I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

わたしたちは -VISUAL KEI- すきです. *__*
Örök és halhatatlan♥

Ezt összesen már 646 alkalommal látták. (Ezen a héten: 143, a mai nap: 143) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Nem nézem a való világot!
Érdemes végigolvasni!
10 dolog amit megtudhatunk a mesékből ♥

1. A pilóta mindig kijön a vezetőfülkéből. De ne aggódj, a repülő csak azután kezd el zuhanni miután el hangzik a mondta: " Ha te itt vagy ki vezeti a repülőgépet?! "
2. Bármilyen felfújható dolgot felfújsz a száddal, az lebegni fog. Hisz a tüdőd ugye héliummal van tele.
3. Az állatok a szőrük alatt pöttyös alsógatyát hordanak.
4. A gazdag jóképű herceg mindig a csóró, szolgasorsú lányt választja.
Ugyanakkor a gyönyörű, népszerű lány a menő focista fiú helyett a lúzert választja.
5. Hallgatózáskor a kihalgatottak éppen a történet félreérthető részénél tartanak, és éppen akkor fog elmenni a hallgatózó, amikor a történet világos lesz, neveket is említenek.
6. Nyugodtan szénné égetheted magad. 1 percig egy szénkupac leszel 2 szemmel a tetején, de ha kivárod a megfelelő időt, visszaállsz a régi formádba.
7. Az iskolában a gyerekeket nem múzeumba viszik hanem csokigyárba.
8. Ha egy hegyen rohansz nem fogod észrevenni, hogy a szakadék felett vagy, már egy métert szaladtál a levegőben. Semmi pánik leesni csak akkor fogsz ha lenézel.
9. Ha egy oszlop feléd dől, ne oldalra lépj ki előle, hanem egyenesen szaladj, hátha nem csap agyon. Szintúgy, ha egy széf esik le a levegőből, amit észrevettél. Véletlenül se lépj oldalra egyet-kettőt, hanem nézz fel és sikoltozz. Ha ez a módszer nem válna be és rád esik a széf, akkor sincs semmi gond. Valami mechanikus technikával megoldható, hogy az alsó fala, eltűnjön az ütközés pillanatában. Így te a széfben végzed. De mielőtt valaki kinyitná, az alsó rész újra ott lesz.
10. Ha éppen iszol, miközben valami hihetetlen dolgot hallasz, véletlenül se nyeld le ami a szádban van, és rakd le a poharat. Hanem köpd ki az egészet úgy, hogy spricceljen a szádból, ezután rakd le a poharad. Szintén fontos, hogyha valami furcsát veszel észre, szemeidet nyomd ki a fejedből, 30-40 cm-re. Úgy az igazi.♥♥♥♥♥
Nándosz jobb mint Molnár?:D
like azt szasz
Lájk ha te is voltál ugy bebaszva hogy a pöcsödön guritgattál le borsókat XD
by: Ádám Sexkiiborg Lélek :$$ XD
Kislány ül az anyukája nyakában, és húzogatja a muter haját. Az anya türelmetlenül rászól:
- Kislányom, ezt azonnal hagyd abba!
- De anyu! Én csak a rágómat akarom kiszedni!
Én csak egy tipikus tinédzser lány vagyok, aki szerelmes egy tipikus tinédzser szívtipróba. =/
Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Reméled, hogy oda visz, ahova akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos. Miért nem fontos? A válasz: mert ott is együtt leszünk.
Fogni akarom a kezed,átölelni amikor szomorúnak látlak,megcsókolni amikor csak arra vágyok.Érezni akarom az érintésed a simogatásod.A karjaid közt akarok elaludni abban a tudatban,hogy reggel ez nem ér véget és nem kell,hogy elengedjelek.. !
Ne érezd magad különlegesnek, a te érzéseidről is írt már valaki dalt.