I like you! Like everything!

New likes
Magamról Hogy ki vagyok?
A legártatlanabb angyalod... vagy a legkísértőbb démonod...
A barátod... vagy az ellenséged...
A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed... vagy a sötét éjszaka amiben örökre elveszel...
A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni... vagy akinek a szíve sosem lesz a Tiéd...
Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell... vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged...
A pillangók amik a szívedben repkednek... vagy a könnycsepp ami az arcodon lefolyik...
Hogy Neked ki voltam...vagyok…... leszek…... az csak rajtad áll!
Egy fiatalember ajándékot szeretett volna vásárolni a kedvese születésnapjára, és mivel csak rövid ideje jártak együtt, hosszas fontolgatás után úgy döntött, hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb. Romantikus, de nem túl személyes. Kedvese húga elkísérte őt az áruházba, és megvették a kesztyűt. A húg egy bugyit vett magának. Csomagolás közben azonban az eladó összekeverte a ruhadarabokat, és a húgé lett a kesztyű, a kedvesé pedig a bugyi. A fiatalember ellenőrzés nélkül lezárta a csomagot és elküldte kedvesének a következő kísérőlevéllel együtt:
Azért választottam ezt, mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni, mikor esténként találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem, akkor a hosszú gombosat választottam volna, de ő is rövidet visel, amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes, de az eladó hölgy megmutatta a sajátját, amit az elmúlt három hétben viselt és alig volt még koszos. Felpróbáltattam vele a tiédet, és igazán jól nézett ki benne. Bárcsak ott lehetnék veled, hogy én adjam rád elsőnek, mert nem kétséges, hogy más kezek is érinteni fogják, mielőtt még találkozhatnánk. Amikor leveszed, ne felejts el kicsit belefújni, mielőtt elteszed, mert a hordástól természetszerűleg kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra, hányszor fogom megcsókolni az elkövetkezendő évben. Remélem pénteken is rajtad lesz.
Szeretettel ...
U. I. : A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani, hogy kilátsszon egy kis szőr.:D:D
Meg van! Nem tudom milyen veled igy azt sem tudom milyen nélküled akkor mit is sirassak? a saját hülyeségem na azt sirathatom ,de minek már megtörtént és vége. Majd szépen elrejtem a szekrénybe a szégyent és megpróbálom elfelejteni ,mert hát alullálni azt tudok :)
Ágyamon éjjelente őt kerestem, akit a lelkem szeret.
Kerestem de nem találtam.
Hadd keljek föl,hadd járjam be a várost,
hadd keressem az utcákon és a tereken,
akit a lelkem szeret.
Ha egyszer megtalállak, megragadlak és el nem engedlek. ♥♥♥
Vajon meddig bírjuk még azt tettetni ,hogy semmi bajunk?Azt ,hogy boldogok vagyunk mindenünk megvan ami kell és fontos nekünk.Azt ,hogy semmi szükségünk több dologra, tárgyra vagy emberre az életünkbe.Az életünk úgy jó ahogy van ,persze vannak apró hibái.De mégis kinek nincsenek?Ebben a nagy és zavaros világban nincs egy ember sem aki gondtalanul élne.Egyetlen egy sem.Igaz a különbségek hatalmasak.Míg az egyik embernek nincs hova mennie télen addig a másik azon töri a fejét ,hogy melyik szállodában szeretne megszállni.Míg a hajléktalannak nincs mit ennie addig a másik azon rágódik ,hogy melyik étteremben tudná kellemesen eltölteni az estéjét.A születésünk napján még egy gyermek sem tudta ,hogy milyen világ ez.Azt ,hogy hol van éppen mi az ő feladata és főleg azt nem ,hogy mire vállalkozott aznap mikor elsőre meglátta a világot.Fogalma sem volt ,hogy milyen jövő várhat rá.Nem láthatta meddig fog élni és nem is választhatott.Tudd ,hogy minden embernek vannak problémái akár kicsik akár nagyok.Gondok ami miatt nem tudnak aludni ,nem tudnak boldogok lenni és főleg nem tudnak élni!Nem mondom ,hogy a problémák mindig megoldódnak mert akkor hazudnék.Egy biztos amíg ugyanazt teszed ,ugyanazt is fogod kapni.Magától nem változik és nem oldódik meg semmi.Viszont mindig emlékezz arra ,hogy mit kaptál az élettől és ,hogy te nem adtál neki viszonzásul semmit.Ezért örökké adósa leszel.
-Szeretsz?
-Nem tudom
-Miért nem?
-Nem vagyok biztos
-Kételyek?
-Azok.
-Akkor mit érzel?
-Ez bonyolult.
Néha hiányzol,nem bírom,ha nem vagy velem. Szügségem van a jelenlétedre,még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek,mert félek. Megijedek töled,pedig nem bántasz. Néha tudnék veled akármeddig akárhova, …csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem,nem jó, ha itt vagy vagy nézel, mert elvársz dolgokat. Lehet, hogy nem tudom megtenni. A szivem megszakad,ha mással látlak, de nem szólok egyetlen szót sem. Csak elsétálok…. Néha utálom ahogy kinézel. De ezt sem mondom soha. A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet,olyat tettél,amiért másnak már nem jutna a bocsánatból. Néha ha rád gondolok sirok, néha nevetek,néha orditok,aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehet egyszerű, de nem…,ez bonyolult.
-Akkor szeretsz?
-Azt hiszem.
Mikor lassan ver a szíved,nem azt jelenti,hogy nem szeretsz senkit,csak lehet,hogy mesze van.
Mikor hevesen ver a szíved nem azt jelenti,hogy szeretsz valakit,csak lehet,hogy épp kocogtál.
Bárhogy is legyen ,ha őszinte vagy magadhoz a szív megmondja az igazat.♥♥♥
Egy lány és egy fiú első randija a moziban:
Fiú a lányhoz: Megcsókolhatlak?
Lány: Engem? Hiszen most szoptalak le!
Fiú: Engem?
Rossz ám hogy nem vagy itt :)
Köszönöm☺☺☺☺
Akkor nagyon vigyázz magadra!
Külföldre te jótèt lèlek
Hova Pécsre? :D
Megyek mert elutazom egy időre minden jót
"Az emberi butaság legmagasabb foka, amikor valaki elutasít valamit, amit nem ismer!" Neked is szép napot! ;)