I like you! Like everything!

New likes
Egy magányos szív eladó, elköltözött a régi lakó.
Egy új lakót keresek, egy édeset, egy kedveset.
Ki a szívet nem zavarja, nyugton dobogni hagyja.
Cím: Lélek utca 6 közvetlenül a szív alatt
Érdeklődni mindennap, a fent említett cím alatt. "
Szeretni,szeretni,
Könnyű azt mondani,
De hűnek lenni az igazán valami,
Ne csalj meg senkit,
Gondolj majd magadra,
Hisz neked is fájna,
Ha valaki megcsalna!...
Szerelem az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled, és tudod, hogy rábíznád az életedet. Mikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Ahogy némán a szemedbe néz, és csak szorítja a kezed… Mikor olyan titkaid is elmondod neki, amiket még te sem tudtál azelőtt magadról. És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted, gyűrötten, kócosan, - mégis boldog vagy!Ω
Elég szar már nektek, hogyha olyan pasival beszéltek, aki tetszik és elkezdtek dadogni mi égő már. :D♦
Bár sokat tanultam, arról hogyan ismerjem ki hamar az embereket, és tartsam távol azokat, akik arra érdemtelenek, a szívem mégsem veszem körbe magas falakkal. Nem zárkózom be, hogy kizárjam azokat is, akiknek ott a helyük, hogy a keserű tapasztalatok miatt elfelejtsem, milyen szeretni.
Falaimat nehezen tudják átmászni, de koránt sem reménytelenül…
Elfogadtam, csak azt nem érinti meg semmi, aki érzéketlen, s közönyös, ezért egy érző szívű ember valahol mindig sebezhető marad. És ha ez az ára, én nem leszek gyáva, vállalom!
Jöhet bárki, érhet bármekkora csalódás, egyet soha nem irthatnak ki belőlem: a szeretet. Mert elég körülnéznem ahhoz, hogy tudjam, aki fél szeretni, az lemond minden csodáról és boldogságról. Aki fél szeretni az örökre elveszett…"±
Semmi más nem kell.. csak veled egy élet.♥Ω
keresztbekúr §: Utódomra Ütök
"De nehéz az iskola táska!" Kérem, akinek döntési joga van ebben, engedélyezze, hogy el bírjuk viselni a "terheket"!
Már ebben az éven sincs szükségem több kellemetlen üzenetre, nem hogy ezen a héten!
A Mátrix nem valóság Trin!!! XDD
Ha majd ezeket a sorokat olvasod és én már nem leszek veled megtanulod azt hogy milyen ha elhagynak hogy én mit éreztem mikor ellöktél magadtól és én úgy szerettelek.Szomorúan lehajtod feje a helyemben érezheted magad, de az időt vissza pörgetni nem tudod.Csak könnyeim nyelem sorban ha fájó múltamra gondolok, mától minden lépést jól megfontolok a hímeket meg kerülöm legalábbis már komolyan próbálom, bár érzéseim nem tudom meddig tarthatom még rövid pórázon...ahogy e sorokat írom érzem eljöhet még a vesztem mert sok mindent elcsesztem és újra csapdába estem.....megint át basztak engem és ehhez már senki se tud mit szólni.......................
hidd el minden pasi fasz csak van amelyik tovább tudja ezt titkolni.... ♥
Több milliárd ember él a Földön. És Te mégis pont ezekkel az emberekkel találkozol. Gondold csak végig, szerinted véletlen? Ugyan, hát hogyan is lehetne! Van, akinek elég csak egyszer besétálnia, hogy lásd és tudd, mi dolgod van vele az életben. De másnak el kell sétálni ezerszer, míg egyáltalán az életed része lesz. Akár csak egy éjjelre, de lehet a halálod napjáig marad. Lehet, az ötödik ember, akit holnap látsz az utcán, fél év múlva melletted ébred. Vagy, akivel eddig csak maximum köszöntetek, hirtelen az egyik legfontosabb szereplő lesz az életedben. Mindennek és mindenkinek megvan a saját ideje. Annak is, hogy kiderüljön a találkozás oka. Ehhez sokszor rengeteg idő kell. De, amikor rájössz, azt is megtudod, miért pont akkor kellett megtudnod mindezt. Te nem tudod, de az élet tudja, mikor és mennyit bírsz el valójában. Ennek megfelelően küldi a segítőidet az életedbe. Mert mindenki egy segítő. Mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz, egy apró kis darabot hordoz belőled. És pont akkor jönnek, amikor ezt a darabot magadba kell illesztened. Akár a szívedbe, akár a lelkedbe, akár a testedbe. Ezért kell nyitottnak lenned és ezért kell menned. Ezért nem állhatsz egy helyben, hanem haladnod az úton nyitott szemmel. Mert az élet folyamatosan küldi az embereket, és Te ösztönösen tudni fogod, ki az, akivel dolgod van . Bíznod kell ebben az ösztönödben. Nem tudsz rosszul választani. Mert, ha az a választás éppen pokoli kínokhoz is vezet, Neked akkor éppen arra volt szükséged, de ezt majd csak később érted meg. Minden ember okkal érkezik az életedbe. Fogadd el és fogadd be. Az idő majd úgyis megmutatja, ki milyen céllal érkezett. Te is okkal érkezel mások életébe, Te is mások darabjait hordozod saját magadban.
SÖR HIMNUSZ
"KOZEL-i helyeken, dobozos HEINEKEN, kilefetyelt KŐBÁNYAI üvegében,
KOZEL-i helyeken, dobozos HEINEKEN,
most is visszhangzik a DREHER,
Itt van a STEFI a hasamon, kifogy a sör a poharamból, akkor is iszom, ha nem akarok, ha nem fizet senki utamon, gyomrom mossa a sör, hízik a vesém, az ember mindig jobbat remél, sörből lettem, sörré leszek..félek, hogy a szeszbe veszek..."
A friss házaspár két hete élt házasságban. A férj, bár nagyon szerelmes volt, alig várta, hogy elmenjen a haverjaival egy kicsit szórakozni. Így szólt a felségéhez:
- Édesem, mindjárt jövök.
- Hova mész, cuncimókus? - kérdezte a feleség.
- Lemegyek a bárba, drágám. Iszom egy sört.
A feleség így válaszolt:
- Egy sört szeretnél, szerelmem?
Kinyitotta a hűtőszekrény ajtaját és 25 különféle sört mutatott a férjének, 12 különböző országból, mint Németország, Hollandia, Japán, India stb. A férj nem tudta mit tegyen, az egyetlen, ami eszébe jutott a következő volt:
- Igen szívem, de a bárban tudod hűtött poharat adnak.
Még be sem fejezte a mondatot, a feleség közbeszólt:
- Hűtött poharat szeretnél, angyalpofa?
Egy hatalmas söröskorsót vett elő a hűtőből, ami annyira hideget, hogy őt magát is kirázta a hideg. A férj kissé sápadtan ezt mondta:
- Igen drágám, de a bárban olyan finom előételek is vannak. Nem maradok sokáig, mindjárt jövök, megígérem. Rendben?
- Előételt szeretnél, szívem csücske?
Azzal kinyitotta a sütőt és öt különböző előételt vett elő: csirke szárnyat, malacsültet, gombasalátát stb.
- De édes szívem, a bárban tudod mocskos káromkodásokat is lehet hallani.
- Mocskos szavakat akarsz, életem? Na ide figyelj te f@szfej! Idd meg a kibaszott sörödet abból az átkozott hűtött korsóból és edd meg a kibaszott sültjeidet, már házas vagy, nem mész sehova! Megértetted, s*ggfej?
És boldogan éltek, míg meg nem haltak.☺
Drága Gyermekem! Mától fogva minden nap új wifi jelszó van. A maiért takarítsd ki a szobádat és vidd le a szemetet.
Drága Szüleim! Reseteltem a wifi routert és mac adress szűrést állítottam be, amivel letiltottam a TV - t. Anya hamarosan kezdődik a Szulejman. Apa asszem ma lesz a BL döntő. Feltételeim: Anya 20 db palacsinta, Apa egy új gamer egér. Várom a válaszotokat a kisszobában. Pistike
Drága Kisfiam! Anyád a nagyinál nézi ma a Szulejmánt. Én Jóskánál a BL - döntőt. A routert pedig söralátétnek elvittem magammal. Majd visszakapod, ha elvégezted azt a minimális házimunkát, amit Te is meg tudsz csinálni. Például reseteled a kuplerájt a szobádban. Délután lemondtam a netet a mobilodról és felfüggesztettem a SIM kártyádat is. És mivel este mi Anyáddal nem leszünk otthon, így a húgodra is Te vigyázol. Köszi a szabad estét. Anyu és Apu ☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻