I like you! Like everything!

New likes
Én csak veled akarok lenni!
Mindig,Mindenhol,Az már mindegy
igazából, hogy itthon a meleg ágyban, az
utcán szakadó esőben vagy éppen egy híd
alatt, étel,ital nélkül, a leghidegebben. Tudod,
mindegy ,hogy hol, hogyan,csak veled
örökre.♥
A NŐ:
3 évesen: Amikor tükörbe néz, egy királynőt lát.
8 évesen: Amikor tükörbe néz, Hamupipőkét látja.
15 évesen: Amikor tükörbe néz, egy rémséget lát. (Anya, ilyen fejjel nem mehetek iskolába!)
20 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de mégis úgy dönt, azért még kimegy az utcára.
30 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de úgy érzi nincs már ideje változtatni rajta, ezért így megy ki az utcára.
40 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör"- ám azt mondja, "de legalább tiszta vagyok" és kimegy az utcára.
50 évesen: Amikor tükörbe néz -saját magát- látja, és oda megy, ahova akar.
60 évesen: Tükörbe néz, és azokra az emberekre emlékezik, akik nem láthatják magukat a tükörben soha többé. Kilép az ajtón és meghódítja a világot.
70 évesen: Amikor tükörbe néz bölcsességet, tudást és vidámságot lát, és élvezi az életet.
80 évesen: Nem nyűglődik a tükörrel. Csak felteszi a bíbor kalapját és megy, hogy nevessen a világgal együtt.
Talán mindannyiunknak korábban kellene megragadnia azt a bíbor kalapot..
"Hihetetlen, elképzelhetetlen erő az önzetlen szeretet. Csak meg­mozdul benned, s máris megváltozik körülötted a levegő. Megvál­tozol elsősorban te magad. Letörli arcodról a keserű vonást, kisimítja szemed alól a ráncokat, belelop a szemedbe valami furcsa derűt, amitől fényleni kezd az arcod is - fényleni kezd az egész lényed is. Újraépíti egész testedet - valóságosan új embert épít belőled. Jó étvágyat ad és nyugodt álmot. Igazi békét ad és igazi örömet. Úgy nevetni és úgy nevettetni senki sem tud, mint akiben felébredt a szeretet."
Szeretnék neked adni valamit. Majd este elárulom , hogy mit. Jó lesz!
"Mi fáj, gyere, mesélj
Mondj el mindent, tőlem ne félj
Bennem bíznod kell
Úgy, ahogy sorsom bíztam rád
Bújj ide hát, s mondd el, hogy mi fáj." V
Amikor fáj szembesülni, pedig muszáj, hogy már nem izgatod a férfit - Az első jelek, hogy nem vele éled le az életed.
Merd meglátni, ha így van.
Olykor a hétköznapok elsodornak benneteket, hiszen megoldjátok, intézitek mindazt, ami a dolgotok, és közben éppen a kapcsolatotokból adtok fel. Bármikor lehet lassítani, ám nem mindegy, hogy milyen messziről kellene visszatalálnotok egymáshoz. Ha már a következőket tapasztalod, nézz szembe őszintén azzal, te hol tartasz az életedben, és vajon merre igyekszik a párod.

Magányosfarkas-szindróma
Eleinte még meg is könnyebbülhetsz attól, hogy nem minden a te nyakadba szakad. A párod hirtelen a valódi társaddá válik, és legalább arra odafigyel, ami elsősorban neki fontos. Így végre neked is több időd juthat magadra. Aztán ez az állapot állandósul, sőt, fokozódik, vagyis egyre kevesebb a közös célotok, mintha nem együtt, sokkal inkább egymás mellett haladnátok előre. Ha pedig ezen a szakaszon is szó nélkül túlléptek, akkor bizony elkezdetek már távolodni.
Természetesen nem kell mindig mindent együtt csinálnotok, nagyon is jó, ha van egy olyan része az életeteknek, baráti társaságotoknak, hobbitoknak, ami kizárólag a tiétek. Ám ha már csak ez a különállás marad, és elvész minden más, amihez össze kell fognotok, azaz a párodat egyáltalán nem érdekli semmi abból, ami számodra alapvető, vedd észre, hogy komoly baj van.

Itt vagyok, vagy mégsem?
Mintha a falnak beszélnél? Látszólag figyel, sőt, bólogat is, ám ez utóbbi inkább udvarias és gépies gesztus a részéről, nem a valódi érdeklődés jele? Eleinte meghökkensz, aztán trükközöl. Jönnek a nagyjelenetek, hol mártír vagy, és sajnáltatod magad, máskor szenvedsz, és segítséget szeretnél kicsikarni. Dühös leszel, számon kéred, és így tovább - minden hiába? A figyelmét ugyan magadra irányítottad, de legfeljebb érzelmektől mentes, távolságtartó reakciókat sikerül kicsikarnod belőle. Sőt, netán alázattal tűr.
Ez sajnos a minden mindegy állapot, amikor ő már a kiutat keresgéli, bármi áron, azt is bevállalva, hogy besokallsz, és elküldöd. A legfájdalmasabb része ennek a folyamatnak, hogy a kedvességedet, közeledésedet sem viszonozza. Egyre kevesebb az olyan helyzet, amikor alkalmatok nyílik az intimitásra? Lásd be, hogy nem lehet mindent a fáradtság és a véletlen számlájára felírni.

Nem akarok tartozni
Az, hogy a párod az első szóra ugrik, ha megkéred valamire, kifejezheti a szeretetét, és erősítheti az összetartozásotokat is. Amennyiben azonban az előbbi két jelenség - lassú távolodás, hűvös közömbösség - valamelyike is fennáll a kapcsolatotokban, gyanús ez a nagy igyekezet. Elég csak egy szót ejtened arról, hogy új mosógépre lenne szükséged, máris intézkedik? Csöpög a csap, javít és tökéletesít? Sőt, magától is észreveszi az esetleges hibákat? Ne dőlj automatikusan hátra azzal, hogy biztosan így próbál bocsánatot kérni.
Mindez lehet a búcsú kezdete is. Úgy akar kilépni, hogy rendet hagy maga után. A legjobb tehát, ha nem találgatsz, de nem is áltatod magad. Pontosan érzed, hogy valami nem stimmel - hiszen nagyon megváltozott annak az embernek a viselkedése, akit szeretsz -, ezért legyen bátorságod szembenézni vele. Jobb ma rákérdezni nyíltan, mint holnap magyarázat nélkül magadra maradni.
Sajnálom, de néha féltékeny leszek már annyitól is, ha csak arra gondolok, hogy mással boldogabb lennél, mint velem vagy. Tudom, hogy nem én vagyok a legcsinosabb, legokosabb, legviccesebb és legizgalmasabb lány a világon, de azt is tudom hogy teljesen mindegy milyen sokáig keresnél, sosem találnál még egy embert, aki úgy szeretne Téged, mint ahogy én.
Amikor egy férfi grillsütésre szánja el magát, a következő eseménysorozat indul el
1. A férfi előveszi a kerti grillt és a faszenet.
2. A nő letakarítja a grillrácsot.
3. A nő lemegy a zöldségeshez.
4. A nő lemegy a henteshez.
5. A nő előkészíti a salátát és a zöldségeket.
6. A nő előkészíti a húst a sütéshez.
7. A nő egy tálcára készíti a fűszernövényeket a szükséges eszközökkel.
8. A nő kiviszi a lesikált grillt és a tálcát a férfinek, aki elterülve sört iszik.
9. A férfi elhelyezi a hússzeleteket a grillen.
10. A nő bemegy és megterít.
11. A nő elkészíti a zöldségeket.
12. A nő kimegy, hogy szóljon a férfinek, hogy a hús épp odaég.
13. A férfi leveszi az odaégett húst, és átadja a nőnek.
14. A nő tálal.
15. A férfi italt tölt.
16. A nő leszedi az asztalt.
17. A nő elmosogat és rendbe rakja a konyhát.
18. A férfi otthagyja a grillt, mert még van rajta némi parázs.
19. A férfi megkérdezi a nőtől, hogy örül-e, hogy ma nem neki kellett főznie.
20. És bizonytalan arcát látva megállapítja, hogy a nők soha nem elégedettek.
Beszarás, ma délután egy pasas a 6-os villamoson kérte meg a barátnője kezét, még pedig ellenőrnek öltözve. Szegény csaj azt hihette, hogy a Kész átverés felvételén van, pedig nem, hót komoly volt a dolog. A Jászain indult a cselekmény, a lány végül a Margit híd legközepén mondta ki, suttogta el pillarebegtetőn a nagyon várt igent. A srác stílusosan egy BKV-jegyre fűzte fel a gyűrűt, majd hámozta le a papírról és húzta kedvese ujjára. Ilyenkor miért nincsenek jelen a tévéstábok? Én is a butábbik telefonomat vittem ma magammal. Azt hiszem, hogy a srác barátja felvette az eseményt. Lehet kikerül a netre, de talán csak privát videónak. Végül is ez az ő nagy napjuk, antréjuk, miegymásuk, kinek mi köze... Bár ennél teátrálisabb és publikusabb azt hiszem nem tudott volna lenni a tag... Mi, éppen ott utazók azért rendesen megtapsoltuk és megéljeneztük őket... :D Az eső zuhogott, a villamos kaffogott, az időjárás a legtrébb óráját élte, mégis nagyon jelen tudott lenni a boldogság. Klassz kis élmény volt, annyi szent. Legyenek nagyon boldogok.
Élj a jelenben, bízz a mában, és érezd, hogy szeretlek a nap húszonnégy órájában! Reméld, hogy eljön még a pillanat, amikor karod, karomba fonódhat, és csókokkal halmozhatom el mosolygós ajkadat! Arcod simogatva súghatom füledbe, TE VAGY az, kit szívemböl, lelkemböl szeretek egy örök életre. V
Igen, én is voltam már egyedül.
Tudom milyen érzés mikor a Boldogság kikerül,
De neked, kell lépned!
Nem falhat fel téged, a magány!
Ne engedd!
Lelkedet, őrizd meg!
Padlón vagyok, már az elején.
Mert tudom azt, hogy nincsen már Te meg én!
Utat mutat nekem a múlt és a figyelem,
Megtudnék élni egy lakatlan szigeten.
Eltörni nem kell már több poharat,
Ahhoz, hogy megfoghasd nekem a kezemet.
Nem tudok kitalálni semmi okosat,
És már az ideg elvette az eszemet!
Mellettem van, de mikor? MERT MOST NEM!
Mindent felnagyít, miközben egy porszem.
De kitakarítom a kapcsolatunkat,
Tőlem már nem szabadulhatsz!
Bele-bele-belemutogatott mindenbe,
Képes vagyok rá, Ő hitt benne.
Meglepetés, mint a Kinderben,
De láttam, hogy csak színlelte!
Annyira jó érzés azt tudni, hogy mellettem vagy.
Érjen bármi, lehet akárki, te erősebb vagy,
de nem értem miért kell ezt?
Nem akarom egyedül, ez most egy teszt?
Veled jobb, veled kevesebb a terhem,
a felelősséget nem egyedül cipeltem,
és mégis elküldesz.
Ez nekem majd jót tesz?
A távolság köztünk megesz.
Én nem hiszem el ezt.
Nem akarok bele-belegondolni!
Nem akarom átfontolni!
Tudom azt, hogy mire vagyok képes!
Megteszem magamért, és érted!
Talán lesz még egy életünk, ahol mi KETTEN mindig együtt lehetünk, és boldogan élhetünk. V
Én itt oly sok szeretetet kaptam,
És oly nagy szeretetben éltem,
Ha odakint is ilyen szép az élet,
Én Boldog leszek s nem hiába éltem.
Én itt oly sok szépet,s jót tanultam.
Itt mindig hű társak közt voltam.
Az évek hamar elrepültek de az emlékűk elkiser amíg élek