I like you! Like everything!

New likes
Jó éjt (P) Kicsi fiúℜ
Ha tehetném az égbe kiáltanék fel, had vigye a hangom messze a szél..
Keresd meg azt az embert aki mosolyt csal az arcodra,mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz,hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt akitől a szíved mosolyogni fog.
Jó lenne már veled feküdni,melletted ébredni,egy forró szerelmes csókkal indítani minden napot amit csak lehet!!!
Engem nem érdekel, hogy áll a hajad, mennyire vagy nyúzott, hogy milyennek látnak mások, milyen hibáid vannak... Én mindenhogy szeretlek. :)
Tudod, mit látok, ha tükörbe nézek?
TÉGED, akit SZERETEK!!!
Ha valaha próbáltam is mások elvárásainak megfelelni, az azért volt, mert szerettem őket. Ma már kizárólagosan a magam elvárásainak próbálok megfelelni. Ezek közül pedig az "egyik legfontosabb elvárás", hogy szeressem azokat, akik fontosak, aki fontos nekem. TE az vagy! Akkor élhetem igazán a magam életét, ha ezen még Neked sem hagyok változtatni. Még akkor sem, ha soha többet nem láthatlak, és soha többet nem ölelhetlek meg a jövőben sem. De az, hogy meddig SZERETLEK, hadd legyen az én döntésem!!!
Tudod mit látok,ha a tükörbe nézek?
Egy hülyét,aki elhitte,hogy szereted.....
Reggel mikor felkelek te vagy a gondolatom magamhoz térve a nevedet mondogatom fognám a kezed nézném a szemed órákon át karjaimba zárnálak örökké csókolnám a szád, távol vagy tőlem de oly közel mégis , szívembe zártalak örökké bennem fogsz élni ha nem vagy itt velem kiáltok az égbe minden egyes éjjel a hiányod tart ébren....
Ne az egyetlen lány akarj lenni az életében, hanem az, aki számít. Akire gondol, akit szeret, akiért a világot is legyőzné. Az akarj lenni, akiért mindent feláldozna, akit értékel. Akit véd és támogat. Aki mellett lépked, akinek a kezét fogja, és soha nem hagyja magára, csak akkor, ha azt kéri. Az a lány akarj lenni, aki hagyja menni, ha menni akar. Mert akármennyire is fáj, fel tudod fogni, hogy vannak dolgok, amiket engedni kell. És egyébként is: aminek a tiédnek kell lennie, az bizony a tiéd is lesz, jöhet bárki a képbe, porszem lesz ahhoz, hogy a dolgokon változtasson. Mert bizony aminek meg kell történnie, az megtörténik. Amelyik csóknak el kell csattannia, az bizony el fog csattanni.
Minden pasi egy nagy fasz!Csak arra valók, hogy szaporodjunk,de mivel manapság van mesterséges megtermékenyítés,így semmi szükség rájuk.By.
Paul, Katy, Peter, good morning
Allredy the sun is getting up
Sad my kákászun is a big tarajú
Come out the rétre kukurikú! :D
"Nem számít, hogy mibe kerül,
Úgyis a szerelmed rabja vagyok legbelül,
Az igazság úgyis majd kiderül,
Gyere már, mindenkit VALAKI VÁR."
Úgy hallottam, hogy te játékos vagy.. Szóval játsszunk!
Beszélgessünk, veszekedjünk, találkozzunk.
Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket.
Sétáljunk együtt, varázsolj el.
Aggódjunk egymásért, szívassuk egymást, ellenőrizhetjük is egymást. Adjunk egymásnak beceneveket, emlékeket.
Meséld el a titkaidat, bízz bennem falak nélkül.
Beszéljük át az egész éjszakát.
Tegyük féltékennyé a másikat, csókolózzunk és ölelkezzünk, mintha többről szólna. És, hogy ki veszít?! Aki először lesz szerelmes!!;))))
Az ember ha változik,azt magáért teszi,nem akar mások elvárásainak megfelelni,és mások parancsainak engedelmeskedni mert nem másoknak hanem nekünk kell leélni a saját életünket amiből csak egy van,és ha ha szarunk rá,akkor az élettől is egy nagy szart kapunk!hát ennyit akartam mondni!További szép napot mindenkinek*(GJ)