I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Egy srác volt, aki Engem talált meg: őt Ádámnak hívták. És egy másik, akit még csak nem is ismerek csak felejteni akartam vele az Ő neve pedig ZSOLT. És mit adj isten "Valaki" azt mondta keressek már rá mert érdekli, hogy milyen is Ő. És vajon mikor ennek a valakinek beírtam a nevét a keresési előzményekben kinek a neve szerepelt? Akinek a nevét az a Valaki is látta: DÁVID!

Ezt összesen már 5 alkalommal látták. (Ezen a héten: 5, a mai nap: 5) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Helyesebben írok, mint Schmitt Pál :)))
Fehérvár tényleg a Királyok Városa !!!
VV Szandika-Ildikó!a f**szom kivan mostmár veled,itt óbégatsz,nem lehet tőled aludni,az ember háta mögött beszélsz és mi milesz akkor ha te nem leszel türelmes mi a f*szom lesz akkor?!k*vára kiváncsi vagyok mi lesz?!azt nem várd Ildikó amikor má én nem vagyok türelmes!érted?azt ne várd meg!
én sosem szoktam elesni csak tudom hogy a földnek néha szüksége van egy hatalmas ölelésre +1-2 fogra :D:D xD
megtörtént .. :D
órán voltunk (és elég hülye meg lassú tanárunk van) oszt. társamnak padom volta telója és ráparancsolt h tegye el azonnal és az óra utolsó 10 percében megcsörrent a tanár telefonja és az utolsó 10 percet végig beszélgette...xD -.-"
youtube - lájkmánia :D
Ha lenne egy kívánságom,azt kívánnám ,hogyminden többi kívánságom teljesüljön.:$♥☻
Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam viszontszeretni. Repkedtem a boldogságtól, fogadtam örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Felhívtam valakit csak azért hogy halljam a hangját, néha elég volt egy mosoly ahhoz hogy szerelmes legyek. Sokszor féltem, hogy elveszítek valakit, aki fontos számomra... és el is vesztettem a végén. De túléltem, és még most is élek. Már nem csak túlélem a hétköznapokat, hanem megélem azokat. Mert az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon..!
A kövekre figyelj! Te annyira bolond vagy!☺☻Úgyszintén!☺☻
Télapó és Mikulás, nyalsz nekik ajándék vár!! XD