I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Soha nem szerettem még így!!!!:)

Ezt összesen már 4 alkalommal látták. (Ezen a héten: 4, a mai nap: 4) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Imádom azt hogy amikor hazaérek megkérdezik: -Na hazaértél???-Nem bazmeg nem értem haza csak érzéki csalódásod van...xD
kicsi a nagy de bors : D

by Pinyő
Szeretnétek ingyen SMS-t küldeni? Sőt... ezzel még tárgynyereményeket is nyerni? Lájkoljátok az Ingyen SMS oldalt a Facebook-on!
amikor kihív a tanár valakit feleltetni, és az illető nem tanult semmit, odavágja a tanárnak h nem tanult -.- és akkor helyére megy, és még lesz felelő -.- istenem legalább húznátok az időt !
Lájk ha hiányozni fog a suli meg a haverok:(((♥♥
" Mikor megszűnik minden, nem számít semmi
Pont így, pont most veled szeretnék lenni..
... "
- Mi van a lábad közt, baby?
- Tűz.
- Akkor én ott megsütném a kolbászomat, a két tojásommal.
- Ott most épp lekvárt főzök.
- És hátul a gázon?
Üzenem a rosszakaróimnak, hogy kib*szottul boldog vagyok! :3 c(; ♥
"Hogy hová fajult ez a mai világ??!! Manapság a fiúk nem tudnak udvarolni nekünk,ha tetszünk nekik. Csak facebookon böködnek, agyonlájkolnak a minket...hisz mi lányok jobban örülnénk annak, ha elhívnátok randizni, és legfőképp őszinték lennétek, komolyan gondolnátok egy kapcsolatot, nemcsak azért vagytok velünk, hogy legyen "valakitek". Manapság a külső az ami számít nektek, nem pedig a belső. Lehet hogy valaki kívülről "szép"(pl.több kiló sminknek köszönhetően, a természetesség helyett), de belülről meg egy értelmetlen csaj. Mi, akiket szinte észre se vesztek, tudnánk szeretni titeket. Hát fiúk köszi, de mi nem kérünk ebből!"
A fiúk a rossz lányokat szeretik, nem az olcsókat !=)