I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
Mint ahogyan korábban sem, most sem szeretnék fájdalmat okozni senkinek! Ma is Téged szeretlek, pontosan ugyanazzal a szenvedéllyel és vággyal, mint azon a bizonyos napon! Ha Te ezt bántásnak és fájdalomnak veszed, akkor mit tehetnék én még? Legfeljebb annyit, hogy a jövőben nem adok hangot annak, hogy szeretlek! Te pedig tápláld csak nyugodtan irányomba azt az érzést, amit jelentek Neked! Ha szeretni szeretnél szeress, ha az ellenkezőjét szeretnéd, tedd azt! Rád bízom! ♥♥
Arthur, a kutya szívszorító története az Amazonas-medence esőerdejében kezdődött, jelenleg Svédországban íródik tovább. A kóbor kutyus a világ egyik legkeményebb, 690 km hosszú, extrém körülmények között rendezett teljesítménytúráján találkozott egy svéd csapattal. „Szerelem” volt első látásra, legalábbis a kutya részéről, aki a találkozás pillanatától fogva nem hagyta el új barátait, sáron, hegyen, vízen, minden természeti elemen át követte őket a célig. Jutalma szerető gazdi és új otthon lett.
A svéd Team Peak Performance tagjai éppen pihenőjüket tartották, ázottan, koszosan, fáradtan ültek le energiát gyűjteni az újabb kimerítő szakasz előtt. Ekkor jelent meg előttük egy ismeretlen kutya.
Megkínálták svéd húsgolyóval, boldogan befalta. Azt hitték, a „szájába repülő sült galamb” után gyorsan eltűnik az esőerdő sűrűjében, de a kutya nem tágított.
A később Arthur névre keresztelt négylábú önhatalmúan csatlakozott a négyfős csapathoz, végigvitte az Advanture Racing világbajnokság hátralévő szakaszát. Szélsőséges viszonyok között, ahol a versenyzők túráznak, hegyet másznak, kajakoznak és kerékpároznak hosszú-hosszú kilométereken keresztül.
Amikor a svéd csapat tagjai elmerültek a sárban, Arthur is elmerült. Amikor a csapat tagjai a földön fekve aludtak, velük pihent Arthur is. Amikor a csapat tagjai kajakba ültek, Arthur ott úszott mellettük.
„Négyen kezdtük a túrát, öten lettünk a végére. Azért jöttem Ecuadorba, hogy világbajnok legyek, helyette egy baráttal lettem gazdagabb” – írta a verseny után Facebook-oldalán a csapat egyik tagja.
„Kezdetben néhány alkalommal megpróbáltuk elzavarni, az ő érdekében. De nem adta fel, jött utánunk mindenáron. Voltak nehézségek is. A nagyon sáros részeken sokszor segítenünk kellett neki.”
A túra legmeghatóbb része akkor érkezett el, mikor a csapatnak az utolsó szakaszok egyikén egy folyón kellett átkelnie, és kajakba ültek. A kutya bepánikolt, a csapat tagjai nem láttak más megoldást, mint hogy a parton hagyják az állatot. Evezni kezdtek, hátranéztek, majd meglátták, hogy a kutya minden félelmét legyőzve úszik utánuk. Ezt látva nem bírták tovább a svédek, bár veszélyes volt, a kajakba emelték az állatot.
A célba érés pillanatától kezdve Arthur kalandja világszenzáció lett, vitathatatlanul övé 2014 egyik legnagyszerűbb története.
Mikael Lindnord, a csapat tagja a célszalag átszakítását követően állatorvoshoz vitte Arthurt, és azonnal elindította az örökbefogadási eljárást. Svédország törvényei nagyon szigorúak a külföldről behozott állatokkal kapcsolatban, de Lindnord és új kedvence zöld utat kapott a hatóságoktól. „Sírva fakadtunk, mikor megkaptuk az engedélyt” – tolmácsolta boldogságát a csapat a Facebookon.
Arthur, az Amazonas-medence esőerdejének kóbor kutyája megannyi szenvedés és küzdelem árán, de új otthonra talált. Svédországban.
Részeg-magyar szótár!

Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni
N düzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves.
Gyogizsdzsaj. - - Nagyon vonzónak találom Önt, kisasszony.
Möfaszan. - Bocsánat, nem értettem amit mondott.
Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek.
Jjjjjaaaa. - Meglehetõsen fáradtnak érzem magam, talán jobb lenne ha valaki segítene hazamennem.
Pisaba. - Megígérem, hogy többé nem fogok ennyi alkoholt fogyasztani.
Amászikit - Legyen szíves engem is kínáljon meg a cigarettájából!
Ö nújm. - Nem érzem jól magam.
Dedeneemá. - Köszönöm, barátom, nem kívánok több kevertet.
Hosszmésõ. - Hozok még sört.
Csejde. - Gyere ide barátom!
Énnemkek. - Köszönöm, nem kérek többet inni … rövidet.
Tesmonni háravn. - Elnézést, hogy megzavarom a diskurzust, de meg tudnák kérem mondani a pontos idõt?
Eszökecczit. - Elszívok egy (utolsó) cigit.
Hádeteteeztígyte? - Tényleg menni készülsz?
Fiszk. - Fõúr, kérem a számlámat, legyen szíves!
Itagzi. - Itt a taxim, ideje indulnom haza
A mi szigetünk soha nem került messze egymástól, mint ahogyan mi ketten sem. Mindig közel maradtunk egymáshoz, csak nem mindig adtunk ennek hangot. Ma sem szégyellem, hogy Te vagy az, akit szeretek! Mert szeretni sohasem szégyen! Inkább szeress százszor, mint az ellenkezőjét tedd egyszer!♥♥
Elmondok nektek egy titkot aki egyszer már meggyülöltem szeretni sosem fogom és barátók sem leszünk soha.
Utálom és nem érdekel és örülnék ha még az emlékeiből is kitörölne.
Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek?
Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, de nem is azért élek, hogy azzá váljak.
De mielőtt mutogatni kezdenél,győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták!!
Szeretnék visszamenni az időbe, kezet rázni azzal az emberrel, aki valaha voltál, aztán megfordulni és elsétálni a magasba emelt középső ujjammal, ami annak szól, aki most vagy.
" Én nem akartam beállni ebbe a sorba és nem is fogok
Bár szent nem vagyok
De néha hibázunk, nem nagy dolog..."
"Nem kellenek a talpnyalók
A szemembe vigyorgók, a hátam mögött okádók.!!"
Soha ne szégyelld, ha csak egyetlen egy olyan férfi létezik az életedben, aki mosolyt varázsol az arcodra, lángot gyújt a szívedben és vágyat ébreszt a lelkedben! ♥♥
Valami nem sikerült, szigetünk messze került. Sehol nincs ma helyem, ezernyi arc, mind idegen. Veled más a világ, senki nem érti talán, Hogy miért hajt ez a vágy, pedig ma már más ölel át.
Nincs semmi másom, a nagyvilágon, Mi minket összetart, majd újra megtalálom. Nincs semmi másom, de mégse bánom, Még mindig várom én, hogy újra visszatérj!☆(GJ)
Nem. Nem véletlenül van a ♥♥ a végén.
Értem Én, hogy bezárkóztál, és Te magadtól soha nem fogsz előbújni a páncélodból. Viszont, Én hiába is akarlak kihúzni onnan, ezzel csak még inkább mélyebbre bújsz. Meg van kötve a kezem, és a szívem is, mert azt bizony behúztad magaddal oda mélyre. Gondolom mostanra teljesen hidegen hagy az a tény, hogy ott van nálad. Nem igazán érdekel már, mi is történik ezért velem azóta. Pedig hidd el, semmiféle rossz szándék nem volt bennem, olyan tiszták azok még most is, mint a fehér hó. Ahogyan a szerelmem is. Az álmaim is veled, még mindig. A hangod is a fülemben, ahogy a közös terveket mormolja. Ne ítélj el, mert érzek. És aki mélyen érez, szenvedélyes, olykor hibázik. Tudod nem múlik el. Ez nem az. Nem múlik a szerelmed, nem múlik a bűntudatom sem, egy kicsit sem. Szüntelen a vágy is, ami csakis érted üvölt. Nekem maga a halál ez az állapot, hogy nem tehetek semmit. És még lenne itt valami, bár kétlem hogy olvasod, azt is hogy érdekellek még egy kicsit is. De azt tudnod kell, minden kitörésem, minden hibám azért volt, mert nem akartalak elveszíteni. Soha semmi sem tudott még ennyire kifordítani magamból, mint a tűz, a Te tüzed. Amit képtelen voltam és képtelen vagyok elengedni.....♥♥
Az igazi férfi játszik. Nem rohan ajtóstul a házba. Lassan közelít és puhán. Vadászik.
Csak úgy mellesleg megérint. Mögénk lép, nyakon csókol, a tenyere a tenyerünkben szikrát csihol. Az igazi férfi nem siet. Tudja, hogy idő kell a vágyhoz.
Megvárja szépen, míg megszűnik körülöttünk a világ és már csak őt látjuk, már csak azt akarjuk. Nem elveszi, hanem odaadjuk. Nem eltűrjük, hanem befogadjuk.
Az igazi ölelés visszafogott. Úgy kúszik végig a testen, mint a napfény.
Lassan és puhán, időt hagyva a vágynak, hogy növekedjék.
Nem kell hozzá más, csak egy férfi, aki szeretni tud, s egy nő, aki hagyja, hogy szeressék.