I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

わたしたちは -VISUAL KEI- すきです. *__*
Örök és halhatatlan♥

Ezt összesen már 626 alkalommal látták. (Ezen a héten: 123, a mai nap: 123) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Csabaa <3 ☻
Mekkora szerencse hogy az indexemet nem kell a szüleimmel aláíratni :D Így csak én tudom mi rejtőzik benne ☺
nem vagyok hülye...csak eltakarják a szemeim a vattacukorfelhők=3
tök jó megint én voltam a hülye :) ez jellemző :(
Az egér egy lyukból nézi a parasztot és a parasztasszonyt, amint egy csomagot bontanak fel. Elszörnyülködve látja, hogy egérfogó van benne. Kiszalad az udvarra, és kiabál: "Egérfogó, egérfogó"!

A tyúk ránéz, és azt mondja:

-Tudom, hogy nagyon félsz, de nekem nincs mitől félnem. Az egér a disznóhoz szalad. A disznó röfög egy kicsit, és azt mondja:

- Sajnálom, ez rám nem vonatkozik, de imádkozni fogok érted. Az egér a tehénhez menekül. A tehén elbőgi magát:

- Egérke, sajnálom, de nem az én bőrömről van szó! Az egér lehajtott fejjel tér haza.

Még azon az éjszakán a házban nagy zajjal lecsapódott az egérfogó. A parasztasszony sietett megnézni, mit fogott az egérfogó. A sötétben nem vette észre, hogy mérges kígyó esett a csapdába és az állat megmarta a lábát. A paraszt bevitte a kórházba a feleségét. Nemsokára hazaengedték, de még mindig lázas volt. A paraszt tyúkot vágott és erőlevest készített az asszonynak, de szenvedése nem múlt el. Jöttek a barátok, egész nap ápolták, gondoskodtak róla. A paraszt disznót vágott, hogy legyen mit enni, de semmi sem segített, az asszony meghalt. A temetésre sokan eljöttek. A paraszt tehenet vágott, hogy legyen elég ennivaló a halotti toron.

Az egér szomorúan nézte végig a halotti tort.

Ha megtudod, hogy valakinek problémája van, és azt gondolod, hogy ez téged nem érint - gondolkodj el. Mindannyian ugyanazon az úton haladunk, amelynek neve: ÉLET. Minden ember és minden esemény az élet képzeletbeli szőttesének egy-egy fonala...
utálom hogy minden film elején: A következő műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott-.-"
Basszus... hagyjátok már ezeket az MSN-es "bejelentkezik, de félek ráírni" lájkokat, mert kicseszettül gáz! Ha valamit mondani akarsz, akkor tedd személyesen. IQ ninják... -_-"
Viván angyalos reklám..!..xdd"szájors még az angyalok is bűnbe esnek!"♀....xd
kurva nagy..!!♥♥☺☺
Mert néha egy zene szövegébe megtalálom az életem egy részét ♥♪:)
Nem mindig jó szerelmesnek lenni.. :/ <3