I like you! Like everything!

New likes
"Onnan, hogy nem lép........és ha szeretne egy szép harmonikus kapcsolatot......akkor már talán velem lenne...."☆⋆☆♥♥♥
"Én mondtam már....hogy mit szeretnék , mindent ami veled kapcsolatos.......de toled még ezt nem hallottam...."☆⋆☆♥♥♥
"Miért mindig a no kezdeményzen, nálam ez fordítva érvényes......." én tole várom hogy keresen........"☆⋆☆♥♥♥
"Hát jó, most már mindent megértettem, de akkor én itt,kiszállok....." mert nem leszek senki játékszere...."
:Nagyon szeretlek, de még mindig nem tudom hogy igen szeretnéd............de csakis komolyan......" mert ha nem most kérlek mond meg...."☆⋆☆♥♥♥
A szerelem sosem lehet teljes, és az benne a csodálatos, ezáltal marad élő örökké... Nagyon sokszor úgy fogod majd érezni, hogy nem tökéletes, de ez igy természetes, mert amikor két ember találkozik, akkor két különböző világ találkozik... És a legjobb esetben is, csak néhány ritka pillanat akad majd, amikor minden összhangban lesz... És ha azt várod tőle, hogy tökéletes legyen, akkor a lehetetlent várod, és mindig csalódást fog majd okozni..
A riporter interjút készített a Sorssal. - Ütéseim - mesélte büszkén a Sors -, ütéseim kemények és kivédhetetlenek. Balom ugyanolyan rettegett, mint a jobbom! A Hűséget, a Büszkeséget, a Szeretetet, a Tudást, a Barátságot - és tudni kell, ezek a legkeményebb ellenfelek - egymás után küldtem padlóra. Valamennyit kiszámolták. - Így tehát - érdeklődött minden csodálat nélkül a riporter -. senki sincsen, aki méltó ellenfélként vehetné fel Önnel a harcot? - Hát, ugye meg kell mondanom - nyilatkozott kelletlenül a Sors -, egyvalakivel eddig még nem boldogultam. Valahányszor kiütöttem, mielőtt kiszámolták volna, mindig újra lábra állt... - De hát ki ez az ellenfél, akit még Ön sem tud legyőzni?! - türelmetlenkedett a riporter. - REMÉNYnek hívják... - válaszolta alig hallhatóan a Sors."
Ha szeret, átölel
ha veled akar lenni, hív
ha hiányzol neki, keres és megtalál
a többi mind kifogás!
Amíg csak élni enged az élet, addig mindig szeretni foglak TÉGED!♥♥
Ha lemegy a Nap, és eljön az Éj,
csak gondolj rám és ott leszek én!
Gondolj rám, ha kicsit is hiányzom,
hisz bárhol is legyek, rád mindig vigyázok!Jó éjt kicsim!Szeretlek
Tudod, van aki némán ül, van aki megőrül, van aki tűr és van, aki menekül - de néha van, aki küzd és néha van, aki nyer, ha kell belehalok, de nem adom fel ; )
Nem vagyok angyal,de viszont ördög sem.Bárkivelkönnyen barátkozok.Nem szeretek veszekedni,de kiállok magam mellett.Manapság már nagyon ritka az igaz barátság,mert sokan csak hasznot szeretne húzni a másik emberből.Nekem nem kellenek ilyen barátok.Ha valami bajom van valakivel,annak megmondo a szemébe,és nem beszélem ki a háta mögött,mert sajnos sokan ezt teszik.Nem szeretem agondjaimat másoknak elmondani,mindenkinek vannak gondjai,olyan amiről nem szivesen beszél az ember,föleg,ha nem is rájuk tartozik.Ugyan olyan érző ember vagyok mint bárki más,de nem hagyom,mindenki sebezhető,ezért természetes,ha nekem fájdalmat okoznak,az 3szorosan adom vissza.Az a bajom,ha valakit megszeretek,aztnagyon tudom szeretni,persze erről mások másképp vélekednek,de nem az számit ,hogy mások mit gondolnak róllam,hanem az hogy én mit gondolok magamról.Ha valakit megbántok,és tudom,hogy nekem van igazam,akkor is én kérek bocsánatot,föleg ha egy jó barátról van szó,mert ritka a jó barát,és egy vita végett,hülyeség elveszteni egy jó barátot.A szerelem nem játék,mert ezt már éreztem a saját börömön,bár én nem játszottam,de mások szerint igen,de sajnos ezek az emberek nem ismernek,véleményt én is mondhatok bárkirők,ismeretlenűl.Ismeretlenűl,soha ne itéljünk el senkit,mert mindenkinek fájna,ha én is ismeretlenűl elkezdenék itt mindenkit lehordani.Hát ennyi!
Ady Endre Gimnázium szalagavató!2014.12.21
Van a türelem... A türelem, ami a legértékesebb
dolgokhoz szükséges. Kivárni egy szépséges
rózsa nyílását. Megvárni egy gondolat szavakká
érését. Megalkotni egy sejtelmes mosolyt rejtő
képet. Megkomponálni egy zenét, mely a
Kedveshez repít. Mind-mind türelem, idő,
kitartás. És hit. Hit a szeretetben, a szépségben,
a csodában. Hit a türelem gyümölcsében.
-Te is tudod- mondta gyöngéden a férfi –, ezek csupán lopott pillanatok voltak.
-Néha arra gondolok, hogy minden az. Lopott pillanatok. És álmok- felelte keserűen Poppy. – Fiatalon jó álmokat álmodunk, és arról ábrándozunk, hogy mindent valóra váltunk. Aztán, ahogy idősebbek leszünk, rájövünk, hogy csak a töredékei teljesülnek az álmainknak. Apró kincset érő darabkák. Az a titka mindennek, hogy felismerjük ezeket a lopott pillanatokat, hogy átadjuk magunknak nekik – és emlékezzünk rájuk. Mert ezek miatt lehet egyáltalán elviselni az életet. (Elizabeth Adler: Bűnös gazdagok...)
Olvastam... személyesen ajánlom....