I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Belegondoltatok már abba, hányan lennének öngyilkosak, ha egy reggel a facebook kezdőlap helyett egy fehér semmi jönne be, ezzel a szöveggel: Sajnáljuk, a Facebook megszűnt!

Ezt összesen már 7523 alkalommal látták. (Ezen a héten: 147, a mai nap: 146) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Phineas és Ferb♥♥♥♥♥
mi az abszolút ciki??
-mikor jelszónak beirod h "farkam" sés azt írja h túl rövidxD:)
Megfelelni Neked nem nehéz.A lehetetlennel egyenlő.Az vagy nekem mint az a tanár akinél hiába tanulok eleget,mégis olyan karót vés be hogy kilóg az ellenőrzőmből.És még csak pótvizsgára se küldesz.Megérteném ha tízmillió +háromezer esélyt eljátszottam volna nálad.De még egyet se kaphattam meg pedig a lelkem eladtam volna érte....
Nagyot dobbant a szívem, de nem akartam hinni neki. Már úgy éreztem, hogy megszabadultam mindentől, visszatérhetek a világba, és újra részt vehetek benne. Túl vagyok a nehezén - bár még hiányzik.
Néha jobb egy szép kavics mint egy fénylő gyémánt..
Mért van az , hogy a férfiak eltitkolják az érzéseiket? Mért van az , hogy ha komoly témákról beszélünk velük akkora gyerekesen viselkednek? Még , hogy mi nők vagyunk a furcsák. :)
szeretlek tappaancs *-* ♥♥
♠wiwien♣Bogyókaa♥♣husikah♠xD☻
A természetes megjelenésű lány,az igazi,természettől kapott bájával varázsol el sok mindenkit...A mű nő,a műtőtől kapott mesterséges,hamis domborulataival csábít el másokat.
Miér sír és, miért örül egyik szemed?