I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
Ott leszek a szulinapodon.!
.......kovi
~ Feminista vagyok, de héé: nem arról van szó hogy utálom a férfiakat.Szerintem a pasik nagyszerűek! Csak a nőknek annyira kellenek a férfiak mint halnak a bicikli. A nőknek sok hibája van. A férfiaknak csak kettõ:minden, amit mondanak, és minden, amit tesznek.

De nagy szöveg, akkor minek kellett neked tépni az én szívemet ennyi ideig hmm?? Ja hogy azt te leszarod, ahogy eddig is... nem gondolod hogy önző vagy és igazságtalan???
"Képzeld nem unalmas az életem, nem figyellek,csak ennyire félreismertelek,csak ennyire valakinek "gerinctelenek lenni" hogy butíttom a fejét kozben jó mosolygok és mással hetyegek..." ne félj tobbet nemkereslek, nem kell izguldod ezért, majd játszol, szórakozol mással......"
Jó nagy hülye vagy, már ne is haragudj, de mást már nem tudok mondani.
Több mint fél éve várlak hűségesen.. jött valaki, aki meg tudott nevettetni,
és mindenki azt hiszi hogy van is köztünk valami és
te egyből elhiszed, amit mindenki hisz. Ennél azért intelligensebbnek gondoltalak.
Azt gondolom ez könnyebb neked így, mintsem felvennéd a pléhpofát és felkeresnél.
Ha tényleg ilyen vagy, amit mellesleg még mindig nem akarok elhinni, akkor én tévedtem, de nagyot!
"Fáj hogy mennyire hittem neked, én ezt biztos nem tettem volna veled, ha van kapcsolatom, akkor azt nyiltan felválalom, de ezek szerint neked, ez egy jó "kaland, szórakozás" volt, csak azt sajnálom hogy, nekem igazak voltak az érzések feléd, erre neked?? inkább nem gondolok rá, mert ......................de most már legalább nem kell reményeket fuznom......legyél boldog,én majd megpróbálok valamikor szintén az lenni, nekem felkell dolgozni, mert nem vagyok olyan mint némelyik holgyike..." aki váltsa a férfiakat napról,napra arra szuletni kell,kívánom legyél nagyon,nagyon boldog az illetovel....."
De szeretnék én is, hej, jó sokáig élni,
Nézni, hogy lesz lánykából nő, aztán meg néni,
És amikor öreg leszek, s iszonyú tapasztalt,
Elindulok fölfelé, de lerúg egy angyaltalp.
Szeretlek kicsim!!! és nem akarlak elveszteni soha!!! nem érdekelnek az emberek!! nem érdekel hogy mit gondolnak!!! nem érdekel senki!!!CSAK TE!!!!mindig is szerettelek nagyon de nagyon... csak nem mondhattam ki.. nem mutathattam ki .. te is tudod mit éreztem rég..ez most sem változott!! csak erősebb lett ez az érzés!!! a távolság megtanitott jobban becsülni jobban szeretni!! és én szeretlek és becsüllek téged!!!
te vagy nekem a mindenem!!te vagy a igazi!! te vagy a legnagyobb szerelmem mi sirigtartó!! bármerre is sodor el minket egymástól az idő én szeretni foglak mig élek!!!.... nemakarom hogy elsodorjon a sors tőlem!!!! melletted akarok élni és meghalni!!!!mindig mikor megláttalak kint a szivem összeszorult..a toromban kalapált..nem tudtam megszólalni sem....mert azóta ég bennem a tűz mit gyújtottál..azóta mióta megismertelek..azóta mióta kaptam egy esélyt.és ez a tűz nem húnyt ki!!mindig is tombolt bennem legbelül!!próbáltam hamis érzelmekkel eltemetni.. de nem ment..mert lehet a földön 3 000 000 000 nő,de szivem csak egy van!!!és az én szivem már régóta a te mellkasodban dobban!!!
Milyen jó lenne,ha egyszer az életben te írnál rám.Szia,hogy vagy?? Igazán jól esne....
Dugulj már el!
Látom elérte a pletyka a füledet érdekes, amikor hívtalak, írtam, majd bele haltam hogy le se szarsz az nem nagyon zavart. Most hogy hallottál valakiktől valamit, ez hitel értékű számodra és lényeges infó. Azt hiszel amit akarsz tudod,
a te dolgod. De azért annyira nem csesz fel a dolog, hogy megemeld a telefonod és felhívj..rákérdezz.
Nincs köztünk semmi, csak amit beszélnek, de te hidd csak el, úgyis végig azt akartad elhinni amit beszélnek rólam és nem azt aki vagyok.
"Fáj , mert kértelek nem egyszer, se nem kétszer, ha van valakid csak írd meg, és nem hulyíttem a másikat..., kérdem miért velem tetted ezt, kérdem toled, ha én tettem volna veled, majd kiváncsi lettem volna te milyen véleményen lettél volna rólam.....eltudom képzelni, míg én " hu" voltam hozzád erre te csak játszottál velem, nagyon jók a megérzéseim mert én már ezt éreztem hogy ez így van, csak kellett volna szólni, nem hitegetni a másikat....."
"Csak az a kulombség koztunk, hogy én mikor veled akartam lenni, te kozben mással "kavartál...", és még én vagyok "gerinctelen " szerinted.....hát ennyit a szerelemrol.......kozben velem ki "Játszott.." hát te , kosszi szépen, most már tudom hogy másra gondoltál , amit nekem írtál..... gondolhattam volna, tudod tényleg rosszul ismertelek ki..."
Hoppácska ;) Ne hagyd, hogy azok az emberek akik haboznak melletted lenni, túl sokáig időzzenek az életedben, a szívedben vagy a gondolataidban! Foglalkozz azokkal, akik őszintén örülnek ha látnak, azokkal, akik érdeklődnek felőled, azokkal, akiknek mindig van egy-két jó szavuk hozzád! Csak tőlük kapod meg és csak nekik add azt az energiát, mit úgy hívnak: Szeretet
"Amikor vele vagy, amikor öleled, amikor csókolod, amikor érzed az illatát, amikor fogja a kezed, minden probléma megszűnik körülötted. Csak arra gondolsz, milyen jó vele, a pillanatra, amikor úgy csókol, mint még senki ezen a világon, amikor olyan szorosan ölel magához, mintha soha nem szeretne elengedni, úgy érzed te vagy a világ legboldogabb embere. Semmivel nem foglalkozol csak vele, csak a pillanatnak élsz.."
Elindultál valahol de semmi sem a régi már
Mi egykoron még inspirált mára már csak irritál
Vége van hinni kár az élet ami diktált
Az életed ami csak egy darabra limitált
Méltósággal lelépni az nagyon kemény mi
De attól igaz egy barát hogy ezt is megérti
Nincs miért ha minden kiégett már legbelül
Jóban-rosszban együtt de holnaptól egyedül
Elválás és elvárás szenvedély vagy szenvedés
Kell-e még több ennél hogy magaddal szembe nézz?
Büszkeség és megbánás jelen van mindkettő
Kézen fogva kísérnek végig majd innentől
Egységben az erő! Időtálló ritkaság
Rossz döntés ledöbbenés rozsdás színhasáb
Megszáradt a festék ezt már hiába kaparod
Ahogy akarod tesa majd lesz valahogy…