELED boldog legyek. Anak ellenére, hogy soha nem lett volna szabad szeretnünk egymást, NEKED köszönhetem szívem legcsodálatosabb érzéseit. SZERETLEK. Ma is hálával szívemben és lelkemben. TÉGED, aki számomra még mindig a legkedvesebb.
-Te hogy éled meg a szerelmet?
-Ez hosszú.
-Nekem van időm.
-Tudod van az az érzés ami a legjobb az életben az a bizsergető, könnykicsordulós, hideg kirázós érzés. Nekem ez a szerelem.
-Akkor te voltál már szerelmes?
-Igen!
-Mondd! Milyen ha elmúlik? Ha eltűnik belőlünk ez az érzés...
-Az életben a legrosszabb dolog. De ilyen a szerelem néha feldob. Néha leejt. De csak akkor érzed milyen rossz igazán ha már leejtett minimum egyszer. Legszívesebben belehalnál. Nem érted az egészet,minek emelt az égig ha utána eltipor a földbe?
-Akkor te most szerelmes vagy?
-Nem én már nem tudok szerelmes lenni. Túl sokszor tiport el.♥♥♥
Miért jobb az uborka a férfiaknál?:D
- Egy átlagos uborka legalább 20 cm-rel hoszabb.
- Egy uborka legalább 2 hétig kemény.
- Egy uborka nem magyarázza meg neked, hogy a méret nem számít.
- Egy uborka nem jön túlzottan izgalomba.
- Egy uborkát könnyü felszedni.
- Egy uborkát az ABC-ben megfoghatsz, hogy tudd milyen kemény amit hazaviszel.
- Egy uborka minden reggel békén hagy.
- Egy uborkával elmehetsz moziba úgy hogy a filmet is látod.
- Az autós moziban maradhatsz az első ülésen, mert az uborka megvárja amíg hazaérsz.
- Egy uborka nem kérdezi hogy: ugye én vagyok az első.
- Egy uborka nem modja el a többinek hogy már nem vagy szűz.
- Egy uborkának nem kell többször eljátszani hogy szűz vagy.
- Egy uborka nem szól bele az öltözködésedbe.
- Annyi uborkát tarthatsz amennyit csak akarsz.
- Egy uborkát akkor kell csak megenni ha te is kívánod.
- Egy uborka nem lesz féltékeny a nőgyógyászra vagy a fodrászra.
- Egy uborka sohaem fog jelenetet csinálni, ha más uborkák is vannak a hűtőszekrényben.
- Akármilyen idős is vagy mindig kaphatsz egy friss uborkát.
- Egy uborkát nem érdekli, hogy a hónap hányadik napja van.
- Egy uborka nem alszik el rajtad horkolva.
- Egy uborka miatt nem kell egész hónapban izgulni.
- Egy uborka sohasem veszi fel helyetted a telefont és nem kéri kölcsön a kocsidat.
- Egy uborka nem eszi meg az összes kajádat, és nem issza meg az összes italt.
- Egy uborka nem hagyja a koszos gatyáját a földön.
- Egy uborkával a WC üloke mindig úgy marad, ahogyan hagytad.
- Egy uborka sohasem hagy el egy másik férfiért, egy másik nőért, vagy egy másik uborkáért.
- Egy uborkáról nem derül ki ment közben hogy nős, penicillin kúrán van, vagy kedvel téged, de az öcsédet jobban szereti.
- Egy uborka soha sem akar kisuborkákat.
- Egy uborkát könnyü dobni.
- Egy uborka felszeletelés után is fogyasztható.⊕
Furcsa érzés, ha van valaki, aki mindig megnevettet, aki mindennap hiányzik, akiért feladnád a saját céljaid, akivel szemben sosem vagy önző és tudod, hogy mindig melletted áll. Ha van valaki, akivel megosztod az összes titkodat, és akármennyire is megbánt, sosem tudsz haragudni rá. Mindenről csak ő jut eszedbe és rengeteg emlék köt össze vele. Furcsa érzés tudni hogy semmi sem tart örökké és hogy mint mindennek, ennek is vége lesz majd. Ahogy telnek a napok, egyre jobban félsz, hogy egyszer ez is véget ér. És tudod azt, hogy rá örökké emlékezni fogsz és életed végéig a lelkedben él majd a rengeteg emlék. Akkor is, ha már eltűnnek a közös álmok, tudod hogy őt már örökre a szívedbe zártad és örökre az életed része marad. Mégis fáj arra gondolni, hogy véget ér majd, hisz a szíved egy része már örökre az övé. Úgyhogy használj ki minden időt, amíg vele lehetsz.→