I like you! Like everything!

New likes
*az szem a tekintet az a száj, a mosoly amivel megőrítesz teljesen és lázbahozol* ♥♥ *P*
"Aminek meg kell történnie, az megtörténik. ..Akivel találkoznod kell, azzal találkozol. ..Akinek észre kell vennie, az észrevesz. ..Ilyenkor mondhat bárki bármit, Te úgyis érzed... Nem lehet tudni, mi lesz belőle: egy éjszaka szép emléke, évek, vagy egy élet. ..Ott van és Te tudod, hogy közötök van egymáshoz...Tehetsz bármit: valahol, egy láthatatlan dimenzióban már össze vagytok finom kis szálakkal kötözve.... Ne aggódj,ha most nem vesz észre, majd újra látod... A legfontosabb,hogy nyitott legyél... Nem lehet rosszkor rossz helyen lenni.... Mindig ott vagy, ahol dolgod van... És mindig azokkal, akikkel dolgod van.... Lehet,hogy gyönyörű lesz, lehet hogy fájni fog, de ez az életed.... És ennél se szebb, se jobb, se izgalmasabb nem történhetne veled..." errről a Dove reklám jut eszembe mikor a gyerekeket kérdezik hány évesek
Nagyon nehéz út az az út, amely az előttem álló időszakban vár rám. De végig csinálom, kitartok, mert van "Valaki", aki mindig erőt ad ehhez, akiért érdemes. Mert szeretem, és jó, hogy van nekem!!!
Nem kell túlkomplikálni. Ha egy fiú látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel! Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd! Ha megteszi, fogadd el! Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy és ezzel Te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt Téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma.
"Sokan kérdezték, hogy mért vagyok rossz? Erre csak ennyit mondanék: Jó vagyok,ha van miért! Hű vagyok,ha van kiért! Szeretek, ha kellemes,és szenvedek, ha érdemes! De jónak lenni semmiért, és hűnek lenni senkiért!Én erre várni nem tudok, hát csoda hogyha rossz vagyok...?"
Van egy csomó jó tulajdonságom és egy rossz!
-mik a jók?
-hát például,baromi jó fej vagyok,van 3 diplomám,rengeteg pénzem,döglenek értem a csajok,folyton
utazom ,a Déli tengerken vitorlázom......
-Jó,jó de akkor mi a rossz?
hát egy kicsit hazudós vagyok....
Sajnálom... Te akartad, elveszítettél,
lehet hogy most nem érdekel... és
szarsz rá, de hónapok múltán
hiányozni fog " az a hülye lány" ... ♥
♥ - szív-szimbólum
♫ - hangjegy
♪ - kisebb hangjegy
☺ - smiley arc
☻ - smiley # 2
☼ - V
Hétfő vers

A hétfői hangulatom vasárnap kezdődik,
amikor jókedvem már javában vergődik.
Agyamra jellemző, hogy túlontúl vérbő:
mi a francnak nekünk e rohadék hétfő?!

A jókedvem itt ülve persze csak tetőzik,
látásom a monitortól lassanként kettőzik.
Arra gondolok, hogy otthon milyen laza...
Ígérem jó leszek, csak menjek má haza!

Kutatom okait, de nem kell messze menni,
a hétfőt minden naptárból ki kéne venni.
Elkezdődik vele a monoton sok munka,
Kilenc óra sincs, s már mindenki megunta!

A mai rímfaragás csak azért jött ám létre,
hogy ki még nem tette, mosolyogjon végre,
Mindjárt itt a holnap és eljön majd a kedd,
Éppen itt az idő, hogy lábad haza szedd!
"Egy asszony szíve a titkok mély óceánja." -!!!
"Azt mondják a nyári szerelem hamar elmúlik, de néha, ami csak egy kalandnak indult valami igazivá változhat. Csak a partig tartó rövid sétába telik, amíg kiszellőztetjük fejünket és kitálaljuk szívünket és új befejezést írunk egy régi történetnek. Vannak, akiket a forróság égetett meg. Ők csak felejteni akarnak és újrakezdeni. Miközben mások minden percet örökké élvezni akarnak. De mindenki egyetért egyben, a bőr kifakul, a melír lenő és mindenki hülyét kap, ha homok megy a cipőjébe. De a nyár vége egy új évszak kezdetét jelenti, és azon kapjuk magunkat, hogy a jövőt tervezgetjük. Majd meglátjátok!"
"...Aki menni akar,engedjük el. Aki nem tudja mit akar,küldjük el. Aki a kezét nyújtja,fogadjuk el. Aki képes szavakkal is ölelni,pedig nem tudja biztosan kap-e valaha viszonzást,mégis önzetlenül képes adni,annak tényleg hatalmas a szíve. Aki nem akar szeretni,az gyáva. Aki meri vállalni a bukást,az bátor.És aki tud néha sírni,az mer szeretni is...!"
Béke legyen az emberek szívében !
Add ide a didit az anyád úristenit!
Visszatérve a tegnap i napra,én szeretem a hétéfejü sárkányokat,úvégül is egy hét is hét napbol áll!!!!!!!