I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Jó éjt kedvesem, szép álmokat, szeretlek!:)♥

Ezt összesen már 7 alkalommal látták. (Ezen a héten: 7, a mai nap: 7) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
- ˇ# ˇ$1Lisˇ$37ee mondja:
a muszáj az pontos j XD
:D
üzenem:
xDD
- ˇ# ˇ$1Lisˇ$37ee mondja:
:P:$
üzenem:
szopjál már le
xD
- ˇ# ˇ$1Lisˇ$37ee mondja:
xDDDD
üzenem:
muszáj
ez h néz már ki
- ˇ# ˇ$1Lisˇ$37ee mondja:
hát de így van
üzenem:
mint egy szociális gondozott
xD
háhá
xDDDD


Teljesen jóó,,<3 xDDDD
Réges régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta:
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...
Mert néha jó sírni...
szeretlek édes,szeretlek téged,szeretni foglak amíg élek.kezem reszket,szívem nehéz,szeretlek téged,Ennyi az egész !!♥♥☺
Lány: Mondd el, számodra milyen egy igazi dögös csaj! Fiú: Szőke haj, nagy mellek, barna szem.. Lány: Akkor ezek szerint én nem vagyok dögös.. Fiú:Az előbb nem arra kértél, hogy írjam le, milyen számomra a tökéletes lány :)
IMÁDOM, amikor pár lány azt hiszi, hogy azért mert megdugta a fél megye ő már valaki :DDDDDD Hát igen, karriert futottál be anyukám!! De ettől még ugyan olyan buta, 0 ember maradsz, mint amekkora voltál, még a saját tükörképe is leköpne legszívesebben, ha tehetné... Na PUSZCSI! :)
Szeretem♥ <Imádoom♥ <Ennyém lesszel akor is !!!!!! ♥♥♥♥=) =$
Szagold a testem Baby elájulsz a szagtól orrodba Mindig érzed a Nikike szagott yee.:D
♫♫ Énekelni kell.:) a Szeresd a testem baby leszek a malacod Ének.:)♫♫☺
Lájk♥♥
Sokan összekeverik a szerelmet és a felnágolást
Szia nagyon jó a zenéd a hagy lak menni szeretlek és jó vólt a felépésed a váro háztéren szia