I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
♥Köszönöm, hogy szeretsz, féltesz, vigyázol rám, hogy betakarsz, ha fázom, átölelsz, ha félek, és hogy neked reggel is szép vagyok. Köszönöm, hogy a szemembe nézel és tudod, hogy mit gondolok. Köszönök mindent, amit adtál és mindent, aminek te örültél. Köszönöm, hogy vagy nekem és hogy szerethetlek!♥
Egy fiú és egy lány hónapokon keresztül nagyon szerették egymást, de a fiú sosem érezte magát elég jónak a lányhoz, ezért szakítottak. 10 év múlva újra találkoztak, a fiú pap lett, a lány hozzáment egy gazdag bankárhoz és látszólag arany élete volt. A fiú látva a lányt, azt mondta neki: -Látod, jól tettem, hogy elengedtelek, hisz így mindened meglett, amire vágyhattál. Képzeld csak el, mi lenne most ha velem lennél? A lány csak annyit mondott: -Akkor boldog lennék!
Ülök az 1-es villamoson, velem szembe meg leül egy bombázó lány. Indul a villamos, következő állomásnál fölszáll egy cimbora. Odajön, lejattolunk. Legnagyobb meglepetésemre odahajol a csajhoz: puszi-puszi.
Mondom: - Mi van, te ilyen jó nőket ismersz?
- Nem.
- Akkor miért pusziltad meg?
- Aszittem a baratnőd!
Nem kell túlkomplikálni. Ha egy fiú látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel! Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd! Ha megteszi, fogadd el! Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy és ezzel Te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt Téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma.
Amikor majd nagyot mersz álmodni, azt fogják mondani, felejtsd el. Hogy nincs értelme, hogy nincs olyan, hogy sikerülni fog. De te csak arra hallgass, ami belül hajt, ami minden reggel arra késztet, hogy felébredj, hogy menj és azzal foglalkozz, ami boldoggá tesz. Fedezd fel, égesd el, hagyd, hogy lerombolják, nézd meg, hogy mi marad belőle, mert abból fogsz építkezni - csak az maradhat meg, ami hozzád tartozik, minden más eltűnik ha tűz éri - de az, ami a tiéd, összetörhetetlen. Várhatják, hogy összedől, hogy összetörik, de ha meg is teszi, új formában születik újjá. Olyanban, ami még boldogabbá tesz, amitől egy teljesen új szintre lépsz. Új életet kapsz. Fejlődsz. Erősebb leszel. Bátrabb. Olyan élet kezdődik, ami megmutatja, több van benned, mint gondolnád. Csak merd felfedezni, kipróbálni, hagyd, hogy támadják, hiszen látnod kell, hogy hol szorul erősítésre, hogy mi az, ami nélkül nincs tovább. Örülj a harcoknak, mert azok edzenek. Csak ők tudják megmutatni, hogy több erőd van, mint gondolnád. Sokkal több.
Minden élet tanít valamit, leginkább önmagunkról. Arról, hogy kik vagyunk, hogy mit szeretnénk, hogy hagyjuk-e, hogy valami olyanba kerüljünk, ami nem tesz boldoggá, hogy emlékszünk-e még arra, hogy kik vagyunk valójában, és hogy szeretjük-e magunkat annyira, hogy higgyünk abban, az életünk attól, ami volt, csak több lehet, színesebb, másabb. Ugyanis addig, amíg nem érsz el oda, ahova el kell érned, folyton azt fogod érezni, hogy valami hiányzik. Nem valamiféle folytonos elégedetlenség ez, egyszerűen csak mindenki arra született, hogy kihozza magából a legtöbbet, ugyanis csak a szenvedélyed tehet boldoggá. Viszont ez megint rámutat valamire: lehetsz bárhol, innentől kezdve felesleges az otthonodat keresni, ugyanis az benned van. A kérdés, hogy tudod-e éltetni ezt a valamit ott, ahol épp vagy. Ha működik, onnantól teljes vagy, egész.
Van, hogy valamiért új életet kezdesz, mert azt hiszed, képtelen vagy úgy élni tovább, ahogy azt addig tetted. Kifogyott belőle az izgalom, és meglepetések nélkül nyilván nem élet az élet. Persze mindennek megvan a maga szépsége, de a fejlődés érdekében néha lépni kell, és van, hogy az a lépés egy teljesen új életbe vezet. Ki a komfort zónádból, onnan, ahol már mindened megvolt ahhoz, hogy tökéletes életet élj - de valahogy az az élet mégsem tett boldoggá - ilyenkor kell elindulni, megindulni, felkerekedni, és megnézni, hogy máshol megy-e. Hogy van-e olyan hely a földön, ahol az, hogy a legtöbbet hozod ki magadból boldoggá tesz, hogy aztán rájöjj, az otthonod benned van, amit aztán bárhol megteremthetsz.
Nem hagyom, hogy összetörd, nem teheted, az enyém. Az én álmom, az én vágyam, bennem ég, engem őröl fel egy életre, ha nem váltom valóra. Mert tartozom ennyivel magamnak, az életemnek, annak az érzésnek, ami hajt előre, nem hagy nyugodni, mert meg kell valósulnia - olyan nincs, hogy nem történik semmi. Bennem van, érzem, hajt előre, megvalósítom. De ne akadályozz benne, ne mondd, hogy nem lehet, vagy ha nem is hiszel bennem, legalább állj félre az utamból, és hagyj magamra. Úgy legalább könnyebb lesz, egyszerűbb, mert csak az számít, amit belül érzek, hagyd, hogy csináljam, mert másképp meghalok...
minden csajnak olyan pasi kell aki bulizik,iszik,cigizik de majd pár év mulva rájöttök csajok h amikor egy visszahuzodó nem bulizó csávó megkérdezte tőletek h nem e járnál vele erre te azt mondtad hülye vagy még bulizni sem jársz alig iszol néha tuti h nem ...nekem olyan pasi kell akivel eltudok menni bulizni <--ezt válaszoltad ..nem telik el 10 év és megbántad h azt a csávót vissza utasitottad mert az a csávó 10 év mulva is törödött,oda figyelt volna rád igazán tudott volna szeretni ...de akkor már ugy is mind1 kinek kellene egy olyan csaj akinek már 2 gyereke van egy olyan embertől aki piál iszik sőt talán még te magad is ugyan ezt fogod csinálnii..csajok gondolkodjatok !!!!!!!!

Savanyú a szőlő... Nehéz lenne az illető lánynak ezt elmondanod? Lehet többre mennél vele, mint itt. Amúgy, ha már veszed a fáradtságot és ezt leírod, l
Olyan buták a férfiak!!!! Miért nem bátrak és szólítanak le engem az utcán amikor megválasztottak a sulimban az év menőjének és az év szépségének????? nagy beszarik még arra sem méltóztatnak hogy legalább egy bocsit mondjanak amikor felöklelnek!!!!! és amikor már a kezedben a szerelem…(L) akkor örülsz meg minden de a pasid megcsal egy barna cigánnyal és elhúznak innen!!!!! ENNYIT a FÉRFIAKRÓL!!!! (ui.: szőke voltam, a legszebb csaj és nem kellettem neki :@)  kérek minden normális(vagy legalábbis úgy kinéző lányt) hogy fogadják meg a tanácsom: egy fiúba sose szabad 100%-osan megbízni mert mindig eltol valamit!!!!! vagy elcsábít mást vagy őt csábítják el vagy félrelép…. vagy szakít….ezek a férfi agy megoldásai a szerelemben…………..
Annál a nőnél aki szeret téged sohasem fogsz jobb nőt találni. Találhatsz okosabbat, szebbet, ügyesebbet, bevállalósabbat. De jobbat nem. Egyik sem fog úgy csókolni, úgy ölelni úgy várni és vágyni rád, mint aki szeret. Ebben biztos lehetsz
"Ha valaki be akar lépni az életedbe, lépjen be. Ha valaki ki akar lépni az életedből, lépjen ki. Azt ne engedd, hogy az ajtóban álljon. Útban van..."
"Nem mondom azt, hogy pontosan hívj fel.
Nem mondom azt, hogy hiszek is ebben.
De van még remény,
És amíg ez él,
Várok rád,
Akárhol legyél.
Hívj fel, ha úgy érzed,
szólj bele, ha hiányzom néked.
Mondd, hogy ez nem mehet tovább,
Mondd, csak így lesz folytatás.
Mondd, hogy velem akarsz lenni,
Nyuszika találkozik az erdőben a medvével és így szól: - Képzeld medve. Tegnap találkoztam a discoban a rókalánnyal. Az egész estét végigtáncoltuk és miután hazakísértem, bevitt a hálószobájába és azt mondta: "Nyuszikám, mindenem a tiéd!". Medve hallod, ha ott lettél volna, még a hűtőt is el tudtuk volna hozni!
Nekem az lett a sorsom
Soha ne adjam fel
Mit mások könnyen meg kapnak
Azért harcolnom kell
De már nem leszek más
Mert csak így vagyok én
Most kérlek állj mellém ~ *