I like you! Like everything!

New likes
Utolsó fontjait ajánlotta fel korábban a hajléktalan a diáklánynak, miután az elvesztette a bankkártyáját, és szeretett volna hazajutni. A lányt nagyon meghatotta a gesztus.
Bankkártyája elvesztése után a hajléktalan férfi ragaszkodott hozzá a kora hajnali órákban, hogy az összes pénzét (három fontot, azaz 1200 forintot) odaadja a lánynak taxira, aki hálából 16 ezer fontot gyűjtött össze neki. „Nem vettem el a pénzt, de nagyon meghatott a kedves gesztus ettől az embertől, aki naponta kénytelen szembesülni a közönnyel” – jelentette ki Dominique Harrison-Bentzen.
A hajléktalan férfi, Robbie hét hónapja él az észak-angliai Preston városának utcáin. A 22 éves lány így elhatározta, pénzgyűjtésbe fog, hogy meghálálja a férfi kedvességét és fedelet szerezzen a feje fölé. Egy adománygyűjtő honlapon kérte az adakozókat, hogy legalább három fontot ajánljanak fel, mint ahogy Robbie is tette. Szerdára háromezer adományozótól több mint 16 ezer font gyűlt össze.

„Apró kedves cselekedeteink együtt képesek egy ember életét megváltoztatni" - hangsúlyozta a diáklány.
"Higgy mindent, csak azt ne, hogy feledlek! Feledj mindent, csak azt ne, hogy szeretlek!"♥♥
Ha már egész nap a fejemben járkálsz, legalább a cipőd vedd le, hogy ne legyen piszkos a fantáziám♥:)
Tudod mit szeretek benned? Azt hogy veled fejezem be a tegnapot, és veled kezdem a holnapot, s miután hazakísértél hajnali 1kor, még 3ig sms-ezünk. szeretem mikor reggel felkelsz, azonnal küldesz egy sms-t, és felkelek én is. szeretem ahogy kötekedsz, és mikor már csúnyán nézek, mosolyogva átölelsz, és adsz 1 puszit. szeretem a mosolyod, az illatod, a szép szemeid, hogy mindig beszélgetünk, ha nem személyesen akkor üzenetbe, de egész nap van téma. szeretem hogy bármit elmondhatok neked. szeretem hogy olyan vagy mint a legjobb barátom. szeretem mikor azt mondod rám hogy csúnya vagyok, aztán ahogy magadhoz húzol és megcsókolsz. de nem szeretem h ennyi gondunk lett, és csak titokban lehetünk együtt =(
"A bevésődés valaki iránt, az olyan, hogy...Amikor meglátod, minden megváltozik. Mintha hirtelen nem is a gravitáció tartana a Földön...hanem Ő...Bármit megtennél, bármi lennél Őérte..."
Nincs ennél szörnyűbb szerelem. Ami el sem kezdődhetett, mégis megvolt. Lehetetlen volt, mégis megtörtént. Nem értettem miért nem akarod megbeszélni. De már értem. Aminek nincs kezdete, annak vége sem lehet. Mégis szeretlek téged, az utolsó porcikám is érted üvölt azóta is.
♥♥♥♥
Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi.


Kedves Apa!

Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet.
Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja.
Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában.
Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak.
Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok.
Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha töb pasival csinálom, vagy lóval.
Üdvözöl, szerető lányodU.i.:
Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked,
hogy van rosszabb is annál, mintha a Fradi kikap a Kecskeméttől.. :D
Voltatok már annyira szerelmesek, hogy már akkor is mosolyogtok amikor a telefonodba látod a nevét? szereted amikor rád néz és nem mond semmit? voltatok már olyan szerelmesek, hogy egész nap rossz kedved kedved volt, de amikor őt meglátod rögtön eltűnik a szomorúság és mosolyogsz? voltatok már olyan boldogok mint akkor amikor veled van Ő? amikor melletted van, téged néz.. téged ölel.. éreztél már jobb illatot, mint az övé? akár mit csinál szereted,a kisebb-nagyobb hibáit is elviseled... ha tehetnéd csak vele lennél.♥
Úgy sajnálom, hogy mindennek vége miköztünk, és már soha többé nem fogunk találkozni. De ugye azért szép emlékünk maradt egymásról? Nekem mindig te maradsz az egyetlen fiú, akit tulajdonképpen szerettem, de én biztos nem sokat jelentettem a számodra.
Az embereket úgy szeretni, mint amilyenek, teljességgel lehetetlen. És mégis szeretni kell őket. Tégy hát jót velük úgy, hogy erőt veszel érzéseiden, befogod az orrod, és behunyod a szemedet (ez utóbbi elengedhetetlen). Tűrd el tőlük a rosszat, lehetőleg ne haragudjál rájuk, "emlékezvén rá, hogy te is ember vagy".
FMD
"Minden csoda alapja a szeretet.”
"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."
"Nem a te hibád, szükségem van rád!"
A léleknek nem kell pénz,
A lélek mindig valami szépet remél.
Kell neki mindennap a pillanat,
Amikor valami szépet befogad,
És felerősítve sugározza tovább,
Hogy szebb legyen tőle a világ.
Ha igazán szeretünk valakit, nem sokáig emlékszünk arra, hogy megbántott bennünket.