I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Ezek olyan dolgok, amiket nem tudott. Legalább is nem ennyire részletesen. De ha olvassa, akkor most már tudja. Amikor azt mondtam nem volt más: nem hazudtam. Amikor azt mondtam megcsalásnak éreztem már a gondolatot is: szintén nem hazudtam. Amikor azt írtam, hogy tudat alatt úgy akartam mással lenni, hogy tényleg minden bűntudat, érzelmi kötődés nélkül szakíthassak, akkor sem hazudtam. Mert reménykedtem hátha az a Valaki visszatalál hozzám. Nem vagyok rá büszke, de így gondolkodtam akkor. Nem akartam, hogy tovább fájjon. Amit eddig írtam erről a dologról mindegyik saját gondolat volt. Nem pedig más helyébe képzeltem magam.

Ezt összesen már 6 alkalommal látták. (Ezen a héten: 6, a mai nap: 6) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
-megbökjem?
-aha
-aaaaajjjjjjjj nem merem megbökni:$
-akkor várd meg amíg ő megbök.
-hát nemtudom...

mert minekünk facebook-osoknak ez a legnagyobb problémánk:D
Jeremy Sumpter ♥
Taio Cruz - Imagine
olyan vagy mint egy bevásárló kocsi, beléd dobják a pénzt és mindenki tolhat ;)
Utálom mikor már majdnem elfelejtettem és felbukkan h probáljuk meg..azttán 2 hát múlva..lese szarja a fejem..(N)
Szeretlek S-sel Szeretlek Z-vel Szeretlek a szeretlek összes betűjével ☺☺♥♥♥
Régen csengett már a fülemben egy természetesen szóló koboz hangja. Mostanság túlságosan el voltam foglalva egy bizonyos future-davullal, cajunnal, középkori dudával és zurnával...De legalább nem fáradt ki a kobzos!
milyen szánalmas emberek vannak:D:D:DDD:DD
Verőfényes napsütésben, a Duna kellős közepén egy kajakban, rágyújtani 1 cigire, miközben kényelmesen fekszel és csorogsz hazafelé......
Élem az életem, vagy álmodom, hogy élek,
Mint a remény rabjai, néha a szabadságtól félek.