I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

わたしたちは -VISUAL KEI- すきです. *__*
Örök és halhatatlan♥

Ezt összesen már 629 alkalommal látták. (Ezen a héten: 126, a mai nap: 126) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
hógolyóóó *_* ♥ ☺
google fordító albán német pucikeci pucikeci pucikeci pucikeci pucikeci pucikecipucikeci pucikeci pucikecipucikeci tyifityifi
XD
Felejts el örökre, felejtsd el hogy ismertél,
könnyű lesz, hisz sosem szerettél.. :/ ♥
._. én mindenre magam jövök rá másoknak meg én vagyok a használati útmutató ._.
Az én macskáimat úgy hívják, hogy Mária./Máriák.:D/
Egy kisseb, másik valamivel nagyobb.*-*
Ja..és mind a ketten fiúk.........;$$√☼
a vizsga sok az idő fogy az ideg meg szétbassza az agyamat...
Egy egész éjszakát végig bírok táncolni, de hazamenni már nincs erőm:D
Idézetek dolgozatokból: - A kőszívű ember fiaiban 3 fiú volt. - 1214-ben betörtek hozzánk a tanárok. - Az időzónában zónaidőt mérnek. - A víz 100 Celsius-fokon olvad. - Mozart egy finom bon-bon fajta. - Kolombusz szeretett Amerikázni. - II. András 1205-ben trónra ült, és 1235-ig le sem szállt róla. - Toldi legyőzte a marhákat, mert bikaerős volt. - János vitéz legszebb költeménye Petőfi Sándor volt. - Egyiptom őslakói a múmiák. - A Toldi olyan mű, amelyben a főhőst feldolgozzák. - Amikor a törököket felrobbantották, nem szóltak semmit, csak tovább harcoltak. - Az egri nők nyaklevest adtak a törököknek. Zrínyinek csak fél szeme volt, ám ez nagyon zavarta a csatákban. A katonák életüket és halálukat kockáztatták. A víz oxigénből és folyadékból áll. A mocsári vész 1526-ban volt. A Szent Jobb István király bal keze. Janus Pannonius 15 éves korában elterjedt Európában. A gesztenyesütögető néni kiáll a sarokra, és odacsalogatja az embereket a szagával. A bronzkorszak tűzzel-vassal pusztította a rézkorszakot. A sereg táborában kitört a pestis, és a király is csak álruhában menekülhetett. A középkorban a várakat katakombákkal lőtték. Kanada területe egyenlő Európa lakosságával. A kenguru kicsinye fészeklakó.
egyetlen szó "szeretlek" amit a füledbe súgnám de nemtehetem:(
lájkha vagy a barátom!!!!!♥♥§