I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

"Irigykedök de sokan vagytok, mint a kutyák úgy ugattok, irigykedjetek csak én nem bánom, szép az élet kihasználom!!" ☺

Ezt összesen már 1045 alkalommal látták. (Ezen a héten: 325, a mai nap: 321) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
"-Nem szeretem. Csak..Nagyon hiányzik, ha meglátom összeszorul a gyomrom, és állandóan rágondolok. Mindenről Ő jut az eszembe.
-Na látod. Szereted.
-De nem.
-Miért nem?
-Mert tudom hogy Ő nem szeret engem. Minek szeressem? Csak nekem fájna.
-Így is fáj..
-De így könnyebb lesz egy napon elengednem."
A fasznak írod ki hogy milyen beteg vagy ...léteznek buzi orvosok nekik lájkold a bajod.:D
" Mert ha jól megnézzük, azt látjuk, hogy ⋆gazából szerelem⋆vesz körül minket." ♥ " akkor készítsük ki magunkat szerelemmel " :] [_ igazából szerelem.♥ ]
Üzenet a családomnak: ha a szobám ajtaja csukva van, az nemes egyszerűséggel annyit jelent, hogy szeretném, ha úgy is maradna.
Hát látjátok...teljesen igaz hogy bajban ismerszik meg az igazán jó barát...:/Most elmesélek nektek egy történetet magamról. Na vagyok ugye én Z és van két barátnőm X és Y. Ő nekik mondok el mindent, de ebben az évben két másik gyerek is csatlakozott hozzánk S akit nem szeretek annyira és E akivel régen legjobb barátnők voltunk és most sincs vele semmi bajom. Na ugye Y és X mindent együtt csináltak és sokszor hívtak engem is. DE bejött a képbe S ő olyan nyalizós akkor bunkózós és állandóan Y nyakán lóg. Na és Y-nak volt egy pasija H aki szakított vele de egy focista volt. És Y elment megnézni H hogy focizik. H tatán focizott és a barátnője Y összehaverkodottt a csapattársaival. Eltelt egy kicsi idő és Y meg X elkezdtek bejárni tatára. Engem persze nem vittek be. Nem is kérdezték h te Z nem akarsz jönni. Aztán vmeik nap S el elkezdtek arról beszélni, hogy ők hárman bemennek tatára. Na most engem nem hívnak őt meg igen..ááá. Nagyon rosszul esett. És ha nem lenne elég még ráadásul előttem mondták hogy nekik milyen jó lesz tatán.Na képzelhetitek, hogy ez hogy esett, de nem szóltam egy szót sem. A legrosszabb az egészben meg az, hogy mindenhova S et hívják. S meg természetesen meg örömmel és eltaszítja az ő legjobb brátját E-t. Szóval ez az én történetem. Így jártam én :/:/:/ Kérlek írjatok kommenteket h szerintetek ez most hogy van mert elvileg én vagyok a legjobb barátja Y-nak és X-nek...Szóval ez most hogy van ????
A keresztény zene jobb mint a világi zene.
A külső ami megfog a belső tulajdonság ami megtart a szex pedig ami hozzáláncol a másik emberhez!!! xD
" Erre minden kislány bólint, táncolj mint egy csillámpóni, prüszkölj mint egy pandamackó, ez lesz majd a csajragasztó. " :D
Szöri, Pulek, F-L-U. ^^
"Mindenki arra vágyik, hogy fontos lehessen valakinek. Hogy valaki úgy érezze, nélkülünk szegényebb lenne az élete..."
Ha a bal szemed viszket: bánat ér,
Ha a jobb szemed viszket: öröm ér,
Ha a feneked viszket: aranyér.