I like you! Like everything!

New likes
a buta ribancok mindig elfelejtik, hogy a gyerek nem a bankkártyára fog hasonlítani, hanem a tulajdonosra.
Megszerettelek. Te átvágtál. Szenvedtem miattad, de te csak nevettél. Amikor végre megnyugodtam, újra felbukkantál. Akartalak, de te csak azt hajtogattad: "Nem lehet." Majd végül beadtad a derekad. Majd újra eldobtál. Mert kell a szabadság. Majd újra előráncigáltál. Azt állítottad, hogy nagyon nagyon szeretsz, és hogy meghalnál értem, ha kéne. Elhittem. Ha kértem valamit: "Önző vagy". Ha adtam valamit: "Én nem kértem." Ha szépen beszéltem veled, visszaéltél vele. Ha erényesebben beszéltem veled: "Elegem van, hogy bunkózol." Majd újfent kidobtál. És sok hónap együtt töltött idő után, pár nap elteltével új párod lett.Mindent megtettem érted, elviseltem, hogy játszottál velem. És tudod miért? Mert szerettelek. De tudod mit mondok most? Írd fel a nevem. Mert még egy ilyen embert sosem találsz....
3 barátnő beszélget.
A barna :
- én leszek az első barna aki a Marson járt
Mire a vörös:
- én leszek az első vörös aki a Vénuszon járt.
Mire a szőke megszólal:
-én leszek az első szőke aki a napon járt.
Mire a 2 barátnő felszólal.:
-de hisz ott megégsz,
mire a szőke:
-ne hülyéskedjetek már, én este megyek...
XDXD
Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
- Rendben van édesem! Csak ne felejtsd, hogy ha hazajövök általában iszom egyet. Ha csak egy pohárral iszom, akkor ez azt jelenti, hogy nem akarom a szexet. Ha két pohárral iszom, akkor ez azt jelenti: akarom a szexet, de lehet, hogy nem. Viszont ha több mint két pohárral iszom, akkor kurvára nem fog érdekelni, hogy milyen a hajad!
Van úgy hogy annyira szeretsz valakit, hogy bármit megtennél érte, bármit és mindent feláldoznál, nincs ennél mélyebb érzés.. amikor többet jelent Ő, mint te saját magad :) mikor érzed hogy nélküle nem teljes a napod, hogy valaki hiányzik és tudod, hogy az a valaki az Ő és neked nem kell senki más :) csakis Ő, hogy boldog lehess :) de egyben ez az érzés tud kegyetlenül pusztító is lenni, tud kegyetlen nagy fájdalmat okozni... de mindennek két oldala van, pont ezért nem dobhatjuk el magunktól a szeretetet, nem űzhetjük ki a szívünkből, ha fáj akkor elkel fogadni és megkel próbálni továbblépni és sosem szabad feladni..reménykedni kell hogy a holnap jobb lesz, hogy talán minden jobb lesz.. bízzunk benne hogy minél többeknek jut a jóból és nem a rosszat kell átélniük.Nincs a világnak szüksége több lelki sebesültre..
Szerelme nélkül nyaralt Lola
Az énekesnő külön töltött pár napot a kedvesétől, és szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs.
Szakításról vagy mosolyszünetről szó sincs, állítja az énekesnő, aki Spanyolországban látogatta meg barátnőjét –
Már régóta tervezgettük a barátnőmmel, hogy meglátogatom őt Spanyolországban. Most pont egy kis leállás van a munkában, így kihasználva a pihis heteket, el tudtam utazni. Szerintem ebben semmi rossz nincs, hogy külön nyaraltunk Bencével. Én a barátnőmmel, ő a barátaival töltött egy kis időt, ami teljesen normális, de tudom, hogy ez nem mindenkinek ilyen természetes. Nem is kell messzire mennem, hiszen ott van az apukám, aki egy másik generáció, így ő sem érti, miért nem megyünk mindenhova együtt, hiszen az ő idejükben ez volt a normális. Ennek ellenére elfogadja, hogy sok minden megváltozott és azt is tudja, hogy attól még minden rendben van a kapcsolatommal" – mesélte Lola.
Mit érünk vele,hogy ugyan úgy szeretjük egymást,ha nem merjük bevallani,mert mindketten ugyan attól félünk,a csalódástól!
Ha te tudnád ez a srác mennyire oda van érted.A legjobb barátom,annak ellenére hogy lány vagyok.
Mást nem hallok tőle hónapok óta csak téged.Beléd van betegedve.De persze neked játsza a keményet.
Én meg nap mint nap hallgatom hogy mennyire szenved miattad,hogy mennyire szeret.
Ha csak feleannyira ismernéd mint én,tudnád hogy bolond vagy,rohannod kéne hozzá.
Mert még egy ilyet tuti nem fogsz találni.Kedves,őszinte,előzékeny,aranyos,és még jóképű is.
Nem vadássza a lányokat pedig sok csaj bukik rá.Teljesen más mint az átlag pasik akikkel találkoztam.
Nem a szex a mindene hanem az érzések.Ha hallanád hogy beszél rólad,látnád a szemét megértenéd.
Nem értem hogy nem kell neked.Persze valószínűleg nem ismered úgy mint én.Örülök hogy ilyen
barátom van.Hiába mondom neki hogy meg sem érdemled.Én nem értem mit lát benned ennyire.
De valamit lát és szerelmes abba amit lát.Beléd szerelmes.Jó lenne ha a fejedhez kapnál,mielőtt
tönkreteszel egy igazán egyedi és értékes embert.Mert ő az.
A férj hazajön a munkából. Levágja magát a tv elé és odaszól a feleségének:
- Hozz egy sört, mielőtt elkezdődik!
Az asszony hozza a sört, de a férj kis idő múlva újra szól:
- Hozz gyorsan még egy sört, mielőtt elkezdődik!
Az asszony nem érti, de azért hozza. Tíz perc múlva a férj újra:
- Hozd gyorsan a következőt, mert most már tényleg mindjárt kezdődik!
Az asszony kiborul és elkezd üvölteni:
- Na mi van? Ma este csak ez telik tőled? Csak ülsz a tv előtt és a sörödet vedeled? Te utolsó senkiházi lusta állat! Te mocskos disznó, teee...
Mire a férj szomorúan:
- Hát elkezdődött...
Nőképző – OKJ-s szakképzés

A képzés célja: ELVISELHETŐ nők képzése

KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK:
Nem beszélni hülyeségeket (2000 óra)
Nem pakolok mindent el (100 óra, gyakorlati foglalkozás videó rögzítéssel)
A saját pénz megszerzése (550 óra)
A pénz nem elherdálása minden szarra (850 óra)

FAKULTATÍV TANTÁRGYAK:

Rovarok – kezdő és haladó szint: Férfi segítség nélkül a kisebb rovarok elpusztítása
Filmezés – kezdő és haladó szint: Elalvás nélkül megnézni bármilyen filmet! Vizsgafilm: Star wars
A legújabb tudományos felfedezés: A fejfájásra a szex a gyógyszer – szeminárium
Autóvezetés könnyedén és balesetmentesen.

Szépségápolás olcsóbban, avagy nem minden hatásos és szükséges – előadás

Letölthető vázlatok:

- A sör a legfontosabb a bevásárlólistán (15 oldal)
- Amikor kiteszed a melleidet, viseld a következményeket (110 oldal)
- Kevesebb verbális kommunikáció és még több non-verbális (55 oldal)
Valahol létezel,
valahol én is
valamit kérdezel,
valamit én is
néha vágy van benne,
néha remény is

valahol
valamit
te is
én is...
Mondd csak, baby, mit szeretnél? - duruzsolja a fülembe. Mély, rekedtes hangjának köszönhetően egyre nehezebben fogom vissza magam.
- Hogy végre magamban érezhesselek mindkettőnk örömére! - szinte zihálom, ami egy győzedelmes mosolyt csal az arcára. Pink pólómtól és famersortomtól gyorsan szabadít meg, és vággyal teli szemekkel vezeti végig rajtam tekintetét. Szinte már zavarba ejtő, ahogyan pásztáz.
A hátára lököm, csípőjére ülök és a hajamat az egyik oldalra dobva hajolok le hozzá egy csókért. Már magam alatt érzem, hogy eléggé keményedik, ami eléggé felcsigáz.
A nyakát kezdem el apró csókokkal ellepni, közben kicsit mozgok is rajta. Egy halk nyögéssel mutatja ki tetszését, s a melltartóm pillanatokon belül a földön landol. Kicsatolom az övét, se a nadrágja, se a bokszere nem takarja már sokáig testét.
- Gyere, baby, keményen lovagolj meg! - ránt magára, s miközben vadul megcsókol, megszabadít a bugyimtól. Megfogom férfiasságát, magamba vezetem és ráereszkedek, ami mindkettőnkből egy szaggatott nyögést vált ki. A szemébe nézek, de ő a tekintetét és a kezét a testemről egy pillanatra sem veszi le. Alsó ajkamba harapva végigsimítok mellkasán, és mozogni kezdek rajta. Rögtön gyors tempóban kezdek ugrálni, és a számat egyre nagyobb nyögések hagyják el.
Egy idő után fordít a helyzeten, a kezeimet lefogja a fejem felett, és csípőjét erőteljesen mozgatja.
- Oh, ez az - nyögi, szemei sötétek a vágytól. Ajkait vadul nyomja az enyémekre, lábaimat a dereka köré fonom, így még mélyebben érezhetem magamban.
Ajkait végighúzza az állkapcsomon, megáll a nyakamnál és erősen megszívja a bőrömet. A hátam ívbe feszül, a torkomból egy kéjes nyögés szalad ki.
- Mutasd, hogy mennyire élvezed! - duruzsolja a fülembe, aminek hatására a testemnek képtelen vagyok parancsolni. A hajába túrok, s erősen meghúzom, miközben érzem, a fellegekbe kerülök. Egy erősebb lökés után ő is követ engem, s zihálva, arcát a nyakamba temetve mozog még egy kicsit. Végigcsókolja az állkapcsomat, majd az ajkaimra lehel egyet, és leszáll rólam. Beletúrok kissé nedves tincseim közé, összeszedem a ruháimat, és felöltözök.
Harry telefonja megrezzen, megnézi, és a száját széles mosolyra húzza.
- Ki az? - kíváncsiskodok. Rám pillant, és vigyorogva válaszol az illetőnek.
- Miranda. Átmegyek hozzá - teszi el a telefonját, s becsatolja a nadrágja övét. Összevont szemöldökkel nézek rá. - Baby, sajnálom. Neked is jó volt és nekem is. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni!
- Te... hazudtál? - kérdezem remegő hangon, és nyelek egy nagyot. A torkomban gombóc van, de azt kívánom, bárcsak megfojtana. Akkor nem kellene ezzel a hatalmas csalódással élnem.
- Nem hazudtam, csak... nem mondtam igazat. Légy jó, talán még találkozunk - mosolyog, és elmegy, ezáltal űrt hagyva maga után a szobában, és a szívemben is.
Az utolsó mondata sokáig cseng a fülemben. Talán még találkozunk. Így sikerült megtanulnom: az életben nem minden úgy van, mint ahogy azt mi elképzeljük, és a világ sem olyan, mint amilyennek megálmodjuk...
Szakítás

Ha társad eltaszít, mert hisz az megeshet,
bújj hozzá, öleld át, súgd neki, szeretlek,
az az egy szó gyógyír mindenféle bajra,
minden arc felderül, amikor ezt hallja,
persze van kivétel, mikor hatás semmi,
ebben az esetben mit is kéne tenni,
tudom, nagyon nehéz, de hát ez a lényeg,
el kell gondolkodni, Ő szeret-e téged,
egyszer dönteni kell, ne légy mindig gyáva,
szakítsd szét a béklyót, küldd el a lilába,
a lila köd elszáll, szemeid nevetnek,
el fogsz csodálkozni, mennyien szeretnek...
örök talány a rejtélyes lány

egy dal egy tánc volt én mégsem tudom feledni
mert nem is akarom visszavárom szeretni
pedig csókja sem égett a számon
álmaimban mindig újra látom
ragyogó szemekkel rám nézett megigézett
nem emlékszem a nevére csak a zenére
a hangjára mikor nevetett a táncot köszönte
azt mondta várjak rögtön visszajön eltűnt örökre
Csókolózni olyan, mint sós vizet inni: iszol, és a szomjad csak nő..