I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

csajok! hülye srácokba zúgunk bele, elkövetünk pár buta hibát, szeretjük megjátszani a hülyét és hangosan röhögni, de, mi, lányok, egy dologban vagyunk igazán jók: erősnek maradni..

Ezt összesen már 176 alkalommal látták. (Ezen a héten: 53, a mai nap: 53) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Annyira bírom, mikor msn-en írok egy egész kiskönyvet, és a válasz rá, egy hangulatjel. Ettől olyan ideges tudok lenni, hogy ne tudja meg senki.. -.-
utálom hogy elveszi a dumáimat.utálom hogy elveszi a stílusom. utálom hogy lassan az életemet is elveszi. -.-"
☺☺☺"A Napiszarnál csak egy rosszabb van: a Hetifos!"☺☺☺
két gyerek sétál a belvárosban, látják h egy nő a szőnyeget porolja
egyik felkiabál neki:
mivan Aladin nem indul?
Nálam az SP még mindig azt jelenti, hogy South Park, a buzi pedig azt, hogy Éder Krisztián :P ---- > ajó kurvaanyádat ----> de sok buzi van. :P ---> de Sp nem az. ---> Amíg úgy nyávog, mint egy plázacica, addig kurvára buzi.
A d*gáshoz 3 ember kell... 2 aki élvezi és egy hülye aki filmre veszi...
- Te pingvin vagy!
- Háp-háp…
ha végre képes kipréselni magából hogy *SZERETLEK, úgy hogy te nemis erölteted vagy nem mondod neki a nap 24 órájában.., akkor ott lehet valamii : DD.:$!
mindenki tudja h a fiúk az érzelmeiket telljesen máshogy kezelik mint a lányok., és azért mert nem a sok szivecske és szerelmes idézet lepi el az adatlapját... attól még érezhet úgy mint te.! : ).
Melyik az a kén amelyik halottakal lép reakcióba?
-hát a Horáció Kén
Ha valaki találkozik az igazival, azt egyszerűen tudja. Másra sem tud gondolni. Ő a legjobb barátod és a lelki társad is egyben. Alig várod, hogy vele élhesd le hátralévő életed. Senki és semmi más nem fogható hozzá.