I like you! Like everything!

Kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés.

Ezt összesen már 581 alkalommal látták. (Ezen a héten: 40, a mai nap: 38) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Nemtudom ti hogy vagytok vele...a szerelem jo dolog....de nehéz ojan embert találni aki a szivünknek kedves....:) én már megtaláltam..de viszont ö leszarja a pofám:D nem enged magábol hogy közeledjek...drukkoljatok ti is hogy sikerüljön elérnem a célom:))


[c=#20288A][b] ×÷ˇ.ˇ´¯`ˇ)ť Egy fiú Ť(ˇ´¯`ˇ.ˇ÷× [/b][/c=45]
A mennybe akartam kerülni...A sors mégis úgy döntött ,hogy kirándulást teszek a pokolba :/
Francziáné Miks Éva.. ha szereted lájkold..:DDD
A Hajhagymának van gyökere?☻☺
Jövőre 2012....Jön a Világvége......Aki túl akarja élni jöjjön Magyarországra....mi 50 évvel le vagyunk maradva!!
Miért bolondítottál, ha utána otthagytál? :OO :S
Volt egyszer egy lány, aki beleszeretett egy fiúba. Már több éve szerelmes volt a fiúba, de a srác nem viszonozta az érzéseit. A lány próbálta elfelejteni, de nem sikerült. Rájött hogy soha nem tudja kitörölni az emlékeiből.
Bár többször volt olyan nyári este, amikor úgy érezte hogy a fiú közelebb került hozzá, és olyankor azt kívánta, hogy sohase legyen vége az estének.
Sajnos mindig jött a reggel, és olyankor a fiú úgy tett mintha semmi sem történt volna köztük . Ez így ment több éven át, míg egyszer a lány ezt megunta, és így szólt: - Én szerelmes vagyok beléd, már több éve, és reménykedtem, hogy összejövünk majd egyszer, de nem tudom hogy te mit érzel irántam, mert volt hogy azt az érzést keltetted, hogy szeretsz, utána pedig azt, hogy csak egy haver vagyok. És már nem tudom mit higgyek.
A fiú hirtelen elcsendesedett, és elmerült a gondolataiba. pár perc múlva felállt és elment. A lány abban a pillanatban érezte, hogy megszakadt közöttük valami.
Egyre kevesebbet találkoztak, és ha találkoztak is, alig beszéltek egymással . A lány nehezen, de beletörődött abba, hogy a fiút örökre elveszítette.
Pár év múlva újra találkoztak, de nem ismerték meg egymást. Amint rájöttek, hogy ők már régebben is találkoztak, eszükbe jutottak a régi nyári esték emlékei, és mindkettőjükben feltámadt a régi érzés. Mert titokban a fiú mindig szerette a lányt. De ezt az érzést el kellett fojtaniuk, mert már mind a kettőjüknek volt családja.

Tanulság: Sose fojtsd el az érzéseidet, mert rossz következménye is lehet!
Végzet: nekem meg béke volta papucsomban ilyen nyálkásizé volt
Végzet: és vagy 20 métert mentem vele utána figyeltem fel rá hogy mi a fene van benne
Végzet: hűha basszus akkorát ugrottam pedig enm félek a békáktól
Végzet: ilyen barna varangyos volt ha bekapta volna a nagyujjamat én fárszt kapok
Végzet: többet én be nem bújok abba a papucskba mert végülis azt én csináltam a cipőnek levágtam a sarkát és abból let egy papucs
bocs az előző nem lett olyan jó xD
"Játékaidat elvehetik,ruháidat,pénzedet is elvehetik,de nincs olyan hatalma a földnek,amelyik elvehetné tőled azt,hogy a pillangónak tarka szárnya van,vagy hogy a rigó fütty olyan az erdön,mintha egy nagy kékvirág nyílna ki benned.Nem veheti el senki tőled azt,hogy a tavaszi szellőnek édes nyirfaillata van,és selymes keze,mint a jó tündéreknek."
Akiben Isten hisz: teljesen mindegy, hogy hisz-e Istenben. ( Fodor Ákos)