I like you! Like everything!

"Irigykedök de sokan vagytok, mint a kutyák úgy ugattok, irigykedjetek csak én nem bánom, szép az élet kihasználom!!" ☺

Ezt összesen már 1013 alkalommal látták. (Ezen a héten: 293, a mai nap: 289) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Tanár: Van házid? Diák: Nincs! Tanár:Miért? Diák: És amga miért nem javította ki a dogákat ?...
Csabi nyert! :( Ez egy nagy baromság!Mindenki Nicolasnak szurkolt,és még is Csaba nyerte meg!Már előre ki volt tervelve,h egy magyar nem nyerheti meg!!!Pedig Nikolasnak legalább SOHASEM volt hamis hangja.Csabi meg mindig rontott!!!Ez feltud dühíteni!!!
google fordító 2. állítsd be a nyelvet mindkettőnél németre 3. Írd be ezt: "pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpzk kkkkk " ... 4. Nyomj a meghallgatásra. : DDDD..
ennél már kirakták a Beatbox- szöveget a meghallgatás helyet:D
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem életem egyik legszebb éve volt a 2010-es..... mivel ebben az évben lettem én is facebook függő, kell ennél több? ☻
SP - Szeretlek
amikor bemegyek a boltba és beindul a riasztó (Y) ☆
Pécsi Ghetó Vágod Tessó?? ☺☻⋆♂♀♥♥♥
A szerelem fáj, de azt senki nem mondta, hogy ennyire... :S:/♥
Volt egyszer egy lány,sok helyes pasi volt belé szerelmes a külseje miatt,találkozott egy fiúval a fiú nem volt olyan mint a többi,amikor a lánnyal beszélgettek mindig meg nevettette mindig boldog volt a lány, egyszer a lány érzett valamit a fiú iránt Szerelmet de nem az szépsége miatt hanem mert szeretett vele beszélgetni,szeretett vele együtt lenni..Egyik nap szerelmet valót a lány a fiúnak,és elkezdtek járni, a lány egyik nap azt mondta a fiúnak : Érted megérte az összes fiút eldobni,mert te voltál a legkedvesebb,aki meg nevettettet aki iránt éreztem szerelmet,és ez az érzés örökre bennem fog élni és én neked azt mondom.Érted megérte!
Ez a lány őszinte szerelmet érzett a fiú iránt!
Aki ugyan így érez mint a lány az dobjon egy like ott , mert érte megérte!♥
Ha összegyűlik 10000 lájk akk összejövök vele!:$♥