I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
" Néhány percet nem akarok elfelejteni sohasem . Akkor sem ha te már nem leszel , ha majd elsétálsz mert másfelé visz az utad . Harag nélkül foglak elengedni , de ezt az egy percet szeretném megőrizni , szeretném , hogy itt hagyd nekem , mert ez volt az a perc , amikor megtanultam , hogy mi is az a szerelem . "
Mi emberek bonyolulttá tesszük a dolgokat:
Hiányzik? hívd fel...!!
Találkozni akarsz valakivel? hívd el...!!
Akarod hogy megértsenek? magyarázd el...!!
Kételkedsz? kérdezz...!!
Nem tetszik? mond meg..!!
Tetszik? még inkább mondd meg...!!
Kedved van hozzá? tedd meg..!!
Akarsz valamit? a legjobb megoldás az hogy kérj...!!
hisz a "nem" már úgyis a tiéd de talán kapsz egy "igent"...!!!!
Csak egyszer élünk legyünk boldogok... ♥
A szerelmes szív olyan, mint az iránytű... A mutató sosem téved. Nem számít az sem, ha az üveglap eltörik, sőt még az sem, ha a mutató kiesik a szerkezetből, hiszen bárhogy legyen is, a kis tű rendületlenül a sarkcsillag felé fog fordulni.
Olyan csodálatos ez az élet. Mindig mindent meg fogsz kapni, amit csak akarsz. De csak akkor mikor itt van az ideje. Sem előbb, sem később. Amíg nem vagy rá kész, hiába akarod nem lesz semmid. Vagy lehet, hogy lesz, de te észre sem fogod venni. El fogsz mellette menni. Aztán utólag majd minden kivilágosodik. Megérted, hogy ez vagy az miért történt. És ha valaminek vagy valakinek jelen kell lennie, akkor újra és újra eléd fogja dobni az élet. És te pont akkor fogod észrevenni, megfejteni, rádöbbenni, mikor megértél rá. Mert az élet már csak ilyen varázslatosan misztikus. Tele van megmagyarázhatatlan dolgokkal, érzésekkel, történésekkel. Légy nyitott, légy felszabadult, légy pozitív, tudd, hogy mit akarsz. És mikor eljutsz ebbe az állapotba, akkor az Élet aranytálcán fogja saját kezűleg eléd nyújtani azokat a dolgokat is, amikről még csak álmodni sem mertél.
"Azok, akik bántottak a múltban, hidd el, mind megkapják érte a jussukat. De amikor eljön az a nap, Te ne ünnepelj, legyen az csendes elégtétel. Gondolj rá úgy: győzött az egyetemes igazság, s hogy a Világban végre rend van, az egyensúly helyreállt.
Ne élvezd sokáig a fájdalommal kifizetett győzelmet, mert az Élet ezért könnyen újabb számlát küldhet… Nyugtázd, hogy ez járt Neked és büszkén lépj tovább!
Légy különb azoknál, akik szenvedést okoztak, mert kárörvendeni, más szerencsétlenségén mulatni, jóérzésű emberhez nem lehet méltó, soha..."
"Ha nem látod már kis lábnyomait eső után az aszfalton... ha nem lesz a sarokban a kedvenc takarója... ha nem lesz az edénykéje a megszokott helyen... ha nem látod a csillogó vízcseppeket mindenhol, amikor ivott... ha nem lóg a póráz az előszobában... ha nem hallod kis mancsai kopogását... ha nem kapja fel a fejét legkisebb mozdulatodra... ha felriadsz éjjel, mert hiányzik valami, aminek a léte idáig benne volt mindenben...
...akkor előveheted a kopott nyakörvet, az elnyűtt játékot, a megrágott távirányítót, az összenyálazott könyvet, a képeket. Akkor végig tudod nyugodtan gondolni, mi volt, amíg hozzád tartozott. Hogy miért nem adtál neki, mikor türelmesen ült melletted és várt egy kicsi, nagyon kicsi falatot. Hogy miért nem mentél vele rögtön, amikor láttad, hogy mennie kell. Hogy mért kiabáltál vele a szétrágott papucs miatt, pedig ő egész nap rád várt. Mert az egész életét azzal töltötte, hogy rád várt. Mert dolgoztál, tanultál, moziba, strandra mentél. És ő várt. Nem haragudott, nem hibáztatott, nem panaszkodott. Öröm volt neki az is, ha várhatott rád. Nem értette, miért nem mehet veled mindenhová, hiszen neki az volt az álma: mindenhol veled, mindig. De az ő életét a tiéd határozta meg, az ő vágyait a tieid irányították. Az ő álmait te álmodtad meg helyette.
Vedd elő a képeit. Mindet tedd félre, csak kettőt hagyj elől... Egy olyat, amire ha ránézel, elmosolyodsz.. És egy olyat, amitől elsírod magad.
Ha jól választottál, csak egy kép lesz előtted.
Én még éltem ott

Én még éltem ott, hol munka volt és becsület,
ahol nem éheztek, nem sírtak az öregek, s a gyermekek,
ahol a barna-héjú lágy kenyeret szívvel sütötték,
ahol elismert, és rangos volt az emberi érték.

Én még jólétben éltem ott, hol élni lehetett,
mert ahol éltem, volt a lelkekben annyi szeretet,
mely elűzött maga mellől minden gonoszságot,
amely eltorzulttá tette ezt a szép-arcú világot.

Én még éltem ott, ahol a tisztes kort megért,
mosolyogva vitte hátán nehéz keresztjét,
mert tudta, mindig, de mindig mellette áll az,
aki cipeli majd helyette, ha olykor elfárad.

Én az élet által ismertem meg minden szépséget,
azt, amit a hosszú útra majd büszkén vihetek,
de az itt maradó gyermekekkel, azokkal mi lesz,
ők mit visznek, ha számukra már minden elveszett.
Zárd ki, ha lehúz, elkeserít, nem támogat, elszomorít, nem segít, csak beléd rúg, és hátráltat. Nincs rá szükséged. Akármennyire is fáj, néha szűrni kell: barátoknak hitt veszteségek, amik ha maradnak, csak még több fájdalmat okoznak, hisz nem barátok. Csak akkor azok, amikor semmi sem megy jól, amikor megerősíted őket a hitben, hogy ők jobbak, közben meg senki sem jobb a másiknál. Erősebb lehet, de mindenkinek megvannak a maga csatái. Hol látványosan, hol elrejtve, mélyen, hogy senki se lássa. De néha csak vigyázni kell, és engedni el… leginkább embereket az életedből.

Elindultam ezen az úton és tudom, hogy jó irányba haladok. Nem lesz akadálymentes, nem lesz könnyű. Isten sem tett ígéretet arra, hogy kiemel a nehéz helyzetekből, azt viszont ígérte, hogy átvezet rajtuk. Érzem, hogy fogja a kezem és általa "MÁS" is! Így nincs mitől félnem, csak menni a kijelölt úton előre és hinni benne, hogy majd az utam végére érve elmondhassam, köszönöm! Köszönöm, hogy erőt kaptam, hitet, szeretetet, megbecsülést, hogy azok által, akik szeretnek EMBER tudtam maradni, ebben a rideg, kegyetlen, anyagias világban, még akkor is, ha a rossz folyton jelen van, volt az életemben és olyan emberek, akik hírből sem ismerik a szeretet, tisztesség, becsület, alázat, őszinteség fogalmát. Megalázhattak, bánthattak, becsaphattak...de, csak egyetlen ok miatt, mert engedtem. Nem ők voltak erősek, hiába hitték. Az erős én voltam, vagyok, leszek és többé nem áldozat, hanem GYŐZTES, mert megérdemlem!
A Szeretet négy lépcsője...
Van, aki fél a rossztól, az elkövetésétől is.Tudja, vagy csupán sejti: amit adunk, vissza fogjuk kapni. Hisz minden, ami történik velünk, belőlünk indul és hozzánk tér vissza. Ő már rálépett az első lépcsőre, amely a szeretet útja felé vezet. Van, aki azért szeret, mert tiszteli az Isteni rendet, Isten világának a törvényeit. Ő már úton van.Van, aki úgy szeret, hogy soha nem okoz fájdalmat másoknak-emberségből...Ő a csoda. És az az ember, aki szeret, és nem tudja miért - Ő maga a szeretet.
Tegyél rendet az életedben. Nem azt mondom, hogy mindent és mindenkit dobj ki, de nézz körül alaposan, söpörd ki az oda nem illő dolgokat. Ami visszahúz, ami leural, ami könnyet csal a szemedbe, azt ne tartogasd, ne akarj rá nézni minden nap csak azért, mert megszoktad, hogy ott van és úgy gondolod, hiányozna. Tudod, az új, jó dolgok igazából nem férnek meg, nincsenek összhangban azokkal, amiktől tényleg jobb lenne már megszabadulni. Teremts harmóniát a lelkedben, az életedben… Szabadulj meg neheztelés nélkül a múlt fájó darabkáitól, hogy legyen hely befogadni azt a számtalan csodát, ami még rád vár.
"volt egyszer egy mese, nem mondták el végig,
nem jutottak tovább, csak a közepéig.
Beleszólt a végzet ebbe a mesébe, amikor a
legszebb volt, akkor hagyták félbe"..
Az érzéseim sosem csaltak meg.
Még akkor sem, amikor már kezdtem kételkedni magamban, s lelkiismeret furdalásom volt miattuk.
Néha, amikor fontosabbnak tartottam az észérveket, s a józan gondolkodást azzal szemben, amit éreztem, s az agyamra hallgattam - mindannyiszor nagyot csalódtam. Főleg akkor, amikor ezzel a józan gondolkodással próbáltam áltatni magamat, hogy rosszul érzem, rosszul ítélem meg a dolgokat. Talán ez az, hogy jól csak a szívével lát...
Ha alszok, róla álmodok.
Ha gondolkodok, akkor Ő jár a fejemben.
Ha fent vagyok facebook-on, akkor csak azt várom, hogy fenn legyen.
Ha írok, csak róla tudok írni.
Ha beszélgetek, csak róla szólnak szavaim.
Szóval bármit is teszek, csak Ő van képzeletemben.♥♥♥
Átölelte derekamat, fulladás-szorosan összesimultunk. Lábujjhegyre álltam. Lehajolt hozzám, szája végigfutott az enyémen. Lehunytam a szemem, a lámpafény átragyogott a szemhéjamon. Sosem lenne merszem megfogalmazni (mert úgysem tudnám), mit éreztem, amikor megcsókolt, előbb tapogatón, majd önfeledten. Meglehet, felemelt; a lábam nem érte a földet. ♥ :)
Már semmit késő.√