I like you! Like everything!

New likes
Veled is beszélni akarok! (!!! !)*(GJ)
Kár,hogy mindig alszol,és az álmoknak élsz mert így soha sem tudok veled beszélni!*(GJ)
Amúgy őrülten hiányzol,csak nem lá om értelmét,ennek az egésznek,én legalább nem bujok el a valóság elől,próbálok valahogy élni!*(GJ)
Megigértem,hogy leírom! *(GJ)
Ha bizol bennem,akkor én is benned!Nem a nagynénédnek,nem apukádnak,és nem anyukádnak akarok udvarolni,hanem neked,tudod a négyfalnak is füle van,és az ember olyan dolgokat is meghall amit nem akar!*(GJ)
Én még mindig akarok veled beszélni,veled és nem mással,mert nem hazudtam neked,már nem sok idönk van,ugyhogy most te gondolkozz!*(GJ)
Tudom,hogy félsz tőllem lehet,hogy itt sokszor megbántottalak és még másokat is bocsáss meg,de a valóságban soha nem tudnállak bántani,erre akár megis
esküszöm,mert ez így van!Sajnálom,de ha valakinek azt mondom,hogy szeretem,akkor az úgy van,és nem szoktam hazudni,sem másokra hallgatni,mert mindenkinek csak egy élete van,helyettem senki sem fogja leélni az életemet,és ha elbaszom az életemet,akkor nem kell másokat hibáztatnom!*(GJ)
Hányszor kértelek,hogy beszéljük meg négyszemközt,amit mi rontottunk el azt nekünk kell helyre hozni,ehhez senkinek semmi köze bsak nekünk,aztán tudok csak nyugot dt szívvel lélekkel mások szemmébe nézni,én ilyen vagyok,ha tényleg komolyan gondoltad akkor elfogadsz így,vagy hagyjuk az egészet(Z)*(GJ)
3Éven keresztűl másoknak hittem,de az éven megfogadtam,hogy senkinek nem hiszek,csak annak amit saját szememmel látok és saját fülemmel hallok.Nem hiszem,hogy te írtad ki,mert tavaly is ez volt a baj,hogy mindent magunkra vettünk.Én amit írtam komolyan gondoltam,és csak akkor híszek abban ami ki van írva a falra,ha a szemembe mondod,mert bárki kiírhatta aki elolvasta a tegnap esti beszélgetésünket Bocsi,de nem velem beszélgettél,akár az életemre is esküszöm *(GJ)
Nyári Gyerekek a Balaton parton
Dunakanyarban a keszegemet hajtom
Nyári gyerek vagyok kacagok nevetek
Amíg csillog a szemetek maradjatok gyerekek!
Amikor szerelmeskedünk,mindig a szemembe néz...az annyira izgató...nézzük egymást,és közben szeretjük egymás testét..♥ ezeket a perceket,órákat megállítanám,hogy örökké tartsanak.....
"Aztán jön egy fordulat.. bekattan valami, és az ember érzi, hogy változás következik.. sőt,
már be is állt. Többé már semmi sem lesz a régi, és az az érzés.. felülmúlhatatlan. Boldognak
érzed magad tőle, felszabadultnak.."
Nem voltunk együtt úgy soha, még csak egy csók sem történt, mégis...szavainknak akkora súlya volt, soha nem éreztem még azt, hogy..: Na..igen, Ő az igazi. Soha azelőtt, de vele igen. Ahogy elmerültem a szemében szinte éreztem, ahogyan simogatja lelke lelkemet. Boldog voltam. Életemben talán először, és félek hogy akkor utoljára is. Nem lehettünk együtt mert mással volt. Igazából csak azért, mert az elveimet nem dobtam el. Nem akartam így belemenni, pedig soha Nőt nem kívántam úgy, ahogyan akkor és ott Őt. Ránéztem és azt éreztem, hazaértem. Annyira ritka ez, amikor két szinte idegen ember megérzi a másik életerejét, nem kellettek szavak.. olvastunk egymás szeméből. Nem tudtam elképzelni, hogy ez megszűnjön. Aki nem élte ezt át nem értheti, mekkora erőről beszélek. Azt éreztem nincs többé lehetetlen.
♥ - szív-szimbólum
♫ - hangjegy
♪ - kisebb hangjegy
☺ - smiley arc
☻ - smiley # 2
☼ - V
A székely gyerek mondja a lánynak:
- Julis, este gyere ki a szénakazalhoz, beszélni akarok veled. De ne vegyél fel bugyit!
- Miért?
- Mert valami fontosat akarok mondani!