I like you! Like everything!

New likes
Beengedtem egy állatot, amit megfékezni nem tudok.
Ha csengő szól, megébredek, de felébredni nem merek.
Kérdezem, mi kell neki, a választ ő sem ismeri.
- A lelkem vidd, az útba" van!
A lélek oly haszontalan.
Valentin nap : "Virág - 1500, Vacsora - 7000, Italok - 3000, Hotel - 20000! A nézés, amikor elmondja, hogy épp menstruál - felbecsülhetetlen.
Végignézni,
ahogy minden
szépen lassan
szétesik.
Romok alól
kibányászni
- veszettnek hitt -
darabjait
annak, ami
fontos volt, vagy
úgy érezted,
hogy az lehet.
Összeraktad,
hogy segíts, de
csak magadat
mentheted.
összedrótozom magam.
A száj szorít, a szív rohan.
Hátra senki sem marad:
repülni látok roncsokat
Te meg én
Te megszoptatod, én bepelenkázom, te felkelsz hozzá, én mesélek neki, te elviszed a védőnőhöz, én addig bohóckodom, amíg nem kezd el nevetni, te beíratod táncolni, én elviszem az első edzésére, te letapasztod a térdét, én megtanítom biciklizni, te vacsorát főzöl, én ellenőrzöm vele, hogy bepakolta-e a táskáját, te vasalsz ránk, én már most megtanítom nyakkendőt kötni. Együtt mondjuk el, hogy testvére lesz, én megsimogatom, a te nyakadba ugrik. Te ébreszted, én megyek érte szombat este Hamzsabégiékhez, te jegyzetelsz a szülői értekezleten, én várom az állomáson – a táborból egyből hozzád megyünk a kórházba: kislány. Én sírok, te nevetsz vele. Te megszoptatod, én bepelenkázom, te felkelsz hozzá, én nyugtatom a nagyobbikat, te elviszed védőnőhöz, mi készülünk a meccsre, te őt is beíratod táncolni, mi megtanítjuk biciklizni. Te veszed az első körömlakkot, mi egész éjjel az új távcsővel molyolunk a tiszta égbolton, te végighallgatod, hogy a fiúk hülyék, én matekleckét írok, te zoknikat varrsz, én elmesélem, anya milyen gyönyörű volt fiatalon is, te sírsz vele, mert a lányok hülyék, én ajtót nyitok az első udvarlónak, te tördeled a kezed, amíg én fel-alá járkálok, te elalszol a fotelban, én beviszlek az ágyba, ő hazaér épségben. Te vagy a legbüszkébb az utolsó évzárón, én elteszem a fényképezőt, mert élvezni akarom a pillanatot, te elmondod, hogy mennyire szereted, ő nem hagyja, hogy megsimogasd a haját, én a húga fülébe súgok valamit, ő nevet.
Pár év, és mindketten kirepülnek.
Te szeretkezel velem egész éjjel, én újra és újra szerelmet vallok. Te nevetsz az orgazmustól, én a végén elsírom magam, amiért ilyenek lettek. Temiattad, énmiattam. Te veszed fel a telefont, amikor közli a hírt, én leszek az örömapa. Veled megy el ruhát venni, én kísérem az oltár elé. Te állsz mellettem. Én izgulok a beszédem miatt, te megnyugtatsz. Te szidod le a másikat, amiért nem védekezett, nekem vallja meg, hogy nem tervezte, de érzi, hogy jó lesz. Neked súgom meg, hogy félek, nekem mutatod meg először a leleteidet. Te vagy az erősebb, én pedig fehér. Te fogysz tizenkét kilót, én nem bírok aludni. Te sem, de én nem veszem észre, mert te nem akarod. Én viszem a háztartást, te vagy a mindenem. Én állok melletted, te vagy a jobb, a kórházi ágyon fekve is. Ők mind ott vannak, most már öten. Te mutatsz a gyűrűdre, amikor a műtőbe tolnak, én markolom görcsösen az enyémet. Te győzöl, én minden isten előtt megtérek. Te mondod meg, hova repüljünk el, én lebegek a föld felett. Neked szebbek a ráncaid, a szakállam a halántékomhoz őszült, te tudsz először az összes többi unokánkról, én vagyok a kedvenc nagyapjuk. Te tanítasz meg nekik mindent a férfiakról, velem szednek diót. Te nézel a szemembe negyvenhat év után, én nem hiszem el még mindig. Rohan az idő, de meztelenül feküdve melletted ma is megáll. Megöregedtünk. Te nevetsz, én engedelmeskedek, amikor magadhoz húzol.
A végén együtt megyünk el.♥♥♥
Adj mindenkinek egy esélyt, hogy megmagyarázhassa, mi is történt valójában!
Ha tehetném,az égbe kiáltanék fel,
Hadd vigye el a hangom messze a szél!
Én látom,de mégsem érem fel ésszel,
Csak hamis démonokat kergetnék!
Ez ma még fáj,a pokol vár,
De holnap nevetve mondok imát!
Hogy ez az én sorsom,mert nekem ez jár....nekem ez
jár!♀♂
-Elmegyek...
- Jó, de előtte mondani szeretnék valamit...
- Mit?
- Egy valamit tudnod kell.... tudnod kell, hogy én szívem minden szeretetével szerettelek....
- Kérlek ne sírj...
- Tudnod kell, hogy senkinek a helyét nem lehet elfoglalni. Tudnod, kell, hogy keresni foglak egyszer...
- Ne keress.
-... de ha már nem bírom tovább utánad megyek.
- Nem szabad.
- de igen...
- Nem fogsz megtalálni.
-..... ne hagyj el. Szükségem van rád.
- Most kilépek.
- Egyre még megkérhetlek?
-?
- Halkan csukd be az ajtót. Nesztelenül hagyd el az életem. Hagy higgyem még egy kis ideig, hogy itt vagy velem.
Ki vagyok....? Talán csak egy lány. Talán A lány. Talán egy barát. Talán egy régi szerelem. Talán a múlt. Vagy esetleg a jövő. Esetleg az örök szerelem. Talán egy ismerős figura. Talán a legnagyobb ellenség. ...Egy komoly nő. Vagy csak egy szeleburdi kislány..... Mindenkinek mást jelentek....és hogy neked mit...? Talán azt, akit csak gyűlölni tudsz. Talán azt, akit a legjobban szeretsz. Azt, aki fájdalmat okozott neked. Azt, aki mindig melletted van. Azt, aki nem szeretett. Vagy azt, aki örökké fog...♥
Létezik egy olyan ember, akit régen nagyon szerettél, és most azt mondod, hogy nem érzel iránta semmit. Egy olyan ember aki ott csücsül a szíved trónján és mindig rágondolsz amikor továbblépsz az élet bizonyos szakaszain. Egy olyan ember akinek naponta legalább egyszer megnézed a profilját, csak azért, hogy meglásd mi történik vele. Egy olyan ember, akihez dolgok fűznek, és ha találkozol egy ilyen dologgal, legyen az egy fénykép, egy zene, egy helyszín, bármi, te elmosolyodsz, beugranak a régi emlékek, hogy milyen jó is volt vele, és azon kapod magad, hogy az örömöd sírásba megy át, mert már tudod, nem lesztek többé együtt. Vagy meglátsz valamit, amit nem szeretnél, és egész nap csak arra tudsz gondolni, és érzed azt a könyörtelen fájdalmat ott legbelül. Egy olyan ember, akit ha meglátsz érzel valamit, ki tudja mennyi idő után még mindig. És ekkor azt mondod, hogy te nem szereted, és igazából ezt is gondolod.. de a szív tudja az igazságot.♥♥
Emlékszel még arra a napra, amikor azt ígérted, többé nem fogok csalódni? Amikor azt mondtad, hogy szeretsz, és hogy vigyázol rám, bármi is legyen... Hittem neked. Boldog voltam, mert azt reméltem, igazat mondasz. Elhittem naivan, hogy vár ránk egy boldog élet.. Ha nem is egy egész élet, de legalább egy életszakasz.. De most nézd meg, mi lett az ígéretedből... Itt állok egyedül, s összetörve... Könnyes szemmel nézek rád. Az ígéreted visszhangzik a fejeben. De mondd, hogy történhetett ez??! Hogyan lehet? Az ígéreted... Hogy szeretsz... Az hogy mi ketten... Mi lett ebből?! Mi?! És miért?! Pillanatok alatt összeomlott egy álom, s legalább egy, de talán két élet.. Az enyém biztosan összeomlott, a közös álmunkkal együtt porba hullt. Most elmész, s az ígéreted marad itt csupán... Egy újabb csalódás maradsz.. Egy újabb csalódás!
Szeretem, mikor hozzád bújhatok, Szeretem, mikor ajkadra csókot adhatok, Szeretem, ha melletted fekhetek, Szeretem, ha kezemet kezedbe tehetem, Szeretem, mikor édesen nézel rám, Szeretem, mikor azt mondod: szeretlek cicám! Szeretem minden egyes porcikád, Szeretem, hogy szerethetlek csak téged és senki mást!Zsóka
“Nem zavarom a boldogságod, nem könyörgök, hogy szeress, lesz még idő mikor büszke szíved magától felkeres! “♥☻♥
Egyszer szeretkeztem egy lánnyal, aki annyira belelkesedett, hogy szex közben azt mondta: Tamás, te jobb vagy, mint a Péter… Akkor én kihúztam, és ott hagytam a csajt, mert engem ne hasonlítsanak máshoz.
"Az első csókunk csattanása ázott a térrel
A lyukas cipőink találkoztak éppen"