I like you! Like everything!

szeretek szilveszterkor kiöltözni :) *-*

Ezt összesen már 389 alkalommal látták. (Ezen a héten: 83, a mai nap: 83) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Jézus 40 éves volt, amikor a menybe ment, és azt mondta ugy jön vissza ahogy eĺment, na de néhány évszázaddal később 40 évesen megtér Mohamed és aztán őt Istennek tartja a népe. Nem lehet, hogy mikor Jézus átment a téren időn át a menybe, akkor a lelke meg bemásolodott Mohamedbe?!
Egy férfi találkozik egy nővel, forgószél viszi őket az ágyba, másnap reggel nem húznak el ketten tízfelé, hanem azontúl közös pohárban tartják a fogkefét. Idővel tán majd a fogsorukat is.
Az élet nem habostorta. Vagy ha mégis az, biztosan romlott.
Volt egyszer egy lány, aki születésétől fogva vak volt, ezért utálta az egész világot, benne mindenkit. Kivéve a barátját... Ő mindig ott volt vele, segített neki és biztatta.
Míg végre eljött a nap, a lánynak találtak végre egy donort, aki felajánlotta a szemeit... A lány ennek nagyon örült. A barátja megkérdezte tőle, ha látni fog, akkor hozzá megy-e feleségül? A lány igent mondott...
Az operáció sikerült, és mikor a lány először kinyitotta a szemeit a barátját látta, de ő is vak volt... A fiú megkérdezte, hogy akkor most már hozzá megy-e? A lány elutasította...
Pár napon belül a lány kapott egy levelet amiben a fiú megköszönte neki az össze gyönyörű pillanatot amit együtt átéltek, és a levél végén állt egy mondta: VIGYÁZZ KÉRLEK A SZEMEIMRE!
A lány napokig csak sírt... felemésztette a bűntudat... :$
♫ ♪ ♭ tedd ki te is ha zene nelkul nem tudsz elni ♮ ♯ ☻
„... Lehetsz okos, lehetsz buta, lehetsz szép vagy csúnya, lehetsz gazdag vagy szegény, de sosem lehetsz elég jó annak, akiért bármit megtennél...” .(:☺⋆
annyira rossz, mikor szükséged lenne rá, meg is beszélitek, hogy találkoztok, de aztán mégse jön el, és nem képes írni egy sms-t, hogy ne várd, mert fontosabb dolga van, és ha hívod meg kinyom. és a végén magadban keresed a hibát, hogy biztos te rontottál el valamit, amiért kinyom.
Szerintetek az para hogyha egyik ismerősömnek SP volt az alapképe (egy csajnak) és először azt hittem h ő van rajta sőt mikor megnyitottam akkor is azt hittem h ő, de mikor jobban megnéztem rájöttem h SP ... szétröhögtem a fejem ...xDD
Autó áll meg a sarkon. Az ablakon behajol egy nő:
-Gyere, bébi, játsszunk töltött cigarettásat!
-Az milyen?
-Én adom a hüvelyt, te a dohányt .... xD
Nagyon igaz !,de tudod minden megfordul a fejembe hogy ki is lehetsz és mit is akarsz !,csak az nem jut eszembe hogy valóba szeretsz !