I like you! Like everything!

New likes
Nézzük csak, hogyan kezdődik az érzelmi zűrzavar, amit szerelemnek nevezünk. Egy adott személy, mondjuk te, kíváncsi olvasóm, észreveszel egy ellenkező nemű egyedet a tömegben. Észreveszed, és attól fogva nem tudod levenni a szemed róla. A szád kiszárad, a pislogód kiguvad, a szíved pedig úgy dörömböl, mint apád, ha pityókásan jön haza és befele akarja nyitni a kifelé nyíló ajtót. Egyszer csak azt veszed észre, hogy az illető személy úgy vonz, mint vasreszeléket a mágnes. Ettől kezdve látszólag semmi másra nem vágysz, mint hogy hozzáérj, megöleld, sőt a szád a szájához szorítsd, ami - mondjuk meg őszintén - nem egy higiénikus dolog. (...) A felsorolt tünetegyüttest nevezi szerelemnek az emberiség abban a hitben, hogy ennek az érzésnek, lelki és biológiai okok miatt nem lehet ellenállni.
....egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál,
És akkor belém eshetnél, s rögtön el is vihetnél.
Vagy inkább ott maradhatnál, nálam bekuckózhatnál.
Simán átölelhetnél, csak hallgatnál és kérdeznél.......
Így fér­nek el a gi­ga­mel­lek apró bi­ki­ni­ben
Itt a nyár és újra ki­de­rül, hogy a fa­lat­nyi bi­ki­nit nem lehet le­kö­rözni. Már csak azért sem, mert a férfiak meg­vesz­nek a tex­til alól dúsan ki­vil­lanó ci­ci­kért. Tehát ha bi­ki­ni­ről van szó, a méret nem lehet aka­dály!
Egy-két ravasz ötlettel akár óriás keblekkel is bátran viselhető a bikini. Íme, néhány huncut megoldás.

1. Egy látványos megoldás, ha a büfébe készülsz. Köss meg a melled alatt egy lezser inget! Így már szalonképesen ülhetsz le az asztalhoz enni és biztosan megvadítod a férfiakat!
2. A fürdőruhába befűzött szalag megfelelő tartást biztosít.
3. Kellően rugalmas anyag és feszes pántok, ez az egyik titok.
4. Válassz szélesebb háromszögekből összeállított fürdőruha fölsőt. A lényeg, hogy nagyobb felületen simuljon a cicidre az anyag.
5. A fehér színtől sokan félnek, pedig nem kellene! Jól passzol a dús keblekhez!
6. Csipkével kombinálva még látványosabban emeli ki a bőr gyönyörű barna színét.
7. Idén nyáron a mikrobikinilehetsz királylány a strandon. Ez a fazon csodásan feszül a domborulatokon!
8. Nem igaz, hogy ha vizes a bikini, kevésbé tartja a melleket! Nem gond az sem, ha lágy hullámok nyaldossák a tested, a jó bikiniben megbízhatsz!
9. Ámbár ha aggódsz a méretek miatt, választhatsz többszörösen megerősített fazont. Ez is lehet nagyon szexi!
10. Persze kétségtelen, hogy az alulról kosárral megtartott mellrész biztonságot ad egy bizonyos méret fölött.
♥ - szív- szimbólum
♫ - hangjegy
♪ - kisebb hangjegy
☺ - smiley arc
☻ - smiley # 2
☼ - V
Érdekes Teszt!! Gondolj egy számra 1-10-ig, szorozd meg 9-cel, Ha a kapott szám egy jegyből áll hagyd úgy ha két jegyű add össze a számjegyeit. a kpott számból vonj ki 5-öt,válaszd ki a a számhoz tartózó betűt.: 1=A, 2=B, 3=C, 4=D, 5=E, 6=F, 7=G, 8=H, 9=I, 10=J. Most pedig gondolj egy európai országra azzal a betűvel amit választottál. most az ország 3. betűjével gondolj egy színre. Most a szín 3. betűjével gondolj egy 4 lábú emlős állatra. na kész ?? :P akkor itt a megfejtés :. Dánia,. Narancssárga,. Róka,. ha nem ez valamit rosszul csináltál!! xDD☺
Emlékszel? Milyen boldog voltál mikor végre összejött. Ott volt veled a kis kollégiumi szobádban álmaid nője és téged akart. Milyen szép volt. Minden nap szeretkeztetek. Bevállalós volt, és szenvedélyes. Ezen kívül együtt röhögtetek mindenen. Sokat buliztatok együtt és a haverokkal. Szinte mindenről tudtatok órákon át beszélgetni és nem untátok meg egymás társaságát. Együtt készültetek az államvizsgáitokra. Te ott tébláboltál az egyetem folyosóin, amíg Ő vizsgázott, másnap Ő szurkolt neked egy emelettel feljebb. Szépek voltatok együtt. Az egyetem után is minden rendben volt, nem akartatok a szüleitek nyakán élni, felmentetek Budapestre és kivetettek egy garzont a lakótelepen. Az élet nem lehetett volna tökéletesebb. Berendezkedtetek, pénzt kerestetek, társadalmi életet éltetek. Boldogok voltatok.

Teltek múltak az évek, egyre többször hozta szóba a házasságot, hogy az milyen jó, hogy ideje lenne hivatalosan is megpecsételni a szerelmeteket. Nem voltál elragadtatva az ötlettől, de végül is szerelemes voltál és elmúltál 25. Ugyan miért is ne. Felvirradt a nagy nap. Az öltöny és a nyakkendő szorításában kényelmetlenül feszengtél a sok általad nem ismert rokon és ismerős között. Az est végére rájöttél, hogy ez az egész nem rólad, hanem kizárólag róla szól. Bio-díszletként végig játszottad a szerepedet, de legalább túl voltál rajta. Újabb évek szálltak el és valami megváltozott. Egyre kevesebbet beszélgetettek, egyre kevesebbet nevettetek és egyre kevesebbet szeretkeztetek. A karrieretek szépen ívelt felfelé, már maradt pénz a számlátokon hó végén, már nem kellett fejben számolni a megvett kaják árát a Tescoban, már elmentetek egy évben egyszer nyaralni a tengerhez. Kellett már egy kocsi, megvetted, kellett már egy sor új bútor megvetted, kellett már egy saját lakás megvettétek: Te, Ő és egy bank. Beköltöztetek, de neked mégis hiányérzeted volt. Nem volt már tűz, nem volt szenvedély, de türelmes voltál. A hosszú kapcsolatoknak ez a sorsa, mondogattad magadnak, amikor Ő a fal felé fordult este az ágyban.
Könnyes a szemem,
Remeg az ajkam
Nem fájdalmat okozni,
Szeretni akartam...
Bocsáss meg nekem
Szépen kérlek téged,
Meghalok érted,
Úgy SZERETLEK téged!Ω♥♥
-Te hogy éled meg a szerelmet?
-Ez hosszú.
-Nekem van időm.
-Tudod van az az érzés ami a legjobb az életben az a bizsergető, könnykicsordulós, hideg kirázós érzés. Nekem ez a szerelem.
-Akkor te voltál már szerelmes?
-Igen!
-Mondd! Milyen ha elmúlik? Ha eltűnik belőlünk ez az érzés...
-Az életben a legrosszabb dolog. De ilyen a szerelem néha feldob. Néha leejt. De csak akkor érzed milyen rossz igazán ha már leejtett minimum egyszer. Legszívesebben belehalnál. Nem érted az egészet,minek emelt az égig ha utána eltipor a földbe?
-Akkor te most szerelmes vagy?
-Nem én már nem tudok szerelmes lenni. Túl sokszor tiport el.♦♥♥♥♥♥
Az élet legszebb pillanatai 1.Szerelmesnek lenni; 2.Úgy nevetni hogy utána fáj a hasad; 3.Nem kell sorba állni a boltban; 4.Egy szép sms-t kapni; 5.A kedvenc dalodat a rádióban hallani; 6.Amikor az esőt hallgatva alszol el; 7.Amikor olyan helyre mész ahol gyönyörű a táj; 8.Amikor kilépsz a tus alól és meleg törülközőbe csavarod magad; 9.Amikor részt veszel egy érdekes beszélgetésben; 10.Pénzt találni egy nadrágban amit rég nem hordtál; 11.Amikor saját magadon nevetsz; 12.Lazítani a barátaiddal; 13.Amikor az éjszaka közepén felébredsz és rájössz,hogy még jó néhány órát alhatsz; 14.Amikor véletlenül meghallod hogy valaki szépet mondd rólad; 15.Keresztülmenni a füvön miközben öntözik azt; 16.Minden ok nélkül nevetni; 17.Nevetni egy gondolaton; 18.Amikor nézed a napnyugtát; 19.Amikor egy olyan dalt hallgatsz, mely egy életedben lévő különleges személyre emlékeztet; 20.Amikor az első csókot kapod és adod; 21.Amikor a barátaiddal szórakozol; 22.Amikor boldognak látod szeretteidet; 23.Kézen fogva menni azzal akit a legjobban szeretsz; 24.Érezni a remegést a gyomrodban, amikor meglátod azt a különleges személyt az életedből; 25.Tudni hogy hiányzol valakinek; 26.Tudni hogy szeretnek téged.♦♥
Sokat hibáztam az életem során. Hagytam, hogy az emberek kihasználjanak, és elfogadtam a megérdemeltnél sokkal rosszabb dolgokat. Ám tanultam a rossz választásaimból, és annak ellenére, hogy van pár dolog, amit sosem kaphatok már vissza, és vannak emberek, akik már soha nem fognak bocsánatot kérni, legközelebb már okosabb leszek, és nem horgonyozok le olyan dolog mellett, ami kevesebb, mint amit megérdemlek.◊♥♥♥
Még mindig SZERETLEK Ω! Szívem öszinte és teljes szeretetével. V
Csajok, úgy szeretünk Titeteket ahogy vagytok, smink nélkül, kócos hajjal, mosolygósan és persze ruha nélkül. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy kegyes hazugság nekünk, férfiaknak szól. Legyetek őszinték, használjatok annyi sminket, amely nem fedi el az igazi vonásaitokat, és sokat megmutat belőletek. Megszoktuk a sminket rajtatok, főleg ha csak abban látunk, de ha nincs fent a vakolat, akkor felmerül a kérdés, hogy„minden rendben, beteg vagy, mintha máshogy néznél ki?”
Szeretnék egy olyan fiút, aki fél elveszíteni .Aki
reggeli kócos hajjal is szeret. Akinek
én vagyok a fontos.Aki fel mer vállalni
a barátai előtt .Aki szeret akkor is
amikor hisztis és mogorva
vagyok.Akinek én kellek és nem más!
♥Köszönöm, hogy szeretsz, féltesz, vigyázol rám, hogy betakarsz, ha fázom, átölelsz, ha félek, és hogy neked reggel is szép vagyok. Köszönöm, hogy a szemembe nézel és tudod, hogy mit gondolok. Köszönök mindent, amit adtál és mindent, aminek te örültél. Köszönöm, hogy vagy nekem és hogy szerethetlek!♥Ω♥
Párom önként mondta, hogy hajlandó rajtam szorgoskodni
30-as évei közepén járó férfi vagyok, rák csillagjegyű, tehát a legvéksőkig hűséges típus. Történetemet azért osztom meg veletek, mert kicsit nyakatekert a helyzet: párommal azért vagyunk válófélben, mert amit korábban bevállalt, azt most gyűlöli”
„Öt éve ismerkedtünk meg, az elején még igaz, kicsit konzervatívan viselkedtünk, de így is szép és jó volt minden. Megbeszéltük a dolgokat, mint azt is, hogy kipróbálunk jópár dolgot a szexben. Páromat se kellett semmire sem kérni vagy kötelezni, önként mondta, hogy hajlandó „rajtam szorgoskodni”.
Én imádok orálozni, jó hosszú kezeim vannak, így míg alul nyalakodok, ezzel egy időben a melleit is kényeztetni tudom. A látvány, amikor igazán felizgul és önfeledten belelendül, az minden mást megér! Ezt ő is lelkesen viszonozta. Bevállalta az anált is, amit még most is igen gyakran megtesz.
A gondok akkor kezdődtek, amikor látott egy prosztatamasszázs-videót, azt mondta, ezt is ki akarja próbálni velem. (Önként felajánlotta!!!)
Izgatott a dolog, sok jót hallottam róla, így kipróbáltuk... többször is.
Az első nyilván nem volt olyan jó, mondogattam neki, mit hogyan merre jobb, és rájött a nyitjára. Egetverően hatalmasat tudok így élvezni! A nyolcadik-tizedik után azonban már nem akarta csinálni, teljesen bedurcázott, és melegnek titulált! Azt „mondja”, hogy undorodik tőle, hogy a fenekemben turkáljon, holott ezt korábban ő ajánlotta fel!
Elmondtam neki a véleményem, hogy egy párkapcsolat (és a szex is) akkor jó, ha mindkét fél egyenlő:
ha rajtam oráloznak, akkor azt én is minden további nélkül örömmel visszaadom!
a szex ugyebár mindkét félnek egyidőben jó.
és ha a párom megengedi az anált, akkor ezt ő is nyugodtan visszaadhatja nekem!
Ennek alapján felajánlottam neki, hogy vegyünk egy felcsatolhatót, kicsi görbe hímtagnak látszó tárggyal, és akkor nem kell neki fintorognia.
Erre azonnal megint csak homokos lettem, és ezt azóta is többször az arcomba vágja. Többször is összevesztünk ezen, én pedig azon kapom magam, hogy néha már a meleg oldalakra tévedek, és feláll, ha látom, hogy valakit hátulról megcsinálnak.
Tévedésbe ne essünk, én nem vagyok meleg! Rosszul érezném magam, hogy ha egy férfival kellene csókolóznom, de érdekes módon az anál része (már) nem taszít! Ennek alapján lehet, hogy hetero-fél biszex lettem a párom mellett, amit ő most gyűlöl bennem, és ez tönkretette a kapcsolatunkat.
Nem tudom, hol találhatnék egy csendes, otthonülő típusú, ámde bevállalós (geek?) csajt, aki nem fanyalogna ezeken, de úgy vélem, a történtek után már csak egy hermafroditával lehetnék boldog...”