I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Nagyon sok érzelmi fázison végig mentem. Tudtam volna vele kiabálni és még sorolhatnám. De sosem tudtam volna Neki azt mondani, hogy utálom. Mert nem volt igaz. A legkönnyebben úgy engedsz el valakit, ha gyűlöletté "alakítod". De talán itt a bibi: Én nem akartam Őt elengedni.

Ezt összesen már 5 alkalommal látták. (Ezen a héten: 5, a mai nap: 5) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
I ♥ Ricsi (Szent Johanna gimi)
A szőkenő huszadik születésnapjára egy piros sport Ferrarit kap. Nagyon örül neki és egyből el is megy vele egy próbaútra. 180 km/órával száguldozik keresztül a városon. Mikor kiér a városból eljut egy szerpentinhez és elindul rajta. Az egyik kanyarban majdnem letaszít egy kamionost a szakadékba. A kamionsofőr dühödve állítja meg a szőke nőt és elővesz egy baseball ütőt. Rajzol a földre egy kört és azt mondja a szőke nőnek. - Maradj ebben a körben és el ne mozdulj belőle! Odamegy a sportkocsihoz és beveri a két lámpáját. Mikor hátranéz, a szőkenő mosolyogva áll a körben. Begurul és szétveri a motorháztetőjét is a kocsinak. Mikor ismét hátra pillant a szőke nő hangosan nevet. Erre a kamionos az egész kocsit daradokra veri. Ismét ránéz a szőke nőre, aki a földön fetreng a röhögéstől. Megkérdezi tőle, hogy min röhög, mire az azt válaszolja neki: - Amíg elfordultál, egy csomószor kiléptem a körből.
Az idegesség árt a szépségnek
Hamarosan irtó ronda leszek
milyen érdekes ha az Anya szó betűiből elveszünk egyet hármat megváltoztatunk akkor azt kapjuk,hogy: Sör ☺
kitépem a karodat és azzal verlek meg............!!!!!!!!!!!!! xD
Este ha nem tudok elaludni, zenét hallgatok, úgy érzem mindjárt elalszok, ráveszem magam arra hogy megmozduljak, és mire elpakolom a telefonom /mp4-em, addigra kimegy a szememből az álom...-.-"
lehet akaratod nélkül bántottál, De engem igazán nem akartál..
Hallod hapsikám! Figyelj csak ide barátom, kicsit lassú vagy! Több mint három hónapja történt az, hogy te játszadoztál velem és kihasználtál...én már réges rég túlléptem rajta, de te nem. Most kezded el mondani, hogy én voltam a segg és, hogy mekkora. GONDOLKOZZÁL MÁR EL EGY KICSIT MAGADON TE SEGGFEJ! VEGYÉL VISSZA AZ EGÓDBÓL, MERT NEM SOKÁRA OLYAT FOGSZ KOPPANNI, HOGY UTÁNA NEM FOGSZ TUDNI FELTÁPÁSZKODNI TÖBBÉ, ÉS NEM LESZ OLYAN AKI SEGÍTSEN, MERT AZ EMBEREK UTÁLJÁK A BEKÉPZELT EMBEREKET! ÉS HAGYJÁL BÉKÉN A SOK HÜLYE GONDOLATODDAL, AMIT ÚGY ÍRSZ LE MINTHA VALAMI KURVA FONTOS FILOZÓFIAI MEGÁLLAPÍTÁS LENNE, KÖZBEN KIBASZOTTUL NAGY FASZSÁG, ÉS ITT, AHOGY OLVASOM VISSZA CSAK FOGOM A HASAMAT ÉS RÖHÖGÖK RAJTA!XDXDXDXD SZÓVAL KIS CSICSKA VEGYÉL VISSZA A KÉPEDBŐL MERT ÉN VESZEK VISSZA ÉS AZ FÁJNI FOG A TE KIS SEBZETT LELKEDNEK!!;)
én nem látom értelmét a békülésnek, megbocsájtani tudni kell,de ujra kezdeni nem szabad.mert ha az olyan ember akiért feláldoztad,életed éveit. és nem becsüli.az az ember soha nem szeretet senkit!!csak ön magátt.ilyenttöl jobb megszabadulni!!♥→☼
Amikor egy olyan dalt hallgatsz, mely egy életedben lévő különleges személyre emlékeztet.