I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

☆Én nem haragszom rád,miért haragudnék?☆(<3<3<3<3)

Ezt összesen már 234 alkalommal látták. (Ezen a héten: 135, a mai nap: 134) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Igazáábbol király L norbi . ;D
Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket.
Énekesként az a dolgom, hogy a zenének életet adjak. A dalok formája lehet bármilyen, de amikor az énekes a szívéből énekel és mosolyog, valójában belülről a fájdalomtól égve próbál másokat figyelmeztetni arra, amit Ő rosszul csinált.
,,Bírnod kell,akkor is amikor mindenki bánt,
Bírnod kell,ha az élet Téged meggyaláz,
Ne add fel,ha minden kötél szakad,
Hinned kell,csak légy Te mindig önmagad...."
Fiú mint barát..Ő az aki megmondja a szemedbe,ha szép vagy éppen enyhén ronda vagy...Ő az aki elmondja,ha hülye p*csa vagy...Ő az aki nem féltékeny rád...Ő az aki nem fog hisztizni veled 1másik pasi miatt....Ő az aki megvéd vagy verekedik ha bajban vagy-vagy valaki bánt...Ő az akiben megbízol és elmész vele bárhová mert biztonságot nyújt...Ő az aki pasi szemmel megmondja a kiszemelt pasiról,hogy érdemes-e vele kezdeni vagy se...Ő az akivel hatalmasat bulizol de,ha részeg vagy akkor addig haza se visz míg jól nem vagy...Ő az aki nem használna ki soha....Ő az akinek a családja nem találgat,hogy szerelem,hanem szinte családtagnak tekint...Ő az akivel nevetek minden baromságon...Ő az aki mer utánad inni vagy megossza veled a fagyiját...Ő az aki bátyám helyett bátyám...És ő az aki a barátom...Mert fiú és lány között van barátság!!!
"A bölcs nem rombolja szét a menedékét,addig ameddig nincs hová menekülnie."
Annak a csajnak aki engem szid:tudod majd ha te is mered odaadni a neved a lájkjaidhoz akkor szólj be.
by:Kata
- Személy?
- Igen...
- Néger?
- Igen.
- Szemüveges?
- Igen!
- A szomszédomban lakik?
- Igen!!
- Akkor nem tudom.
fiatal házasok.
...
N: Drágám, elhagynál te engem?
F: Soha!
N: Ha meghalnék sírnál utánam?
F: Meghalnék, úgy!
N: Röhögnél, mikor elesek valahol?
F: Drágám, hogy mondhatsz ilyet!
N: Szerettél te engem?
F: Persze édes... Benyújtjuk a kérelmet!
20 év múlva.. visszafelé olvasd! ;)
Tudtátok, hogy a skorpióknak, mindig csak egy igazi van, mert aktus után, a nőstény megeszi a hímet. Valahogy így érzek én, de azért remélem nem esznek meg. :)