I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

わたしたちは -VISUAL KEI- すきです. *__*
Örök és halhatatlan♥

Ezt összesen már 640 alkalommal látták. (Ezen a héten: 137, a mai nap: 137) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
kicsilány oh szia hello,álljunk össze mint két kicsi lego oh na figyu már,mondom mi a szitu te lány én meg fiú na mizu mizu mizu ??? ♥
Ha nem szereted Justin Bieber-t akkor miért foglalkozol vele? szánalmas -.-"
Mi a fasz? :D >.<
b b
Ez felháborító:

az milyen hogy egy lány egy másik lánnyal simán lehet fészen kapcsoltaba ,de viszont ha egy fiú egy másik fiúval van akkor azt egyből buzinak nézik :DD xD
Az érzéseket ki kell mutatni.. A szerelmet is ki kell mutatni.. A fájdalmat ki kell mutatni.. A szeretetet mutasd ki.. Hiszen ha ő.. nem tudja,hogy szereted,akkor lehet h más embert húz oda magához,és beleszeretnek egymásba,és ezt szerintem nem szeretnéd.. ezéréért MINDENKI MUTASSA KI HOGY MIT ÉREZEL A MÁSIK IRNÁNT.! még ha gyűlölet is.. legalább egy pár emberrel kevesebb ;)
Én esküszöm hülye vagyok, eddig vártam rá, majd amikor neki is kellenék, egyszerűen nekem nem kell... normális ez egyáltalán ?!
Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy!
Te vagy reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka!♥⋆
Szeretlek:$$♥
Péntek az én napom, az estém a zenére hangolom, meg egy jó italra, amit szürcsölök, de minek is kéne több! Hééj,Héééj ! :))
Lájk ha Szereted Az aranypénteket :P


By:S.Zoli :)
legszebb fiú név → alex. <3
Egy cirkuszban a következő mutatvány aratja,estérö-estére a sikert.Egy artista a bunkóval össze-vissza veri egy krokodil fejét,majd a végén elővesyi a faszát,és beteszi a krokodil szájába.
-Hölgyeim és úraim,aki ezt utánnam csinálja, az kap 10.000ft-ot.
-Nem nagyon jelenkezik senki egyszer csak, félénken felteszi a kezét egy fiatal bomba jó nő.
-Én megpróbálnám megcsinálni,de ne tessék olyan nagyot ütni a fejemred!