I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Annyira fáj, hogy nem mondhatom neked, hogy Szeretlek, nem ölelhetlek, nem csókolhatlak, nem foghatom a két kezed... Minden nap csak te jársz a fejembe, rólad álmodok, veled kelek , és bármit teszek mindig csak te jársz a fejembe ! Bárcsak te is éreztetnéd velem, hogy mennyire szeretsz, de tudom, ez csak a képzeletemben pereg le, mint egy csodás álom, ami nem válhat valóra.
"Remélem, egyszer belém szeretsz !" Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt összesen már 10 alkalommal látták. (Ezen a héten: 10, a mai nap: 10) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Bershka, Stradivarius, Zara, H&M, Pull&Bear ♥☺☆
-Én nekem azt mondák , hogy ha a krumplit ráhuzod az ujjadra másnap leveszed és eltörik. :)
Nincs kedved kipróbálni :) ???
Nagyon szeretlek Encikem!!:):)<3
- Te hogy éled meg a szerelmet?
- Ez hosszú.
- Nekem van időm.
- Tudod, van az-az érzés, ami a legjobb az életben, az a bizsergető, könny kicsordulós, hideg kirázós érzés. Nekem ez a szerelem.
- Akkor te voltál már szerelmes?
- Igen.
- Mondd! Milyen, ha elmúlik? Ha eltűnik belőlünk ez az érzés?
- Az életben a legrosszabb dolog, de ilyen a szerelem, néha feldob, néha leejt.., de csak akkor érzed milyen rossz igazán, ha már leejtett minimum egyszer. Legszívesebben belehalnál. Nem érted az egészet, minek emelt az égig, ha utána eltipor a földbe?
- Akkor te most szerelmes vagy?
- Nem, én már nem tudok szerelmes lenni. Túl sokszor tiport el.
Nem vagy elég részeg, ha kapaszkodás nélkül tudsz a földön feküdni.
bahhhhhhhhhh. homlokra nőtt melllll
A szõke nõ hajat mos kérdi a barátnõje tõle kedveském elõtte nem öblited le a hajad vizzel?Nem az van ide irva Száraz hajra :D
Kinek kell olyan pasi, aki bűzlik a piátol? és a bagótol? Hát akinek van egy kis igénye, annak biztosan nem!
Fiú és Lány barát beszélget. Fiú: Kérdezhetek valamit? Lány: -Igen. - Hogy bírtad ki? Lány: -Először inkább én kérdezek. Voltál már reménytelenül szerelmes? Fiú: -Igen. Lány: - Most boldog vagy? Fiú: -Igen. Lány: - Ha lehetne, visszamennél az időbe megváltoztatni a dolgokat? Fiú: -Nem. Lány: - Na látod, ezért nem estem kétségbe. Remény mindig van, csak nem tudod épp mire. Ha örökké miattad bánkódnék, talán sose lelném meg a boldogságot. A szenvedés helyett a reményt választottam. Neked is sikerült, de ez nem jelenti azt, hogy igazából nem is szerettelek. Már érted?
Néha olyan jó sírni egy kicsit... Elhúzni a függönyt, ráülni az ágyra, betakarózni egy meleg pokrócba, felvenni a fejhallgatót, lassú, érzelmes zenét hallgatni amihez kötődsz , közbe nézni ki az ablakon és sírni. Hol a szerelem, hol a csalódottság, hol a kudarc, hol a magány, hol egyszerűen csak az élet miatt. Nem zokogni, csak könnyezni. Kiereszteni magadból azt amit érzel. Tisztázni a dolgokat. Kibékülni azzal aki benned van. Majd megnyugodni, bemászni a takaró alá s tudni, hogy soha nincsen soha..