I like you! Like everything!

New likes
„A fiúm a gimis osztálytársam volt, hittanóra után jártunk dugni a lakásra, persze mondanom sem kell, ő nagyon élvezte, én pedig élveztem, hogy vele vagyok. Rengeteget beszélgettünk és nevettünk. Másfél évig tartott a dolog kettőnk között, ebben a másfél évben volt két rövid hónapos barátnő... Aztán a születésnapomon történt, hogy ő nem jön a bulimra, nem tud ott lenni a barátnője miatt. Aztán kiderült, hogy ez volt az ő meglepije, ott volt és sírtam előtte... Előtte sírtam, amikor mondta, hogy ez így nem jó, megszegem a szabályokat. Szabályok?! Beleszerettem. Titkoltuk. Aztán sokan megtudták, jókívánságok, stb. Nem sokan értették, hogy nem, mi nem járunk, mi baszunk.

Szerelmet vallott nekem szeptember első hetében néhány éve. Majd szeptember második hetében közölte, hogy neki most mondania kell valamit, ő jobban szeret egy lányt, belé szerelmes, de engem is nagyon szeret?!!!???!!!

Nos. Azóta együtt van a lánnyal, én azóta is szeretem, ő azóta is kíván és többször megcsalta a lányt velem. Tudom, hogy szeret engem, csak nem úgy, ahogy én azt akartam.

Még idén nyáron is telesírtam a párnám miatta, meg amiatt, hogy mi volt velem a probléma?

A nyáron külföldre költöztem, ő azóta is zaklat Facebookon, meg nosztalgiázunk, de én megismertem egy másik fiút. Mikor hazarepültem karácsonyra, a srác könyörgött, hogy hadd aludjon nálam, és hogy tudja, hogy még mindig akarom. Én megkértem, hogy két lépés távolságban tartsa magát tőlem, ne érjen hozzám. Rádöbbentem, hogy erősebb vagyok annál, hogy egy fiú pusztítson el lelkileg. Egy testi öröm sem ér semmit, ha ajándékba jön hozzá egy jó nagy adag fájdalom, amin a fagyi sem segít. Mindennél jobban vágytam rá, hogy megcsókoljam ott akkor, és hogy szeretkezzen velem, de tudtam, hogy nem éri meg...
Milyen gyorsan eltelik egy nap, elszalad egy hét, elrepül egy év. Ezért élj hát a mának, és minden percét "élvezd"! Gyönyörködjön szíved a nyiló virágban, a rügyezö fákban, az énekét daloló madárban. Érezd otthon magad erdöben, mezöben, napsütötte réten. Hallgasd türelmesen mit súgnak a hegyek, a völgyek, a "kéken" hullámzó folyóvízek. Lelked legyen akkor is vidám, ha a lehulló falevelek ezernyi színe köszönt le RÁD! Mosolyogj sokat, örülj minden szépnek, mert csak így lehet boldog élted. Na és azt se felejtsd el sosem, mit szívem rejt IRÁNTAD, szeretlek TÉGED az élet minden szakaszában. Szerelemmel, ha jön a tavaszi kikelet, vággyal, ha a Nap sugara simogatva melenget. Szeretettel, ha beköszönt a hüvösen fújdogáló öszi szél, igazán, és öszintén, ha elérkezik a fehérben csillogó kedves tél. Igazán és öszintén, ahogyan csak azok szerethetnek, akik nem csak a szívükkel, hanem a lelkükkel is szeretnek. V
~Én csak egy lány vagyok.
Szeretem,ha szépnek neveznek,de sosem hiszem el.
Nincs mindig igazam,de utálom elfogadni,hogy tévedtem.
Sokszor mosolygok,de ez nem mindig igazi.
Néha úgy tudsz az arcomról olvasni,mint egy nyitott könyvből,de sok titkom van.
Lány: Én próbáltam célozni. : ||
Fiú: De mire?? :O
Lány: Hagyjuk :"(...A lány le ment fb-ról és egész éjjel csak sírt.
*Másnap a suliba...a fiú oda megy a lányhoz...megsimogatja az arcát...és így szól* Fiú: Céloztál a szívemet találtad el...én nem szeretlek...
Lány : Tudtam, hogy van más....
Fiú : Hallgass végig....IMÁDLAK te vagy az egyetlen az életemben akit ennyire szerettem...csak féltem.
Lány : Mitől?
Fiú: Ettől!....*És megcsókolta* :$ ♥♠♠
Ha nincs Nő:
Nincs a reggeli "Ajj máár, mit vegyek fel?" - viszont nincs az esti "Na mit vegyek le" sem.
Nincs a reggeli másfél óra fürdőszoba foglalás - viszont nincs az esti zuhany alatti finom csókolózás.
Nincs a"Hol voltál és kivel, miért késtél Édesem" - viszont nincs az "Itthon várlak meztelenül, nagyon siess" :P
Nincs a minden apróságon való veszekedés - viszont nincs az utána lévő békülős szeretkezés.
Nincs, amikor az egész lakás női parfümben tobzódik - viszont nincs az Ő illata a párnán, amin alszik...
Nincs, amikor a bizonyos napokon csak Te Lehetsz a hibás - viszont akkor nincs a kis kifli nagy kifli összebújás!
Nincs a "van egy szerelmes film a moziban, menjünk, nézzük meg" - viszont nincs, akivel a "Filmet" együtt élhesd meg!
Nincs, aki azt mondja: Elegem van, gyűlöllek! - viszont nincs aki szerelmesen a szemedbe nézve kimondja a legszebb szót: "SZERETLEK" ! Puncika
"Eljön a nap, amikor tudsz majd nemet mondani… Amikor pohárba hullik az utolsó csepp vagy amikor egyszerűen csak a semmiből elkap az a mélyről jövő érzés, ami ott kavarog minden emberben: nem kell így lennie.Eljön a nap, amikor rájössz, valami nem stimmel. Körülnézel és feltűnik, rossz helyen vagy, rossz emberekkel.Eljön a nap, amikor már nem keresed azokat, akik soha nem érdemelték meg a szereteted, amikor nem adsz annak, aki csak kérni tud, amikor többé senki után nem futsz…Eljön a nap, amikor megállsz a káosz közepén és csak magadra figyelsz. Meghallod a saját hangod és kinyílik a szemed. Megpillantod, kik állnak igazán melletted és egy életre megtanulod, csak ők kellenek. Nincs időd szeretni azokat, akik nem szeretnek…Eljön a nap, amikor szeretni kezded magad, amikor hálás leszel azért, hogy életet kaptál és lehetőséget, hogy eljuss oda, ahova e nélkül felfedezés nélkül soha nem juthatnál.Eljön a nap, amikor végre igazán megtalálod, amit mindig is kerestél: önmagad..."
Létezésed számomra mindennél többet ér, nincs is ettöl fonfosabb a Föld kerekén. Maradj még sokáig vezérlö "csillagom", aki beragyogja minden egyes napom. Legyél az, ki VAGY, ki kedves nekem, akit mindenkinél jobban szeretek. V
"Nem várok hatalmas csokrokat, nem kérek ünnepet, s ajándékokat, hozd csak a mezőn szedett virágot, mondj ki egy szót, mi tegnap még hibázott. Adj csak egy puszit, egy ölelést, mosolyogj rám, ennyi pont elég."
M.: Ki volt az a hülye barom, aki összemaszatolta a pólómat???!!

B.: Hát, úgy emlékszem, te.

M.: …MICSODAAA??! Mit mondtál rám???!!
"Nem mondom, hogy szeress,
Azt se, hogy gondolj rám,
Ha a szíved nem súgja,
Hiába mondanám.

Majd egykor, sok év múlva,
Mikor már a múlt beszél,
Legyek én is azok között,
Ki még emlékedben él." ♥♥
Szeretlek kicsim!!! és nem akarlak elveszteni soha!!! nem érdekelnek az emberek!! nem érdekel hogy mit gondolnak!!! nem érdekel senki!!!CSAK TE!!!!mindig is szerettelek nagyon de nagyon... csak nem mondhattam ki.. nem mutathattam ki .. te is tudod mit éreztem rég..ez most sem változott!! csak erősebb lett ez az érzés!!! a távolság megtanitott jobban becsülni jobban szeretni!! és én szeretlek és becsüllek téged!!!
te vagy nekem a mindenem!!te vagy a igazi!! te vagy a legnagyobb szerelmem mi sirigtartó!! bármerre is sodor el minket egymástól az idő én szeretni foglak mig élek!!!.... nemakarom hogy elsodorjon a sors tőlem!!!! melletted akarok élni és meghalni!!!!mindig mikor megláttalak kint a szivem összeszorult..a toromban kalapált..nem tudtam megszólalni sem....mert azóta ég bennem a tűz mit gyújtottál..azóta mióta megismertelek..azóta mióta kaptam egy esélyt.és ez a tűz nem húnyt ki!!mindig is tombolt bennem legbelül!!próbáltam hamis érzelmekkel eltemetni.. de nem ment..mert lehet a földön 3 000 000 000 nő,de szivem csak egy van!!!és az én szivem már régóta a te mellkasodban dobban!!!♠♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Én csak veled akarok lenni!
Mindig,Mindenhol,Az már mindegy
igazából, hogy itthon a meleg ágyban, az
utcán szakadó esőben vagy éppen egy híd
alatt, étel,ital nélkül, a leghidegebben. Tudod,
mindegy ,hogy hol, hogyan,csak veled
örökre.♥
A NŐ:
3 évesen: Amikor tükörbe néz, egy királynőt lát.
8 évesen: Amikor tükörbe néz, Hamupipőkét látja.
15 évesen: Amikor tükörbe néz, egy rémséget lát. (Anya, ilyen fejjel nem mehetek iskolába!)
20 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de mégis úgy dönt, azért még kimegy az utcára.
30 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de úgy érzi nincs már ideje változtatni rajta, ezért így megy ki az utcára.
40 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör"- ám azt mondja, "de legalább tiszta vagyok" és kimegy az utcára.
50 évesen: Amikor tükörbe néz -saját magát- látja, és oda megy, ahova akar.
60 évesen: Tükörbe néz, és azokra az emberekre emlékezik, akik nem láthatják magukat a tükörben soha többé. Kilép az ajtón és meghódítja a világot.
70 évesen: Amikor tükörbe néz bölcsességet, tudást és vidámságot lát, és élvezi az életet.
80 évesen: Nem nyűglődik a tükörrel. Csak felteszi a bíbor kalapját és megy, hogy nevessen a világgal együtt.
Talán mindannyiunknak korábban kellene megragadnia azt a bíbor kalapot..
"Hihetetlen, elképzelhetetlen erő az önzetlen szeretet. Csak meg­mozdul benned, s máris megváltozik körülötted a levegő. Megvál­tozol elsősorban te magad. Letörli arcodról a keserű vonást, kisimítja szemed alól a ráncokat, belelop a szemedbe valami furcsa derűt, amitől fényleni kezd az arcod is - fényleni kezd az egész lényed is. Újraépíti egész testedet - valóságosan új embert épít belőled. Jó étvágyat ad és nyugodt álmot. Igazi békét ad és igazi örömet. Úgy nevetni és úgy nevettetni senki sem tud, mint akiben felébredt a szeretet."
Szeretnék neked adni valamit. Majd este elárulom , hogy mit. Jó lesz!