I like you! Like everything!

New likes
Mit er ezer szo, mely nem toled hallhato... Mit er a sok csillag, ha nem veled lathato. Mit ernek az orak, mit ernek a percek, ha mindezek,nelkuled telnek.
Már máshogy szeretlek téged, ugye érzed,
Nem csak égetõ tûzzel, úgy ahogy egykor rég,
Nem csak múló szenvedéllyel, de lassan és mélyen,
Ahogy nem szerettem eddig soha senkit még.
♥♥
Mondd mi lett velünk mintha egyfolytában várnék
Vajon tényleg ennyit számíthat az a pár év, az a pár év
Nyári éjszakák ott volt minden igaz barát
Semmink sem volt csak az egész világ

De a tűz el is oltható
És éppen ettől jó
Ha fázol a szélben megvéd majd
De ha nem vigyázol lángra lobbant
Lángra lobbant
Lángra lobbant

Március végétől szerelmem lesz az élet
Március végétől ami meghalt újraéled
Addig még egy-két hegyet meg kell majd másznom
Március végétől még messze lesz a halálom
És mennyi év áll előttünk ködbe bújva
Mennyi szép képet őrzünk eltitkolva
Voltam kutyád hűségemmel melléd állva
Ázott kabát fázó tested elbújtatva

De a tűz el is oltható
És éppen ettől jó
Ha fázol a szélben megvéd majd
De ha nem vigyázol lángra lobbant
Lángra lobbant
Lángra lobbant

Március végétől szerelmem lesz az élet
Március végétől ami meghalt újraéled
Addig még egy-két hegyet meg kell majd másznom
Március végétől még messze lesz a halálom
Nem vagyok képes más problémáit megoldani! Még az enyémeket sem tudom.
Nem vagyok képes olyas valakire mosolyogni,akit gyűlölök! Inkább szembe köpöm.
Nem vagyok képes mindenkinek megfelelni! Önmagamnak sem tudok.
Nem vagyok képes mindent megtenni,hogy te kezdeményezz! Nem is akarok, nem is fogok.
Nem vagyok képes feledni! Pedig akkor jobb lenne minden.
A Földön Igazán Senki Sem Boldog, Ne Essél Kétségbe Ha Rosszul Megy A Sorsod!Ne Sírjál Senkinek, Hogy Nevessen Rajtad!Panaszra Ne Nyíljon Soha Az Ajkad!Mosolyogj És Nevess Ha Még Belül Fáj Is!Meg kell Azt Csak Szokni, Így Csinálja Más Is, Mert Nem Az Az Igazi Fájdalom Amelytől Könnyes Lesz A Szem, Hanem Melyet Magunkban Hordunk Mosolyogva, Csöndesen...!..
Egy 16 éves lány és egy 18 éves fiú egyszer nagyon egymásba szerettek. A fiú azt mondta, hogy örökké szeretni fogja, mire a lány azt mondta: - Nem, nem fogsz, nincs olyan, hogy örökké. A fiú persze megharagudott a lányra és szomorúvá tette a lány feltételezése. A lány csak annyit mondott, hogy ő legalább reális, tudja, hogy nincs örök szerelem. 50 év múlva a fiú halálos ágyán feküdt, mellette a lány,a kinek 18 évesen azt mondta, hogy szereti. Egymás kezét fogták, majd az öreg ember megszólalt: - Szerettelek, Szeretlek és Szeretni foglak. - majd lehunyta szemét és eltávozott. A lány megértette, hogy ugyan nincs örökké, de sírig tartó szerelem van.
Annyira üres lenne már, hidd el, nélküled itt minden.
Nem múlnak el a vágyak, a szavak a tûz.
Ami voltam, abból régen semmi nincsen.
Én jól tudom, hogy mi az, ami veled összefûz,
Egy réges régi tûz.

Már máshogy szeretlek téged, ugye érzed,
Nem csak égetõ tûzzel, úgy ahogy egykor rég,
Nem csak múló szenvedéllyel, de lassan és mélyen,
Ahogy nem szerettem eddig soha senkit még.

Bocsáss meg mindenért, csak ennyit kérek,
Mert akkor nem tudtam még úgy figyelni rád,
Tudom, te megbocsájtanál, mindent végleg,
Ahogy csak az tud, aki szeret igazán
Ó és figyel rám.
♥♥
Nézzünk magunkba, a többiek sem jobbak

Nem igaz, hogy a legrosszabb jegy lenne a Skorpió, mert akkor az Ikrek fecsegése, szélhámossága, hazugságai, vagy a Rák kihátrálásai a felelősség alól, vagy az Oroszlán énközpontúsága, az, ahogyan szereti éreztetni, hogy tőle függnek emberek, és állandó középpontra vágyik, vagy a Szűz okoskodása, kritikatűrő képtelensége és ahogyan képes kioltani maga körül minden újítást, kreativitást vagy ami kockázattal járna, a Mérleg számító viselkedése, ha a kedves behízelgő modorával megkapta, amire vágyik, hűvössé válik, vagy a Nyilas ígérgetései és ahogyan kihasznál másokat, vagy a Bak célt szentesítő eszközei, átgázolása másokon, a Vízöntő mindent jobban tudása és intellektuális merevsége, amivel lenéz másokat, a Halak, akik kihasználják mások gyengeségeit, szentek, és feláldozzák magukat, hogy másokon segítsenek, és még sok egyéb tulajdonságaikkal mindegyik jegy kivívhatná a legrosszabb jegynek kijáró elismerést,ugyanis ezekről ritkábban esik szó. Komplexen kell vizsgálni mindent, nem kiragadva egy-egy dolgot. Minden nézőpont kérdése. Ahogyan az egyik ember sem jobb vagy rosszabb a másiknál, úgy egy csillagjegy sem jobb vagy rosszabb, csak valahogy más. Rajtunk múlik, mit hozunk ki magunkból. Minden jegynek más a megtanulandó feladata,a bejárandó útja és más és más tükröt kell tartania nekünk, hogy fejlődhessünk és még jobbak és boldogabbak lehessünk. És ez, ha tetszik, ha nem, de így van. Egyszóval „Ne a tükröt átkozd, ha a képed ferde!” (Nyikolaj Vasziljevics Gogol) Én ezért is szerettem bele az asztrológiába, mert egy relatíve objektív önismereti eszköz, ahol nincs jó és rossz.
Skorpiókról jó ha tudjuk, hogy különleges gyógyító erő birtokosai, és tény, hogy rombolni is képesek, de éppúgy képesek felépíteni hatalmas dolgokat, és talpra állni az életben oly sokszor. A teremtő erőt kapták ajándékba a nehéz sorsukért cserébe...
Az emberek jó része azért megy el a boldogság mellett, mert reménytelenül a múltban él, rágódik , boldog vagy boldogtalan emlékeken, elszalasztott lehetőségeken. S közben nem jönnek rá, hogy a múlt halott idő, semmi értelme belekapaszkodni. Elmúlt. Megtörtént. Nem lehet megmásítani. Menni kell tovább, előre, s inkább tanulni a hibákból. De ugyanilyen butaság a jövőnek élni. A múlt már nem számít, a jövő pedig még nem. Sosem lesz az az ember boldog, aki mindig csak halogatja a saját boldogságát. „Majd boldog leszek, ha ez és az leszek, elérem ezt meg azt.” Sosem lesz boldog, mert az ilyen boldogság mindig feltételekhez kötött. Élj a mának és éld át az apró néha jelentéktelennek tűnő csodákat.
Úgy hallottam, hogy te játékos vagy.. Szóval játsszunk!
Beszélgessünk, veszekedjünk, találkozzunk.
Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket.
Sétáljunk együtt, varázsolj el.
Aggódjunk egymásért, szívassuk egymást, ellenőrizhetjük is egymást. Adjunk egymásnak beceneveket, emlékeket.
Meséld el a titkaidat, bízz bennem falak nélkül.
Beszéljük át az egész éjszakát.
Tegyük féltékennyé a másikat, csókolózzunk és ölelkezzünk, mintha többről szólna. És, hogy ki veszít?! Aki először lesz szerelmes!!;))))
Bocsáss meg mindenért,
A hütlen percekért,
Ha bün, hogy szeretlek,
Bocsásd meg nekem!
♥♥
A legmagányosabb emberek a legkedvesebbek.A legszomorúbb emberek mosolya a legragyogóbb. A legsérültebbek a legbölcsebbek, mindez azért, mert nem szeretnék, hogy bárki más úgy szenvedjen, ahogyan ők tették...
Miért olyan gyakori a szexbarátság?
Egyre többen fekszenek le egy jó barátjukkal, mindenféle érzelem nélkül.
Egy-egy nagy csalódás után döntünk úgy, hogy nem akarunk szerelmesek lenni, nem vágyunk az ezzel járó érzésekre, kötelességekre, viszont a szex hiányzik, ezért úgy döntünk, hogy szexbarátot keresünk.
Sokak szerint egy ilyen viszonynak semmi értelme, hiszen semmi célja a szexbarátságnak, ám ők tévednek, mert nagyon jó érzés az, ha van az ember életében egy olyan személy, aki megérti a másik érzéseit, aki támogat, akivel nyíltan lehet beszélni, és aki hajlandó testi örömöket adni.
Szexbarátot elsősorban azok keresnek, akik egy nagy csalódáson vannak túl. Ők képtelenek kiadni magukból az érzelmeket anélkül, hogy újra megtörténjen az, ami csalódást okozott nekik.
Emiatt úgy döntenek, hogy egy olyan személlyel akarják összegyűrni a lepedőt, akit régóta ismernek, és ráadásul pontosan ugyanannyira vágynak, mint ők. A szexbarátság hasonlít a nyitott kapcsolathoz, de mégsem ugyanaz a kettő.
A nyitott kapcsolatnál ugyanis nagyobb az elköteleződés a két fél között. A szexbarátság esetében azonban szó sincs közös tervekről, ahogy kötelezettség sincs, mert az egész csak az aktuális igények kielégítéséről szól.
A szexbarátságnak hátrányai is vannak. Ezek közül a legnagyobb az, ha valamelyik fél érzéseket kezd táplálni a másik iránt. Ez főleg a nőkre jellemző, akik hajlamosak rájönni, hogy teljes harmóniában vannak a szexbarátjukkal, és ezért könnyen beleszeretnek.
Amennyiben az egyik fél kezd komolyabban gondolkodni a kapcsolatról, akkor azt nem titkolhatja el, hanem azonnal el kell mondania. Ettől felesleges félni, mert lehet, hogy a másik fél ugyanúgy érez. Ebből következik, hogy igazi párkapcsolat is kialakulhat a szexbarátságból. Ha azonban a másik nem viszonozza az érzéseket, akkor véget kell vetni a testiségre korlátozó kapcsolatnak.
Szexbarátság esetén számolni kell azzal, hogy lesznek, akik elítélik a kapcsolatot, és olyan negatív vélemény érheti őket, mint, hogy könnyűvérűek vagy képtelenek igazi emberi érzelmekre.
Nagyon fontos, hogy az ilyen kapcsolat elején, le kell fektetni az alapszabályokat. Ezek a feltételek egyénenként változók. A leggyakoribb szabály az, hogy véget kell vetni a kapcsolatnak, ha valamelyik fél párt talál.
A szexbarátság esetén előfordulhat, hogy az egyik fél úgy érzi, hogy kihasználják. Ha azt veszik észre, hogy már szexrabszolgák lettek, akik mindig csak adnak, de vissza nem kapnak semmit, akkor be kell fejezni a viszonyt.