I like you! Like everything!

Kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés.

Ezt összesen már 569 alkalommal látták. (Ezen a héten: 28, a mai nap: 26) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Ha felhő lennék hűsíteném tüzes tested, táplálnám búzád melyből kenyered lesz. Óvnálak az árnyékommal ,s meg megrettentenélek dörgő fellegemmel, hisz vihar lennék a festményeden és bárányfelhő a kertedben.
Ha sírnál ,veled sírnék ,csak hogy könnyeidet lemossam.
Lájkold, ha nem érted, hogy Norbi mit keres még mindig bent.
Bírom hogy kivan írva 40x minden minden hova na de még hagyján de utána a 41. ki írja mellék hogy by: Nikkcsyyy vagy Renikeee vagy Esztyy Babyy :DD
lájkold a lájkomat hogy lájkolhassam a lájkodat ♥
lákolom a lájkodat hogy lájkoltad a lájkomat ♥
"Az élet olyan mint a cigi,
Némelyik hosszú,Némelyik Rövid.
Sokszor megszívjuk,
és Sokan nem tudják miért tesszük azt amit teszünk.."By.:Szőke Byka.
A Szerelemben nem az a fontos, hogy az elsők legyünk, hanem az egyetlenek.♥♥♥.
Lájk, ha utálod Fluor mizu számát!
Nagyon nehéz eset vagyok! Önfejű,önérzetes,sértődékeny,néha kicsit néha nagyon bunkó,iszonyatosan büszke,hirtelen haragú,olyan aki nem bízik meg senkiben.De nagyon tud szeretni, bármit megtenne a barátaiért és a családjáért, megpróbálhatod kiismerni de egyszerűbb elfogadni és szeretni.
~"Járunk?" kérdezi a vadidegen fiú a lány ÜZIFALÁN.~ És mégis miért?? A fiúnak teccik a lány mert dögös... De még soha az életben nem beszélt vele egy szót se.!-.- aztán bejelölik h kapcsolatban vannak, a jónép lájkolja.. Csk arra kellenek egymásnak h "wáá ilyenolyan dögös csajom/pasim vaan.*.*" Aztán kijelölik mert a fiú talált egy jobb lányt. Na ez az abszolút értelmetlenség.
Lehet,hogy a mostani szerelmet hanyagolni kéne és a régi kitaposott úton kéne maradni.Nem hiszem hogy egy újabb ősvényt kitudnék taposni.