I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Mindenféle hülye indokot kitaláltam, hogy miért ne lépjem meg. Amivel a külvilágnak és magamnak is ésszel megmagyarázhatom. Pedig az ok az volt, hogy mást szerettem.

Ezt összesen már 3 alkalommal látták. (Ezen a héten: 3, a mai nap: 3) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
nekem kukim van neked nunid van
A lájkolni az nem magyar ige, hanem magyarosított angol ige :P
Annyira utalom h a kissebbekkel mindeg kibasznak . Lajkold ha veled is igyvan -.-"
van az a mondás hogy : hogy nem fogadunk el mástól pénzt .... erre ma voltam a CBA-ba és a csaj azt mondta hogy kereken 1OOO-lesz , én erre oda adom a pénzt és elfogatta , erre én meg mondom hogy : hogy ön menyire tiszteletlen hisz mástól nem fogadunk el pénzt !! xD
zuzunk az iskolában én meg pár haver na mondcsak mi a pája ha hivnak menni kell innen nincs kiut csak dogák és karók nekem bejön ez a suli nekem bejön ez a suli akkor talulok ha úgy van de face van lent megtalálsz a klubban menő diák óóóóó szia hello áljunk össze mint két kicsi menő ó na figyu már mondom mi a szitu te plusz én meg minusz....................
☻☻☻☻
Mielőtt csak újabb ígéreteket teszel, tanuld meg mit jelent az "ÖRÖKKÉ" szó...
Mért lesem mindig, hogy fent vagy-e, mért gondolok rád szüntelen, mért vágyom a legjobban a te elismerésedre? Van barátom szeretem legalábbis eddig úgy éreztem....de te össze zavarsz.....lehet én már csak rád vágyom!?
" Te vagy az egyetlen ki örömet okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz.
Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak." ♥♥♥ *.*
Igen vannak emberek akiknek van Fila táskájuk, éss???ezt egyből fikáznii kell????van akinek tetszik,és nem midnneki teheti meg azt h megvegye magának a piszik drága converseket,meg szinte avval járkál mindenki,és a célt megteszi a FILA is,jah és ugykéne venni h 30.000 plusz az az x összeg,nah emberek van valkinek iylen drága táskája????
"Mert ahol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is."♥