I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

AZONNAL!!!

Mire akarsz várni mégis? Alkalmi lehetőség. A következő pár évben valamikor úgyis sorra fogsz kerülni, hát nem jobb most gyorsan lerendezni? Pótold be rajta az utóbbi szexmentes időszakodban kimaradt dolgokat, használd ahogy tudod, bármiféle szégyenkezés nélkül! Ha már eddig balfasz voltál, legalább most mutass férfire utaló magatartást!

Megjegyzésként, ha te nem, majd mások levarrják, a fasztenger már hullámzik a nő alatt. A szerencsétlent gyakorlatilag elég szóban megerősíteni, hogy jól döntött a válással, hogy többet/jobbat érdemel stb bla bla.

Ezt összesen már 14 alkalommal látták. (Ezen a héten: 14, a mai nap: 14) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Utálom az olyan 12-12-14 éves kis emo-s ri**ncokat akik V-helyett W-t használnak mert az nagyon menő. Egyszerűen cseszi a szememet. Hát magyar gyerekek vagyunk. Mért nem lehet normálisan írni...és akkor még ők vannak felháborodva ha valaki megszólja őket...
Árva angyal <3♥♥♥♥♥
Aki éjjel legény... az nappal aludjon!!! :D ;) ;)
♥ Tudom, hogy szeretsz titokban, ott hever a szíved a sarokban, ahol mindig sötét van... ♥♪♫
Dottie Donrow ♥
Az apáca utazik a buszon. Felszáll a Skinhead is. Odamegy az apácához:
- Helló baby.
- Ne molesztáljon már, én mégis csak apáca vagyok.
Az apáca előre megy a sofőrhöz hogy szedje le róla a Skinheadet. A sofőr előrehívatja a Skinheadet .
- Hát kérem, o egy apáca. Ne molesztálja, mert ez egy nyilvános hely. De van egy tuti tippem. Az apáca minden este nyolckor kint imádkozik a temetőben. Öltözzön Jézus álruhába, mert neki mindent megtenne.
Ki is megy Jézus álruhában este 8-kor. Látja imádkozni az apácát és odamegy:
- Helló baby.
Mindent megbeszélnek de az apáca csak hátulról szereti. A Skinhead megcsinálja hátulról. Egy jó pillanatban leveti köpenyét és felkiált:
- Háhá én vagyok a Skinhead!
Leveti a köpenyét az apáca is:
- Háhá én meg a buszsofőr!
"Az élet pillanatait megörökítjük, hogy bármikor felidézhetők legyenek!" :)
‎"Vannak olyen ölelések, amikor az ember úgy érzi, egybeolvad a másikkal. Néha a vágy ölelése ez, néha viszont a biztonság utáni vágy mozgat, és így menekülünk ahhoz a másik felünkhöz, akivel összebújva talán a legnagyobb borzalmakat is át lehet vészelni."
Nem akarom, hogy tudd milyen érzés ennyire szeretni valakit, mert őrülten fáj. Neked fogalmad sem volt arról, hogy én mit érzek, de ha volt is, valószínűleg azt hitted elmúlik. Hát nem múlt el. Miután elmentél, sokáig azt hittem belehalok, hogy nem lehetsz mellettem. Aztán teltek a hetek, a hónapok, az évek és elfogadtam. Felnőttem. Már nem az a lány vagyok, aki annyira ragaszkodott a szerelmedhez és aki azt hitte nem tud nélküled élni. Sok-sok idő telt el, és még mindig Te vagy az első gondolatom reggelente, esténként pedig az utolsó. Nincs olyan óra, hogy ne gondoljam át, mit kellett volna máshogy csinálnom, nincs olyan perc, hogy ne juss eszembe valamiről. Az életem része vagy, mint ahogyan az életem része az is, hogy ennyire hiányzol. A mai napig beleborzongom, ha az első csókunkra gondolok, még mindig érzem az illatodat és hallom a hangodat, ahogy azt mondod "szeretlek".
♥♥♥♥♥♥
" Azt mondod, szereted az esőt,
De mégis kinyitod az ernyőd ha esik...
Azt mondod, szereted a napsütést,
De az árnyékot keresed a napfényben,
Azt mondod szereted a szelet,
... De bezárod az ablakod, ha fúj,
Ezért félek, mikor azt mondod, hogy szeretsz engem..."