I like you! Like everything!

New likes
Ha nem tudtad volna, a Crystal együttes egykori énekese és a TV2 egyik showműsorának vezetője, Kasza Tibor fotózni is szokott, de nem csak itthon, hanem külföldön is. Gondolom ezért érezte szükségét annak, hogy legyen valami jól hangzó művészneve, amit a külföldi nyelvet beszélők is könnyedén ki tudnak ejteni, meg le tudnak írni.
Így lett Kasza Tiborból
Tibi Williams!
Szinte majdnem minden férfi hallott már olyan lányról, aki egy haverját leszopta egy kapualjban a bulinegyedben.
a pesti éjszakában a csajok gyakorlatilag bárki előtt térdelnek, annyira könnyen kaphatók.
Ez egy hencegős generáció. Ha sokat mond, attól lesz nagylány. A pesti éjszakában rengeteg a szűzkurva. Valamiért azt gondolják, ha megtoldják a nemlétező szexuális tapasztalataikat, attól menőbbek lesznek. A pasik azért igyekeznek, de nem mindig állnak helyt."
Szeretlek! ♥♥
Vhogy mikor veled vagyok elmerülök egy másik világban .Furcsa kérdéseimre a választ bezzeg nem tudod.Miért te kellesz nekem? Mi fogott meg benned? Miért nem tudok rajtad kivül mással lenni ? Miért áll görcsbe a gyomrom ha meglátlak? Miért teccika ronda barna sapkád? És te miért viseled el a kirohanásaim? Miért nem lépsz ? Gyáva vagy ennyi!!!:)♥♥♥
Mi van, ha rájövünk, nem működik a dolog közöttünk? Mégis kitartunk egymás mellett és elfogadjuk, hogy veszekszünk, de nem tudunk egymás nélkül meglenni és így éljük le az életünket, néha szomorúan a kialakult helyzet miatt, néha boldogan, mert még mindig ott vagyunk egymásnak.
A szerelem olyan, mintha bepisiltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét. ♥
Nézzük csak, hogyan kezdődik az érzelmi zűrzavar, amit szerelemnek nevezünk. Egy adott személy, mondjuk te, kíváncsi olvasóm, észreveszel egy ellenkező nemű egyedet a tömegben. Észreveszed, és attól fogva nem tudod levenni a szemed róla. A szád kiszárad, a pislogód kiguvad, a szíved pedig úgy dörömböl, mint apád, ha pityókásan jön haza és befele akarja nyitni a kifelé nyíló ajtót. Egyszer csak azt veszed észre, hogy az illető személy úgy vonz, mint vasreszeléket a mágnes. Ettől kezdve látszólag semmi másra nem vágysz, mint hogy hozzáérj, megöleld, sőt a szád a szájához szorítsd, ami - mondjuk meg őszintén - nem egy higiénikus dolog. (...) A felsorolt tünetegyüttest nevezi szerelemnek az emberiség abban a hitben, hogy ennek az érzésnek, lelki és biológiai okok miatt nem lehet ellenállni.◊
14 vagyok és nem sminkelem magam, nem vasalom a hajam és nem nézek ki ugy mint egy kurva és egoista sem vagyok. üzenem ezt a sok önmagát felnőttnek tartó csitrinek. ⋆
És elárulnám...A Pasik ezt jobban csípik..⋆
Michael Jordant kicsapták az iskolai kosárcsapatból, mert nem játszott elég jól. Egy tanár szerint Thomas Edison túl hülye volt hogy bármit is megtanuljon. Walt Disneyt kirúgták az újságtól azzal az indokkal, hogy nincs képzelete és nincsenek eredeti ötletei. Abraham Lincolnak a menyasszonya meghalt, kétszer bukott üzletben, idegösszeomlása volt és 8 választáson vesztett. Einstein megbukott matematikából általánosban.Ha még sosem voltál padlón akkor még nem éltél igazán. A kudarc nem a vég, a kudarc a kezdet.
Az ember szépen lassan rájön, hogy ez nem csupán tetszés ez már nem csak vonzalom ez több annál valami megmagyarázhatatlan plusz ami folyton jelen van és érzed, mindig. Ez az a fajta dolog mikor bármit tesz vagy bármit mond, te képtelen vagy rá hosszú ideig haragudni. Ha valami baj van csak ő tud felvidítani, ha meghallod a nevét vagy meglátod már görcsbe rándul a gyomrod és felébrednek a pillangóid. Csak rá van szükséged és ezt érzed. Képtelen vagy vele nem beszélni, nem bírod elviselni, ha fáj neki valami. Csak arra gondolsz, hogy érezze, neked ő a világon a legfontosabb. Számomra itt kezdődik a szeretet.☆(GJ)
Nem tudom lehet-e ilyet, de utolsó próbálkozásom vagy. Berliozunk 2 éves ivartalanított kandúr. Októberben elszökött. Kiszökött a bejárati ajtón, aztán pedig a lépcsőhazból kiszaladt, amikor az egyik lakó kinyitotta az ajtót. Hiába hívtuk, nem jött elő. Pedig itt volt a mellettünk lévő telken. Végül januárban találtuk meg, lesoványodva és gombásan. Macskacsapdával tudtuk csak megfogni, miután előjött kajáért.
Első utunk az orvoshoz vezetett. Tesztelték mindenre. Oltása is van. Azóta már meggyógyult, azonban ahogy összeszedte magát elkezdődött a terror. Van egy másik cicánk is, Lilu, aki ivartalanított kislány. Eleinte semmi gond nem volt, játszottak, együtt aludtak. Aztán egyik napról a másikra fújt rá es nem játszott vele. 2 hete úgy megverte hogy egy napig sántított. Vettünk neki saját fekhelyet, almot és cicabútort. Par napig minden jó volt, aztán újra fújt rá. De néha azért játszik vele. Viszont simogatni nem lehet. Kis korában is csak akkor lehetett ha ő jött oda. Most viszont elmegy, ha meg akarjuk simogatni.
Két kislányom van (3 éves és 11 hónapos), és a minap ráfújt a kicsire. Nem volt hozzá közel, csak nézte és ciccegett neki. Ma viszont bement megint a gyerekszobába, pedig tudja, hogy nem lehet. Megfogtam a nyakánál és morgott, nyavojgott. Tiszta nyál lett a bajsza és szája, meg akart karmolni örült módon. Letettem, beszéltem hozza de ő csak mondta a magáét es kapálózott. Kitettem a teraszra, búcsúszókent rám fújt. Féltem a gyerekeket, így nem maradhatunk. Mit tegyek? Tudom, hogy sok mindenem mehetett keresztül, de ez így nem jó. Csak benti cica, társasházban lakunk, a terasz cicabiztos, ott kint lehetnek.
Ha szemedből egy könnycsepp hullna,
Azért mert megbántál valami rosszat,
Ha megtehetném, oda mennék, s letörölném ,
S csak annyit mondanék:
Nincs semmi baj, nem fájt, csak egy kicsit fázok és fáj valamim,
...Úgy érzem valami hiányzik, nem érzek már semmit,
De már tudom mit nem érzek azt hogy élek!
Hisz megöltél azzal, hogy már nem vagy velem és azzal, hogy egy éles kést forgattál meg szívemben
De én még ezek után is tudlak szeretni hisz még ebben a pár pillanatban is csak rád tudok gondolni! ♥
Tudom azt, még, hogy visszatérsz!
Mondd azt nekem:csak értem élsz!
Minden nap, minden éjjel csak rólad szól!
Tudom azt, még, hogy visszatérsz!
Bízz bennem, mondd el, mitől félsz!
Minden nap, minden éjjel úgy hiányzol! ♥♥♥♥
Hogy mi az igaz szerelem?
- Ha képes vagy órákon át csak rá gondolni.
- Ha rádmosolyog, és te boldogabb leszel, mint bárki a világon.
- Ha bármilyen jelentéktelen dolognak is képes vagy örülni, ami hozzá kapcsolódik.
- Ha folyamatosan az ő adatlapját böngészed.
- Ha egész nap azt várod, hogy felhívjon, vagy akár csak rádírjon chaten.
- Ha éjszaka nem tudsz elaludni, mert a hiánya kínoz.
- Ha vele akarod leélni az életed.
Na, ez az igaz szerelem. ~