I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

A Való Világban Stohl András mondja a villalakóknak hogy milyen vandálok hogy betörtek a riportszobába és hogy több alkoholt kértek. Ezzel szemben ő elütött valakit drogosan és ittasan

Ezt összesen már 558 alkalommal látták. (Ezen a héten: 125, a mai nap: 125) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Egy FÉRFI ne vasalja már a haját, ne borotválja magát mindenhol, ne púderezze a bőrén a hibákat, ne hordjon mind két fülében gyémánt fülbevalót, ne használjon szemceruzát se körömlakkot, ne járjon szoliba és mindenek előtt ne készüljön többet a fürdőszobában mint egy nő... És ne mondja nekem senki, hogy "ez még belefér", "ez csak igényesség", "inkább kell egy büdös, igénytelen férfi?"... mert ez már rég nem az igényes kategória, hanem a metroszexuális!!!
I ♥ okostelefon
Na most aztán aszondom, hogy kotródj innen, mer úgy taknyán tenyeröllek, hogy elered az orrod vére!!
- Anyu! Nagyon fáj a torkom, meg a hasam is!
- Ó, te szegény! Miből is írtok ma dolgozatot?
Nem értem a mai pasikat, szemeznek velünk meg minden......Aztán meg ha a csaj ír neki basznak visszaírni?? B+ döntsétek már el mi van!! -.-".....://
Én ezt nem hiszem el... Ti nem unjátok még ,hogy ilyen idétlen neve van bizonyos embereknek ZOLI KA , emolady , Heló kitty, barbi baba, maciharcos15, meg az isten tudja még mi?! Tiszta szégyen.... Nem vállalják a saját nevüket?
☆Én nem bántam meg semmi csak azt,hogy az elején nem tettem semmit.☆
Lájkolnád?:
Egy vér farkas és egy vámpír verekszik ki győz ?
(Bisztos hogy nem a vámpír ,mert a a vér farkas adig verekszik vele amig fel nem kel a nap a vér farkas átváltozik rendes emberé de a vámpír meg el olvad a naptól!)Tehát Sorry! B⋆... meg!
„Úgy érzem elvesztem a messzeségben, s szívemet ott hagytam a sötétségben. Keresem ki rabolta el tőlem, de arca csak homály a ködben.”
igazad volt, tudtam én is, hogy így lesz, de erősnek kell lennem, hiszen ez az élet. Még ha könnyekkel küzdök hónapokig is.. sose felejtelek el! soha nem leszel számomra csupán csak egy ember. mindig is leszel valami, valami fontos, akit sohasem fogok elfelejteni. emlékezni fogok rád mindig, ígérem neked. legszívesebben átölelnélek és sohasem engednélek el, de már nem tehetem. mert nem vagy az enyém. ezt választottad. remélem, jobb lesz neked. az első szerelem mindig nyomot hagy a szívekben, mondják.. én már tudom, hogy valóban így van. meg még azt is mondják, hogy az első szerelemtől való elválás nehéz. nem.. épp az a nehéz, hogy sosem válsz el.. a szíved mindig felé húz, de nem szabad... nem szabad úgy gondolni rá.!