I like you! Like everything!

New likes
Bár nem találkozhatunk és nem ölelhetlek meg, de a szívemben mindig ezt teszem, szorosan magamhoz ölellek. Aztán mindig a szívemben élnek azok a napok, amikor ezt megtehettem. Mindaz, amit senki más, csak TE jelentesz nekem! Hiányzol és még mindig szeretlek!!! :)
"Nagyon szeretlek, legyen szerencsés napod,vigyáz magadra,hiányzol de nagyon,nagyon...."☆⋆☆♥♥♥
Írhatsz neki, mosolyoghatsz rá, de a
kezét én fogom és a szíve is az
enyém. ;)) ♥
Csak azért, hogy tisztán láss, és tudd! Számomra TE vagy a szerelem, a szex és a szeretet! Rajtad kívül senki mással nem éreztem ennek a három érzésnek az együttes összhangját, egyedül csak Veled! Még ma is csak Veled tudom elképzelni és megélni mindazt a vágyat, amit nőnek egy férfi jelenthet!!! :)
"Szeretlek ez nem változott , nem változik, mert tényleg kellesz csak te, senki de senki más, de meg kell értened nem itt szeretném folytatni hanem a valóságban magam mellett szeretnélek naponta látni...ez az igazság......hiányzol, szép álmokat kedvesem.......vigyáz nagyon magadra......."☆⋆☆♥♥♥(L)
"Jó éjt neked.."
Miért ne vallanám be Neked azt, hoogy szeretlek? Talán azért, mert ezáltal vállalnám az érzéseimet Irántad? De ezt már rég megtettem. Akkor, amikor Beléd szerettem! Amikor közös lett a szívünk, eggyé vált a lelkünk, és mindketten azt éreztük, egymás nélkül nem létezhetünk! Sohasem szeretnék már létezni Nélküled, csak együtt Veled, mert számomra Te vagy a "Nap", Te vagy a "Csillag", számomra TE vagy maga az ÉLET!!! :)
női magazinban férfi tanácsadó: Kedves Jani! Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani. Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok, a férjem 34, a lány meg csak 19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak! Nem tudom, most mihez kezdjek, kérlek, segíts!!! Kedves Magdi! Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet. Először ellenőrizd, nem dugult-e el az üzemanyagtömlő. Ha tiszta, ellenőrizd az összes vezetéket ami a motorhoz vezet. Szintén ellenőrizd az összes kábelt is, nincs-e valamelyik elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag szivattyú és kap-e a motor rendesen üzemanyagot. Remélem, hogy tudtam segíteni! Jani
Naa, jó elég. :D
Nem kell minden csajnak azon vitáznia, hogy az a szebb, aki sminkel, vagy az a szebb, aki nem sminkel. Tudjátok, ez tök mindegy! Legyél szép smink nélkül, és akkor sminkkel is szebb leszel. De ha nem vagy annyira szép, akkor azt teszel, amit akarsz, ha kedves vagy, akkor mindenki megszerethet. :)
És a hajvasalás... elárulom, egy tök normális dolog, én nem vasalom a hajam, de ez nem egoista szőke lány szokása, hanem csak egy olyan dolog, hogy jobban nézzen ki az illető haja... ééértem? :D
Én nem akarok senkit leszólni, csak annyit szeretnék nektek mondani, hogy tök mindegy, hogy smink-hajvasalás-félmeztelenülfotózás vagy anélkül, ígyis-úgyis lehetsz érett lány. :)
Tudod, mi az?
Tudod, mi az, forrón szeretni valakit?
Az ágyban csak álmatlanul hánykolódni?
Tudod, mi az, mikor szíved fáj,
És ezerszer megsirat egy forró éjszakát?
Tudod, mi az, mikor lelkedben hóvihar tombol,
s szívedben ordít a forró fájdalom?
Tudod, milyen, ha remeg a test,
És szád egy forró csókot keres?
Tudod, mi a bánat és fájdalom?
Valaki után zokogni lázas alkonyon?
Hát elmondom neked, de csak ha akarod,
Elmondom, hogy a szerelem olykor egy nagy
fájdalom!
LÁNY: *sír*
FIÚ: miért sírsz?
LÁNY: barátnője van annak a fiúnak, aki tetszik.
FIÚ: hú, hát az a fiú is csak egy kurvát kaphatott helyetted!
LÁNY: most kurváztad le a barátnődet.
Berki hasonmással ismerkedik Hódi Pamela
Szólhatok úgy, mint az emberek vagy akár az angyalok,
Ha szeretet nincs benne, mit sem érek.
Lehet prófétáló tehetségem, csak zengő érc vagyok,
Ha szeretet nincs benne, mit sem érek.
Lehet akaratom, és tudhatom az összes titkokat,
Ha szeretet nincs benne, mit sem érek.
Lehet hitem is óriás, hogy hegyeket mozdítok,
Ha szeretet nincs benne, mit sem érek.
Amilyen hülye vagy,
Én úgy szeretlek.
Tán nem is tudod,
Milyen csoda vagy.
Amilyen hülye vagyok,
Beleszerettem az életbe meg
Mindenbe, mit ad!
Szeretlek, bármit tehetnél,
Szeretlek-másképp mondani.
Nem lehet. Nem is tudom miért,
szeretnél többet hallani.
Bocsáss meg mindent magadnak!
Hisz egyszer úgyis elévül.
Semmi rossz nem tart örökké.
Végül megszépül…