I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

A barátságtól a szerelmet csak egy lépés választja el...♥♥☺

Ezt összesen már 866 alkalommal látták. (Ezen a héten: 148, a mai nap: 147) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
11 nap és karácsony <3<3<3<3<3
7nap és szülinapo m<3<3<3<3<3
A4-es hófehér rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
szerdátóól végree szüneeeet.*-*:D
"Egy fiatal pár beszélget: Lány:Szeretsz? Fiú:Igen. ... lány:Ha szakítanék veled,mit tennél? Fiú:Visszamennék az exemhez,mivel szeretem. A lány sírva fakad,szakít a fiúval.Másnap a fiú elmegy a lányhoz: Lány:Hát te? Fiú:Hát Én?Nem azt mondtam, hogy visszamegyek az exemhez,mert szeretem?"
Hidd el, én olyan hálás vagyok a sorsnak, hogy minket összehozott, és megmutatta a lényeget: vannak még igazi seggfejek.. ;)
Állandóan hiányzik:( Folyton csak rá gondolok. Mikor felkelek, mikor úton vagyok az iskolában, mikor az iskolában vagyok, mikor a matek témazárót írom amire nem tanultam és ezen múlik a bukásom, mikor az udvaron hülyéskedek a haverokkal, mikor kiderül hogy két hetet csúszik a dolgozat. mikor kiderül hogy elmarad néhány óra, mikor hazafelé battyogok, közben zenét hallgatok, nézem a tájat, mikor leveszem a cipőm, mikor leülök az ágyamra, mikor valami iszonyatvicces vígjáték megy, mikor pakolok, mikor zuhanyzom, mikor lefekszem, mikor alszom. Aztán megint kezdődik minden elölről. Rettenetesen hiányzik.. Szeretem♥
izééasd
Utálom amikor egy fiú szépeket mondd, aztán 1 hétig ugyanazt mondja, már elhiszem neki, már szerelmes vagyok belé, de o pont akkor nem figyel rám...nézem az adatlapját, "kapcsolatban"...gondolom magamba: :(...inkább kitorollek ismieim kozul, hogy jobban tudjak feledni :(
Olyan vagy, mint a nap. Akárhányszor feltűnsz boldoggá teszel.
dezso molnàr szelei