I like you! Like everything!

わたしたちは -VISUAL KEI- すきです. *__*
Örök és halhatatlan♥

Ezt összesen már 587 alkalommal látták. (Ezen a héten: 84, a mai nap: 84) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
"Mikor azt mondod "nem tudom,hogy mit érzek irántad" hazudsz...ezt jól tudom én is és jól tudod te is...mondd inkább azt,hogy nem érzel semmit,mert olyan nincs,hogy valaki ne tudja eldönteni az érzéseit...a képlet egyszerű vagy érzel valamit vagy nem érzel semmit..."
Már csak egy hét van a szünetből... Töltsük hasznosan! Lájkoljunk!!! :D ♥ ♥
"Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Reméled, hogy oda visz, ahova akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos. Miért nem fontos?
Mert ott is együtt leszünk!" / "You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...because we'll be together.
-Mit bámulsz?
ťťSajnálom,én általában úgy nézek hogy kivan nyitva a szemem.Te nem?
xD
Nagyon sz*r a szerelem főleg akkor ha viszonzatlan :( :( :'( :'(
Sokat alszok, még is rohatt álmos vagyoook...:)
ha a "mama" szó betüi közül egyet elhagysz, hármat pedig kicserélsz, a "sör" jön ki...
☼Hogy hívják a tetovál bálnát?
-ábráscet
Olvasd végig kérlek, sokaknak ajánlom, hogy próbáljon így gondolkodni!
Nem mondom azt, hogy bármit megtennék a szerelmedért. Mert akkor nem lennék őszinte.
Bármit csak a családomért tennék meg. Te viszont egy olyan része lettél az életemnek, ami bár még elengedhetetlennek tűnik, mégsem az. Ezt én választottam, de lehet, hogy a sors. Akartalak szeretni, meg nem is, mert nem akartam magam álmokba kergetni. Csakhogy a szívem átírta a történetet és most (talán reménytelenül) szerelmes vagyok.
Igen, szeretlek, már magamnak is bevallom, mert így van, de ahhoz, hogy ezt megmutassam, te is kellesz!
Hiábavaló minden érted véghezvitt dolog vagy az irántad érzett (jelenleg csillapíthatatlan) vonzalmam, ha neked ez nem fontos.
Úgy vélem, bizonyítottam eleget, hogy a szívem nyitva áll előtted, csak is előtted! A látszattal ne törődj. A mosolyomat és a kedvességemet nem sajnálom mástól sem, de neked teljes szívemből, mindig őszintén és más csomagolásban adom. Csak a szemembe kell nézned.
Nem fogom magam rád vetni, nem szeretnék tolakodni és nem csapok nyilvános hisztériát, ha elutasítasz.
Inkább hazamegyek és a kispárnámba temetem az arcom, hogy ne hallja senki, ha üvöltök és zokogok. A fájdalmam csak az enyém lesz. Ez így van rendjén.
Nem tudok kiigazodni rajtad, hogy neked mi a véleményed rólam. Pedig jó lenne tudnom. Nem vagy buta, magadtól is rájössz, mit érzek irántad. Ha neked ez pozitív és még viszonoznád is, tudod, mit kell tenned, ha ugyan meg akarod tenni. Ha viszont nem tartod jó dolognak az én közeledésem, állj elém és mond a szemembe, hogy téged ez zavar!
Ne értsd félre, én is odamehetnék hozzád egy vallomással, de ez jelenleg nem valósulhat meg erkölcsi okok miatt.
De kettőnk közül te vagy az, aki bizonytalan és vagy nem tudod kifejezni az érzéseidet (akár pozitív, akár negatív) vagy pedig visszatart valami, ami megakadályoz téged abban, hogy közeledj felém. Mást nem tudok elképzelni.
Csak gondold át. Ha nem akarsz megbántani, akkor cselekedj! Van még időd bőven!
Kérdeznék valamit..

Hogy lehet valakit megszeretni, hogy még soha se láttad élőbe..csak képen, hangját se hallotta...csak facebookon beszélgetnek..?! o.O