I like you! Like everything!

New likes
Számomra TE vagy az igazi igaz! Köszönöm, hogy VAGY nekem. SZERETLEK. V
- Mi az, hogy "igazi"? - kérdezte egy napon Bársony-nyuszi a Bőr-lovacskától, amikor egymás mellett feküdtek a hintaszék alatt. - Azt jelenti, hogy van bennem valami, ami zúg és kiáll belőle egy fogantyú?
- Az, hogy "igazi" az nem azt jelenti, hogy milyennek csináltak. - felelte Bőr-lovacska. - Az, hogy "igazi" vagy, az csak úgy, váratlanul történik veled. Amikor egy gyerek hosszú-hosszú ideje szeret téged magadat, akkor attól leszel igaz.
- Nem fáj az? - kérdezte Bársony-nyuszi.
- Néha fáj. - mondta Bőr-lovacska, mert ő mindig megmondta az igazat. - De ha igazi vagy, akkor nem törődsz vele, hogy fáj.
- Hogy történik ez? Hirtelen? Úgy, mint amikor felhúznak? Vagy apránként?
- Nem hirtelen történik. - mondta Bőr-lovacska - csak történik. Lassan. Soká tart. Ezért nem szokott megtörténni olyanokkal, akik könnyen eltörnek, vagy elszakadnak. Mire igazi leszel, addigra rendszerint már majdnem az egész szőröd elkopott a sok szeretettől és simogatástól, amit kaptál, és a fél szemed is kiesett már, és minden ízületed lötyög. De ha "igazi" vagy, akkor már nem tudsz csúnya lenni, legföljebb azok szemében, akik úgyse értenek semmit.
Én azt vallom, hogy mindenkinek jár a boldogság.
Nehéz megbocsátani annak, aki csak szórakozott a másikkal, és persze a gyávaság nagy úr.
Szívemben ezernyi színben fesfetted meg a szerelmet, akárcsak az ösz a faleveket. Ettöl szebbet, csodálatosabbat elképzelni sem lehet. Minden évszak közül így lett számomra az ÖSZ a legkedvesebb, és az IRÁNTAD érzett szerelmem a legkülönlegesebb. Ne hidd, hogy a leírtak, csupán csak szavak, mert nem azok. Hanem valóban megélt igaz, öszinte érzések. V
Vannak olyan döntések, amelyhez bátorságra van szükség. Nem is akármilyenre. Sokan inkább elnyomnak magukban minden jó érzést, mint hogy felvállalják azt az embert, aki boldoggá tenné az életüket. Amitöl nem biztos, hogy boldogtalanok lesznek, de boldogok sem. Csak élik a kis "színtelen" életüket.
Nehéz megtalálni azt aki megtalálja
benned a jót. Aki majd nem enged el
ha menni akarnál és aki szívből tud
szeretni téged. Megtalálni aki meg
tud vigasztalni aki meg tud
nevettetni aki elfogad olyannak
amilyen vagy és elviseli az összes
hibáiddal együtt. És ha megtaláltad
ne enged el soha tartsd meg vigyázz
rá becsüld meg legyen mindennél
fontosabb mert hidd el Ő lesz
számodra a legnagyobb kincs!
"A szerelemben nincsenek évek,
A szerelemben csókok vannak.
A szerelemben jaj a fösvénynek!
A szerelemben csak azok élnek,
Kik szerelembõl mindent odaadnak."
Csak a holdfényt tűrte el. A holdfény eltüntette a színeket, és a formákat is csak kontúrjaikban mutatta. Piszkosszürkével vonta be a tájat, és megfojtotta az életet egyetlen éjszakára...
"Szemed színe, mint az ég,
Mióta megláttam, bennem ég,
Az irántad érzett szenvedély
Mely nem halványul, ne félj
Te vagy a fény az életemben,
Ha mindent félre kéne tennem,
Nem érdekelne, hát legyen,
Csak kedvesem, örökké légy velem."
A legszebb ajándék egy mosoly.
Egy ölelés. Vagy még az sem,
Csak egy gondolat.
"SZERETLEK." V
Ha szeretnéd, akár milliószor is megcsókollak TÉGED Ω. Tudod miért? Azért, mert még mindig szeretlek TÉGED Ω. V
"Arra születtem, hogy érezzek és megismerjem a világot, hogy a saját képességeimet kibontsam, a határaimat feszegessem, és átlépjem őket ott, ahol csak tudom. Hogy magam alakítsam a sorsomat, de elfogadjam azt is, ha az út, amelyet magamnak akarok mégsem az én utam, hogy minden rossz ellenére megéljem az életem minden egyes pillanatát. Hogy ne hagyjak elmenni magam mellett lehetőségeket, hogy tartozzak valahová, mégis különleges és egyetlen legyek. Hogy csalódjak, veszítsek, nyerjek, de leginkább szeressek. Hogy tudjak, akarjak, merjek, és próbáljak. Arra születtem, hogy mindent megtegyek azért, hogy boldog legyek és az álmaimat kergessem."
ki barátot lel, kincset lel
Nem kell, hogy egész nap becézgess és bókokkal halmozz el!! Nem kell 1000-szer elmondanod hogy szeretsz..!Nem kellenek drága ajándékok..! Nem kell!!! Csak csókolj meg úgy hogy érezzem: szeretsz :) Hidd el ez sokkal többet jelent, mint a világ legszebb gyémántjából kirakott nyaklánc!♥♥
Kicsi szívem Érted dobog,
Érted égnek a csillagok,
Érted süt a nap az égen,
Érted élek én is régen.
Te vagy kicsi szívem vágya,
Veled lenni, azt kívánja!Ω