I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Sok dologra ébresztett rá az előző év.

Ezt összesen már 3 alkalommal látták. (Ezen a héten: 3, a mai nap: 3) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Veszprém Jendra 10/C ♥♥
Néhány embernek kitépném a W betűjét,az X-el és a H-val eggyütt.:)Aztán írjon ahogy tud:D
két fajta ember létezik. az egyik akinél az álmok, csak álmok maradnak, a másik pedig akinél az álmok célok lesznek.
Ne bolygassuk a múltat. Próbáljunk a múltra mint jelenlegi életünktől elkülönülő helyre tekinteni. Bemehetünk oda, de már nem ott élünk. Elmehetünk látogatóba, de már nem az az otthonunk. Az otthonunk most már itt van. Jelenünk minden pillanata értékes. Az értékes idő egy cseppjét se vesztegessük arra, hogy túl sok időt töltünk azon a régi helyen. Éljünk itt, éljünk most, éljünk ebben a pillanatban!
- Honnan ismered fel a külföldön tartózkodó magyarokat?
- ??
- FILA táskája van. ⋆
ne menny elmert ha te elmész többet nem foglak szeretni :( , na jó vagy mégis, de kérlek ne menny el ♥☻)
"Nem, nem felejtettelek el, de te aludtál a szívemben, és
én nem mertelek felébreszteni."
Ez elég elcseszett dolog, nem igaz?
Hogy valaki hogyan ébred fel és dönti el, hogy nem beszél veled többet. Nincs ok. Nincs magyarázat. Nincsenek kimondásra váró szavak. Csak cserben hagytak, mintha szart se jelentettél volna nekik, és ami a legjobban fáj, hogy úgy tűnik, ezt olyan könnyen tették meg.
"Neked uzenem: Neharagudj a tegnapiért , de nem volt szándékomban téged megbántani, kérlek bocsáss, meg nekem, kovetunk el hibákat, néha akaratlanul , alaptalanul neharagudj nagyon bánt ha úgy gondolod szándékosan tettem, de nem , bocsánat......"☆→⋆
"Nem tudom "Ot..." elengedni,mert nagyon szerettem...............de kénytelen leszek....................mert mivel nem keresett................ebbol megértettem mindent............"☆⋆☆♥♥♥