I like you! Like everything!

New likes
Nagy elhatározásra jutottam az életben. Sokak számára furcsa lehet, de engem ez már egyáltalán nem érdekel. Ez lett a szemléletem, és e szerint élem az életemet. Nem érdekel, ki, mit gondol rólam, az sem, hogy mit suttognak a hátam mögött az emberek! Tegyék csak kedvükre! Egyedül a saját szeretteim élete érdekel, és az, hogy egészségesek legyenek! Nem szeretnék már megfelelni senkinek, de akinek tudok, és szüksége van erre, szívesen segítek. Akit szeretek, az mindig fontos marad nekem. Akiket szeretek, mindig fontosak maradnak nekem. Vállalom az érzéseimet, és nem szégyellem hozzá adni a névjegyemet sem!♥♥
Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ...Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ...S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!!!Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az én vagyok.. a viselkedésem meg attól függ TE KI VAGY !
Bizonyos dolgokhoz nincs már türelmem. Nem azért, mert arrogáns vagyok, hanem egyszerűen azért, mert az életem elért egy pontra, ahol már nem akarom az időmet olyan dolgokra pazarolni, amelyek elszomorítanak vagy fájdalmat okoznak. Nincs türelmem a cinizmushoz, a szélsőséges kritikához és bármiféle elváráshoz. Már nem akarok olyanoknak megfelelni, akik nem kedvelnek engem, olyanokat szeretni, akik nem szeretnek viszont, olyanokra mosolyogni, akik nem mosolyognak vissza rám. Többé egyetlen percet sem pocsékolok azokra, akik hazudnak, vagy manipulálnak. Úgy döntöttem, nem tűröm meg a tettetést, a képmutatást, az őszintétlenséget és az üres gazsulálást. Nem érdekelnek a pletykák. Gyűlölöm a konfliktust és a hasonlítgatást. Egy olyan világban hiszek, ahol az ellentétek megférnek egymás mellett, ezért elkerülöm a konok és rugalmatlan embereket. A barátságban nem állhatom a lojalitás hiányát és az árulást. Nem jövök ki azokkal, akik képtelenek bátorítani és dícsérni. Untatnak a túlzások és nehezen viselem azokat, akik nem szeretik az állatokat. És mindezek felett, nincs többé türelmem azokhoz, akik nem érdemlik meg a türelmemet."
Az élet rövid. Szegd meg a szabályokat, bocsáss meg gyorsan, csókolj lassan, szeress őszintén, nevess sokat, és soha ne felejts el semmit, ami valaha is mosolyra késztetett.♥♥♥
Egy nap majd elfelejtelek.Az lesz életem legszebb napja. Azon a napon mosolyogni fogok és tiszta szívből nevetni …nevetni a világon. És persze rajtad.Rajtad mert elvesztettél pedig én szerettelek,jobban mind bárki egész életedben. Igen…boldog nap lesz. A szél nem fog fújni ,az eső s könnycseppek felszáradnak és én epres fagyit fogok enni ,nevetni a kisgyerekeken , dögös pasik után nézek. Megnézem a ruháikat , a cipőjüket …majd elképzelem őket felső nélkül és ujra nevetni fogok. Látod mennyiszer ismételtem azt ,hogy nevetni?
De miért? Tudom már…mert erre vágyok a legeslegjobban de még a ketrecedbe zársz s a kulcsot elrejted itt szenvedek..s egy átkozott mosoly sincs velem..egy sem…”
1.) Tiszta víz a ruhám, és ez a te lelkeden szárad!
2.) Mostanában a szép dús haj olyan ritka...
3.) Az üzleti találkozómat egy evőeszközboltnál beszéltem meg. Kések.
4.) A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vágni!
5.) Honnan jött az a kifejezés, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról.
6.) Impotens vagy? - Eddig ezt senki sem állította!
7.) Hogyan lehet egyszerűen repülőt hajtogatni? - Repülő, repülő, repülő...
8.) Kannibál harcosok kínálják egymást: "Kérsz egy katonát?"
9.) Egy tudóscsoport lázasan kutatja a malária ellenszerét.
10.) Szondi vásárláskor egy százdukátos aranytallérral fizetett, mire az eladó megkérdezte tőle: "Jó uram, apród nincs?"
11.) A hóhér a pályafutását gyerekfejjel kezdte.
12.) A magyar katonák a csatában hadilábon álltak.
13.) A halászok semmi kivetnivalót nem találtak a hálójukon.
14.) A temetési szertartás után a tömeg oszlásnak indult.
15.) A focisták a 90. percben az utolsókat rúgták.
16.) A vitatkozó parasztok a falu végén dűlőre jutottak.
"Ne kérdezd, hogy miért éppen te. Ne kérdezd, hogy mi különös van benned. Nincs benned semmi különös, magamnak sem tudom megmagyarázni. Mégis - íme az élet misztériuma - semmi másra nem tudok gondolni."
Mindig gondolok rád, ahogy felkel a nap.
És minden este mikor nézem a csillagokat.
De nagyon szar az, hogy most nem vagy itt velem.
De soha nem múlik el irántad a szerelmem!
Szeretlek S-el, Szeretlek Z-vel, Szeretlek, a szeretlek összes betűjével!
...Nagyon hiányzik az amikor átölelsz.
De olyan ********* sok a több száz kilométer!
Most már inkább lehunyom két szemem!
És elképzelem, fogod mindkét kezem.
Szeretlek Reggel, Szeretlek Éjjel, Szeretlek örökké bolondos szerelmemmel!
Nekem pepsi, neki coca. Nekem cipő, neki csuka. Neki, ha felszed, nekem ha lead. Nekem a gyros, neki a kebab. Neki jéggel, nekem jéger. Neki tonic, nekem nem kell. Neki, ha józan, nekem ha részeg. Neki ha lassan, nekem ha szétszed. Nekem a haja, neki a szemem, neki ha rám ül, nekem ha fekszem. Neki herba, nekem csalán, nekem biztos, neki talán. Neki, ha kemény, nekem ha puha, nekem ő mindig, neki én soha.:/.
Elszorul a torkom,
ha szembe jössz velem.
Elárul az arcod,
de nem beszélsz te sem.
A boldogságunk mellett csendben
elmegyünk. Mondd:
Miért jó így nekünk?”
Azt mondtam, hogy megbocsátok neked,
de ez az a fajta megbocsátás volt,
amit az ember akkor ajándékoz valakinek
, ha tudja, soha többé nem látja.
(...) A szerelem néha meghal,
néha pedig agyonverik.
Szeretem, mikor hozzád bújhatok,
Szeretem, mikor ajkadra csókot adhatok,
Szeretem, ha melletted fekhetek,
Szeretem, ha kezemet kezedbe tehetem,
Szeretem, mikor édesen nézel rám,
Szeretem, mikor azt mondod:
szeretlek cicám!
Szeretem minden egyes porcikád,
Szeretem, hogy szerethetlek csak téged
és senki mást!
♥♥♥♥
Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi.


Kedves Apa!

Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet.
Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja.
Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában.
Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak.
Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok.
Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha töb pasival csinálom, vagy lóval.
Üdvözöl, szerető lányod

U.i.:
Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked,
hogy van rosszabb is annál, mintha a Fradi kikap a Kecskeméttől.. :D

by: (titok) :D
Az élet túl rövid. Túl rövid ahhoz, hogy elégszer elmond valakinek, hogy szereted. Túl rövid, hogy elég jót tegyél, hogy elégszer megöleld azokat akik számítanak. Túl rövid, hogy eleget mosolyogj, hogy eleget nevess. Túl rövid ahhoz, hogy elégszer okozz örömet. De amennyit tehetsz, azt tedd meg. Minden apró boldogság számít. Mert nem tudhatod mikor van vége az életednek. Nem tudhatod, mikor robban egy bomba, mikor rohannak bele repülők, abban az épületben ahol vagy. Nem tudhatod mikor dönt le a lábadról egy visszafordíthatatlan betegség. Lehet, hogy soha. Lehet, hogy bántalmak nélkül éled le az életed. De hány ember hal meg úgy, hogy elbúcsúzni sem tudott? Vajon mit gondoltak az utolsó pillanatokban? Hatalmas ez a világ és rengeteg benne a rossz. Számtalan élet ér úgy véget, hogy ha nincs ott, az adott helyen, az adott időben, akkor talán semmi nem történik vele. Nem tudhatjuk…Senki nem tudja mikor jár le az ideje. Ezért szeress nagyon, nevess sokat, ugrálj örömödben, légy bölcs, tegyél szép és maradandó dolgokat. És a legfontosabb: Mindig légy boldog!.
Nem akartam bevallani neki, de lehet, hogy jobban féltem, mint ő. Még egy ember akinek kiadom magam, aki mellett felébredek reggel, akinek az illatától kicsúszik alólam a padló-csak hogy ilyen közhelyes legyek. Az agyam szüntelenül kreálta a kifogásokat, a veszítenivalókat, menekülni akart, de igazából későn kapcsolt. Észrevétlenül szerettem belé..