I like you! Like everything!

New likes
"Remélem jól érzed magad a szabin................a pároddal................????" azért szólhatál volna!!!!!!☆⋆☆♥♥♥
A "rózsa története". Mely a legszebb és a legcsodálatosabb szerelem története. Köszönöm és hálás vagyok azért, amiért megadatott KETTÖNKNEK!!
Az egyetlen vagy a számomra. Az egyetlen, aki már régen "megszelidített". Mégis úgy emlékszem a pillanatra, olyan kristály tisztán él a tudatomban, mintha csak életünknek jelen pillanatában történt volna. A "legragyogóbb pillanat", mely megtörtént velünk, mely egy életen át velünk maradt!!
Én nem az a lány akarok lenni.. akinek a képeire élvezkedsz, nem az, akit csak úgy ölelgetsz, én az a lány akarok lenni, akit szeretsz, és azért ölelsz meg, nem azért, mert csöppnyi szeretethiányod van!
Nehéz megtalálni azt, aki meglátja a jót benned, aki majd nem enged el ha menni akarnál és aki szivből fog majd szeretni Téged... Megtalálni azt, aki majd megtud vígasztalni ha valami fáj, aki felvidít, kiegészít, azt aki majd elfogad olyannak amilyen vagy és elvisel az összes hibáiddal... És ha egyszer megtalálod, ne enged el soha, tartsd meg, becsüld meg, legyen mindennél fontosabb mert hidd el, Ő lesz majd számodra a legdrágább kincs...
Bárcsak úgy lenne... Bárcsak minden úgy lenne... Bárcsak minden úgy lenne ahogyan én szeretném... Minden könnyebb lenne.... Ha orvosi diplomát akarsz, csak csettintenél egyet s meglenne.... De ez teljesen máshogy van a világban, csak tanulni, tanulni, tanulni... s ha ha barátra is vágysz.... ha barátra vágysz mindig meg kell tenned az első lépést , s ha szimpi vagy neki, barátkozik, viszont ha... ha nem... na itt baj...De gondolj mindig arra hogy te mindent megtettél.... Ne várj tovább... Egyszer élünk
Nézz csak fel, mondd el mit látsz
Mondd el, mit kívánsz
Ha a fények kihunynak, még akkor is láss
Láss és érezd, kinek vagy fontos
Mert vannak olyan pillanatok
Amik szebbek, mint a csillagok
Gyere, játsz velem! - javasolta a kis herceg. - Olyan szomorú vagyok...
- Nem játszhatom Veled - mondta a róka. - Nem vagyok megszelídítve.
- Ó, bocsánat! - mondta a kis herceg. Némi tűnődés után azonban hozzá tette: - Mit jelent az, hogy megszelídíteni?
- Te nem vagy idevalósi - mondta a róka....
... - Nem - mondta a kis herceg. - Barátokat keresek. Mit jelent az, hogy megszelídíteni?
- Olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek - mondta a róka. - Azt jelenti: kapcsolatot teremteni.
- Kapcsolatot teremteni?
- Úgy bizony - mondta a róka. - Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs Rád. Ahogyan Neked sincs rám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a Te számodra....""
(Antoine de Saint-Exupéry : A kis herceg)
-Anya , anya vegyél nekem fagyit!!
-Aranyom , attól , hogy még lefekszem apáddal , attól még nem kell anyunak szólítanod!
-Akkor ,hogyan szólítsalak??
-Nyugodtan mond , hogy Józsi! :)
Ez a történet tavaly nyáron történt velem. Akkor töltöttem be éppen a 18. életévemet és én nem örültem ennek, mivel még nem volt barátnőm és ez engem igen bántott. Sajnos nem igazán tudom, hogy mit kellene tennem, hogy egyel is összejöjjek, mivel lány barátaim viszont vannak. A lényeg az, hogy én azon bánkódtam milyen szar az élet, de egyet megtanultam már rég az életről. Az élet írja a legjobb történeteket. Ez most sem volt másképp.

Egy hónappal a születésnapom után úgy július közepén nagymamám úgy döntött, hogy meglátogat minket. Meglepetésemre unokahúgom, Anikó is vele jött. Csak fél évvel fiatalabb, mint én. Már nagyon rég nem láttam és nem is gondoltam volna, hogy ilyen csinos lett. Kb. 170 cm magas volt, a súlya olyan 45-50 kg között lehetett, formás feneke volt és tenyérbe illő mellei, barna vállig érő haja, kék szeme és elragadó mosolya. Az alvás úgy lett megoldva, hogy Anikó az én szobámban alszik este. Felkísértem a szobámba és segítettem neki kipakolni. Azt mondta, hogy kimegy a fürdőszobába átöltözni. Ami a szobám mellett van közvetlenül. Miután bement pár másodperc elteltével elindultam, hogy lemegyek, és majd ott megvárom, de amikor elmentem a fürdőszoba ajtó mellett láttam, hogy résnyire nyitva van.

Én hirtelen megálltam és benéztem a kis résen. A tükörben láttam, amint épp öltözik. De nem láttam sokat csak a csodálatos melleit, de azt is csak melltartóban, ami kicsit rózsaszínes beütésű volt. Az adrenalin hirtelen az egekig szökött fel bennem, mikor elkezdte kicsatolni a melltartót, de elfordult a tükörtől mikor levette, így nem láthattam a formás melleit. Én pedig remegő lábakkal elindultam lefelé. Nem sokkal később utánam jött. Bementünk a városba és megmutattam neki minden szép helyet, ami csak az eszembe jutott, de sajnos délután kissé viharosra fordult az idő. Mire hazaértünk az eső is eleredt.

Eljött az este, és már mindenki elment aludni úgy este 11 fele. Már Anikó is bebujt az ágyába, és én is elmentem lezuhanyozni. Pár perccel azután, hogy lefeküdtem én is egy nagyot csattant az ég. Még párszor nagyot dörrent, amire Ancsa felébredt. Ilyen vihart még nem láttam soha. Majdnem minden percben legalább hármat dörgött az ég, és a villámok olyan gyorsan váltották egymást, hogy az éjt kékesen villogó nappallá varázsolták. Anikó a takarójába burkolózva odajött hozzám és suttogva megkérdezte, hogy aludhatna e mellettem. Én egy kis habozás után igent mondtam. Úgy feküdt le mellém, hogy a takaróját félig az én takarómra fektette, majd magára húzta az enyémet is félig, majd hátat fordított és oldalt feküdt. Szorosan hozzám simult, amire hát fiú lévén én egy kis bizsergést éreztem és szó mi szó kissé megkeményedett a farkam. Nem akartam, hogy észrevegye, mivel a feneke hozzáért ezért egy kicsit a csípőmet hátrébb húztam. Így feküdtünk egy óráig körülbelül és a vihar is alább hagyott, de én nem tudtam aludni.
Féltelek, ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád mint egy angyal, hisz te vagy, ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal...

Én ilyen boldog sosem voltam talán még
Mert Veled lenni minden percben ajándék.

Legboldogabb perc volt életünknek, mikor csendben össze ért a szánk, égő tüzet láttam én szemedben, és a magány csendje vigyázott ránk.
A magyar nyelv szépségei:
- Tiszta víz a ruhám, és ez a te lelkeden szárad!
- Mostanában a szép dús haj olyan ritka...
- Az üzleti találkozómat egy evőeszközboltnál beszéltem meg. Kések.
- A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vágni!
- Impotens vagy? - Eddig ezt senki sem állította!
- Kannibál harcosok kínálják egymást: "Kérsz egy katonát?"
- Egy tudóscsoport lázasan kutatja a malária ellenszerét.
Szeressük egymást gyerekek,
A szív a legszebb kincs,
Ennél szebb szó, hogy szeretet,
A nagy világon sincs!
Akácos út! - A legszebb, a legkedvesebb, a kedvenc magyar nótám. Annyiszor meghallgattam már, de még legalább háromszor ennyiszer megszeretném.
A MI szerelmünk a legszebb szerelem. Soha el nem múlik, és egy életen át elkísér.
"Dallamát" szívemben minden nap hallom, mely azt zengi: hiányzol és szeretlek!!