I like you! Like everything!

szeretek szilveszterkor kiöltözni :) *-*

Ezt összesen már 337 alkalommal látták. (Ezen a héten: 31, a mai nap: 31) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Sziasztok, Kiss Ádám vagyok! Nőknek, Nagy Éva!
spricce:P ♥
utálom ha valaki ékezetek nélkül ír, pl.: ora,szöke,jofej,imádnivalo ez annyira fel tud baszni hogy ha ilyet látok inkább nem olvasom végig :@ ez nem menő, ez csak azt tükrözi hogy jó lenne rá gyúrni a nyelvtanra! ;)
Aki szereti a vv-ből Bécit az hatalmas like D:D:D
Üvegtigris...

- Hogy-hogy Üvegtigris? Mi ez a hülyeség?
- Most mér', mi legyen, Fapuma? :D
Mikor ezt olvasom: Bejövő (1), mindig azt gondolom: na b+ ez megint nem ő mert nincs fent Facebookon. :/
Nem unalmas már a sok lájkolni való szerelmi bánat? Mert én belealszom...
Mi az kicsi sarga haromszog?
Elb***ott nagy piros golyo
próbállak a hibáiddal együtt szeretnii. de nehéz...néha úgy érzem nem megy. de akkor a szemembe nézel és mintha tudnád, h mi jár a fejembe, némán bocsánatot kérsz. és akkor rádöbbenek, h nekem is sok hibám van, h néha én is elviselhetetlen vagyokk...hirtelen odalépek hozzád és átölellek. könnyes lesz a szemem. hallom, h te is nehezen állod meg a sírást... a többiek körülöttünk teljesen összezavarodva néznek, h most mi a fene vann...de ezt csak mi értjük. mi fogjuk fel ennek a fontosságát. hiszen majdnem eldobtalak magamtól. de te ráébresztettél, h mi egymásnak vagyunk teremtve. hisz ez csak egy bukkanó volt az életünkben. sok ilyen lesz még. és tudom, h te fogod a kezem és nem hagyod, h elessek. nem hagyod, h lezuhanjak a szakadékbaa. köszönöm, h vagy nekemm. szeretlek. és tudom, h te is szeretsz engemm. :$$ ♥♥♥
Hogyan lett a galamb a béke szimbóluma? Miért nem a párna? Több toll van benne, mint egy galambban, és nincs olyan veszélyes csőre sem.