I like you! Like everything!

New likes
16 éves srác vagyok. Nem vagyok meleg, és mégis ismerem azokat a szavakat, hogy "légy szíves" meg "köszönöm". De ezt mások nem értik meg. Nem tolakszom, nem játszom az agyamat, nem ordíttatom a telomból a zenét, ismerem a fülhallgatót is. Nem vagyok jó tanuló, néha, rosszabb napokon, elszívok egy szál cigit, és különleges alkalmakkor iszok is, de csak mértékkel. Lehet, hogy berúgok, de nem heverek a földön mások hányásának a keverékében. Ha valaki kér egy szívességet, megteszem, akármennyire is legyen rosszkedvem. Kimutatom az érzéseimet. Nem takarom magam, nem vagyok sziklaszilárd. Látják rajtam, ha bajom van, vagy ha kicsattanok az örömtől. Minden évszakban látok valamit, ami attól szép és jó. Tudok közösségben viselkedni, nem ordítozok buszon/utcán, és ha elsétál mellettem valaki, akiről van véleményem, akár negatív akár pozitív, megtartom magamnak. Elmondom szépen magamban, és kész. A lányok sorra dobnak el maguktól, vagy ha nem, akkor csalnak, és én vagyok kénytelen szakítani velük, akármennyire is szerettem őket. Kevés embert engedek a közelembe, de akiket igen, azok az igazi barátaim. Például van egy haver, aki kedvéért plusz pénzt költök, csak hogy egy buszon mehessünk, és én szívesen teszem. Aztán van egy lánybarátom, aki a világot jelenti nekem... ez vagyok én. Egy 16 éves srác.
Remény..
Talán még nincs veszve semmi,
Talán még van remény...Sőt! Hisz a remény hal meg utoljára!
Míg bírja szívem,és még úgyérzem képes vagyok tovább küzdeni,és várni,várni a fájó magányban,míg szívem csak érted é,addig folytatom utam és küzdöm tovább.
Tudom,hogy sok utat kell majd bejárnom,míg ránem találok a helyes útra.
Tisztában vagyk vele,hogy lesznek zsákuccák,labirintusok és még sok akadály,De tudom azt is,hogy miután leküzdtem minden akadályt,rátalálok a helyes útra,hol nemlesznek akadályok,csak egy egyenes út a célig,és tudom,hogy a célnál te majd ott fogsz várni rám.
Hisz tevoltál a célom!!! ♥♥♥
Minden este a telefonommal alszom, a hívásodra várok... lehet reménytelenül. Minden reggel úgy ébredek "minden rendben" de amikor magamhoz térek és megdörzsölöm a szemeimet rájövök, hogy hazugság. semmi sincsen rendben... kezdődik egy újabb keserves nap nélküle, egy olyan nap amikor minden percben ő jár a fejemben. Akárhogy próbálom, nem tudom elfelejteni. és mondják: az idő mindent begyógyít, de valahogy én nem így érzem, olyan mintha az idő múlásával a szakadék csak nőne és nőne köztünk, mikor kinyújtom a kezem felé, már nem érem el. akaratlanul is róla álmodok és nem akarok soha felébredni, mert a valóság rettenetes. semmi mást nem szeretnék jobban, minthogy ismét őszintén halljam tőle "szeretlek" és igen. legszívesebben most felhívnám és azt mondanám "szeretlek, nem tudok nélküled élni" de tudom nem lehet..... így csak némán szenvedek legbelül.... szépen lassan felemészt a fájdalom.
DR. ZACHER GÁBOR FELHÍVÁSA!
MINDENKI FIGYELMÉBE AJÁNLOM!
Van egy GHB nevű szer,színtelen, szagtalan, íztelen, festéklemosó szer, 3000 Ft-ba kerül egy üveg, bárki szabadon megvásárolhatja boltban illetve rendelheti a neten.
Pár csepp italba csöppentve kb. 10 perc leforgása alatt teljes tudatkiesést okoz, néhány mp szédülés után ájulást.Hétvégi diszkókban a kiszemelt áldozat poharába cseppentik, amikor nem figyel oda.Miután összeesik,a “segítőkész” szemtanúk kiviszik és elrabolják végleg,vagy a nemi erőszak idejére,ami nem erőszak, hisz magatehetetlen az ember.
A szer gyorsan kiürül a szervezetből:az illető hamarosan magához tér,legfeljebb nem érti,hogyan került az adott helyszínre.Gyakorlatilag embert lopnak a szer segítségével.
Előfordul hogy bontatlan (vagy annak tűnő) üvegbe előre beteszik.
Pld.:a játékbarlangban a nyertest meghívják egy üveg italra,azután az illető a toxikológián ébred ruházat, pénz, nyeremény, mobiltelefon nélkül.
Védekezni nem lehet ellene,csak megelőzni,azzal ha nem hagyja az ember a poharát felügyelet nélkül,illetve,ha üvegből iszik,a hüvelykujját az üveg száján tartja. Fontos hogy a társasággal érkezők/társaságban levők ne hagyják magukra soha egyik társukat se.
Kérem, adják tovább minél több embernek! Dr. Zacher Gábor toxikológus orvos”
Egyetlen egy olyan férfi létezett az életemben, aki a tökéletességet jelentette számomra. Kétszer voltam bele szerelmes és másodjára sokkal mélyebben, mint elsőre. Ráadásul a közelsége olyan vágyakat ébresztett bennem, hogy a villámcsapások ahhoz képest nem is léteztek. Ha vele lehettem a testem, lelkem és a szívem egyaránt boldog volt. Vele minden pillanat beteljesült kielégülést adott. Folyamatosan még mindig rá vágyom, őt hiányolom. Nem múlik el úgy nap, hogy ne lennék gondolatban vele...
Mi az hogy mindig a 12-14 éves lányok a ribancok?! És akkor ezt a 16-17 évesek mondják ha bele gondolnátok lehet mondjuk nem lehet biztos ti is ilyen voltatok mint amit most mondtok !!! Am meg mi közötök van a másik életéhez ?!! ...Meg még azon felháborodtok hogy 12-14 éves lányok festik magukat ha nekik így jó akk legyen így ..nem kell bele szólni ... ( ti is ilyenek voltatok vagy rosszabbak ??!! ) Lájk ha lenne vagy annak hogy mindig a 12-14 éves lányok a ribancook !!! :DD
A nagy szerelem!"

Együtt jártak ők sok-sok éven át, egy fiú, meg egy lány. Hideg tél, meleg nyár, kint találta őket a kis utcán. Fogták egymás kezét, beszélgettek, sokat suttogtak egymásnak forró szavakat. Boldogok voltak, mint soha senki más, szerették egymást, a fiú, meg a lány. Egy napon így szólt a lány: Gyereket várok, egy kisbabát. A fiú nem szólt, csak elköszönt, többé nem jött vissza már. Elment némán és hidegen. Ez volt hát a "Nagy Szerelem!" És megszületett a kisfiú, boldog volt a lány. Hátha jő az apa tán. De nem jött, hiába várta. Teltek a napok, egyre teltek, de ő mégis reménykedett. Hiába várta, hátha jön a srác. Együtt élt a lány a kisfiával, benne lelte örömét, és eltelt ifjúságát. S nőtt a fiú napról- napra szebb lett. Kimondta az első szót a legszebbet : Anya! Egy napon sétálni mentek, a kisfiú ott totyogott az anyja mellett, sötét utcák, hol azelőtt jártak, fölvillantak az emlékek. Sok elmúlt napok, boldog évek. Fölsóhajtott a lány : Milyen kár hogy egyedül vagyok! A sarkon ifjú pár köszönt rá. Egy barna szemű, fekete srác vissza nézett, s a lány könnyein át, így szólt gyermekéhez : Ez volt az Apád!!!
Lany: Szia
Fiu: Mit akarsz?
Lany: Csak szeretnek mondani valamit...tudom hogy le se szarod mit gondolok es hogy egyaltalan nem erdekel de megis azt hiszem h annyit talan megerdemlek h legalabb elmondhassam amit szeretnek...
Fiu: .....
Lany: Na szoval az egesz csak annyi, hogy bar tudom hogy te XY-t szereted viszont rolam tudomast sem akarsz venni, es tudom hogy miutan ezt elmondom meg mindeg ugyanigy fogsz erezni az a lany irant, de had mondjak valamit! Az a lany nem TEGED szeret, csak a testedet, a kulsodet...lehet h nincs neki semmi baja a belsoddel sem, de az eletemet is ra mernem tenni hogy ha ugyanez a belso egy masik testben lenne, mondjuk egy csunyabb fiueban, mar nem kellenel neki. De ha az a csunyabb fiu belsoje lenne a te kulsodben, nem szamitana neki, mert nem a belsodert szeret! Csak tudod az evek alatt a kulso megvaltozhat, de a belso nem.
Akkor meg mit akarsz?
Te sem tetszel!
Láttalak, nagyon ronda vagy!
"Nagyon szép napot neked, vigyáz magadra-szeretlek....... és várom hogy jelentkez az uzikben mindent leírtam......"☆⋆☆♥♥♥
"Amikor hívsz, én szivesen talizok veled......."csak hívj vagy kuld SMS-t, rajtam nem múlik........már mondtam neked......"☆⋆☆♥♥♥
"Szeretlek, de most már csakis a hívásodra várok........"
"Most már nem "tágítok..." ha jelentkezel........hívlak....."ha nem akkor , sosem akartad igazán komolyan folytatni......"☆⋆☆♥♥♥