I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Miért kiabálunk amikor dühösek vagyunk?
Egy szent tanító a Gangesz partján készült a rituális fürdőjére, amikor a közelben egy család tagjait hallotta dühösen kiabálni egymással. Mosolyogva a tanítványaihoz fordult és megkérdezte:
– Miért kiabálnak az emberek, amikor dühösek?
A tanítványok elgondolkodtak, s az egyikük így szólt:
– Amikor elvesztjük az önuralmunkat, kiabálunk.
– De miért kell kiabálni, amikor az, akihez beszélsz ott áll melletted? Halkan is elmondhatnád neki azt, amit akarsz - mondta a tanító. A tanítványok nem találták a választ, s a szent a következő magyarázatot adta:
– Amikor az emberek haragszanak egymásra, a szívük eltávolodik egymástól. A távolság miatt kiabálniuk kell ahhoz, hogy hallják egymást. Minél dühösebbek, annál jobban kiabálnak, mert annál nagyobb a távolság.
Amikor két ember megszereti egymást, nem kiabálnak, hanem kedvesen, lágyan beszélnek, mert a szívük nagyon közel áll egymáshoz, nincs köztük távolság. Amikor még jobban szeretik egymást, annyira egy helyen van a szívük, hogy már halkan sem kell megszólalniuk, megértik egymást már abból is, hogy csak egymásra néznek. Ilyen közel állunk egymáshoz, amikor szeretet van. A tanítványaira nézett, és így folytatta:
– Amikor vitatkoztok, ne hagyjátok, hogy a szívetek eltávolodjon. Ne mondjatok olyan szavakat, amelyek eltávolítanak benneteket egymástól, mert különben eljön az a nap, hogy olyan nagy lesz a távolság, hogy nem találjátok meg a visszavezető utat.

Ezt összesen már 87 alkalommal látták. (Ezen a héten: 64, a mai nap: 64) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
szeretem a klasszikus táncokat, főleg, ha táncolhatok is egy helyes fiúval ☺☼⋆♥♥♥
"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, amikor melletted ül, és tudod, hogy soha nem lehet a tied..."♥
Az ùt a szívemhez olykor hosszù ès göröngyös, tele akadàlyokkal, tele megpròbàltatàsokkal. De ha egyszer elindulsz rajta, kèrlek ne fordulj vissza, hisz ki tudja, h milyen boldogsàg vàr Ràd. Sok kulcsot talàlsz az ùt során, de csak egy van ami kinyitja a szìvem kapujàt...♥
Olyan ronda vagy, hogy ha bemész egy bankba, kikapcsolják a biztonsági kamerákat. (T☺Omy)
egy csomó olyan ember van aki felmegy mindenféle oldalakra és ott el kezdi szidni xy-t, de miért?ha én utálok vkit akk nem foglalkozom vele és kész. miért kell folyton belekötni mindenbe?
Én nem szeretem a facebook-ot. Én Imádooom! ♥☼
„Azt kérded, ki az igazi, ki a valódi barát? Az, akinek megérted minden kimondott és hang nélküli szavát. Kinek szemébe nézve meglátod minden apró baját, kit csendesen megvigasztalsz, ha könny borítja arcát, ha ok nélkül bezárkózik, te átmászod hallgatása falát, kinek nem hagyod, hogy egyedül vívja kilátástalan harcát. Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elűzi minden bánatod, s köztetek nincs olyan, hogy alulmúlod őt,vagy túlszárnyalod. Kinek látványa szívedet és lelkedet melengeti,kivel jó a csend szavát hallgatni, s együtt merengeni. Kinek nem számít, mit vétesz, kis-e, vagy nagy hibát, kivel ha beszélhetsz,könnyebbé válik ez a nehéz világ. Az az igazi barát, kit szeretsz,tisztelsz, csodálsz, s ha választásra kerül sor, te szó nélkül melléállsz. Az a barát, kinek egy kedves szava többet ér a világ összes,minden kincsénél. Az a barát, kinek öröme az örömöd, bánata a bánatod,kinek barátságát minden körülmény közt vállalod.”
♥A szerelem kusza zűrzavara a legnagyobb boldogság.♥☺
Ha valaki igazán szeret bármi hibád is legyen elfogad úgy ahogy vagy!
Férfi és nő között mindig is ment a "harc". De embeer nem mindegy hogy ki az okosabb erősebb vagy jobb?!! Hiszen úgy is csak együtt lehetnek teljes egészek!♂♥♀ :DD