I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Jézus átváltoztatta a vizet borrá... És???? :D Ebbe mi a nagy dolog?? Ezt manapság bármelyik kiskőrösi borász meg tudja csinálni xD

Ezt összesen már 427 alkalommal látták. (Ezen a héten: 125, a mai nap: 124) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
uhhhhuuuuhhhhuuuhhhhh mindig, minden körülmények között uhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhu
A nők szeretik az egyszerű dolgokat az életben, így a férfiakat is. :)
Ese dia en que te vi, Yo senti que iba a morir. No hubo palabras sólo miradas, Mi corazón a latir, Porque yo... No tengo salida, Naci para amarte, Te entrego mi vida. Pase lo que pase me robaré tu corazón, Venga lo que venga nada podrá, con este amor.Nada podra separarnos...
Ma, mielőtt kimondasz egy bántó szót, gondolj azokra, akik nem tudnak beszélni.
Mielőtt panaszkodsz az ételed íze miatt, gondolj azokra, akiknek nincs mit enni.
Mielőtt panaszkodsz a férjedre vagy a feleségedre, gondolj azokra, akik Istenhez fohászkodnak, hogy legyen társuk.
Ma, mielőtt panaszkodsz az életre, gondolj azokra, akik túl hamar mentek el a másvilágra.
Mielőtt siránkoznál amiatt, hogy túl nagy távolságon kell vezetned, gondolj azokra, akik ugyanezt a távolságot gyalog kell megtegyék.
És amikor fáradt vagy és panaszkodsz a munkádra, gondolj azokra a munkanélküliekre, akik szívesen végeznék a Te munkádat.
És amikor gyötrő gondolatok rosszkedvűvé tesznek, mosolyogj egyet és gondolj arra, hogy élsz és csodálatos, ami körülvesz. (: ♥
Ez lehetetlen - mondta a büszkeség. Ez kockázatos - mondta a tapasztalat. Ez értelmetlen - mondta az indok. Próbáld meg! - mondta a szív. *ℜ*
Te választottad ezt az utat,ha tegnap eljöttél volna a megbeszélt talira,akkor nem kellett volna elmenned.Tiszta szivemből szeretlek,de nem fogok utánnad menni,nekem nem való a városi élet.Ha ténleg szeretsz akkor tudod,hogy mit kell tenned.A problémák elől nem menekülni kell,hanem megkell oldani azokat!Mind ketten hibáztunk,így közösen kell helyre hozni,eket a hibákat.Tudod mire gondolok.Anyúkád.Gondold meg,és ha megér neked ennyit a boldogságod,akkor írj!Segitek,és mindig melletted leszek!
Nos, akkor,mi legyen,jössz?
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba."
Semmibe vesszük azt aki rajong értünk,de rajongunk azért aki tudomást sem vesz rólunk,azt szeretjük aki bánt minket,és azt bántjuk aki szeret.
Az éjszaka vadaké
Hé, minden oké
Nálam jól telnek a napok
Állítólag állat vagyok
Vagyis átváltozom épp
De ez nem valami szép
Mikor éjfélt üt az óra
Hewrewwr, harapnék!