I like you! Like everything!

szeretek szilveszterkor kiöltözni :) *-*

Ezt összesen már 380 alkalommal látták. (Ezen a héten: 74, a mai nap: 74) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
on the first page of our story the future seemed soo bright ... :) love the way you lie .
Tedd meg ma, amit sajnálsz, hogy elmulasztottál tegnap, és így elkerülheted, hogy sajnálnod kelljen holnap, amit nem tettél meg ma.
Keith Ellis

A problémák az élet jelei. Azon emberi lényeket, akiknek nincsenek problémáik, onnan lehet felismerni, hogy koporsóban fekszenek a föld alatt. Tehát ne akard, hogy kevesebb problémád legyen, hanem azt, hogy ügyesebben tudd megoldani őket ;)

...Keith Ellis


A legenda szerint egy csúcsforgalmas órán egy kamion beszorult a Holland-alagútba New Yorkban. A kocsi túl magas volt ahhoz, hogy előbbre menjen, és túl erősen szorult be ahhoz, hogy előbbre menjen, és túl erősen szorul be ahhoz, hogy kitolathasson. A kivonult rendőrök odahívták a tűzoltókat. Összedugták a fejéket, és előálltak az egyetlen logikusnak tűnő megoldással: lángvágóval levágják a kamion tetejét, és kihúzzák az alagútból.
Ekkor egy autó érkezett a szemközti sávból. A benne ülő kislány megkérdezte a papájától, hogy miért nem eresztik egyszerűen ki a kamion kerekeiből a levegőt? A papa megkérdezte a rendőröket. Azok a fejüket vakarták, zavarba jötte, majd megfogadták a kislány tanácsát. Percekkel később a kamion kint volt az alagútból.

Tanulság: A kislány túl fiatal és túl naiv volt ahhoz, hogy bonyolult megoldásokat keressen, tehát talált egy könnyűt. Ezt tartsd fejben, amikor legközelebb nehéz problémával szembesülsz. Keresd a megoldást az orrod előtt, ahol annyira nyilvánvaló, hogy észre sem veszed. Mint amikor nem találsz egy pár zokni a szekrényben, mert ott van az orrod előtt az ágyon.:)
vv
béci: biztos vagyok.
éva: akkor jó.. én is biztos vagyok benne h nem biztos h .......
...................Hiába menekülsz , Hiába futsz. A sorsod elöl futni ugy se tudsz! Mert sorsunk nekünk vagy a végzetünk hogy mi egymásért szenvedünk! Hiába mondod azt hogy vége már, hiába vagy fölényes és vidám! Én ugy is tudom hogy a könny arcomon még álmodban vissza tér! A sziv ha szerelmes az ember gyakran játszik velünk! De igaz szerelmet az élet egyszer ad , egyszer küld! És benne lesz végzetünk!
Egy néger odamegy egy fehér ember zöldségesbódéjához. - Ez micsoda? - kérdezi a fekete. - Szőlő. - feleli a fehér. - Ó nálunk sokkal nagyobbra nőnek. És ez mi? - Narancs. - Nálunk ezek is sokkal nagyobbak. És ez? - kérdezi a néger és rámutat a görögdinnyére. - Az bazdmeg az borsó xDDDD
Grren day!Metallica!Tankcsapda!The Grenma!Escape The fate!Blessthefall!...stb..♥♥♥♥♥♥♥
Three Days Grace vs. Breaking Benjamin
Meg láttam, s megszerettem,
s ez ellen semmit nem tehettem.
S bűn is lett volna.
Hisz ő volt ki a lángot újra fel lobbantotta.
Szívem lángját mi most újra fűt.
S a fájdalomtól messze űz.
Igaz ő még nem tudja, de kell nekem,
s akármi lessz soha nem feledem.
Mert tudom jól ő kell nekem.
Ha nem félnék,
s szívem hatalmának engednék.
Elmondanám,
de félnek mit mondanál.
Félek a magánytól félek a csalódástól.
Csak azt tudom nagyon,
hogy érted élek mostantól.
Életemet neked szánom,
s még ma fel ajánlom.
Nem tudom,
hogy mondjam el,
h hogy kelesz.
Tudom, hogy félős vagy,
s még nagyon nem ismersz.
De remélem ez lessz az amiért meg értesz,
hogy így mondom el mit érzek,
azért van mert félek.
Ha idővel majd viszont szeretsz.
Életemet mjd szebbé teszed.
" Vannak ölelések, amelyek megváltoztatják az ember életét.
Vannak ölelések, melyek után nem lesz már semmi, ami addig volt.
Vannak ölelések, melyekről úgy hisszük az utolsó, mégis az első pillanatává válnak valaminek.
Vannak ölelések,melyekre mindennél, mindennél jobban vágyunk, mégis félünk tőlük, mert tudjuk, utána semmi sem maradna többé ugyanaz.
S vannak ölelések, melyek várt-váratlanul az utolsók maradnak. ♥ "
Egy férfi van aki igazán szeret egy életen át:
*-*APAA*-* ♥♥♥