I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Egyébként: szeretlek Én is!

Ezt összesen már 2 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2, a mai nap: 2) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Mobiltelefon okosságai!
Mire képes a mobiltelefonod (amiről te nem is tudsz)
1 A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható, ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!
2 A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb.20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót, megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik. Tégy egy próbát!
3 Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora?Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370#megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% pót-töltést nyújtva.Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik,így a következő alkalomra is lesz tartalékod.
4 Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopásáldozata pedig vegyen másikat és ő is tovább fogyasszon.
Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS
NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon ate készüléked sorozatszáma.Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha
a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát. Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni. Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni.
☆Miért?Én senki vagyok? Talán a régi énemre vártál? Amilyen a mosdó, olyan a törölköző!
kellek? szerezz meg!
megszereztél? tarts is meg.
megtartottál? el ne engedj.
elengedtél? elbasztad.
-Hány éves vagy?
-19.
-Van testvéred?
-Igen.
-És fiú vagy lány?
-Fiú.
-Hány éves?
-11.
-Hány év van köztetek?
-Számold ki! ;)

This is a BIG LAJKK! ;) ♥:) xD
"-Rossz vagyok de egyszer megjavulok jó leszek:$
-Úgyse hiszem el, tudom milyen egy rossz lány.
-Jó vagyok, de egyszer megvadulok...
-Jól teszed"
DSP - Rossz lány ♥:D
Life without love is like a tree without blossoms and fruits.♥♥♥
kérek mindenkitől egy szép és jó likét
a gyermek felnő az apához, és az apa felnő a gyermekéhez. az életem egyben a tiéd is, s a te életed az enyém! mindig veled leszek, akkor is ha már nem leszek!
Egy igaz történet... :
Minden egyes perc öröm volt vele, csak vele akartam lenni. Megcsalt... nehezen megbocsátottam neki, de utána nem volt olyan jó már vele mint előtte, de ahogy telt az idő egyre jobban szerettem és elfelejtettem, hogy megcsalt. De ez idő alatt hanyagoltam elég sokszor, de ő nem tudta miért. És ezt megunta és közölte már nem szeret. Pedig ekkora már ugyan olyan volt mint még régen mikor még nem csalt meg, összetörte a szívem....azóta is reménykedem hátha kapok egy esélyt, de mindhiába :(
Gyülölöm az olyan embereket akik azért nyalnak,hogy elérhessenek valamit az életben!Gyülölöm a hazugokat,és megvetem a gyávákat!Gyülölöm azokat akik játszanak más emberek érzéseivel,a szív és lélek nem játék,mindenkinek csak egy van belőle!Én sosem szerettem nyalni senkinek!Azért sem fogok,hogy boldog legyek mert az már nem igazi szerelem!☆(GJ)