I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés.

Ezt összesen már 691 alkalommal látták. (Ezen a héten: 150, a mai nap: 148) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
FÉRFI=Farokkal Éppenséggel Rendelkező Félkegyelmű Idióta ^^
"Elképzelem ahogy hajat szárítasz,
éppen zuhansz a kádban, majd látszik az,
hogy az áram halálig bassz!"☻♫♪☻
'Levegőnek nézel, ahogy elmész mellettem, s, letagadod hogy valaha kellettem, nem nézel a szemembe, talán félsz attól amit látsz.?Pedig a aszememben van minden, mire valaha vágytál.!'By.:Katy.♥☺
szín 5ös vagy, és 3.-os :D -_-
"Gondolkodom tehát eszem,
s ha eszem leszem:""
Szeptember 4.
Ma vezetni tanultam. Amikor beültem az autóba, nagyon felháborodtam, mert ott 3 pedál volt, nekem meg 2 lábam van. Ma kiderült, hogy terhes vagyok. Ikreket várok. Ezt onnan tudom, hogy két terhességi tesztet vettem és mind a kettő pozitív lett. Nem is volt olyan gáz a terhességi teszt, azt hittem, hogy nehezek lesznek a kérdések.

Szeptember 11.
Ma a férjem otthon hagyta a mobilját. Felhívtam őt, de csak a hangposta jelentkezett. Hagytam neki üzenetet, hogy jöjjön haza a mobilért. A mai nap csupa bosszúság ért. Egyrészt 3 órát álltam a mozgólépcsőn, mert áramszünet volt a plázában. Aztán amikor a főnök hivatott, nem tudtam bemenni. Ugyanis ki volt írva az ajtóra, hogy "HÚZNI". Én mondtam is, hogy "húúú", de az ajtó nem nyílt ki.
Lány: Ki teccik neked?
Fiú: Hát... neked???
Lány: Neked? :D
Fiú: Nekem te. És neked?
Lány: Nekem nem teccel. Én szeretlek. ? :)
"az iskolában csak lesek, mijen hülye dolgokat kell tudnunk... ki a francot érdekli, mi az időjárási front, vagy hogy hogyan kell kiszámolni egy 6szög felszínét... minek kell tudni, mikből áll egy atom? majd ha vmejik érdekel, úgyis megtanulom..."
Azért kedvesem hogy 40 évesen ne fogd a fejed hogy elcseszted az életedet azzal, hogy annak idején nem tanultál mert valóban sok felesleges dolgot taníttatnak meg a gyerekekkel de a legtöbb dolog azért lényeges! Ja, meg tudni kéne magyarul édesem, a milyen elipszilonnal írandó :)
FILA,FILA,FILA,FILA!
Elegem van már hogy minden ezzel van tele -.-
Azt hiszi mindenki h olyan menő mert neki Fila van?
nagy szám -.-"
lájk ha te is így gondolod!
A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. (...) Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább, csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat!!!☻☺