I like you! Like everything!

New likes
Akkor miért fél tőllem?????☆(GJ)
"Várom hogy "lépjél" ha mégsem keresel akkor el kell fogadnom..........és tudni fogom.........." de bánt, hogy legalább adtál volna esélyt................"☆⋆☆♥♥♥
Miért?????Gondolod ő ki tudja törölni innen te sötét? Te ki tudod a baromságaidat amiket írsz? Istenem... minősíthetetlen a butaságod komolyan ....fáj!
"Nagyon hiányzol..."szeretlek,bárcsak velem lennél......."☆⋆☆♥♥♥♥
"Hiányzol ,szeretném ha velem lennél......és végre elmondanád amit érzel..."☆⋆☆♥♥♥
Akkor,miért törölsz minden üzenetem...?☆(GJ)
"Tudod ha játszottam volna,akkor felhagytam volna nem gyozkodnélek mennyit jelentesz nekem..."☆⋆☆♥♥♥♥
Hogy lehettem ekkora hülye, hogy elengedtelek..? Nem hittem el neked hogy szeretsz.. Sokszor mutattam feléd bizonytalanságot.. Tudom hibáztam de rettegtem hogy magamra hagysz, de már bánom mért nem mondtam el neked mit érzek, egyszerűen csak szerelmes vagyok beléd. Soha el nem felejtem azt a tüzet a szemedbe mikor meg láttál, gyönyörű tüzvarázs égett a barna szemeidben.. Soha el nem felejtem azt a mosolyt, s kacajt, annál öszintébbet még nem is hallottam.. Soha el nem felejtem azt a járást olyan maga biztos de még is szerény. Annyira szeretem ahogy hozzám szólsz vagy inkább úgy mondanám hogy annyira szeretem ami vagy. Soha meg nem változtatnám azt a flegma nézésed, amibe beleszerettem.. Bárcsak újra hallanám "annyira hiányzol és annyira szeretlek" talán már sosem hallom.. Életembe nem szerettem még igy senkit, és nem is fogok mást mert most én fogok harcolni érted, vissza szerezlek, hagy tegyem jóvá az azelöttit..⊕
Gondoltad volna?
A munka közben elfogyasztott 5 üveg sör 70 %-kal növeli a " BASZOKÉNAZEGÉSZBE " érzést.☺
Tudni akarom,hogy mivel lehet ezt lány megnevettetni.Tudni akarom,hogy mitől sírja el magát.Tudni akarom,hogy milyen érzés,az mikor úgy néz rám,mintha én lennék a mesebeli herceg."◊
"Mindannyian meghalunk. Nem az a cél, hogy örökké éljünk. Az a cél, hogy alkossunk valamit, ami örökké él. "
"Soha lenem mondani, soha el nem csüggedni, ha kell mindig újra kezdeni.
Nagyjából ennyit tesz igazi embernek lenni."
a magad módján hiányzol
nem úgy, mint a párnák közé csúszott apró a kasszánál állva
nem úgy, mint a rég elveszett bérlet az ellenőrt látva
nem úgy, mint az otthon felejtett kabát az esőben ázva
nem úgy, mint az utolsó simogatás álom előtt fázva
nem úgy, mint a fröccsből a szénsav
nem úgy, mint szürke aszfaltról a színes kréta
nem úgy, mint az utállak mellől a néha

csak úgy, mint a hajamból kirázott hópihék

ahogy a víz elpárolog
úgy te is kibucskázol a gondolataimból, ha vállat vonok"◊
Steve Jobs utolsó szavai. Egyszerűen nem jutok szóhoz.
„Az üzleti világban elértem a siker csúcsát. Mások szemében az életem maga siker megtestesítője.
Ugyanakkor, a munkától eltekintve, kevés örömöm van. A legvégén a vagyon csak egy olyan tény, amihez ugyanúgy hozzászokunk.

Ebben a pillanatban, a betegágyon fekve és visszaemlékezve az életemre, felismerem, hogy mindaz a gazdagság és elismerés, amire annyira büszke voltam, elhalványul és jelentéktelenné válik, ahogy egyre közeledik a halál.

A sötétségben látom az életben tartó gépek zöld fényeit és hallom a búgó hangjukat, egyre közelebb érzem a halált.

Most már tudom, amikor elegendő vagyont halmoztunk fel, mely élethosszig kitart, más dolgokat kellene keresnünk, amelyeknek nincs köze a vagyonhoz.

Valami sokkal fontosabbat:

Talán kapcsolatokat, talán művészetet, talán fiatalabb korunk álmait…

A vagyon folyamatos üldözése csak egy önmagából kifordult személyt hoz létre belőlünk, amilyen én is vagyok.

Isten adta képességünk érezni mindenki szívében a szeretetet, nem pedig a vagyon által előidézett illúziókat.

Az életem során megszerzett vagyont nem vihetem magammal.

Amit magammal vihetek, az csak a szeretet által kiváltott emlékek.

Ez az igazi gazdagság, mely követni fog, elkísér, erőt és fényt ad.

A szeretet ezer mérföldeket képes utazni. Az életben nincsenek határok. Menj, ahova akarsz. Érd el a magasságot, amit el akarsz érni. Minden ott van a szívedben és a kezeidben.

Melyik a világ legdrágább ágya? – A beteg ágya.
Alkalmazhatsz valakit, hogy vezessen helyetted, csináljon neked pénzt, de nem vehetsz rá senkit, hogy viselje el a betegségedet helyetted.

Az anyagi dolgokat megtalálhatjuk, ha elvesznek. Egyetlen dolog van, amit nem találhatunk meg, ha elvesztettük – az Életet.

Amikor valaki bemegy a műtőszobába, észreveszi, hogy van egy könyv, aminek az olvasását még nem fejezte be – “Az egészséges élet könyve”.

Bármely szakaszában is vagyunk pillanatnyilag az életünknek, egyszer majd szembesülünk azzal a nappal, amikor behúzzák a függönyt.

Gondosan őrizd a szeretetet a családodért, a szeretetet a házastársadért, a szeretetet a barátaidért…

Bánj jól magaddal! Törődj másokkal!”

Érdemes megfontolni…
Amikor lassanként kezd eltűnni minden az életedből, ami addig örömet okozott – a fiatalságod, a szépséged, a vonzerőd, az energikusságod, a szenvedélyes pillanatok, a gyengéd érintések, a kevesedtől kapott ölelések, a gyermekeiddel átélt meghitt percek – akkor szépen lassan megtapasztalhatóvá válik az a folyamat, melyben a Sors arcodat az Ég felé fordítja.
Amikor a világ, s minden öröme szépen lassan, mint méz a pergetőről, kezd kicsordogálni mindennapjaidból, akkor megtapasztalhatod a fájdalmat, amit mindezek elvesztése okoz.
Ám egy szép napon azt veszed majd észre, hogy észrevétlenül hozzászoktál e fájdalom érzéséhez, olyannyira, hogy egy idő után már nem fogsz sírni semmi után, aminek hiánya addig marta a szívedet, egy idő után már befelé csordogáló könnycseppjeid is elapadnak, egy idő után olyannyira hozzászoksz e fájdalom érzéséhez, hogy már észre sem fogod venni azt.
Egy idő után rájössz, hogy a magány egyenlő a Csend felé irányított figyelmeddel, melyben a Sors csak adni akar neked. Olyan ajándékot akar neked adni, mely által átélhetővé válik számodra a Csendben átélhető isteni jelenlét öröme, az a gondoskodás, melyben Isten arcodat önmaga felé fordítja, melyben olyan szorosan ölel magához, hogy egy örökké tartó pillanatra eggyé válhass Vele. Ekkor átélheted a gondoskodást, melyben megtapasztalhatóvá válik a szerzett szeretet átélése helyett az adható, az odaadható, a teljességgel, feltétel nélkül átadható szeretetben rejlő öröm. Az az öröm, mely nem múlandó, mely nem tünékeny. Ekkor szépen lassan elkezded megtapasztalni az örömet, melyet más szépségében, más vonzerejében, más energikusságában, más szenvedélyes pillanatok, kedves által kapott ölelések, gyermekekkel átélt öröme iránt érzett boldogságban fogsz megpillantani.
Ezek az örömök azok, melyek megtanítanak majd arra, hogy feltételek nélkül tudj örülni az Életnek, ezek az örömök tanítanak meg arra, hogy holnapok mindig lesznek, hogy mindig ad a Sors neked egy napot, melyben megtanulhatsz úgy szeretni, ahogy az Isten szeret téged, s mely megtaníthat majd arra, hogy mások sokan vannak, de te egyedül… s mégis… ahelyett, hogy magányosságot éreznél, épp ebben a pillanatban fog a bölcsek sosem múló mosolya felragyogni az arcodon…♥♥