I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Mondd csak Edina, hogy álltok Robival?

Úgy érzem, hogy nagyon harmonikus a kapcsolatunk. Rendkívül megértő, toleráns fickó. Nekem valahogy a víz jelekkel az igazi (remélem most már végleg, hi-hi) röhej, de picit turiztam a családfájába és dédszülőkig még aszcendensekben is rengeteg az átfedés köztünk. Mondjuk néha úgy érzem, mintha pár dolgot elengedne a füle mellett. Gyereknév ötleteken is csak révedten bólint, hogy, persze nyuszmusz, a Christofer nagyon szép, a két kéglink beszámításos cseréjét egy házrészre, meg a szocpol terveket se hallgatja végig. Mondjuk nagyon elfoglalt, néha hetekre sehol, ezért az összebutit se erőltetem, a kineziológus Kriszta szerint a mai férfiaknak nagy légtérre van szüksége, azt mondja, hogy Márkot és Bencét is a túlzott bújással buktam be, nekem meg már vészesen ketyeg a biológiai órám, több rossz dobást nem szeretnék. Hát dióhéjban ennyi, ha egyszer lesz időnk egy rendes dumcsira (hahh, ugye soha napján) majd picit részcsizem.

Mondd csak Robi, hogy álltok Edinával?

Kúrogatunk, semmi komoly.

Ezt összesen már 109 alkalommal látták. (Ezen a héten: 109, a mai nap: 109) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Tisztelt Szülők!
Sándor fiukat osztályfőnöki intésben részesítem, mert az ablakot használta átjárónak.
Tisztelettel:Bné

Megtörtént eset :D☺
2 szőke nő ül a helikopteren
egyik kérdezi:
-Mi ez a pörgő bigyó itt felettünk??
-Nem tudom de mióta nem pörög nagyon izzad a pilóta... -.-"

:D
„Azt kérded, ki az igazi, ki a valódi barát? Az, akinek megérted minden kimondott és hang nélküli szavát. Kinek szemébe nézve meglátod minden apró baját, kit csendesen megvigasztalsz, ha könny borítja arcát, ha ok nélkül bezárkózik, te átmászod hallgatása falát, kinek nem hagyod, hogy egyedül vívja kilátástalan harcát. Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elűzi minden bánatod, s köztetek nincs olyan, hogy alulmúlod őt,vagy túlszárnyalod. Kinek látványa szívedet és lelkedet melengeti,kivel jó a csend szavát hallgatni, s együtt merengeni. Kinek nem számít, mit vétesz, kis-e, vagy nagy hibát, kivel ha beszélhetsz,könnyebbé válik ez a nehéz világ. Az az igazi barát, kit szeretsz,tisztelsz, csodálsz, s ha választásra kerül sor, te szó nélkül melléállsz. Az a barát, kinek egy kedves szava többet ér a világ összes,minden kincsénél. Az a barát, kinek öröme az örömöd, bánata a bánatod,kinek barátságát minden körülmény közt vállalod.”
2 pár: Nő: - Fogynom kéne. Férfi: - Így vagy szép, ahogy vagy. N: - Persze, ezt csak azért mondod, hogy megnyugodjak! F: - Jó, akkor fogyjál. N: - Most meg már le is dagadtozol?
Szeretem ha ölelsz! ♥
Szeretem a bőröd illatát!♥
Szeretem a rossz tulajdonságaidat is!♥
Szeretem hogy mindig gondolsz rám!♥

Egy valami bánt csupán, hogy csak barátok vagyunk..... :(
Kényelmet találnak a pillanatok egy végtelen áramlásában
Engem ráadásul nem érdekel ma, amit érzek
Mert ez amúgy is változik
Valami meg fog ríkatni engem vagy mosolyog
Egy másik kép a halmomon
Most állok hozzád közel
Éppen ez a valami, amit teszek
Amikor nekem szeretetre van szükségem hogy elég legyek
Azt kívánom, hogy a szeretet elég tudjon lenni
Nincs semmi megnyerőbb
A gondolatnál, hogy én elég tudtam lenni
Vigaszt találsz a napban?
Életet egyként fontolsz meg?
Azt hiszed, hogy van egy határ
Ahhoz, hogy egy ember milyen gyorsat futtatni?
Valaki azt mondta, hogy élve megszületsz
Nos nem érzem annyira élőnek magamat.....
Ahogy jónak látod!Rád bizom.
Emlékszel még milyen volt? mikor az életünk csak egymásrol szólt,. Nekem csak te voltál,s neked sem kellett más. de egy nap minden összeomlott.Jött az új,s számodra a régi barátnő is. Azt mondtad: "vele újra boldog tudnék lenni, de téged sem szeretnélek elveszíteni.legyünk csak barátok". Először nagyon csalódott voltam,sírtam csak sírtam. Aztán kicsit jobb lett minden. Sokat beszéltünk,találkoztunk. Szakítottál a lánnyal, én ott voltam mint egy barát. Még többet voltunk együtt és nagyon jól éreztük magunkat,de te újra többet szerettél volna, és mikor megkérdezted: "szeretnéd hogy at legyen mint régen" én boldogan válaszoltam hogy : "igen,nagyon" Eltelt pár hónap és megint csak jött egy másik. Tőlem pedig újra azt kérted: legyünk barátok.. Barátok voltunk újra. Nagyon jó barátok. A kapcsolatodnak vége szakadt, én pedig ott voltam újra, mint egy baráti váll amin kisírhatod magad.Te persze újra többet szerettél volna, akkor felmerült bennem a kérdés:"talán csak akkor vagyok jó mikor nincs más?" rádnéztem és azt mondtam: "szerettelek,szeretlek,és szeretni foglak örökké. mikor csak barátok voltunk akkor is úgy néztem rád mint életem szerelmére,de mégis csak maradjunk barátok. Akkor örökké szeretni foglak, és a rólad kialakult képet bennem nem fogod összetörni újra."
A falu egyik lánya kint ül az árokparton, széttett lábbal
dinnyét eszik.
Arra megy a falu plébánosa és így szól a lányhoz:
- Lányom az rendben van, hogy kiülsz ide az árokpartra
dinnyét enni, de legalább egy bugyit vehettél volna fel.
- Volt is rajtam bugyi, de nem tudtam enni, mert addig a
dinnyére jöttek a legyek.
Ha könnyes a szemed és ég a szád,
Ne félj, én gondolok Rád!
Ha mindenki elhagy és senki sem szeret,
Akkor is tudd, hogy én mindig ott leszek Veled!
Mert Te vagy a Nap, mely lenyugszik este,
Te vagy a Hold, az éjszaka teste,
Te vagy a csillag, mely szemembe ragyog,
Te vagy az Élet, nélküled én sem vagyok!