I like you! Like everything!

szeretek szilveszterkor kiöltözni :) *-*

Ezt összesen már 368 alkalommal látták. (Ezen a héten: 62, a mai nap: 62) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Minek ide tűz?
Csak érezd, hogy nem kell más
Egy szó, az utolsó, mi mindent felkavar
Minek ide víz?
A könnyek majd elmossák
Már nem kell, hogy megváltozz
Csak érts meg
Csak fogadj el így!
Fogadj el így!♥
Vajon megfogja bánni hogy engedett elmenni?:(
Don't worry, be happy! ☺♥
szilveszter: -berugtam( ez gyakran megesik)
-leégettem magam. (egyre többször)
-szerelmet vallottam egy gyönyörű lánynak( ez a ritka)
-és az utolsó kép h összevesztem tesómmal...
Azért B.U.É.K
-A lényeg h akkor jól éreztem magam...
- Szereted ha hozzádsimul? - Igen...Nem érdekli, hogy kicsi vagy nagy, és mindig bevetésre kész, az van amit én akarok, és ő legalább mindig rajtam. - Ezt tényleg így gondolod? - Igen... Imádom az alsógatyáimat!
A gyógyszer nem csemege

Néha nem tudom megérteni az embereket. Vannak, akik úgy eszik a gyógyszereket, mint más a sós mogyorót. Nyilván esti tévézés közben, csak úgy fél kézzel nassolva. És persze ha kell, ha nem. Többnyire inkább nem kell. Gyakorta találkozom olyanokkal, akik n...

Néha nem tudom megérteni az embereket. Vannak, akik úgy eszik a gyógyszereket, mint más a sós mogyorót. Nyilván esti tévézés közben, csak úgy fél kézzel nassolva. És persze ha kell, ha nem. Többnyire inkább nem kell. Gyakorta találkozom olyanokkal, akik nem látnak lehetőséget a boldogságra másképp, csak ha időnként elfogyasztanak egy-két doboz antibiotikumot. Nem tudom, miért. Talán jól hangzik...

És akkor most itt leírom, mert hátha akad, aki elolvassa.

Az antibiotikumok nem gyógyítják meg a vírusfertőzéseket!!! Sőt! Akár ronthatnak is rajta. Ugyanis mindannyian sokmilliárd baktériummal, vírussal és gombával élünk együtt. Természetes életközösségben. Ők a mi normál flóránk. Mindenhol ott vannak a bőrünkön és a nyálkahártyáinkon: a szánkban, a kezünkön, a beleinkben, stb. De fontos, hogy egyik se szaporodhasson el a másik rovására, mert az betegséget okozhat. Persze, kívülről jövő baktériumok, vírusok és gombák, amik soha nem tartoztak a normál flóránkhoz, szintén okozhatnak betegséget. Ezek ellen az immunrendszerünk veszi fel a harcot. Pl. egyik hatékony fegyvere a láz. Ha egyedül nem boldogul, gyógyszerrel is besegítünk. De! Az antibiotikumok a baktériumokat pusztítják el. A vírusokat és gombákat nem. (Pl. egyes penészgombák penicillin nevű antibiotikumot termelnek, ezt fedezte fel Flemming.) Viszont az antibiotikum nem okvetlen válogat, a saját flóránkat is irtja. Akkor viszont a kiirtott baci helyét elfoglalják mások, felborul a rend, megváltoznak az arányok. Így lehet pl. nőknek antibiotikum szedését követően hüvelyi gombásodásuk, amivel aztán lehet futkosni a nőgyógyászhoz. Vagy - korra, nemre, vallási, vagy faji hovatartozásra való tekintet nélkül - a normál bélflóra károsodhat az antibiotikum szedése során, ennek hosszan tartó hasmenés, hasi görcsök, emésztési zavarok lehetnek a következményei. Tehát, ha nem muszáj, ne szedjen senki antibiotikumot!!!

Főként lázcsillapítás céljából ne! Az Algopyrin, a Rubophen meg az Aspirin lázcsillapító. Az antibiotikumok nem! Aki azt állítja, hogy neki az antibiotikum bevétele után lement a láza, annak az antibiotikum nélkül is lement volna. (Persze, erről úgysem lehet őt meggyőzni.)

Tudom, lehet, hogy a szerencsétlen úgy érzi, hogy kitört rajta a nátha, folyik az orra, lázas, netán még köhög is, és máris látja maga előtt a szomorú jövőt: az ajtóban már kopogtat a kaszás. Elmegy az orvoshoz, de az a fránya doktor elzavarja, hogy ez egy vírusfertőzés, szedjen Aspirint meg C-vitamint. Még csak antibiotikumot se írt fel. Nem vette komolyan a panaszait. Nem is volt érdemes elmenni! Megjegyzem: tényleg nem. Anyáink, nagyanyáink ilyesmit házilag kúráltak. Hársfateával, hagymalevélteával, forralt borral, stb. És hét nap alatt meggyógyult a delikvens. Ha meg gyógyszert szed, akkor egy hétig is eltart. Ha ennyi idő alatt nem múlik el, érdemes orvoshoz fordulni.

Aztán persze van a másik véglet. Aki valóban a halálán van, de még vár. Hátha... Ez után a hátha után többnyire nem jön semmilyen értelmes magyarázat.

Azt gondolom, nem véletlen, hogy vannak receptköteles, ill. szabad forgalmú gyógyszerek. Amik receptkötelesek, azok nyilván azért azok, mert csak az orvos javaslatára szabad beszedni őket. Ilyenkor az orvosnak el kell magyaráznia, hogy miért és hogyan szedjük. Mondom: az orvosnak. Nem a Mari néninek a szomszédból. És éppen ezért semmi nem garantálja, hogy ha a szomszéd lila bogyókat szed piros pöttyökkel, akkor nekem i
A történek a következő :
egy lány és egy fiú megkedvelik egymást majd megértik egymást..barátok lesznek! A lánynak tetszik a fiú.. a fiú ezt tudja,egy idő után. Szerelmes lesz a lány a fiúba, a fiú nem tesz ellene semmit inkább él a lehetőséggel.
Telik az idő.. a fiú mindig részeg,smárol mindig más lányokkal úgy beszél néha a lánnyal mint a kutyával de persze elvárja a lánytól hogy tűrje. és bocsásson meg neki.. így is történik.. ám ha egyszer a lány hibázik akkor mindent elkövet a fiú hogy a lányt nézze mindenki szarnak és bántja.. az megbocsáthatatlan.. na hát fiacskám egy gyökér vagy :) ennyi a szó rád.. ha nem voltál belé szerelmes és nem tetszett miért hülyítetted? mond meg neki hogy csalódtál benne és kérj te is bocsánatot! Legyetek barátok.. nem szabad így rászarni ... ez a baj a mostanában..hogy fontosabb a büszkeség a kapcsolatnál..
Minden vég mögött ott az új kezdet (:
Lájlolom a lájkooot♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Legkevesebb 500 amerikai hal meg évente fulladástól. Mi köze ennek a szexhez? Megfulladnak, miközben megpróbálják visszatartani a lélegzetüket a szexuális aktus idején, hogy nagyobb legyen az orgazmus.XDDDD