I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Tetszel. Nem vagyok szerelmes. Tetszel, ennyi az egész.
A szemeddel akarom látni a világot, jobban akarlak ismerni, mint bárki... Tudni akarom, mi volt a jeled az oviban vagy, hogy melyik a legelső emléked, amire tisztán emlékszel. Gyerekből felnőtté akarok melletted válni, vagy valami olyasmivé. Ott akarok lenni, amikor boldog vagy és akkor is, amikor másnaposan az ágyat nyomod.
Nem, nem vagyok szerelmes beléd. Ahányszor ezt kimondtam, mindig minden elromlott körülöttem. Én nem vagyok szerelmes, csak tetszel, a hajad, a hangod, a szád... Ha a sors azt akarja, mi együtt leszünk.
Majd egyszer.

Ezt összesen már 53 alkalommal látták. (Ezen a héten: 42, a mai nap: 42) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
♫♫♫ Adam Lmabert- Time for miracles♥♥♥
A szilveszter is egyre szarabb,lemondják a bulikat,nem tudják eldönteni hogy hova menjünk,pedig mindjárt itt van az este...leszarom ÉN ITTHON MARADOK!
Való Világ:
Balázs:-Beszélgessünk kicsit, milyen érzés megnyerni?
Alekosz: -Hu nem tudok semmit mondani.inkább mennék
Balázs: De maradj..itt a család, mondj valamit
Alekosz: Tényleg nem tudok semmit..most mennék
egyszerűen rühellem, ha a Badoon olyan válasz érkezik, hogy "talán". Vagy igen, vagy nem, de nehogy ne tudd már eldönteni. Ha én képes vagyok "igen" vagy "nem"-et írni, akkor légyszives te isss már ;) Remélem vették a személyek a célzást. ^^"
A pofátlan...
Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban, nem
alszik....
A pali fog egy széket, s az ágya mellé ül. Az asszony kérdésére:
- Mit jelentsen ez? - a válasz...
- Az első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik...
♥Szivem csendben azt kivánja bár itt lennél velem és sose mennél sose hagynál el de neked nm jó az én szivem csak űgy elveted mert egy másik sziv kell amit össze akarsz törni ..hát tudd hogy egyszer megbánod de akkor a szivem már másé lessz
☼Találkozik a marslakó egy predátorral megkérdezi tőle mars? Igen és még tépek is ha nem takarodsz el innen!
Van valaki aki számít rád. Valaki aki rólad álmodik. Valaki akinek sokat jelentesz. Van egy lány ki olyan mint én,ha vele beszélek rózsaszín az ég, de talán ez kevés. A lány nem is sejti hogy fiú hogy szereti. Ha látja a lány képét a fiúban a szív még meg meg dobban. Ez fura,hisz még nem is látták egymást,de ha a lány nem írna többé a fiú abba belehalna. Talán ez így jó,de mivan ha út összeforr?? Ez csak ábránd egy kósza álom a lány a fiút hogyis szerethetné?? A történet két barátról szól,de hogy írjam szépen a lány te vagy a fiú meg én-e!!!!!!
Néha már annyira benne vagyok ebben a LÁJK mániában, hogy amikor suliban a tanár ír táblára már a "Tetszik" gombot keresem a szöveg alatt!
Tudod a hibák azért történnek meg, hogy kiderüljön elég nagy e benned a szeretet iránta ahhoz hogy megbocsájtsd neki.
Senki nem mondta hogy pitizz neki. De ha tényleg vele akarsz lenni és szereted akkor tenned kell valamit.