I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés.

Ezt összesen már 668 alkalommal látták. (Ezen a héten: 127, a mai nap: 125) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Elegem van Kolontárból és Devercserből!!!!
ʟaנкσʟd нa szєяєтєd a кαяácsσɴчт [ ʟʟʟʟ] ♥
I ♥ Rap! :))
~elveszett néhány év de végigkísért egy hang,egy név♪♥♥♥
A férj a halálos ágyán: - Drágám, be kell valljak valamit! - Mit, drágám? - Megcsaltalak. - Tudom, drágám, azért mérgeztelek meg.
Egy lány barátnőjére várva a sportorvosnál bekötötte cipőfűzőjét, és mikor oldalra el akarta tűrni, rosszul csinálta, és sajnos kifordult hüvelykujja, és eltörött. A hírtő sokkolt csinos, okos barátnője csak ennyit mondott a hír hallatán:
"Embeeeer!!!!! Ma délután át akartam fűzni a pink cipőfűzőmet, de fogalmam sem volt róla, hogy ez ilyen veszélyes..."
Megtörtént eset!!!!!^^
Látod benne ahibát: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ??
Lájkold ha igen ;)
A suli a világ legroszabb dolga!!!! <---- Figyelj csak,ha nem lenne suli,akkor nem tudnál írni se,és olvasni se,facebookozni se tudnál,akkor tényleg rosz a suli?sokmindenre megtanított,ha n em lenne suli akkor nemetudnánk ezen a tök jó közösségi portálon,a facebookon lenni!gondolj már kicsit bele h mért is kell tanulini -.-"" a suli nem rosz csak lusta vagy tanulni,utána meg majd irigyled a diplomásokat akik gazdagok mert tanultak és jó munkájuk van te meg seperheted az utcát meg szedheted a szemetet...
Tetszett,átölelt,megcsókolt.. jó volt,ennyi. És mi van,ha mégsem.. mi van,ha én ennél többet szeretnék?!....
Lady Gaga ♥