I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Szerintem mindenképpen repülj rá, mert ha elhajt akkor végre kilépsz a felhőből.
Ha csak nem akarod a továbbiakban szárazbarátként hallgatni, hogy a tinderen milyen kalandjai voltak a faszrengetegben (ne csak fasztenger legyen már).
Valószínű egyébként, hogy elhajt, mert frissen elváltként talán még nagyobbak az igényei mint valaha. A magát rojtosra keféltetés és az igények lejjebb adása még pár évet fel is ölelhet, ha azután menne "vissza" hozzád, akkor lenne nála szerintem esélyed, de jobb ha tiszta vizet öntesz a pohárba, hátha.

Ezt összesen már 18 alkalommal látták. (Ezen a héten: 18, a mai nap: 18) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Bírnám ha nyáron lenne szilveszter!
Balázs : Gigi búcsúzik, várja az utca :D:D:D
Hogy boldog lehess három kincset keress Hit,Remény,Szeretet vezéreljen Tégedet♥♥
kukac kac kac kac kacka
Oktober 19-étõl oktober 20-áig teljes egy napig cseréld le profilképedet gyermekkori fotódra mert gyermeknek lenni jó.:)
Nahat,ha ilyen is van,akkor az nagyon szep,!
- Jean, szőrös a csengő?
- Nem uram.
- Akkor én megint a szobalányt nyomtam meg.
Őszinte leszek,és kérlek ezért ne haragudj rám.Igen őrülten szerelmes vagyok beléd.Igen,szeretném,ha együtt lennénk,melletted szeretnék lenni,jóban,rosszban ameddig akarod.Neked nem kell mást tenned csak megbízni bennem,én szívesen gondoskodnék rólad,cserébe,egy kis szeretetre és gondoskodásra vágyom,tőled. A múltad nem érdekel,mint ahogy mások véleménye sem.Soha nem bántanálak meg,ha ettől félsz,mer nem csak a te hibád,hanem az enyém is.Ha igent mondasz,akkor holnap,tudod hol találkozunk.Ezt már nem akarom elbaltázni.Szeretlek!
Mindig is abban hittem amit tudok rólad. Az vegyes érzésekkel telít, sok fájdalmat okoztál nekem mégis most úgy érzem, sokkal erősebb bennem a szerelem irántad, sokkal több mint a fájdalom.
Ne legyél szomorú, mert az nem te vagy.
Ha bánt is az élet, ne csapd be önmagad.
Te bátor vagy, kedves, szeretetet adsz,
Ne félj! Az élettől, minden jót visszakapsz.
Az egyik nap rossz, a másik még rosszabb,
de ne felejtsd el, a holnap is jót hozhat.
Oly sokan szeretnek legyél ettől boldog.
Te akkor vagy szép, ha szemed mosolyog. "♥