I like you! Like everything!

New likes
*(GJ)Nem létezik az örökre sz,csak akkor hiszek benne,ha a szemembe mered mondani!Hiányzol!szeretlek!Jó éjt!☆(GJ)
alien üzenete:
most ezt halgatom:
alien üzenete:
Hilti feat. Black and Decker - When steel meets with concrete
noname üzenete:
ezmi?
alien üzenete:
industrial techno
noname üzenete:
you tubeon fent van?
alien üzenete:
nem hinném
noname üzenete:
torrentröl van?
alien üzenete:
bazmeg fúrják a szomszédban a geci falat
Felírtam a neved egy papírra de véletlen eldobtam !
Felírtam a neved a kezemre de lemosódott !
Felírtam a neved a homokba de a hullámok elmosták !
Felírtam a neved a szívembe és ott örökre itt maradtál !
Megláttalak. Te megnéztél.
Megismertelek. Te kiismertél.
Megbíztam benned. Te kihasználtál.
Szerettelek. Te megbántottál.
Megbocsájtottam. Te újra átvertél.
Meghaltam. Te gondolkodtál.
Boldog vagyok. Te pedig egyedül maradtál.
♥..:\
Jó pihenést! Fáradt vagyok. Ha szeretnél beszélgetni velem, holnap majd jelezd! Puszillak!!!
Most magam elé képzelem mosolygó szemed,
És nem tudom elhinni: elvesztettelek! :(
Akkor most hogy tudtál írni az elromlott telefonról? Vagy csak kifogást keresel?:) Nem baj, mert ez semmit nem változtat az érzéseimen!!!
Nudista strandon kóborol a kis teknős. Bekúszik egy nő lábai közé. Körülnéz
- Süni, te vagy az?
Körülszaglász
- Süni, élsz még?
Nudista strandra akarok menni és kész!
Az a gond ezzel az éjjeli bagolysággal is, hogy én tökre látom, hogy egy csomóan nem lennének éjjeli baglyok, csak az az egy-kettő, egy-két-három éjjeli bagoly bebagolyoztatja őket és ők is bagolyoznak. Hát de komolyan… nem így van? Egyik csinálja a hülyeséget, mᒠjön a másik rá utána a harmadik, a negyedik és már elszabadul egy…egy… bagoly izé…hát de nem?…A faszom a baglyokba! XD
Éjszaka a filmek jobban hatnak, a beszélgetések mélyebbek és az sms-ek is sokkal jobban néznek ki :)
Az a baj hogy megint huncut vagy valami más.
Az a probléma hogy elromlott a telefonom lehet hogy nem tudlak felhívni 9 óra 14 perckor.
16 dolog amit a punáról tudni kell
A puna apró, szőrös kis állat Mivel igen elterjedt, vadászok ezrei leselkednek rá!
1. A tárgyban említett vad (a puna) minden veszélyessége mellett kedves és becses állatka. Megkülönböztetünk vadász által hajszolt házipunát és bárki által szabadon vadászható vadpunát.
2. Mindkét puna forró égöv alatt, dombos, szakadékos helyen él, fiatal korában egy kis forrás tövében lapul, és egyáltalán nem aktív, később azonban bozót nő körülötte, ami jelzi aktiválódását és vadászatra éretté válását. A puna kifejlődési ideje 14-18 év, vadászni csak ezután szabad rá, amit azonban akkor már el is vár!
3. Az érett puna az elhanyagolást nehezen tűri, ilyenkor gyakran megvadul, az első vadász elé odaveti magát, ami házipuna esetén a tulajdonosra - vadászberkekben - rossz fényt vet.
4. Szőrméje különböző színű lehet: világos vagy sötét, szőke, barna, esetleg vörös, ritkább vagy sűrű, sőt egyes példányok különböző módon nyírják is. Általában a fekete puna a legvérmesebb.
5. Az idős vadak prémje hullik, esztétikai és egyben vadászati értékük erősen csökken, ezért nemegyszer ők maguk próbálják kétségbeesetten fegyver elé vetni magukat. VIGYÁZAT! A magát önként fegyver elé vető punát, különösen saját házipunánkat lehetőleg mindig lőjük meg, mert könnyen bosszúállóvá válhat.
6. A kifejlett, ápolt punának sajátságos, a legtöbb vadász által kedvelt illata van. ha a vadász megérzi fegyverét azonnal lövésre alkalmas állapotba hozza, és haladéktalanul megkezdi a vadászatot.
7. A kifejlett punák időnként vért köpnek, ilyenkor vadászati tilalom van rájuk. 8. A punára szegény és gazdag vadász egyforma hévvel vadászik. A szegények vagyoni helyzetüknél fogva csak házipunát tartanak. Akiknek arra sem tellik, azok alkalomadtán külön e célra berendezett punalövöldébe járnak.
9. Hozzáértő, gyakorlott vadászok szerint a legélvezetesebb a vadpuna és más tulajdonában levő házipuna szabad területen történő becserkészése, vadászata, végül meglövése.
10. Vadászberkekben különösen sokra tartják a fiatal, de már kifejlett példány első meglövését (az ilyen vad ritkaságból, tapasztalatlanságból, valamint őrzéséből adódó becserkészésének nehézségei miatt).
11. Nagy vadászok állítása szerint nincs 2 egyforma puna a világon. Némelyik a hosszú becserkészést, hajszolást szereti, van, amelyikre csak nagy fegyverrel érdemes menni és akad, amelyik a mozgékony gyorstüzelőt kedveli.
12. A szakirodalomban feljegyeztek eseteket olyan punákról, amelyektől hosszabb ideig megvonták a megfelelő keménységű húst, vagyis nem vadásztak rájuk. Az ilyen állatok kényszerből rendszerint valamilyen műfegyverrel próbálták meglőni magukat.
13. A punavadászat ismeretlen vad esetén veszélyes lehet, ezért óvatos vadászok gumipáncéllal védekeznek, ami azonban mértékadó szakértői vélemény szerint csökkenti a vadászat élvezetét, viszont kifejezetten ajánlott nem teljesen egészséges, fertőzött, vagy túl sok vadász által rendszeresen lőtt vadak esetén.
14. A punának 1-2 lövés meg sem kottyan, sőt élvezettel tűri. A fegyver láttán nem menekül el, azt bevárja, lefekszik előtte, nedves lesz és megnyílik. Általában különösen kedveli a nagy kaliberű lőfegyvert és a hosszan tartó vadászatot.
15. Fiatal vadászok egy vadászat alkalmával több lövést is leadnak, nem ritka egy alkalommal a 3-4 lövés sem, míg az idősebb sporttársak már egy, maximum két lövéssel is beérik
16. Elöregedett vadászok már annyira megbarátkoztak a punával, hogy - gyakran a megfelelő fegyver híján- nem is lőnek rá, csak cirógatják, nyalogatják.
Jó vadászatot kívánok
Szeretlek! Nagyon-nagyon! Csak TE és én! Csak mi ketten együtt örökre! <3!!!