I like you! Like everything!

Kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés.

Ezt összesen már 618 alkalommal látták. (Ezen a héten: 77, a mai nap: 75) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Rajtam kívül más is észre vette h az iwiw a fészt másolja. ? xD : D
VV Éva: Valaki fingott!! :D
Olivér: Ki a f***t érdekel hogy valaki fingott!!? Fogd be a pofád és alugyá' ha meg nem tudsz kusba maradni akkor meg mennyé' a nyugi szobába b+!!!!
Éva: De valaki fingott!! :D
Olivér: Kit érdekel b+?! A multkor te is meg a Szandika is fingottatok álmotokba b+! :@ (ideges :D)
ne mennyen ki szandika a villából.!='(
Fiatal pár ül egy parkban összebújva. A lány a fiú vállára teszi a fejét és keservesen zokog. A fiú azt mondja neki vigasztalásul:
- Ne sírj ilyen keservesen azért, mert a szüleid ellenzik a házasságunkat. Találok én magamnak másik menyasszonyt.
Instrukciók az élethez: 1. Vedd számításba, hogy a nagy szerelem és a nagy siker nagy kockázattal jár. 2. Mikor veszítesz, legalább a leckét tanuld meg. 3. Kövesd a három T-t. Tiszteld önmagad, tisztelj másokat és tetteidért vállalj felelősséget. 4. Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse. 5. Tanuld meg a szabályokat, hogy tudjad, hogyan lehet áthágni őket. 6. Ne hagyd, hogy egy kis nézeteltérés tönkre tegyen egy nagy barátságot. 7. Mikor rádöbbensz, hogy hibát követtél el, azonnal tégy lépéseket a kijavítására. 8. Tölts minden nap egy kis időt magaddal. 9. Tárd ki a karjaidat a változásnak, de ne engedd el az értékeidet. 10. Emlékezz, hogy a csönd néha a legjobb válasz. 11. Élj jó, becsületes életet, akkor mikor öregebb leszel és visszagondolsz, képes leszel másodszorra is élvezni azt. 12. Szeretetteli légkör otthonodban megalapozza életed. 13. Szeretteiddel való nézeteltérésed alkalmával foglalkozz csak az adott problémával, ne hánytorgasd fel a múltat. 14. Oszd meg a tudásod, ez egyik út a halhatatlansághoz. 15. Légy gyengéd a Földhöz. 16. Évente egyszer menj olyan helyre, ahol még nem voltál. 17. Emlékezz, hogy a legjobb kapcsolat, melyben egymás iránti szeretetetek meghaladja egymással szembeni érdekeiteket. 18. Mérlegeld a sikereidet annak fényében, hogy mit kellett feladnod azért, hogy elérd. 19. Vakmerő önfeladással kezeld a szerelmet és a főzést. Van aki azzal van ránk nagy hatással, hogy szól hozzánk, van aki azzal, hogy csöndben marad.
Én vagyok a főhős és te ki vagy? Jézus a felkent? Tudom, hogy ki vagy, csak viccelek.
Kiss Ádám: "Figyelj,behoztam az összes szalámis szendvicset, mert meg van hívva a Bakáts is" :D
~ Olyan hihetetlen, és iszonyatos érzés, ahogy, akiket mindennél jobban szeretsz, szarnak rád, vagy gyerekes dolgok miatt haragszanak... Lehet gondolni, hogy elmúlik, de már hónapok óta ez megy... Elmúlik, csak lehet, hogy azzal eggyütt én magam is eltűnök valamilyen szinten... és a másik személyiségem, ami lassan lassan kifejlődik, és nem tudok ellene tenni semmit eluralkodik fölöttem.. "
♣Eddig azt hittem tökéletes vagyok - [de mostmár TUDOM]♣ℜajossan puxxx♥♥♥♥♥♥
Isten és a Férfi beszélget:
Férfi: -Miért teremtetted a Nőt ilyen szépnek?
Isten: -Azért, hogy szeresd.
Ffi: -De akkor miért teremtetted ennyire ostobának?
Isten: -Azért, hogy Téged szeressen...