I like you! Like everything!

わたしたちは -VISUAL KEI- すきです. *__*
Örök és halhatatlan♥

Ezt összesen már 525 alkalommal látták. (Ezen a héten: 22, a mai nap: 22) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Honfoglalóban nem te vagy okos. A többiek buták.
sokan mondják hogy hülye vagyok!!!de van valami igazság abba,hogy HÜLYÉKÉ A VILÁG☻♥☺xD
Szebbet találhatsz nálam, de jobbat soha!
lájkold ha volt már olyan hogy dolgozatba majdnem irtál egy "xD"-t vagy valami smile-t..:DD
Az élet körforgása szerintem:
Barátságból Sex,Sexből Szeretet,Szeretetből Szerelem, Szerelemből Szeretet,Szeretetből Tisztelet,Tiszteletből Utálat, Utálatból Ex, Exből pedig NEXT... =))
A tanár elővette a feladatlapokat és végigtekintett a rémült diákarcokon.
- Fiaim! Nagy nap ez a mai! Ma történelmet írunk!
"Könnyes a szemem, ennyi volt a csoda, de nem tudlak feledni többé soha. Ég Veled! Kár a könnyekért, búcsúzom egy álom véget ért…"
pech: amikor észbe kapsz és ráírnál ,ő meg persze ki jelentkezik....
"És annyi balszerencse közt,
Oly sok viszály után,
Megfogyva bár, de törve nem,
Él nemzet e hazán."

♣☺♣☻♣☺☼

"A nagy világon e kívül
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell."
1. rész Volt egyszer egy rossz ember. Egész életében sok mindenkinek fájdalmat okozott. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy nagyon kevés pénze lett. Egy éjszaka éppen biciklizett. Egy nő kanyarodott ki az utcából. Éppen akkor jött ki az egyik házból. A nő megvetően nézet rá. Rosszat gondolt róla. Nem is volt meglepő, mivel nem volt a férfin egy rongyos kabátnál, pólónál és nadrágnál valamint egy ócska cipőnél több. A férfi látta amint elhagyja a kulcsát. Arra gondolt fölveszi és bemegy a házába ellopni dolgokat ha már úgyis olyan rosszak az anyagiak.. Felvette a kulcsot és az összes házon végig ment. Az egyik ház zárába belement a kulcs így hát bejutott. Egy nagyon szép ház volt. A férfi párpercig ott állt az ajtóba majd vett a konyhából egy tollat és egy papírt hosszú keresgélés után. Fogta a papírt kiment a házból. Bezárta majd a postaládába dobta a papírt a kapunál. Ahogy a kulcsot is.
A nő egy étterembe dolgozott. Ahonnan éppen aznap rúgták ki. Ezért ment leinni magát. Amikor haza ért sok pénzt költött piákra és egyebekre. A kulcsa nem volt meg. Hívott szakembereket, hogy nyissák ki. Mivel a nőnél nem maradt pénz. A szakemberek dühösek lettek és azt mondták hogy nem kell most odaadnia viszont egy hét múlva az ár négyszeresét várják el. A nő rábólintott. Még aznap éjjel elintézett mindent, hogy új zárja és új kulcsa legyen. Pár nappal később a férfi megint arra volt, viszont most egy sportautóval. És látta a szép házból egy nagyon ronda ház lett. A Férfinek úgy lett sok pénze hogy felvette a kapcsolatot idős nagyapjával és mindenért bocsánatot kért tőle. /viták, egyebek/ Az idős nagyapa meghalt. A férfi szomorű lett mindenkitől bocsánatot kért akit valaha megbántott.