I like you! Like everything!

New likes
Ha érdekelnélek felhívtál volna ma. Csoda hogy élek. De te mit sem tudsz. Azt sem mennyire szeretlek. Nem is az a legnagyobb baj, hogy nem válaszolsz soha semmire, hanem hogy nem is kérdezel semmit.. Ítélj csak el, mint a többi, ha már egy kicsit nehezebb megismerni. Szükségem van rád, de ha kimondom mi lesz??? Elfutsz? Megölelsz, vagy kinevetsz.
Ha legközelebb látlak már nem figyelek rád mázli hogy sanszunk sincs összefutni,!
Tedd fel magaanak a kèrdèst megèri? Hát nem
Nem érdekel, miből élsz.
Azt akarom tudni, mire vágysz, szembe mersz-e nézni vágyaiddal.
Nem érdekel, hány éves vagy.
Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért,
Álmaidért, azért a kalandért, hogy életben vagy.
Nem érdekel, milyen bolygók köröznek holdad körül.
Azt akarom tudni, elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódásai, összezsugorodtál és bezárkóztál-e a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom.
Azt akarom tudni, elfogadod-e fájdalmamat és fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy megváltoztatni akarnád.
Azt akarom tudni, tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, tudsz-e vadul táncolni anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket; legyünk óvatosak, reálisak és emlékezzünk emberi mivoltunk korlátaira.
Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e.
Azt akarom tudni, mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz.
Elviseled-e a csalás vádját anélkül, hogy saját lelkedet megcsalnád.
Azt akarom tudni, hűséges vagy-e, s ezáltal megbízható.
Látod-e a szépséget akkor is, ha nem minden nap pompázik,
és vajon tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed.
Azt akarom tudni, tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni és a Hold felé kiáltani: IGEN!
Nem érdekel, hol élsz, mennyi pénzed van.
Azt akarom tudni, fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után megviselten, sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van.
Nem érdekel ki vagy és hogy kerültél ide.
Azt akarom tudni, hogy beállsz-e velem a tűz közepébe meghátrálás nélkül.
Nem érdekel hol, mit és kitől tanultál.
Azt akarom tudni, mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van.
Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni önmagaddal és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, melyet üres óráidra magad mellé választottál.
Szeretlek kicsim!!! és nem akarlak elveszteni soha!!! nem érdekelnek az emberek!! nem érdekel hogy mit gondolnak!!! nem érdekel senki!!!CSAK TE!!!!mindig is szerettelek nagyon de nagyon... csak nem mondhattam ki.. nem mutathattam ki .. te is tudod mit éreztem rég..ez most sem változott!! csak erősebb lett ez az érzés!!! a távolság megtanitott jobban becsülni jobban szeretni!! és én szeretlek és becsüllek téged!!!
te vagy nekem a mindenem!!te vagy a igazi!! te vagy a legnagyobb szerelmem mi sirigtartó!! bármerre is sodor el minket egymástól az idő én szeretni foglak mig élek!!!.... nemakarom hogy elsodorjon a sors tőlem!!!! melletted akarok élni és meghalni!!!!mindig mikor megláttalak kint a szivem összeszorult..a toromban kalapált..nem tudtam megszólalni sem....mert azóta ég bennem a tűz mit gyújtottál..azóta mióta megismertelek..azóta mióta kaptam egy esélyt.és ez a tűz nem húnyt ki!!mindig is tombolt bennem legbelül!!próbáltam hamis érzelmekkel eltemetni.. de nem ment..mert lehet a földön 3 000 000 000 nő,de szivem csak egy van!!!és az én szivem már régóta a te mellkasodban dobban!!!
Elmúlt percek fénye majd emlék lesz csupán.
Elmerengsz a régi lángok parazsán.
Mosoly ül a szádon vagy könnyes a szemed?
Az emlék a tiéd, ilyen volt az életed!
Boldog születésnapot!
♥♥♥♥rendben
Akkor érezd jól magad a hétvégén! Jó bulizást! ;)
Nincs semmi másom, de mégse bánom,
Még mindig várom én, hogy újra visszatérj!
Nincs semmi másom, a nagyvilágon,
Mi minket összetart, majd újra megtalálom.
Nincs semmi másom, csak régi álmom,
De mégis várom én, hogy újra visszatérj!

Hát mondd el, mit tegyek, hogy újra visszatérj…
♥♥
Én az álom, te az ébrenlét
Alig látom, de már véget is ér
Tükröt tart az élet, amit látni félek
Mert csak játszom, hogy minden szép
"Tudni akarom,hogy mivel lehet ezt lány megnevettetni.Tudni akarom,hogy mitől sírja el magát.Tudni akarom,hogy milyen érzés,az mikor úgy néz rám,mintha én lennék a mesebeli herceg."
Néha rám gondolsz és tudod, hogy messze vagyok. Csak bízzál bennem, mert én is rád gondolok. Utam bármerre is vezet, az én szívem mindig csak téged szeret.:
Miért olyan nehéz beismerni azt, ha az ember hibázik? Azért mert nem tudja elfogadni, hogy ő is hibázhat? Vagy azért mert magának sem meri bevallani, hogy az akinek nem tud megbocsátani, akkor is szereti őt, ha hibázott? Semmi más sem kell az egészhez, csak egy elhatározás, és egy telefonszám, amit felhívsz. Már elég régóta várom a hívásodat...
A csendben értettem meg igazán, mit rontottunk el. Az a láthatatlan kötelék, ami egymáshoz kapcsol minket, mindig megmaradt. Szerelmes lettem Beléd, és ha tehettem volna, minden pillanatot Veled szerettem volna tölteni. Lehet, azt érezted, megfojtalak a ragaszkodásommal, és azzal, hogy folyamatosan aggódom miattad, és féltelek. Képtelen voltam Nélküled létezni, és a legnagyobb hibát követtem el. De a szeretet segített. A csendben hallottam meg azt is, mit súg a szívem. Szeretlek és TE is szeretsz. Ezért is hallgatom most már szívesen, mint mond a csend. Ma is azt súgja, ha szereted, legyél vele, amikor csak teheted. Ezért vagyok most is Veled. Mert szeretlek. Viszont a szeretetemmel, a ragaszkodásommal "megfojtani" nem szeretnélek. Annál inkább élvezni Veled a csendet, és a köztünk lévö láthatatlan köteléket.♥
Ma is komolyan gondolom az örökké szót. Ha többet nem szólalok meg, és ha TE is csendben maradsz akkor is. A szívemben örökre TE maradsz az, és TE vagy az, akit a legjobban szeretek. Ma is, a jelen pillanatban is. Ebben pedig senki nem befolyásolhat, még TE magad sem.♥