I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Én nem ő vagyok!Azt sem tudom ki ez az alak!Itt szokott irogatni?

Ezt összesen már 121 alkalommal látták. (Ezen a héten: 95, a mai nap: 95) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Két olyan ember, akik szakítottak soha nem lehetnek már barátok, ha mégis, akkor még mindig szerelmesek, vagy sosem voltak azok. Ha lájkolod igazat adsz nekem⋆ha nem nem⋆Karácsony nem az ajéndékok ünnepe fogják már fel hanem a szeretetté:DXD
Kinek NEM vált még valóra az a kívánsága amit egy hullócsillag után kívánt? Az lájk*
nem megy.... egyszerűen NEM TUDOM ELFELEJTENI :// :((( ♥♥♥
...
♥ Ha ő elég hülye volt ahhoz hogy elsétáljon, te legyél elég okos ahhoz, hogy ez ne érdekeljen.
Egyre több csaj képei közt látok egyre erotikusabb képeket...lányok,miért??!
Hiába van olyan ember aki azt mondja:SZERETLEK.Kitudja aznap hányszor mondta el ugyanezt.És kitudja kinek??
Nem értem az embereket....együtt lehetnek azzal az emberrel akit szeretnek és ahelyett,hogy boldogan élnének és kiélveznék szerelmüket,minden szaron hisztiznek,veszekednek,állandóan depressziósak,aztán amikor szakítanak,a másikat okolják és jönnek rá,hogy milyen jó is volt a másikkal. olyankor meg már felesleges teperni..
"Ő megismerte az én kis gyarlóságaimat. Sokan hibának tartják ezeket, de nincs igazuk, mert ezek szép dolgok. És azt mi döntjük el, ki jöhet be a saját kis világunkba. Nem vagy tökéletes, pajtás, de megnyugtatlak, az a lány sem tökéletes. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagytok-e. Erről szól az egész, ez a bizalom alapja, és hogy tényleg így van-e, arról csak úgy győződhetsz meg, pajtás, ha kipróbálod."
A kismalac sétál az erdőben, szembejön vele a jó tündér, és azt mondja neki:
- Szia kismalac! Amiért találkoztál velem lehet két kívánságod! Mi legyen az első?
- Röf-röf, legyen szaros a seggem!
Úgy lett.
- Na és mi a második kívánságod?
- Röf-röf, nyald ki!
"Kifejezném én az érzéseimet..."
Csak arra volnék kíváncsi, hogy ezt, amit írtál, te lájkoltad? Mert akkor nem rólad beszéltem. De nyugtat a gondolat, hogy nem csak én vagyok megáldva egy olyan személlyel, akivel csak kerülgetjük egymást.
Ha viszont nem te lájkoltad, és valóban neked címeztem a dolgot, akkor annyit tégy meg légyszives, hogy lájkold az utolsó állapotfrissítésem! Ha mindketten tévedünk, legalább dobtál egy lájkot, ha nem tévedtünk, akkor pedig írok neked. Ezek után már lesz hozzá bátorságom ;)