I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Nem bántam meg hogy így alakult♥..mert minden okkal történik:]

Ezt összesen már 775 alkalommal látták. (Ezen a héten: 131, a mai nap: 129) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
A kézisek a legjobbak és ezt mindenki tudja☺
neméértem miért kell állandóan Sp-t fikááznii!!!☻☻☻
Sose feledd, ha felértél a csúcsra onnan már csak lefelé van út!
Az interneten, egy olyan üzenet terjed, melyben arra szólítják fel az érintetteket, hogy amolyan polgári engedetlenségképpen január 17., 18. és 19.-én senki se tankoljon. Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS benzinkutak, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy csökkenjen, de legalábbis ne nőljön a benzin ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM - JANUÁR 17,18 és 19-én. Emlékezzetek az 1990 es taxis blokádra, más ugyan, de annak is meg lett az eredménye!!!
Tanár: Van házid? Diák: Van, de csak a fele van kész. Tanár: És mért nem fejezted be? Diák: mert becsöngettek.
♦Csak szeretném ha lenne valaki mellettem,unalmas egyedül!Csak te!♦
Nem nézhetsz vissza, ha egyszer eldöntötted, hogy mindent és mindenkit magad mögött kell hagynod. Vágd ki és dobd el a szíved, ha kell. Szakítsd ki magadból minden olyan porcikádat, ami maradásra késztetne, semmi ne maradjon benned, ami gátolhat abban, hogy eltűnj. Ha erre képes vagy, csak akkor tudsz megszabadulni a kínoktól.
"Azt is tudom, sok lány van ................de olyan mint én nincsen a sok kozul................."csak miattad jártam ide fel......mert nagyon bíztam bened,hogy talán belém szeretsz, hát ez ne m jott ossze................."