I like you! Like everything!

New likes
„A főiskolán volt egy megszállott fiú, aki folyton minden fajta üdítőt megvett nekem az automatából (annak ellenére, hogy mondtam neki, hogy nem iszom cukros italokat). Máskor teljes hangerőn lejátszott nekem egy számot a telefonján, és azt elemezte, hogy mennyire romantikusak a japán szövegek, mert nyersen fejezik ki a szerelmet, mélyen átérzi minden sorukat, és ez a mi szerelmünkről szól. Még azt is mondta, hogy általában nem szokott orosz csajokkal randizni (szőke hajam van, tehát NYILVÁN orosz vagyok), mert túlságosan férfiasak neki, de szerinte én egy istennő vagyok, aki fel tudná őt szabadítani. Minden napra jutott valami hülyeség tőle.”
„Randira mentem, a pasi két órát késett (ne kérdezzétek, miért vártam meg), majd közölte, hogy most azonnal vennie kell egy új farmert. Elmentünk a boltba, felpróbált pár farmert, ki is választott egyet magának, beálltunk a sorba. Amikor fizetni kellett volna, felkiáltott, hogy »Basszus, a kocsiban hagytam a pénztárcámat, ki tudnád fizetni?« Kifizettem.”
„Talán egy hete randizgattam egy férfival, az ismerkedős fázisban voltunk. Elég hamar világossá vált, hogy olyan pasi, aki szerint örülj neki, hogy egyáltalán szóba állt veled, mert akkora főnyeremény. Egyszer azt mondta, hogy »te vagy az első számú csajom«. Elég fura volt, hogy ilyet mond a kapcsolatunk elején, de elvicceltem azzal, hogy »Tényleg? Hányból?«. Elkezdte számolgatni az ujjain, hogy hányan vagyunk, és közölte, hogy hétből. A reakcióm: »Haha, oké, nos nem hiszem, hogy akarnék hét csajjal versenyezni, sok szerencsét.« És leléptem.”
Már nem szeretem...Annyira utálom ezt a három szót.Azok használják,akik még igenis fülig szerelmesek,de ezzel próbálják leplezni a dolgot.Sokszor csak büszkeségből vagy figyelemfelhívásból használják.Akkor lesz 100%-ig igaz ez a három szó,ha már ki sem írod,nem akarod bizonygatni.Elég lesz,ha te tudni fogod.Ha ennek eljön az ideje nem fogod fontosnak érezni,hogy megoszd több száz felszínes emberrel.Egyszerűen tudni fogod,h elmúlt.Lehet,h hibaként fogsz rá emlékezni,de lehet,h életed legcsodálatosabb időszakaként.Ezt döntsd el Te.Minél jobban tiltakozol valami ellen,és minél jobban bizonygatsz valamit,az annál erősebb lábakon fog állni és annál több igazság lesz benne.
Nem akartam bevallani neki, de lehet, hogy jobban féltem, mint ő. Még egy ember akinek kiadom magam, aki mellett felébredek reggel, akinek az illatától kicsúszik alólam a padló-csak hogy ilyen közhelyes legyek. Az agyam szüntelenül kreálta a kifogásokat, a veszítenivalókat, menekülni akart, de igazából későn kapcsolt. Észrevétlenül szerettem belé.
Mindennap többször megnézem az adatlapod,miközben rettegek,hogy esetleg írtál más lánynak is.Igen,mindennap végignézem a képeidet,miközben azon mosolygok,hogy mennyire tökéletes vagy úgy,ahogy vagy.Vannak olyan napok,amikor megbántasz,és megpróbálom elhitetni magammal,hogy nem kellesz nekem.Viszont vannak olyan napok is,amikor ha rád gondolok,szívem összeszorul,lábaim elkezdenek remegni,önkéntelenül elmosolyodok,szemeim elkezdenek csillogni,és ha bárki megkérdezné,hogy mit érzek irántad,csak annyit tudnék mondani:Mindennél jobban szeretem Őt!....♥(J)
A jelenlegi barátommal több, mint egy éve vagyok együtt. Már az elején tudtam, hogy nem egy "jó kisfiú" . Nem is voltam szerelmes belé csak szimplán szerettem és éreztem, hogy Ő is így érez irántam. Aztán teltek múltak a hónapok és éreztem kezd több lenni, mint szeretet és kötödés. Majd csalódás, csalódás hátán, de mégis megbocsájtottunk egymásnak MINDIG. Legutóbbi szét válásunk közös megegyezés alapján történt. Azt beszéltük meg, hogy egy hétig gondolkodunk, hogy folytatni akarjuk e és addig nem is beszélünk. 3 napig bírtuk egymás nélkül, aztán ugyanúgy találkoztunk, de más volt, mint régen, nem szóltunk fájdalmunkról egymásnak, hanem jól éreztük magunkat összebújtunk és beszélgettünk. Másfél- két hét ilyen együttlét után felmerült a kérdés: Hogyan legyen tovább? A válasz ez volt: FOLYTATJUK! Azóta szeretetünk szerelemmé vált és, mint minden kapcsolatban kisebb összeszólalkozásokkal tökéletesen megvagyunk.

Érdekes, nem szerelem volt az eleje, mégis éreztük, hogy egymásé vagyunk és szükségünk van a másikra! ♥Rita
SZ←eretnélek téged magam mellett látni
E←lfeledni mindent, mi úgy tud fájni!!!
R←ózsák hervadását, levelek hullását
E←lfeledtt vágyak visszahívását!!!
T←erád vágyom mióta élek,
L←égy a párom kedves, én csak erre kérlek!!!
E←sorokból mit írtam megtudhatod ha
K←ezdőbetűim összeolvasod!!♥♥Pacsi
Nem foglak keresni,mert azt hiszem én mindent megtettem,légy boldog a barátaiddal.Könnyű engem hibáztatni mindenért,meg sem hallgattál,amikor kerestelek,nem értem,hogy mit akarsz így tőlem!A néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. Nem az én hibám,hogy eltávolodtunk egymástól,te mióta elmentél,egyáltalán nem kerested a társaságom,pedig voltál itthon többször is,akit szeretünk az elöl nem menekülünk,akármilyen fájdalmas is,éreztetjük vele,hogy szeretjük,és akkor másképp alakult volna minden.Nos néha a barátok is tévedhetnek,és elég nagy hiba,ha hagyjuk,hogy fontos dolgokban mások döntsenek,mert nem az ők boldogságáról,hanem a sajátunkról van szó,helyettem ne döntsön senki sem,hogy kivel akarok boldog lenni,na de mit is várok tőled,hisz te sosem tudtál dönteni,a barátaid döntöttek helyetted mindig,na meg neked,mindig fontosabb volt mások boldogsága mint a sajátod,ez nagy hiba,aztán pedig gondolkodunk,hogy mit csináltunk rosszúl,pedig tudjuk,csak könnyebb másokat hibáztatnunk,a saját hibáinkért is,de egyszer majd rájössz magadtól,csak már akkor késő lesz,mert engem már nem fog érdekelni.Hát ennyit erről!Csöcsike ahogy hívtál.
Titkolt szerelem.....1 szív....és egy másik.....egy fiú és egy lány....barátok......de a lány többet érez....boldog mikor vele van.....a szíve lángol......mikor a fiú elmegy....ő szomorú és sír........A fiú talán gondol rá....talán szereti?......a lány várja.....talán ő is rá vár(fiú).........talán szomorú is(fiú)......Titokban egymásért élnek.....és egymásért halnának meg.....boldogok lehetnének...de miért nem kérdezik meg egymástól???.....talán félnek.......hogy vége lesz a barátságnak......de így csak szenvednek.......üres az életük......fáj viszonzatlanul szeretni vkit.....de a legfájdalmasabb úgy szeretni vkit.....hogy sosem vesszük a bátorságot elmondani az érzésünket neki ....:"((
Egy valamit nem értek.Hogy hogy soha nem szerepelt ezen az oldalon az én nevem,ha annyira szerettél.Mások nevét láttam már akiket te raktál ki.Talán azért mert hazugság volt az egész.Vagy szégyelsz? Vagy féltél,hogy megtudják a barátaid,hogy szerelmes vagy belém? Szerintem így is tudják hogy mi leveleztünk ezen az oldal.Jól esett volna,mert akkor jobban hittem volna neked,és akkor másképp álltam volna én is hozzá.Nem szégyen ha szeretünk valakit.kor sem számit.Hát erről ennyit.(Evelin)
Olyan régóta vágyom arra, hogy leüljünk egymás mellé egy csendes, fákkal övezett kispadra, és megfoghassam a kezedet. Nem kell, hogy bármit is tegyünk, nekem elég, ha érezhetem a közelségedet. Mennyire jó is lenne! De ennek megvalósulása nélkül is szeretném ha tudnád, még mindig oly nagyon SZERETLEK. V
Jól nézel ki. Hálás vagyok ÉRTED az életnek. Szeretlek Ω. V
„Kinga visszament dolgozni és egy kollégájával viszonyt kezdett. Amikor megtudtam, teljesen összetörtem, 10 kilót fogytam két hét alatt. Elmentünk párterápiára is, de Kinga akkor is találkozgatott a szeretőjével, a két fiunkra meg én vigyáztam otthon. Iszonyatos nagy mélységeket éltem át, a közös álmaink törtek össze azokban a hetekben. A nagy áttörést az jelentette, amikor a terapeuta a világ legtermészetesebb módján megkérdezte, hogy meddig tűröm én ezt, meddig asszisztálok ahhoz, hogy Kinga elmehessen a szeretőjéhez?

Ez a mondat villámként hasított belém és rájöttem, hogy tennem kellene végre valamit és nem belesimulni a helyzetbe. Ekkor Kinga kinyílt, élővé vált, végre beszélni kezdett, és sírt. Elmondta, hogy hónapok óta azt érzi, hogy nekem ő nem fontos, mert simán végignézem azt, hogy a szeretőjéhez járt.

Azt mondta, hogy mivel nem büntettem meg a félrelépéséért, azt érezte, hogy ő nem fontos a számomra. Nem kapott büntetést, így nem tudta magát feloldozni. Hurcolta a bánatot, és óriási bűntudata volt, én pedig nem segítettem neki abban, hogy letehesse ezt a terhet. Rájöttem, hogy egész életemben magamat feladva, alárendelődve azt csináltam, ami Kingának jó, és hogy ezért nem tudott rám férfiként nézni. Nem voltam képes megmutatni magamat, a férfierőmet, vélhetően ezért sodródott egy szerelmi viszonyba. Én csak egy Jancsi bohóc voltam, akinek nincs egyénisége”
„Végre találtam egy srácot, Lórit, akibe szerelmes lettem, de a szex nem működik közöttünk. Pedig úgy akarom csinálni, hogy jó legyen neki. Csak azt veszem észre, hogy tolom el magamtól, rosszkedvűvé válok, és félek. Már amikor találkozunk, úrrá lesz rajtam a félelem. Félek, mi lesz, ha nem vagyok jó neki? Akarattal veszem rá magam a szexre. Akkor is, ha nem akarom, márpedig mostanában nem akarom a szexet. De a félelmem nagyobb annál, mint hogy ne erőltessem meg magam.

A múltkor anális szexet akart, de én még soha nem csináltam. Azt gondoltam, muszáj belemennem, mert ott fog hagyni.

Már benne vagyok a korban, 29 éves vagyok, és tudom, hogy most már az igazit kellene megtalálom. Talán ezért van ez. Amikor behatolt, iszonyatosan fájt. Némán potyogtak a könnyeim, tűrtem, szenvedtem, alig vártam, hogy elélvezzen. Nem volt jó, sőt egyenesen rémálom volt. Nem merem neki elmondani, hogy nem szeretném, mert attól félek, hogy elhagy. De lassan már egy bábunak érzem magam, akit dróton rángatnak, és akinek nincs saját akarata”