I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Iszonyúan SZERETLEK!!!!!

Ezt összesen már 2 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2, a mai nap: 2) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
"Anikó: úgy érzem bennem van az x. bennem, bennem van az x. Gina: még nincs :D" legjobb :DD
Te könnyezel a költők bánatán
És eltünödsz a szónok mondatán
Te érzelmekben élsz mindent elhiszel
Csak azt nem ami egyszerűen szól
Én szeretlek

Te elmerengsz a végtelen zaján
És képzelődsz az álmok jóslatán
De mindig arra vágysz mi fényévekre áll
De nem hiszed ha egyszerűen szól
Én szeretlek ♪♫ ♥♥♥♥♥
Bill háza egy 48000 m² területű telken található, jelenlegi értéke egészen pontosan 53,392,200 dollár, ebből a telek értéke 9,122,200 dollár. A ház úgynevezett Bauhaus stílusban épült. Gates pontos címe: 1835 73rd Ave NE, Medina, WA 98039.

A házba érkező látogatók belépéskor egy mikrochipet kapnak, amire ráírhatják személyes „igényeiket" - ezek után a ház bármelyik helyiségébe érve, az elektronika a látogató személyiségéhez igazítja a hőmérsékletet, a zenét, illatokat vagy akár a falon függő elektronikus festmények megjelenítőit. Ha Bill és egy látogató egyszerre lépne egy helységbe, akkor természetesen Bill microchipje „felülírja" a látogatóét, de ezen nincs mit csodálkozni, végül is az ő háza. Gates háza intelligens épület, és nem más vezérli, mint egy speciális Windows NT. Gates nagy műgyűjtő; Edward Hopper nevével fémjelzett gyűjteménye világviszonylatban is igen jelentős. Ezen kívül több Monet képet is birtokol. A képzőművészet élvezete mellett Gates sok időt fordít zenehallgatásra; kedvenc zeneszerzői közé tartozik Arnold Schönberg és az orosz Alekszander Szkrabjin.

A ház alapszíne zöld, és James Cutler (James Cutler Architects) volt a tervezője. A házban található speciális, komputer-vezérelt ajtók darabja 40000 dollárba került. A házban van könyvtár, egy víz alatti zenerendszerrel ellátott óriásmedence és egy saját mozi is.
Ugye tudod, amit tudnod kell? Amit naponta többször mondok el, de nemcsak mondom, úgy is érzek. Nagyon SzeretIek téged!

A Földön a legszebb virág a szerelem, csak kár, hogy a szakadék szélén terem!


Nélküled rossz lenne az élet, nélküled szívemben nem gyúlnak a fények. Egyet szeretnék, csak egy szó, amire kérlek. Szeress, amíg szerethetsz, mert én imádlak téged!Batboys....
Utálom, amikor hívlak és kinyomod a mobilod, ahelyett, hogy mondanád, hogy hívj később, mert dolgom van. Utálom, amikor hazudsz, amikor igazat is mondhatnál, hátha megértem. Utálom mikor írok a chat-en és nem válaszolsz, majd kilépsz. Utálom, amikor bujkálsz és még a fotódat sem mered feltenni, hogy nehogy felismerjenek, akkor minek regisztrálsz internetes honlapra? Utálom, amikor másnak adod ki magad, hogy elnyered a tetszését a következő gyanútlan áldozatodnak. Ezek után utállak Téged, és menj a picsába!
senki sem nézi a való világot, de mindenki tudja mivan benne.. ; )
Sokan azt az unalmas dumát mongyák mikor vígasztalni próbálnak : Ha szeretsz valakit enged el , mert ha szeret úgyis vissza jön ..... Nah persze :P Kétlem :D
"Ha megírtad sajnos nem találtam, meg a választ kérdésmre de remélem majd megbeszéljuk,kívánok neked szép álmokat , jó pihenést és remélem majd válaszolsz és fogom tudni hogy toled van. "L"
Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ... S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!
B orongós napok tűnjetek tova,
O kkal szomorú ne legyél soha!
L épteid kísérje töretlen szerencse,
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
...G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!
Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő,
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő!

É vek ha múltok, ha elszálltok napok,
V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
E lfusson most az óévnek malaca,
T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K erüljön betegség, bánat messzire,
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
V ágyaid sorra valóra váljanak,
Á lnok szavak többé ne bántsanak!
N övekedjen az igaz barátok tábora,
O kosan élj, ne legyél ostoba!
K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!