I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
"Van, akinek elég csak egyszer besétálnia, hogy lásd és tudd, mi dolgod van vele az életben. De másnak el kell sétálni ezerszer, míg egyáltalán az életed része lesz. Akár csak egy éjjelre, de lehet a halálod napjáig marad. Lehet, az ötödik ember, akit holnap látsz az utcán, fél év múlva melletted ébred. Vagy, akivel eddig csak maximum köszöntetek, hirtelen az egyik legfontosabb szereplő lesz az életedben. Mindennek és mindenkinek megvan a saját ideje. Annak is, hogy kiderüljön a találkozás oka. Ehhez sokszor rengeteg idő kell. De, amikor rájössz, azt is megtudod, miért pont akkor kellett megtudnod mindezt.Te nem tudod, de az élet tudja, mikor és mennyit bírsz el valójában. Ennek megfelelően küldi a segítőidet az életedbe. Mert mindenki egy segítő.Mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz, egy apró kis darabot hordoz belőled. És pont akkor jönnek, amikor ezt a darabot magadba kell illesztened. Akár a szívedbe, akár a lelkedbe, akár a testedbe. Ezért kell nyitottnak lenned és ezért kell menned. Ezért nem állhatsz egy helyben, hanem haladnod az úton nyitott szemmel. Mert az élet folyamatosan küldi az embereket, és Te ösztönösen tudni fogod, ki az, akivel dolgod van . Bíznod kell ebben az ösztönödben. Nem tudsz rosszul választani. Mert, ha az a választás éppen pokoli kínokhoz is vezet, Neked akkor éppen arra volt szükséged, de ezt majd csak később érted meg.."
Szia Atos! Ha jf3l gondolom akkor te a Fixmer fe9le 1 st ről vagy! Sok relesaer kisem engedi rakni a cucce1k ti meg kirakje1tok!250 Ft + c1FA 400 Ft + c1FA 800 Ft + c1FA 1600 Ft + c1FAPlusz feltf6lte9s 2 GB 4 GB 10 GB 25 GBPlusz meghedvf3 - 1 darab 2 darab 3 darabTelefonsze1m 06-90-642-142 06-90-643-143 06-90-619-319 06-90-619-919Ez lenyfale1s nem? Te vagy fixmer?
"Nem számít, hogy mibe kerül,
Úgyis a szerelmed rabja vagyok legbelül,
Az igazság úgyis majd kiderül,
Gyere már, mindenkit VALAKI VÁR."
Valakinek egy angyal vagyok.
Valakinek egy boszorkány.
Valakinek a kincse vagyok,
s van akinek egy sors csapás.
Valaki értékeli hogy mellette vagyok,
s olyan is ki jobb szeretne távol látni.
Kinek mi vagyok azt ő dönti el,
a hibáimmal hogyan fogad el.
Ember vagyok és vannak rossz napjaim.
Nem mindig mosolygok mert vannak gondjaim.
Ez így van akkor is ha másnak ez nem értékes.
Változnom csakis magamért érdemes!
- Nem hiszem el, miért kell úgy csinálnia mintha nem léteznék?!
- Mert nem érdekled... Sajnálom ez az igazság, nem érdekled! Hiába vagyunk barátok, már nem bírom nézni, ahogy szenvedsz... Kikellett mondanom.
- Olyan nincs. Túl sokszor ölelt úgy, hogy azt egyikünk se felejthesse el soha, annyit nevettünk, annyi csodát éltünk át együtt... miért akarna valaki valami ennyire gyönyörűt elfelejteni?
- Mert probál helyet hagyni, valaki újnak... Lehet..
- ..Lehet?
- ...Hát ha neki is annyit jelentettél mint ő teneked, akkor biztos, hogy nem felejtett még el.. De neked abba kell belenyugodni végre valahára, hogy ha még úgy is csinál mintha te nem léteznél..mintha csak most ismertétek volna meg egymást annak oka van. Mégpedig...
- ...hogy nem felejtett el. De el akar... nem tud, de akar..?
- Én is valami ilyesmire gondoltam. Neked most legyen elég annyi, hogy még ott vagy a SZÍVÉBEN, és ott is ragadtál egy életre, mert ha te most túl is jutsz rajta, ő nem fog, mert nem képes szembe nézni veled... az érzéssel, ami még benne van.
- Nem akarom, hogy elfelejtsen..
- Hidd el: mikor neked már csak egy mosolyogni való emlék lesz, Ő még mindig rajtad fog gondolkodni... De idelye beletörödnöd: HA így is van, SOHA, de soha nem fogja ezt bevallani, se neked, se magának...
Nem tudom,mire jó ez...mire jó hogy hitegetsz,mire jó hogy boldoggá teszel aztán eldobsz,és hazudozol...tisztában vagy vele hogy mekkora fájdalmat okoztál,de azért megkérdezed hogy miért vagyok rád ennyire kiakadva...Szánalmas kis seggdugasz vagy akiért egy könnyet sem éri meg hullajtani és azt sem érdemled meg hogy egy rendes lány rád nézzen!!!Undorító...hányok tőled és bele se merek gondolni hogy pár héttel ezelőtt még szerettelek...Lányok!!!Nézzetek körül!!!Mindegyik egyforma alig akad egy rendes srác ezen a világon!!Vigyázzatok mert nagyon mály sebet kaphattok egy másodperc leforgása alatt és észre se veszitek de máris letörten üres szívvel ültök valahol és azt érzitek,nélküle nem is érdemes élni...De igen!!!Mutassátok meg hogy pasik nélkül is teljes lehet az élet és egy ilyen görény miatt nem érdemes bánkódni egy percig sem!!Remélem megfogadjátok a tanácsom mert így sok lánynak lehet egy durva szakítás után is boldog élete ;)
Sztem ne irogassá ijeneket mert v.ki 1 kicsit fél h örökre megutája azt biztos nem vagy oan érzelmes ember te dolgod!!!!:) ----> Nem érzelmes ember? :DD jajj dehogyisnem. Csak tudnád mennyire.:DÉs képzeld nekem is rohadtul szarul esett. mert tényleg nagyon szerettem . És fájt nagyon , de valahogy én magamban tudtam tartani... lehet hogy sírtam egy jó párszor, de nem ezzel írtam teli minden oldalt. Max. a legjobb barátaim tudták mennyire fáj. De másoknak nem hagytam hogy ezt lássák. Csak azért mert nem akartam eljátszani a kis nyafogós szardarab szerepét. Inkább talpra álltam egy idő után. -Esélyt adtam rá hogy másokat is megszeressek. :D
Úgy hallottam, hogy te játékos vagy.. Szóval játsszunk!
Beszélgessünk, veszekedjünk, találkozzunk.
Írjunk egymásnak jó reggelt és jó éjszakát üzeneteket.
Sétáljunk együtt, varázsolj el.
Aggódjunk egymásért, szívassuk egymást, ellenőrizhetjük is egymást. Adjunk egymásnak beceneveket, emlékeket.
Meséld el a titkaidat, bízz bennem falak nélkül.
Beszéljük át az egész éjszakát.
Tegyük féltékennyé a másikat, csókolózzunk és ölelkezzünk, mintha többről szólna. És, hogy ki veszít?! Aki először lesz szerelmes!!;))))
Na jó ezt nem én írtam :)
"Nagyon szeretlek, sok -sok jó éjt puszit kuldok neked...." kérlek szépen jelentkez már......"☆⋆☆♥♥♥ és tudjunk beszélni...."
Terhes akarok lenni! Gyereket akarok tőled!
„Az én sztorim jó pár évvel ezelőttre nyúlik vissza. Volt egy nagyon jó barátom, fiúbarát. Sokszor lehet hallani azt az állítást, hogy fiú és lány között nem létezhet barátság. Hát erre az én ellenpéldám mi voltunk.

Ő akkor egy régóta tartó kapcsolatban volt, ahogy én is. Ott ő volt a szerelmes szenvedő, nálunk én okoztam a szenvedést. Majd szépen lassan véget ért mindkét kapcsolat, az ő szíve összetört, én más szívét törtem össze. Hirtelen nagyon sok szabadidőnk lett, így egyre többször találkoztunk, átbeszéltük a dolgokat, segítettünk egymásnak. Főleg én neki. Teltek a hónapok, neki barátnője lett, és nekem is kezdett alakulni valami, természetesen mindkettő halva született ötlet volt, de jó barátok módjára támogattuk egymás baromságát.
Annyit tudni kell azért róla, hogy ha lehet így fogalmazni, a „zsánerem”. Magas, vékony, jóképű. Mégsem néztem rá sosem férfiként, egészen addig, amíg...

Sokszor járkáltunk el hétvégente társasággal sörözni, szórakozni, és egyre inkább azt vettem észre, mintha máshogy nézne rám. Mikor elsétáltam előtte, éreztem a tekintetét a seggemen, furcsa megjegyzéseket tett, amik igencsak kezdtek egy erős flörthöz hasonlítani. Ahogy egyre több ilyen hétvégén lettünk túl, egyre inkább elkezdett tetszeni a dolog, egyre több időt töltöttem egy ilyen este előtt a fürdőszobában, éreztem magamon, hogy tetszeni akarok. És tetszettem is. Marha jó érzés volt, és nagyon izgalmas is, ugyanis nagy port kavart volna, ha mi ketten bármilyen formában összekerülünk. Nem sokkal később azon vettem észre magam, hogy kettesben borozgatunk és arról beszélünk, hogy valakinek meg kéne csókolni a másikat, hátha akkor kiderül, hogy ez a vonzódás dolog csak valami állatság lehet, hiszen mi barátok vagyunk… Megcsókolt. Hát, nem pont az derült ki, amire számítottunk. A következő napon már nem álltunk meg a csóknál.
Amikor majd nagyot mersz álmodni, azt fogják mondani, felejtsd el. Hogy nincs értelme, hogy nincs olyan, hogy sikerülni fog. De te csak arra hallgass, ami belül hajt, ami minden reggel arra késztet, hogy felébredj, hogy menj és azzal foglalkozz, ami boldoggá tesz. Fedezd fel, égesd el, hagyd, hogy lerombolják, nézd meg, hogy mi marad belőle, mert abból fogsz építkezni - csak az maradhat meg, ami hozzád tartozik, minden más eltűnik ha tűz éri - de az, ami a tiéd, összetörhetetlen. Várhatják, hogy összedől, hogy összetörik, de ha meg is teszi, új formában születik újjá. Olyanban, ami még boldogabbá tesz, amitől egy teljesen új szintre lépsz. Új életet kapsz. Fejlődsz. Erősebb leszel. Bátrabb. Olyan élet kezdődik, ami megmutatja, több van benned, mint gondolnád. Csak merd felfedezni, kipróbálni, hagyd, hogy támadják, hiszen látnod kell, hogy hol szorul erősítésre, hogy mi az, ami nélkül nincs tovább. Örülj a harcoknak, mert azok edzenek. Csak ők tudják megmutatni, hogy több erőd van, mint gondolnád. Sokkal több.
nagyon jó ez azoldal love☻♥
♥ - szív-szimbólum
♫ - hangjegy
♪ - kisebb hangjegy
☺ - smiley arc
☻ - smiley # 2
☼ - V