I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Akkor kezdtem el csak igazán gyanakodni. Már Én sem emlékeztem rá erre Ő hónapok múltán rákérdez. Míg minden mást kb. elenged a füle mellett vagy nem is emlékszik rá. Fura volt.

Ezt összesen már 3 alkalommal látták. (Ezen a héten: 3, a mai nap: 3) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Utálom, h MSNen az ismerősök v rejtettbe vannak, v elfoglaltak v nincsenek gépnél, de persze úgy írogatnak... MI a fasznak van az elérhető mód basszalak??? -.-

by Morrad
mi az hogy kettűűű
Na jólvan akkor, ha most itt, ennél a bejegyzésnél meglesz a 100 like, akkor tesóm jelentkezik a VV 5-be !!!! :D:D:D:D
Mindenki lájkolja,aki csak tudja :)))
Már nem azért .. De a szülők mondják hogy bezzeg a mi időnkben nem volt ilyen ... hogy ilyen rosszak voltak stb ... Mi meg mondhatnánk azt hogy bezzeg az ő idejükben a szüleik nem fikázták a gyerekeiket hogy mi ez a ruha?,mi az a kép?..stb..Hanem megdícsérték.!
egy okos 16 éves aki egy 18 éves szintjén áll mért nem nézhet meg egy 18-as filmet egy hülye 18 éves helyett aki egy 16 éves szintjén áll???:D EZ ITT A KÉRDÉS!!!! :-)))))
utálom ha valaki egoista, és be is vallja magáról.. de közbe te nevetsz magadban mert nem érted mire fel ;D
Két dolgot jegyezz meg az életbe :
Soha ne hozz döntéseket mikor mérges vagy .! :|
Soha ne tégy ígéreteket mikor boldog vagy .! :)
Lány : Szia kicsim hol vagy? : o
Fiú : Itthon tv-zek, és rád gondolok. $: ♥ Te? :))
Lány : Buliban, és épp itt állok mögötted. ! -.-
Rendkívüli dolog az, amikor olyannal hoz össze a sors, akiben megtalálod a másik feled, aki elfogad olyannak amilyen vagy. . :)
Ezen beszartam a röhögéstől :D : Reggeli óra, bejön a tanár, elkezd tanítani, majd fél óra múlva majdhogynem rácsap a fejére, abbahagyja az órát, és elrohan. Másnap meséli, hogy reggel autóval indult el otthonról, és útközben megállt tankolni. Bement kifizetni a tankolást, majd kifelé jövet látta, hogy elhúz a benzinkút mellett az a busz, amivel reggel be szokott jönni. és végül elérte.... :