I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Az arcodat ne mutasd szomorúnak.
Ne lássa senki, mi az, amit eltűrt.
Jobban kellene szeretni magunkat,
hiszen mi már nagyon kiérdemeltük. - Váci Mihály

Ω

Ezt összesen már 155 alkalommal látták. (Ezen a héten: 74, a mai nap: 74) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
hát..mit csinálok szilveszterkor? van választás > 1. jól leiszom magam egy bulin 2. halálra unom a fejem amikor bulizni kéne 3. barátokkal leszek v csajoddmal/pasidmal 4. otthon döglök és csak a tv, chips meg a cola na és a fész *-* xD aki így van az LÁJK! :D <3
Hajótöröttek ülnek a szigeten és várják a segítséget, amikor megszólal a dadogós: - Ha-ha-ha-jó.. Ha-ha-ha-jó.. Mindenki beugrik a vízbe és úszni kezd a nyílt tenger felé. ..... És a dadogós nak sikerül kimondani: -Ha jól látom cápák!
Egyszer majd te leszel az én helyemben… Fájni fog. Ezt garantálhatom… Nem lesz halálos, de azt kívánod bárcsak megölne a kín. Ha ez megtörténik szeretném első sorból nézni. Nem foglak sajnálni. Még csak nem is nevetlek ki. Egyszerűen csak nézem ahogy arra vársz, hogy valaki betapasztja az űrt a szíveden, amit egy olyan lány okozott, mint amilyen srác Te vagy. Nem fogok beléd rúgni, de szemem sem fog rebbenni, mikor valaki rád veti a végső csapást.
Bírom, h a szülők mindig azt mondják, h magunknak tanulunk, de ők akadnak ki, ha rossz jegyet kapunk...XDD
-Tanárnő! Egyest adott a dolgozatomra, pedig az utolsó feladat teljesen jó. -Igen, láttam, de a többi mind rossz. -Tudom, de minden jó, ha a vége jó! :D
Újra itt a nyár...♥☼ lájkold ha jobban szereted a nyarat a télnél..:)♥
ennyit a nyárról.. eddig volt jóidő. csőő nyár. :((♥
Nem tudok ide mit írni..de írni akarok..ha eszembe jut valami leírom..addig is ülök itt a képernyőt bámulva és unatkozok;)
ha csend akkor nincsenek hangok,igy nem kell rajzolni