I like you! Like everything!

New likes
Köszönöm szépen, hogy jó fej vagy
és nem egy nyomasztó hárpia
Belefér a zene és belefér a tánc
Belefér pár pia
Köszönöm szépen, hogy van még néhány
olyan hülye mint én
Te legyél a zene leszek én a tánc
Hajnalig van remény"
Megszólalt a bolond szívem,
Mert TE rám nevettél,
Megszépült az egész világ,
Mert TE megszerettél.
Őszintén szeress valakit. Ha van egy ember az életedben, akit szeretsz, csak őszintén és teljes szívedből szeresd. A legfőbb dolog a hűség és az őszinteség. Soha ne hazudj neki, soha ne csapd be, és soha ne csald meg! Mindenki életében van egy "nagy Ő", akivel úgy érzi, hogy leélné az egész életét. Ha úgy érzed, hogy ő a nagy Ő, akkor harcolj érte, és mutasd ki szeretetedet iránta, de ne csak szavakban. Ha lány vagy, akkor válj a mindenévé. Szeresd őt mindennél jobban és soha ne csapd be a párod. Ne légy fiús lány, amikor vele vagy. A fiús lányokat a fiúk fiúkként is kezelik. Inkább haverként tekintenek rájuk, nem potenciális szeretőként. Így ha szereted a barátod, ne azzal akard meghódítani, hogy az asztal alá iszod magad, vagy csúnyábban beszélsz, mint egy részeg férfi. Ez visszataszító és alpári viselkedés, nem lányhoz illő. Légy vele kedves, szeretetreméltó, hisz ő a szerelmed, nem kezelheted haverként. Ha fiú vagy, adj meg mindent a párodnak, de ne anyagi dolgokra gondolj. Ha őszintén szeret téged, akkor a pénzedet úgy sem nézi, csak azt, hogy mit kap tőled szeretetben. Egy kedves szó, pár bók nem ciki és égő dolog, a szerelemben ilyen nincs. Soha ne félj kimondani, amit érzel. Ne foglalkozz más véleményével, számodra csak a párod véleménye legyen a fontos. A szerelem mindent legyőz. Legyen az távolság, viszály vagy egy olyan személy, aki mindenáron közétek akar állni. Ha van ilyen személy, szabaduljatok meg tőle, mert csak bajt okozhat köztetek, és a szerelmetek sokkal többet ér, minthogy egy ilyen aljas ember miatt tönkremenjen. Szeressétek egymást, keressétek egymást, ne hagyjátok kihűlni a kapcsolatotokat. Legyetek egymásé, bókoljatok egymásnak. És lányok, ti is bókolhattok a barátotoknak, ne csak ő mondja mindig, hogy szeretlek, imádlak, hiányzol, ti is kezdeményezhettek. Öleljétek egymást holtotokig, mondjátok el egymásnak, hogy mennyire szeretitek egymást. Soha ne mondd azt a párodnak, hogy "Most ne zavarj, most nem érek rá veled foglalkozni". Ilyen nincs, mindig van időd rá. Beszélgessetek sokat, ha távol éltek egymástól, használjátok ki azt a kis időt, amikor együtt lehettek, élvezzétek minden egyes percét. Egy kis idő múlva úgy is közelebb hoz egymáshoz tietek a sors, csak tartsatok ki. Ez a legfontosabb: Szeresd őt mindennél jobban!.
-Hogy lehet ilyen a szerelem!?Hogy tud szeretni egy olyan embert aki ilyeneket tett vele??
-Nem szeret. Ránéztem.És már nem szeret.Csak nem tud elfelejteni. Feleségül akart venni és boldogan élni velem,de aztán a dolog félbeszakadt. Azért nem tud elfelejteni, mert én voltam az akivel annyi mindenről álmodott és akivel közel is került az álmaihoz,de azok mégsem válhattak valóra.Mi tényleg boldogok lehettünk volna.Talán ismered ezt az érzést.Még a szerelemnél is erősebb.Ha valaki ragaszkodik a másikhoz. Mert én Ezelnek nemcsak az első szerelme voltam Bade,az első csalódása is egyben.Ezért nem tud elfelejteni.
A hiányod már megszoktam, mondd meg miért vágyom rád?
A döntést amit te hoztál, ma mégis el átkoznád.
Sírva mondtad ki, már akkor tudtad hiba volt,
De az idő ami eltelt, most végül engem igazolt.
Te a csókot hagytad a számon, én egy könnycseppet az arcodon,
Bármit tettem megbántam, Te tudod hozzád tartozom.
Mással vagy helyettem, mégis engem látsz a szemében,
Nem szereted úgy, mint engem, mégsem hagynád el értem.
Megköszönném amit kaptam, de jobban fáj a hiányod,
Légy velem, ne titkoljuk, nekem nem számít, hogy ki látott.♥.
Hmm... Kidobott. A barátai ,akik eddig az én barátaim is voltak, továbbra is azok maradtak, majd egy szép napom,amikor újból ellátogatnék abba a városban,ahol ezek az iagz barátok vannak, hírtelen megtudja, hogy megyek, és felháborodik... Nem értem miért, hiszen nem hozzá megyek,hanem a barátaimhoz.... ( és eközben pedig van barátnője) Nem értem én ezt a srácot.... :O:O
Tudtam,hogy senkibe sem bizhatok meg!valaki azt mondta nekem,hogy soha nem hazudna nekem meg stb....akk mi a fasz keresni valoja van még itt,mikor azt mondta ha nem leszünk már jobba akk eltün,de nem mert hazudot(ez neki a nem hazudás)!!!meg még ocsárolgat a lájkos szövegeivel a barátságrol,hogy ez a barát meg az a barát mikor azt sem tudja mi az!!!az ártatlan kisss szent lélek!!! D E G A M E O V E R!!!!
Este,mikor együtt alszotok el,Te hozzá bújsz,s Ő szorosan átölel. Érzed,hogy biztonságban vagy,a karja védelmet ad.Érzed ahogy ver a szíve, érzed az illatát,érzed ahogy lélegzik ,ahogy szuszog, ez az este még a Tied ezt tudod.Azt szeretnéd, hogy így maradjatok egy életen át, majd átveszi a tested az ő teste ritmusát.Eggyé válik a lélegzés,azt akarod, hogy ne múljon el ez az érzés.Reggel mikor felkelsz és kinyitod a szemed, látod , hogy Ő fekszik melletted. Megnyugszol, és ő nem tudja, de egy lágy mosolyt csalt az arcodra.Majd visszacsukod a szemed lassan és nyugodtan ujra elalszol boldogan..♥
Ha megpróbálsz az életben valakit szeretni,
Próbálj meg hozzá hűséges lenni.
Mert szeretni könnyű játék az egész,
De feledni valakit már nagyon nehéz!
Ha lelked és szíved valaki megtalálja,
Ő lehet a világ legboldogabb barátja.
Lám Én kerestem és tán rátaláltam,
Lehet megleltem a csodát a világban.
Rád leltem e rohanó világban.
Mert Te jó vagy, a legjobbak között,
Ki mást mond, ahhoz ne legyen közöd!!
Legszebb szerelem az, amikor a párodban megtalálod a barátot, aki humoros és lehet vele nevetni, a testvért, aki megvéd ha kell, és a szülőt, aki egy kicsit szid, de te vagy a szeme fénye. :)
A csend után a kifejezhetetlennek a kifejezéséhez a zene áll legközelebb.
A nő lelke egy szerelem kezdetén nem táplál, hanem szétzúz téged. Szándékosan és teljesen. Minden mag szétrombolja saját házát, máskülönben nem lenne termés.
Nem mehetsz el szó nélkül, én már meguntam,hogy valaki szórakozott velem és én sírva elbújtam.Nem úgy van, ahogy gondolod, nem utállak téged,de ha újra megpróbálsz átbaszni, a zenében lesz véged.Tudom, éget a vágy és kell a tűsarkús picsa,mert ilyenekre élvezel, de nincs is ebbe hiba,csak engem kerülj el, tényleg úgy nagy ívbe,mert veled ellentétben nekem szükségem van szintre.Az olyanok, mint te, mind magányosan végzik,és a boldog párokat nyál csorgatva nézik.A lényeg, hogy az ágyadban mindig lesz egy kurva,akit megkedvelsz, és holnap már a legjobb haverod szúrja.Ez olyan ultramenő, kell egy új szerető,lehetőleg olcsó , facebookon fellelhető,mert a myvip már uncsi, túl sok az ismert p**ci,na, én leléptem drága, lehet más agyát húzni!
A szeretet türelmes, a szeretet kedves.
Nem irigy, nem dicsekszik.
Nem büszke. A szeretet nem goromba, nem önző.
Nem tart könnyen haragot, nem tartja nyilván a sérelmeket.
Érted, a szeretet nem örül a gonoszságnak, de együtt örül az igazsággal.
Mindig védelmez, mindig bízik, mindig remél, mindig kitart.
A szeretet soha nem hagy cserben, a szeretet örökké tart.
Örökkévaló, megy tovább és tovább, túlmegy az időn.
A szeretet az egyetlen dolog, ami még akkor is tartani fog, amikor te már meghaltál.
De tedd fel a kérdést, miért? Te szeretsz valakit?.