I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés.

Ezt összesen már 679 alkalommal látták. (Ezen a héten: 138, a mai nap: 136) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Egy álomvilágban élő személynek, a valóság fájni tud. :/
észrevettétek már hogy minen embernek van gondja?mármint van akie ránézel és aztmondod hogy milyen tökéletes és szép élete lehet felhők nélkül..de közbe neki is vérzik a szíve..kvül mosolyogg mert nemtud mit tenni de belül összeomlott minden..nincs olyan ember akinek nelenne valami gondja.például csúfolják őt vagy isznak a szülei vagy elváltak a szülei és ide oda ugrál.az ember azért bánt valakit mert őtis bántják.még ha nemis látszódik rajtunk,valami rossz dolog mindig van amit sose tudunk elfelejteni és megváltoztatja az egész életünket..
Olyan erőszakosak vagyunk, nem? Úgy félünk az öregedéstől, hogy megteszünk ellene mindent. Nem vesszük észre, hogy az a legfontosabb, hogy legyen kivel megöregedni.
Eddig nagyonis adtam mások véleményére, mától nem. Leszarom, ha baszogatnak pl. amiatt, hogy rövidnadrágot hordok, lehet hogy nem vagyok modell alkat, de nem fogok megrohadni nyáron. Akit zavar, fogadja el... Így is vannak akik szeretnek. :) ♥
Ne utáld magad már reggel. Aludj délig.
.. a játék a legjobb szórakozás... ☺
Többféle módon lehet szeretni. Többféle módon lehet egy másik emberben önmagad másik felét megtalálni. - Hioszi Tatiosz
Azt mondják, ha valaki kővel dob meg, azt dobd vissza kenyérre! Ezt boldogan meg is teszem, ha biztosra vehetem, hogy a nyomorultnak a torkán akad! :P