I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
"N.uzi:"Tudod nagyon szeretlek, de te nem veszed észre,vagy nem akarod, és ez fáj,(folyton írod csak nehogy megbánd hogy másokat visszautasítasz) , akkor errol mit gondoljak, tudom hogy már nem szeretsz, és ezt egy no megérzi, bárhogy próbálod takarni), de hidd el ez nagyon rosszul esik, ha így van miért nem lehet megmondani, szerintem ennyit megérdemel az a másik, hogy feleslegesen nem fuzzon hozzád hiú reményeket,neked is ez rosszul esne nem?-sokszor elég lenne egy hívás vagy SMS (hiányzol,mizus,hogy vagy?),bárhogy is dontesz én elfogadom , mert nekem nagyon fáj hogy ez van....én továbbra is nagyon szeretlek, mivel eddig is így volt, de sosem adtál jelet hogy te is így gondolod,csak egy választ kérek, és hidd el ha már nem érzel semmit, tobbet nem kell félned , hogy zavarlak, miért tenném ha nem így érzi már a szived......"hiányzol csak hogy tudd..."☆→⋆♥♥
Ne haragudj,de
fáradt vagyok,
szeretlek hiányzol,
jó éjt!*(GJ)→☼☼♥♥♥♥
“Mindenféle érzelemmel
találkoztam. Meghallgattam a
kínból fakadó sikolyokat és a
hahotákat. Minden, ami
emberi, nyitva volt számomra.
Mindent éreztem és értettem
egyszerre. A világ elmékkel
volt benépesítve, melyek
mindenféle szélnél gyorsabban
örvénylettek, menedéket és
szabadulást keresve a változás
kényszere elől, élet és halál
dilemmája elől-célt,
biztonságot, örömöt keresve;
megkísérelve, hogy értelmet
adjanak a rejtélynek. Az
emberek mindenütt kavargó,
elkeseredett keresésben éltek.
A valóság soha nem felelt meg
álmaiknak, pedig a boldogság
ott volt a közelükben-ott, ahol
soha nem keresték. És
mindennek forrása az emberi
elme volt.”
Na jó akarsz egy
kicsit beszélgetni,,
nekem is szükségem
van rá!☆(GJ)*
(GJ)→♥
Hogy vagy?Hogy
telt a napod!*(GJ)
(j )
Ne haragudj rám
,bocsáss meg
nekem,én tényleg
nem akartalak
bántani,sajnálom
,mielött kimész
beszélni akarok veled
!* (GJ)→♥♥♥♥☼☼
"Mindannyiunk életében vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem azért léptek be az életünkbe, hogy végig velünk maradjanak. Sokkal inkább azért, hogy átsuhanva életünk napjain, megmutassanak nekünk valami fontosat, ami megváltoztat bennünk dolgokat, örökre. Ha pedig eljön a nap, el kell őket engednünk és nem tehetünk ellene semmit. Óriási bennünk a veszteség, pedig igazából kaptunk valamit! "
Ha úgy vitatkoztok , mint a házaspárok ; úgy beszélgettek , mint a legjobb barátok ; úgy flörtöltök , mint az első szerelemnél és úgy véditek egymást , mint a testvérek , akkor egyszerűen egymásnak vagytok teremtve !
Történ egyszer egy szép nyári napon,hogy a lány és a fiú találkozott. A lány furcsán érezte magát,mert a fiút valahol látta már. A fiú azonban a lányt soha. A lány érdeklődött sokaktól,hogy megtudja a fiú nevét. Sikerült neki,de kiderült,hogy a fiúnak van barátnője. A lány szomorú lett,de vette a bátorságot és irt a fiúnak egy levelet. A lány másnap örömmel látta,hogy e-mailje érkezett. A fiú volt az,válaszol neki és megírta a telefon számát,melyen a lány elérheti. A lány remélte,hogy tetszik a fiúnak. Nem hiába,ez így történt. A fiú szakított a barátnőjével és napról napra többet beszélt a lánnyal. Mondta neki,hogy mennyire szép és okos,kedves meg aranyos. A lány se perc alatt fülig szerelmes lett a fiúba. Az első találkozáson sokat beszélgettek,s végén a lány szájon puszilta a fiút… A második találkozáson elcsattant az első csók *.* A lány átölelte a fiút és mondta neki h szeretlek! A fiú azt mondta én is szeretlek,majd homlokon puszilta a lányt ! Boldogok mind a ketten…
A lány pár hét után kapja a leveleket,hogy a fiú még mindig találkozik a volt barátnőjével,még mindig szereti,még mindig… A lány nagyon összezavarodott,és a hallottakat megemlítette a fiúnak. A fiú ennyit mondott: ’Annak hiszel,akinek akarsz,de a mellé állsz akit szeretsz’. A lány persze,hogy a fiút szerette,mellé állt. Telt-múlt az idő,sokat veszekedett a szerelmes pár…szakítottak! Sajnálták mind a ketten,de így látták jónak!
*1 hónappal később*
A lány megkereste a fiút, közölte vele,hogy még mindig szereti. A fiú azt mondta neki h ő is. Összejöttek megint,de ugyanúgy jártak,mint az elején..:(
A lány sokat sírt,az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, de nem merte megtenni,félt,hogy a fiút okolja majd mindenki!
*Azóta 6 hónap telt el,a lány még mindig szereti a fiút,de a fiúnak a lány már csak a múlt… :’(
Egy Ember megy haza felé...
Egy szekrény árus megszólítja:
- Nem akar venni egy szekrényt?
Ember:
-Minek nekem szekrény?!
Árus:
Hát ,hogy a ruháit bele rakja!! :D
Ember:
- Akkor meg mászkáljak meztelenül?!!
"Azt hiszem el jött az ideje hogy megbeszéljük.... a kettőnk között kapcsolatot vagy azt mit érzünk egymás iránt....tudom most felteszed a kérdést magadnak ...amit én is felteszek magamnak...érez irántam valamit? Örüljek neki vagy féljek tőle?? Örülök mert tudom mit érzek...de ha elárulom legféltettebb titkomat, lehet hogy elveszítem Őt....és ezt nem akarom.." Akkor most mit tegyek ? Elmondjam neki mennyire szeretem? És ha csak azt hiszi hogy csak barátként tekintek rá ? Pedig mindenemet..akár az életemet is oda adnám érte....tudja, érzi, hogy fontos számomra?? Akkor miért és mitől fél ennyire??... Talán épp attól amitől én? Hát eddig is megvoltak a jelek, de valamiért..talán a (Jó Isten nem engedte), hogy mi együtt lehessünk....de miért kell nekünk engedelmeskedni? Miért kell hogy az eszünkre hallgassunk? Hisz több év van közöttünk, de attól miért nem lehetünk boldogok (együtt) ??
húHa voltál már reménytelenül szerelmes egy olyan emberbe aki melletted volt de mégis távol akkor like-d
Nem tudom n hogy mit ér az életem
"Minden nap ajándék az élettől, így becsüld meg a
napjaidat, melyek száma - bármilyen sok is jusson -
véges !!!" - ☺
"Jó éjt, ennek így semmi értelme, és nekem már elegem lett, abból hogy valaki"orronfogva"bolondítson,sajnálom, neharagudj, de ez az igazság /és én ezt érzem,mert ez így van/....szép álmokat.."
"Bajainkat megosztva csökkenthetjük őket, de ha
derűnket és boldogságunkat osztjuk meg másokkal,
megsokszorozzuk azt." - ☺