I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

"Irigykedök de sokan vagytok, mint a kutyák úgy ugattok, irigykedjetek csak én nem bánom, szép az élet kihasználom!!" ☺

Ezt összesen már 1057 alkalommal látták. (Ezen a héten: 337, a mai nap: 333) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Nem akarok elaludni mert minden ébredés után megint rájövök hogy nincs semmi jó ebben az életben....
Próbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!☺☺♥
Kellene lájk-lájkoló gomb :/☻☺
Úgy bírom a kis 10-11 éveseket. Sokuk Justin Bieber ellenes, amikor a kortársaik ilyen korban meghalnak érte. Vasalják a hajukat és káromkodnak az interneten, mert ők már "nagylányok". Nem vállalják fel magukat, de azért 1-2 képen látni őket. Az emo és a deszkás stílust vegyítik, aztán ők egyediek. Pláza cica ellenesek, miközben már a fele ennyi idős lány festett szőke, illetve nagyban plázáznak. És akkor nem említettem a nyávogást, meg a w-s írásmódot. De azért jó nézni, hogyan járatják le magukat. : DD
-szerinted miért van az öregeknél egy rakás telepakolt Tesco-s zacskó?
-meeeeert,gondolnak az unokáikra?
-nem bazdmeg!azért,hogy a látszólag esetlen vénasszony láttán a megtörhető,gyenge halandók önként és mit sem sejtve nyújtsák át ülőhelyüket a buszon egy olyan generáció szülöttjének aki vörösboron,fokhagymán és Barátok köztön él! :D
Ééééééééééééédes egy stílusa van ennek az Ulinak...♥
Az utcán sétálva kergetek egy álmot: vajon milyen lenne, ha ugyanúgy fognád a kezem, mint akkor este? Te még emlékszel? Én csak nézném a szemeid, és elmerülnék benne... Csak tudod mi a gáz? Hogy már nem lehet. Kinyitom az ablakom, megérint egy szellő, feldereng az illatod, a szavaid, a hangod... Aztán koppanok, hogy mindez csak egy mese volt... Te érezted már ezt? Te gondolsz még rám? Vagy csak nekem jelentett annyit, mikor végig simítottad az arcom, és azt mondtad: "Nem lesz baj többé!"? Én még szinte érzem az ölelésed... a fájdalom elkábít, a könnyeim peregnek, ahogy magam elé képzellek. Én túlléptem mindenen, elfelejtettem a képeket, amiken más lányokat öleltél. De úgy látszik ez kevés. Neked az volt! De tudod mit? Felejtek... Elhiszem, hogy ez járt, felfogom, hogy más kell, beprogramozom a szívem, hogy másért dobogjon, és majd dobok egy mosolyt, ha az új csaj ott hagyott..
Bátorság az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor hazajön,
megpillantja a kezében seprűt tartó, tomboló feleséget, és azt kérdezi:
-Takarítasz, vazze, vagy repülsz valahova?
"Nem az tesz gazdaggá ami a miénk,hanem az aminek örűlni tudunk."
minden nap egy újabb harc saját magammal! az eszem azt mondja, hogy ne írjak többet, de az érzéseim erősebbek... így megy ez!!!☺mikor győzöm már le a vírust!:)