I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Hónapokkal ezelőtt rákérdeztem valamire. És bár tagadta mindenki ezért nem beszéltem róla, de azóta sem hagy nyugodni. És azért mertem rákérdezni mert mindent megmagyarázott volna.

Ezt összesen már 5 alkalommal látták. (Ezen a héten: 5, a mai nap: 5) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Dina... annyira, de annyira részeg vagyok, hogy rád lehelek és a detoxban kötsz ki.
Nem érdekel hány ezerszer láttam már az összes részt akkor is mindig a south parkot nézem ha épp megy! :D
LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓL Kedves Lányom! Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik. Csókol szerető anyád Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
Csak a hangom miatt nem lettem énekes.. ! :D
Beleesni valakibe könnyű,de elfeledni nehéz/=
Ki várja a holnapot? és az az utánt-és az utánt-és az utánt...
"Csend van, csak az óra ketyeg. Senki nem vár, senki nem szeret. Üres a perc, üres az óra. Egy álom mely nem vált valóra. Emlékezz rám, emlékezz a jóra. Később én is ezt teszem s eljön az óra, mikor neved hallatán mosolyra hajlik a szám s emlék leszel,egy emlék csupán."
Lány: Szeretsz?
Fiú: Nem.
Lány: Sírnál, ha elmennék?
Fiú: Nem.
Lány: Szerinted szép vagyok?
Fiú: Nem.

A lány a könnyeivel küszködve rohanna el, de a fiú megfogja a kezét.

Fiú: Nem szeretlek, hanem imádlak!
Nem sírnék, hanem meghalnék!
Nem vagy szép, hanem gyönyörű!

Bárcsak nekem is ezt mondaná valaki *-*♥♥♥♫
Miért van az,hogy akit szeretünk az nem visszonoza akik meg szeretnek azt meg mi nem tudjunk visszonozni mert mást szeretünk..‾♥♥♥