I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

beszélgettem egyszer egy vékony, csinos, szép arcú szőke 43 éves nővel. Autókáztunk, mondom pár gumit megér. Beszélgetünk, erre egyszercsak azon veszem észre magam, hogy miután elmeséltette vele, hogy hány és milyen féle pasikkal volt dolga (hányan baszták meg kb), majd lökni kezdi, a jajj olyan jó volna újra szerelmesnek lenni dumát. Innentől még kb 15 percet szántam rá, utána hazavittem, majd kitöröltem letiltottam. Igaza van egy haveromnak, ha már mind hülye, legalább fiatal hülye legyen! :D

Ezt összesen már 17 alkalommal látták. (Ezen a héten: 17, a mai nap: 17) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Legnagyobb érdemünk nem az, hogy sosem bukunk el, hanem hogy minden bukás után talpra állunk!!!:)
Vv
ildi : Láttátok mien jo haja volt a növéremnek
Alekosz : ez már megint a hajával jön....
I´m beautiful in my way, ´cause God makes no mistakes.<3
Meg akarok halny!!!!!!!!!!!!
I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)
/osszátok meg hogy minnél többen lájkolják és aztán.../
Eső áztatja a macskakövek göröngyös felületét. Csak ballagok, egyik lábamat monoton téve a másik után. Nem létezem, máshol járok. Még az sem zavar, hogy bőrig ázom az őszi záporban. Magam előtt rúgom az elsárgult leveleket, és haladok előre. Még mindig a tegnapban élek. Még mindig Vele.
Kacagva szaladtunk be a házba az idő zordsága elől. Nevettünk magunkon. Vicces volt, ahogy a hajunk az arcunkra tapadt, de szemükben a hidegrázás ellenére a tűz lobogott. Éreztem meleg leheletét az arcomon, miközben beszélt. Olyan közel volt.
Aztán elhallgatott. Csak figyeltük egymást, szemünket egymáson tartva. Mesebeli királyfinak tűnt a kócos fürjeivel, kipirult arcával, csillogó kék szemeivel. Szinte perzselt a tekintete, és én örömmel égtem a tűzben. Majd lassan, mintegy percenként mozdulva egyet, közelebb férkőzött hozzám, és a szívemhez is. S mikor már teljesen megbabonázott, ajkaival megérintette az én vágytól felduzzadt ajkaimat. A mennyország abban a pillanatban a földre költözött, s én boldogan lépdeltem felé karon fogva a boldogsággal.
- Át kéne öltöznünk! Meg fogunk fázni!- nyögte erőtlenül, mikor levegőhöz jutott. Szótlanul, csukott szemmel bólintottam… féltem, hogy felébredek. Meleg kezek érintették meg az enyémeket, s megigézve követtem magabiztos alakját. Nem figyeltem az utat, nem érdekelt a hely, csak Őt akartam. Csak Ő létezett. Halványan felderengett, ahogy lépcsőztünk, a villany fel-le majd ismét felkapcsolódott, és hogy egy bíbor színű ágytakaró a földön találta magát, de mire összeszedhettem volna darabokra hullott öntudatomat, már ismét az ő hatása alatt álltam. Keze végig siklott nedves testemen, miközben ajkai az ABC-t mondták végig az arcomon. Beleremegtem, amit nyilván a megfázás első jelének titulált, hiszen ledöntött az ágyra, és magunkra húzta a takarót. Lassan vetkőztetett le, kihasználva minden alkalmat, hogy eggyel közelebb sodorjon a teljes megsemmisülés felé.
Aztán már nem volt megállás. Az érzelmek, érintések irányították az éjszakát. Becézgettük egymást, hol szavakkal, hol érintésekkel. Olyan volt az egész, mintha csak egy ábránd lett volna, csak némileg élet hűbb. A hercegem karjaiban léptem át a végtelen kapuját. Másabb volt, mint ahogy valaha is reméltem. Jobb volt… ezerszer jobb. A nap első sugarai viszont szétrombolták ezt az idillt. Telefonpityegésre ébredtem, s azt hittem az övé… de az enyém volt. A modern technika csodája: SMS, ami ahelyett, hogy megkönnyítené az életünket, az enyémet csak megnehezítette.
„Sajnálom az éjszakát, sajnálom a reményeket! Bolond voltam, sajnálom!”
A könnycseppek akaratosan törtek utat maguknak, s lelték halálukat a takarón. Ott, azon a helyen haltam bele az életbe. Felöltöztem, és kiléptem az ajtón, a bejáraton, a kapun. S kiléptem az életéből, ahogy ő nem sokkal előtte.
Libabőrös lettem, ahogy a szél befújt a nyakamba. Hogy megmelengessem megfáradt, kihűlt testem, igyekszem felidézni a szebb pillanatokat, mindazt, ami a rövid üzenet megérkezése előtt volt. S már nem érdekel semmi… boldogan sétálok bele a halál karmaiba, s nem érdekel, hogy a pokolra jutok. Megjártam a mennyet, így mosolyogva lépdelek az ördög felé, aki már vár engem. Vakító fényességével fájdalom nélkül taszít a mélybe…
A Biblia azt mondja: szeresd felebarátaid!
A Káma Szutra megmutatja hogyan.☻☻☻☻
♥♫Nekem Balatonmáriafürdő és Marcali a kedvenc Balatoni nyaralóhelyem. Neked? :)♥♫
Lány:
Télen szép ablakomból néztem arcodat,
Reggel este figyeltem fagyoskodásodat.
Tavasszal egy fán ülve tekintettem le rád,
Egész estig hallgattam lépteid zaját.
Nyáron fejemben őriztelek meg,
S egész évszakban én el nem feledtelek.
Ősszel egy padról néztem mosolyod,
És észre akartam venni ahogy elálmosodsz.

Fiú:
Egy csaj egyfolytában követ.
Nem tudja valaki hogyan koptathatnám le?
Hidd el, Te vagy minden álmom, Minden éjjel testedre vágyom,
Ne szólj semmit fogd meg a kezem, És add meg magad: SZERETKEZZ VELEM!