I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Megint szarakodás... Ezt a rágódást soha nem értettem. Százszor jobb ha egy csaj elhajt mint azon agyalni hogy mi lett volna... És ez nem csak a csajokra vonatkozik. Ha a nő nem akar valamit, nem ül melléd, keresi a társaságod. Persze nem biztos hogy szexet akar tőled, mint ahogy azt te gondolod, lehet pénzt, lakást, barátnőt (bár amilyen határozott vagy annak se leszel jó mert hogy fogod tudni megmondani hogy a rózsaszín vagy a pink áll neki jobban) stb.

Ezt összesen már 18 alkalommal látták. (Ezen a héten: 18, a mai nap: 18) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ne gondolkodj!
Ha gondolkodsz, ... Ne mondd ki!
Ha kimondtad, ... Ne írd le!
Ha leírtad, ... Ne írd alá!
Ha aláírtad, ... Ne küldd el!
Ha elküldted, ......... NE CSODÁLKOZZ!!! :D:D:D
ki az a marha aki rákeres a barbra streisand lyrics-ére??:))))
‎*..miért hagytál így el.?
nem kérdezel már..
nem szólsz hozzám már..* =/ ♥
Mondd meg neki, hogy szerettem, jó?
Tudom, hogy ez nagyon sablonosan hangzik, de mondd meg neki, kérlek.
És azt is, hogy nagyon sajnálom, hogy ő ezt nem vette észre. Nem kellett volna viszonoznia, ó nem… Nem vártam volna el, hogy ő is szeressen. Csak…
Én nem olyan lány vagyok, aki után megfordulnak az utcán… nem vagyok vékony, nem vagyok szép… Úgymond, nem vagyok az esete. Tudom, hogy nem mutatkozna velem, mások előtt. Szégyellne. És én nem akarom, hogy miattam szégyenkezzen egy pillanatig is. Nem akarok neki semmi rosszat.
De úgy érzem, akkor is úgy érzem, hogy tudnia kell: Szerettem.
És te még elmondhatod neki, hogy így volt. Én már nem.
Én… továbbléptem. Túl sokat vártam rá. Nem akarok tovább szenvedni.
This is nagyon-very good!!!
Építettem egy falat magam köré, de nem azért, hogy kizárjak mindenkit, hanem hogy lássam, ki szeret annyira, hogy megmássza.
Megéri buslakodni? Gondolj bele! Szakíttotok,elváltok és ezután nagyon sokáig buslakodsz. Mikor rádöbbentél,hogy ÉLNI jobb,baleset ér és vége az életednek.Gondolkozz el! Megéri buslakodni?! Nem igazán! (: megoldás:ÉLJ!
Lassan beállíthatnám a profilját kezdőoldalnak!!! ☺♥
Újra akarom kezdeni az életem... El akarom követni azokat a kis bűnöket, amelyekre mindig vágytam, de amelyekhez soha nem volt elég bátorságom. (...) Majd szerzek új barátokat, és megtanítom őket arra, hogy ha mernek őrültek lenni, akkor bölcsek is lesznek. Csak felejtsék el az illemszabályokat, és fedezzék fel az igazi énjüket, a legtitkosabb vágyaikat, keressék a kalandokat, és főleg ÉLJENEK!
“Ha megteszed mindazt, amit meg kell tenned, amikor kell,
eljön a nap, amikor megteheted mindazt, amit szeretnél, amikor szeretnéd.” (Zig Ziglar)