I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés.

Ezt összesen már 694 alkalommal látták. (Ezen a héten: 153, a mai nap: 151) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ha takarítanod kell,csak mond azt,hogy: Phaaaaa...erre a poratka felsírja magát és arrébb mászik...XD :D
Te is onnan tudtad h nyaralsz h anyád bikiniben mosta az ablakot :D:D
van barátod mi
kl
Nos itt a női válasz: azért van rendesen pontokba szedve mert tudunk számolni!

1. a wc ülőkét többet használjuk lehajtva mint felhajtva ezért nem haltok bele ha lehajtjátok!
2. a vasárnapi sportokat nem a tv-ből kéne nézni és akkor nem híznátok el...sőrpocak nem sexy
3. néha bevásárolhatnátok helyettünk is mert mi annyit megyünk, hogy már lefáradunk, mint a sportokban...nem a Tv előtt a meccset nézve!
4. a sírás nem zsarolás, esetleg megbánthattok minket!
5. egyértelmű kérések nem működnek, ezért a nyomatékosított utalásokat próbáljuk, de azok sem működnek, a finom utalások...á elfelejtitek!
6. Igen és a nem válaszokat képzeljétek el tudjuk fogadni....főleg ha válaszoltok is a feltett kérdésre és nem a távirányítót nyomkodjátok!
7. nem kell minden problémát megoldonotok, úgysem menne...elég ha meghallgatsz és az is jól esik!
8. azért fáj a fejünk mert szar vagy az ágyban és nincs kedvünk ugyanahhoz...minden este....érted?!
9. persze h érvényét veszti mert az agyatok befogadó képessége minimális
10. csak ne büdös zoknit és alsógatyát vegyetek fel gyűrött inggel, és elég az is!
11. Ha azt mondjuk nem vagyok túl kövér, vagy szted nagy a fenekem?! az azt jelenti h magatoktól képtelenek vagytok azt mondani de csinos vagy ma...vagy jól nézel ki ebben a ruhában...pedig jól esik!
12. egyszerűen válaszold azt amit gondolsz!
13. ha valamihez hozzá fogtok 5 percenként kérdezitek meg h ezt jól csinálom, ezt ígykell......vagy nem kérdezitek tuti elcseszitek!
14. elmondanám én reklámok altt ha nem kapcsolgatnál a távirányítóval állandóan a sportcsatornák között!
15. akkor ne kérdezz!
16. tudjuk nehéz összekötni egy tárgyat, növényt egy színnel, pedig oviban már megtanultátok mia az a barack és milyen színű!
17. csak utána moss kezet!
18. semmi= szemét voltál és gyere rá magadtól...
19. olyan kérdést sosem teszünk fel
20. főleg ha farmerban belépsz egy étteremmegnyitóra!
21. Mire gondolsz? kérdést azért tesszük fel mert már nem mutattok életjelet a TV előtt és legalább tudjuk h éltek, meg érdekel mi van veletek!
22. Elég ruhánk van, nektek meg elég sörötök a hűtőben!
23. Túl sok szemét van a műhelyben amit elraktok, mert ...figyelem tipikus válasz: "úgyis jó lesz még valamire"!
24. Ismétlem a 2. pontot a sörhas nem sexy! Nem ad tekintélyt és nem az érett, tapasztalt férfi jelképe!
25. Jó lenne többször is megismételni a kanapén alvást, mert a horkolásotoktól nem tudunk aludni!
vannak hibáink amikből tanulunk,de hiába......ha már azt nem tudjuk kimutatni....
Ez a történet két cowboyról szól.

Egyszer az egyik sétált a sivatagban és elesett.Borzasztóan nagyot zakózott, és rögtön felpattant, átkozta a követ amiben megbotlott, majd az ég felé nézve szidta azt. Végül szitkozódva tovább ment.

Másnap ugyan arra járt egy másik cowboy, aki szintén elesett pontosan ugyan ott, ahol az első. Viszont ő nem kezdte el szidni a követ, hanem elidőzött kicsit a földön, felállt, leporolta magát és boldogan tovább sétált.10 év múlva az első cowboy a kocsmában ült-ahol egyébként mindennapjait töltötte-és a 10 évvel ezelőtti "balesetét" mesélte mindenkinek akivel csak szóba tudott elegyedni, és az akkori botlását tartotta az oknak, amiért idáig jutott.Emlékszem mindig ezt hajtogatta mérgesen és megvetően: "Ha akkor nem esek el....ha nincs az a k***-va kö....akkor most nem itt tartanék!"

A második cowboy ez idő alatt hatalmas vagyonra tett szert és több aranybányája volt.Hogy lehet ez?Pedig egyszerű: Mind a kettőjüknek ugyan abba a kőbe akadt bele a lába, viszont a második cowboy miközben elidőzött a földön valami csillogót fedezett fel, s rögtön látta, hogy ez bizony egy aranyrög.Felvette és továbbment az útján.Az évek során visszatért még a "baleset" helyszínére és felfedezte, hogy egy aranybánya van a hely alatt és pont az a nagy kő-amiben mind a ketten elestek-torlaszolta el a bejáratot.Továbbá többször is elesett az évek során és így még több aranybányára tett szert.Ennek a kis történetnek több tanulsága is van.Ki-ki vonja le a sajátját!

Remélem évezhető volt. :)
Tevékenység szempontjából nézve: nincsen kurva, mind egyforma.
⋆ (:....semmi hiszti,csak egy pohár whisky....:) ⋆
Te vagy a nap, mely lenyugszik este. Te vagy a hold, az éjszaka teste. Te vagy a csillag, mely a szemembe ragyog. Tudd meg, hogy szeretlek nagyon.
Valaki küldött nekem egy ilyet:
.
"Hogyha szereted az anyukádat küld el 2O embernek vagy 365 nap alatt meghal :S bocsi♥ de ezt muszáj voltam tovább küldeni."
.
Aki egy ilyet kitalál az nem ember...nem arról van, szó h hiszek az ilyenekben, csak arról gondolkoztam el, h aki ezt kitalálta az nincs tisztában azzal az érzéssel mikor egy szerettünket elveszítjük!! =S =/ =(
Nem küldöm tovább, bár kicsit megijedtem mikor először olvastam, de azután elgondolkoztam h akinek tovább küldöm az is ugyan ilyen idegesen, ijedten fogja ezt olvasni...
.
Azért még idebiggyesztem ezt, nehogy félreértés essék: ♥ Szeretlek anyuH! ♥