I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

anya: mit csináljak vacsorára?
lány: krumplifőzeléket.
anya: az most volt ( 3 hónapja )
lány: akkor bolognait.
anya: ahhoz most nincs kedvem!
lány: anya akkor miért kérded, hogy mit csinálj vacsorára, ha mindegyik volt meg nincs kedved hozzá?? xDD

Ezt összesen már 35 alkalommal látták. (Ezen a héten: 25, a mai nap: 25) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
annyira gyűlölöm a volt pasim mostani csaját.hülye ribanc :@
barátnőmmel horrorfilmet nézünk: *aznap éjjel csörög a telefonom* ő:"szijja élsz még?" én:"igen, és te?" ő:"igen, akkor jóéjt.puszi :*" ♥♥♥
mikor össze jösz egy fiuval..nagyon boldogok vagytok..de egy nap elhívják a fiut egy házibuliba..és mondja a fiu h eljösz velem?? te mondod nem.bulizzál nyugodtann..másnap fiu elment a buliba.. 11óra körül van rossz érzésed van..és elmész a buliba.. kopogsz az ajtón..kinyitják kérded xy nevű fiu itt van?? mondja h igen gyere be. kérded és holvan??körül nézel mindenki kivan dölve v ép kurják egymást v okádnak..mondja a fiu elöbb ment fel aludni..felmész benyitsz az ajtón.. látod nagyon mozog az ágy..felkapcsolod a lámpát..felriadnak és leveszik magukrol a takarót..fiu megszolal kicsim váárj... a lány kifut a házból..kiaz utra de nemnézet körül..és jött 1 kocsi..elütötte kocsis tovább ment..kirohan pár ember a házból..a lány *barátja*is.. annyit mondot a lány mindig szeretni foglak..és meghalt.. a fiu nem tudta mit csináljon nagyon szerette lányt...másnap lehetet olvasni az ujságban h egy 10 emeletes panelháézról egy fiatal fiu öngyilkoságot hajtott végre.. meghalt a fiu is...azt hitte h ha meghal bocsánatot tud kérni a szerelmétöl..de ö a pokolba került a lány meg a menybe..
aki jövő7en a norbira mer szavazni eltöröm a kezét a lábát a telefonját és a gerincéét.!! -.-" -- Hallod te gyerek te igencska kemény vagy:D:D.Az a megjelensz és kráter képződik a Mekibe fajta ugye?:D
Annyi minden wáltozott már azt sem tudom ki wagyok:$ :(
nincs annál szarabb érzés mikor azt érzed már annak sem vagy fontos akinek eddig az voltál..
"Egy hang marad a szélben,
S két szív rohan az élen.
A sors szemébe nézel,
Ami feltárult előtted.." ♥
- Miért jó a hajléktalan barátnő?
- Bárhol kiteheted...

=DDD
Te vagy a világ legszebb, legbájosabb hercegnője. - És te ki vagy? Hogy hívnak? - kérdezte szív dobogva a kis hercegnő. - Szeretőnek hívnak - mondta az idegen. - Szerető.... milyen szép neved van.... Az idegen lehajolt és megcsókolta őt.
Lelkembe jutsz... Mert amikor
gondolok rád, nem "eszembe
jutsz". Hanem a lelkembe. Mert
nem az eszem gondol rád, hanem a
lelkem. Nem csak egy-egy
pillanatra, hanem folyamatosan.
Nem tudlak, hanem érezlek. Nem
gondolat vagy, hanem érzés. Nem
távolság, hanem közelség. Nem ott,
hanem itt. A lelkemben.Hogy milyen igaz,csak tudnám miért!