I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

tavaly nyár óta volt egy fiú az életembe akit soha az életbe nem fogok és nem is tudok majd elfelejteni..megtanított küzdeni és, hogy ha van egy célom azért mindennél jobban küzdjek..mára már barátnője van és boldog a másik lánnyal.(: nem mondom azt, hogy már nem érdekel, mert legbelül még mindig fáj, boldog a lényeg ez..vannak bennem tüskék mert sokszor megbántott, de már csak ez is emlék.(: most van egy másik fiú.akivel enyhíthetném a hiányát, de mi van, akkor ha ő is esetleg csak játszik..volt úgy, hogy mindennap rám ír.volt amikor 1 hétig nem.(: volt, hogy egy nap többször.volt , hogy 1x sem és volt, hogy én írtam rá.(: ha összefutunk csak mosolyog és köszön..eddig mindig utánam kiabált egy " jó a segged bébi." mondatot..2 dolog van amire gondolok..az egyik az az, hogy nem akar összetörni, mert megismert és tudja, hogy nem az a "teszem a picsám minden srácnak csaj" vagyok és inkább szépen lassan közeledik..a másik pedig az, hogy nem akar tőlem semmit.. : / vagy csak már én nem tudok bízni, mert mindenkiben azt látom, hogy majd ismét pofára ejt. : S gyűlölök kételkedni. : /K

Ezt összesen már 52 alkalommal látták. (Ezen a héten: 52, a mai nap: 52) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Fáj még a szó, fájnak a percek az évek.
A szívemet nyomja mikor a múltba nézek,
Könnyeim hullnak, a párnára borulva
Sírok egy végtelen könyvet lapozva.
Tudom már elmúlt, vége a szépnek.
Szépen lassan eltűnnek a képek,
Sebeim maradnak, nyitva a világnak,
Példát mutatva, gátat szabva a hibáknak.
♥♫
Miért változnak az idők? Miért kell az embernek felejtenie? Miért nem lehet minden emléket a szívemben őriznem? Miért halok meg úgy,hogy az akit világéletemben a legeslegjobban szerettem,még csak nem is ismert (U)
Konan:jajj hát hogy tudnék kárt tenni valakiben egy ijen napon?^^
Deidara:*naptárat nézegeti* ömmm..november 4-e van,ugye?a naptár szerint nincs ma semmijen különleges nap.báár a multhétre bevan jegyezve egy ojan h "mindjárt karácsony".
Elton:mijen mindjárt? még majdnem 2 hónap bazz!
Leonidasz:Igen de nekem fojamatosan kell ráhangolnom magam a karácsonyi hangulatra.^^
Elton:mi a rudinak,te hotdugó?Jézus se hangolta rá magát az uccsó vacsorára.
Leonidasz:hanem mi csinált?
Elton:hát addig ösztönböl vacsizott bazdmeg!

egy akatsukis élete :)
Az igaz szerelem veszélyes jószág, belülről ragadja meg az embert, úgy tartja rabságban, és ha nem szabadulhat idejében, bármire képes lesz érte.
Nincs jobb, mint arra kelni, hogy EBÉÉÉÉD:D
Ami késik nem múlik ☺☺☺
Nem sírni kéne ,hogy "jajj bejelölt az osztályfőnököm most nem írhatok ki semmit facebookra" ,hanem csoportosítani az ismerősöket és beállítani ki nem láthatja az állapotodat! → Vagy egyszerűen nem fogadod el a jelölést, netán tiltod az osztályfőnököt... :D
A nők kilencvenkilenc módon tudnak bolondot csinálni magukból, de századszor annál agyafúrtabbak.♀
* Nézem a csillagokat, és Téged látlak, nézem a világot, és Téged látlak... Menj már arrébb basszus, nem látok Tőled semmit!
⋆Tudod mindig is eggyütt éreztem veled,már az elején is.⋆