I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Utálok veszekedni. De ha szépen mondom valahogy nem jut el hozzád soha.

Ezt összesen már 2 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2, a mai nap: 2) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Fáj látni..hogy most már mással van.., hogy nem kellesz neki:(<3...de azért titkon reménykedsz. hogy kellesz neki:'(
- Olyan mind egy majom, de lehet elszabadult valahonnan, de inkább kutyámajom. Hóna alatt van egy centrifuga. Van velük egy árányember, valami külföldi. VISSZAMENNYÉÉ A K*RVA ANYÁDAT! A házmester elszaladt egy sokkolóért. Megharapta majdnem a kislányát Lejáát..
Likeold ha a Skywalker Lajos ÖRÖK :D
A lány talál egy összehajtogatott papírt az ágyon.Megkérdezi"Ez mi?(elmosolyodik)egy szerelmes levél?"
Erre a fiú."Igen a tiéd"
A lány kibontja ,de a papír üres.Csak szomorúan néz.
A fiú megcsókolja aztán a lány szemébe néz."Hát nem tudtad , hogy amit érzek az leírhatatlan?"
^^
2010-2011 az az év amikor nem tudok ugy végigmenni az utcákon, suli folyosón, buszon, plázákba hogy ne hallanám ezt a 3 szót: Lájk, Facebook, Alekosz :D:D:D:D
Sokan azt hiszik, ha kimondanak valamit azzal minden meg van oldva.... Pedig utána jön csak a neheze... Mert ezt be is kell bizonyitani, hogy igy gondolják :)
Akik mindig megnézik WC-zés előtt hogy van e WC papír,Like!
-Miért hallgatják a RAJok hangosan a zenét bárhol vannak?
-???
-Mert lopott telefonhoz nem jár headset...
A bástya támad!☻
A kórházban, a halálos beteg körül összejön a család és várják az orvost. Végül odajön hozzájuk a kezelőorvos, és fáradtan szól: "Attól tartok, hogy rossz hírt kell Önökkel közölnöm. Az Önök szerettének egyedüli reménye a túlélésre az agy-átültetés. Ez nagyon kockázatos és költséges műtét, mivel az új agyért fizetni kell." Az első döbbenet után az egyik rokon megszólal: "Na és mennyibe kerül egy agy?" "500 000 EUR a férfi agy és 20 000 EUR a női agy." Hirtelen csend támad és eléggé zavart helyzet lép fel. A férfiak a helységben igyekeznek elfojtani a vigyorokat és kerülik a női pillantásokat. Végül az egyik férfi nem tudja legyűrni kíváncsiságát és megkérdi: "És miért, hogy a férfi agy 25x drágább?" Az orvos megértően mosolyog a naiv kérdésen. "Ezek megszokott piaci árak. A női agy ára alacsonyabb, mivel a férfiakéval ellentétben használva volt."
Van egy olyan pillanat, amikor meg kell tanulni szárnyak nélkül repülni, mert a megálmodott, de létező, "jobb" világot csak így lehet elérni...