I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Children of Distance ♥

Ezt összesen már 424 alkalommal látták. (Ezen a héten: 106, a mai nap: 106) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Miért van az hogy mindenki puskázik????xD :D
Valamelyik nap késtem. Anyu azt mondta, hogy mivel késtem nem mehetek sehova. Erre én: De jó, akkor nem kell mennem suliba :DD Anyu: Óó, nem kicsikém. Suliba kell menned. Basszus, az iskola mér kivétel mindig?xd
Ma nagyot nőtt az árnyék , de az őrült világ nem lát már ,a patkányfogó jár még , megy a tánc az aranyborjúnál. Ma nagyot nőtt az árnyék , ez a vége már , az éjfél közel jár..
Ma nagyot nőtt az árnyék , jön egy újabb kemény költemény , az ördög csapda jár még, de az ember vak , így nincs remény. Hisz fölé nő az árnyék, közel már a vég , hát mért nem kiáltsz még?
Ma nagyot nőtt az árnyék, jogos önvédelem vár csak lásd , hisz tudjuk kész a játék , s e népség ebből mit sem lát. Hisz fölé nő az árnyék..
Kva nagy xD
Deák Ferenc Gimnázium Szeged ♥
☆Öszíntén!Boldog lennél velem.Csak igennel vagy nemmel válaszolj.Ha nem válaszolsz,akkor már tudom a választ!☆
Szeretlek Zsolti...<3 ♀♂
Mi történt ez alatt a 10 év alatt? Mi az, hogy a fiúk facebook-on kérik meg a lányokat arra, hogy járjanak?! Mi az, hogy fb-n ránk írnak, lányokra, de élőben pedig nem csinálnak semmit?!
1. ! A járás 2 ember által jön létre!!! Amikor barátok, sokat találkoznak, és megcsókolják egymást!! Nem úgy hogy ráírok fészen, hogy járunk-e!!
2. ! Fiúk, 10 évvel ezelőtt a férfiak bátrak voltak!! Sőt! 2000 éven át bátrak voltak! És még előtte is! Megcsókoltak egy lányt, ha szerelmesek voltak belé! És nem interneten keresztül kérdezték meg, hogy jártok -e!!
Mi lesz majd 5-10-20 év múlva?! Az első csók is interneten keresztül lesz? Itt fogják megkérni a kezünket? Itt kérdezik meg, hogy járunk-e ? Az esküvői igent is facebookon fogjuk kimondani?! És majd a gyerekkel is csak facebook-on fogtok beszélni!?! Miezmár?!
Fiúk, mostmár elég, a lányokat élőbe, személyesen kell ilyenekről megkérdezni, megtenni!
Lány: - Merész vagy?
Fiú: - Igen.
Lány: - Mennyire?
Fiú: - El sem tudod képzelni mennyire..
Lány: - Ahhoz elég merész lennél hogy engem megcsókolj? :$
Fiú: - Igen!
Lány: - Itt és most?
Fiú: - Persze!
Lány: - Akkor gyere! *_* ♥
Mindenki tudja h a MADÁR AZ ÁÁÁSSSZZZ :DDD♥♥