I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
"Csak tudnám miért , pont velem tetted ezt, én ezt nem érdemlem meg,.....játszottál velem, szórakoztál- ha nem kellettem inkább nyíltam mondtad volna meg, rosszul esett volna, de legalább tisztában lennék.....de nem így......"☆⋆☆♥♥
"Tudod nagyon rosszul esik, hónapokon keresztul játszottál velem, én tényleg szerettem volna ha komolyra fordul, de nem lett, te nem hívtál egyszer sem hogy legalább egyetlen egyszer éreztem volna , hogy fontos vagyok neked....nekem pedig itt elegem lett, csak újra azt tudom mondani, nagyon fog bántani téged , hogy így elengettél.....de elfogadom mert itt én befejeztem.......lehet hogy úgy tunik nyomulok, de nem ,én egy párkapcsolatot nem így képzelek el......."☆⋆☆♥♥♥
Bámit is hozzon a jövő, nem számít! Egyedül csak az lényeges, hogy amit Irántad érzek mindig változatlan marad. Ha hirtelen megszűnnék létezni, akkor is szívemben békességben mennék el. Mert mindent magammal vihetnék, ami igazán fontos nekem, hiszen mindent megőriztem a szívemben! Viszont imádom az életet, mint ahogyan imádlak Téged is! Ma, holnap és a jövőben is minden nap!!! :)
"Ha nem keresel,akkor tudni fogom a választ, én mondtam hogy, a valóságban szeretnék veled, lenni de ha neked itt jó akkor én befejezem, és nem azért mert nem szeretlek, hanem azért mert boldog szeretnék végre lenni azzal akit szeretek......." ☆⋆☆♥♥♥
"Nem értelek, tényleg ha nem akarsz tolem már semmit, akkor mond meg , de elég a játékból....."☆⋆☆♥♥♥
Ülök és hallom ,hogy minden csaj kurva, nekik olyan csaj kéne aki természetes,aki nem adja oda magát minden útmenti fiúnak aki néz is ki valahogy és nem fekszik egy hét alatt össze 25 fiúval. Osszák,hogy ők mennyire akarnának egy olyan csajt aki természetes, rendes, egyszerű és meg lehet bízni benne.
Ekkor szökött fel a cukrom és tudjátok mit kiabáltam volna :
-A természetes, nem kurva lányokat akarjátok? Olyan lány kell aki tud szeretni és megbízhatsz benne? Érdekes... itt vagyok és még hányan vannak itt mégis nektek , fiuk,azok kellenek akik kurvák, azokat meg akik természetesek le se szarjátok...És még ti beszéltek?
Nekem olyan pasi kéne aki szeret, akibe megbízhatok,aki 2 nap járás után nem akar ágyba vinni , aki átölel ha kell, aki megvigasztal ha fáj... De azok a pasik hol vannak? Már sehol.....
De mégse mondtam semmit, csak elmosolyodtam és nevettem azon ,hogy mennyire vakok is tudnak lenni az emberek....
Csoport: Törtető
Lakóhely: Budapest
Horoszkóp: Vízöntő

Foglalkozás: hostess

Van-e tetoválás/piercing, ha igen, akkor mit ábrázol és hol található: -

Kedvenc ital(ok): ice tea, narancslé, ásványvíz

Kedvenc zene: house, funky, RNB, Shakira, Madonna, Beyonce

Kedvenc filmbeli karakter(ek): vicces zsaru, akcióhős, botrányhősnő, tinik

Hetente hányszor szeretkezem: 8x
Azt mondják, onnan tudod, hogy igazi egy szerelem,
ha annyira fáj, mint egy
harapás a lelkeden.
Azt mondják, a miénk nem más, csak múló szeszély,
de mit tudnak ők arról,
mikor hallgatnak, mit érzek én.
Csak egy nagy ölelésre vágyom, egy olyanra, ami ha csak egy percre is, de eltüntet minden problémát, és elhiteti, hogy minden rendben lesz annak ellenére, hogy tudom, már most a helyén van minden. Nem kell több, nem vágyom másra, csak egy erős karra, ami megvéd és támogat. Megölel és megnyugtat. Átkarol és védelmez. Figyel rám, ha elbotlanék, és felhúz, ha már úgy érezném, nincs erőm. Akkor talán könnyebb lenne. De most nincs itt az ideje. Nincsenek ölelések, nincs támasz, de nem is baj. Meg kell erősödnöd. Az Élet segít benne. De valahogy néha... néha csak úgy jó lenne egy ölelés. Hiába. Emberek vagyunk.
Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy megmondjuk, felvállaljuk, ami belül van. Legtöbbször inkább azt mutatjuk, amire a másik/mások vágynak, amit elvárnak tőlünk. Sőt egy idő után elkezdünk arra vágyni, és azt hisszük, hogy a másik vágya a mi vágyunk is. Ez vegytiszta őrület, hiszen még egy egysejtű organizmus is jobban tudja, hogy mit akar: a fényt keresi, mert tudja, neki arra van szüksége. Az ember számára vajon miért olyan nehéz felvállalni, ami neki jó, ami az ő saját vágya?
Sajnálom ami történt,mert nem csak neked hanem nekem is fájt,bocs,hogy aggódtam miattad,mert tudom minden az én hibám de mindig is ezt tettük,emlékszel!Na jó nem zavarlak,mert már felesleges:D☆(GJ)
Ma megkérem a barátnőm kezét!
A szeretkezés jó dolog, de ha az ember azzal a valakivel van együtt, akibe szerelmes, akkor lesz csak igazán csodálatos az egész.
Ő kell nekem. Akármit is követett el ellenem és bármit fog elkövetni ezután, akkor is csak ő kell. A szeplőivel, a magányos életével, a halk szövegével, az értelmes szemével. És a szájával. Hogy megint érezzem legalább egyszer, amit vasárnap éreztem. Hogy remeg körülöttem a levegő, mint a forró kályha körül.
Ha nem te vagy ő,akkor bocsáss meg!*(GJ)→<3<3<3<3