I like you! Like everything!

"Irigykedök de sokan vagytok, mint a kutyák úgy ugattok, irigykedjetek csak én nem bánom, szép az élet kihasználom!!" ☺

Ezt összesen már 948 alkalommal látták. (Ezen a héten: 228, a mai nap: 224) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Végzet
Egy hatalmas és fontos hadjárat során az egyik japán tábornok, Nobunga elhatározta, hogy támadást indít, annak ellenére, hogy az ellenség jókora túlerőben volt. Bízott a győzelemben, ám az emberei szíve kétellyel volt tele. Már egészen közel jártak az ellenség táborához, amikor egy Sintó-szentélyhez érkeztek. A tábornok együtt imádkozott az embereivel, majd elővett egy érmét, s így szólt:
- Most feldobom a levegőbe ezt az érmét. Ha fej, akkor győzünk. Ha írás, veszítünk. Látni fogjuk, mi lesz a sorsunk.
Feldobta a levegőbe az érmét, és feszülten figyelt.
- Fej! - kiáltott fel diadalmasan. A katonák látták ezt, és elpárolgott minden kételyük, szívük bizakodással telt meg. Rátámadtak az ellenségre, és győztek. A csata után az egyik alvezér odalépett a tábornokhoz.
- A sors akarta így. A végzetét senki sem változtathatja meg.
- Így igaz - felelte a tábornok, majd mosolyogva odatartotta az alvezér elé az érmét, amelynek mindkét oldalán fej volt látható.
...
- Van valami tapasztalata ezen a területen? - kérdezi a főnöke.
- Persze, én ne tudnék eladni!
...
A manager gondolja, na majd meglátjuk, de tetszik neki a fiatalember önbizalma.

Az első nap után megkérdezi tőle:
- Na,hány vevője volt ma?
- Csak egy.
- Egy? A többi eladó átlaga napi 20-30! Mennyi volt a bevétele?
- 210 325,65 dollárt.
- Mennyi????
Mit adott el?
- Először eladtam neki 1 pecahorgot. Aztán egy nagyobbat. A végén egy egész horgászfelszerelést. Aztán kérdeztem,
hova akar horgászni menni?
Ő fel akart menni az északi partra. Erre azt tanácsoltam, hogy oda kell egy vitorlás is. Erre elmentünk az osztályra és vett egy duplamotoros Seawind-et. De nem volt biztos benne, hogy a Civic-je el tudja-e vontatni. Így lementünk a szalonba és eladtam neki egy Pajero-t 4WD kerékmeghajtással.
- Maga azt akarja mondani, hogy az az ember akart 1 horgot és maga a végén eladott neki egy hajót, meg egy autót?
- Háááát, nem egészen... Az Úr egy csomag tamponért jött be... Erre mondtam neki, ha már a hétvégéje í­gy el van baszva,
elmehetne inkább horgászni...
Király volt a szilveszter^^ :))
Dan Kanter
We wrote this song for you
We hope you like it
We really do
hányjuk a szart lapáttal én meg pár haver ez itt mind biotrágya ha hívnak menni kell ebből nincs kiút folytassuk hát fiúk ejsze béjön ez a szitu,ejsze béjön ez a szitu

csak akkor dolgozunk, ha úgy van és álttalában úgy van bent megtalálsz az ólban mert nekem itt van ez a marha aki az UHT-t leadja csináljunk most vajat, amit eladunk majd holnap kicsilány,ou,szia,helló! Álljunk össze,mint két kicsi lego ou na figyu már mondom mi a szitu te lány én meg fiú na mizu.mizu,mizu? a kocsmák rég bezártak, a komák setétek mind megereszkedtek, az enyém kemény lett lábai szétdobálva, asszony a szénába
te is én a félhomályba Lábat mostál máma? Csak akkor mulatunk, ha úgy van és általában úgy van reggel megtalálsz a sáncban neked bejön ez a szitu amit mond a falu rólad? na csinálok egy o álljunk össze mint két kicsi legó oulyat amit megbánok majd holnap kicsilány,ou,szia.hello na figyu már,mondom mi a szitu te lány én meg fiú na mizu,mizu,mizu kicsilány ou,szia helló! álljunk össze mint két kicsi legó an figyu már mondom mi a szitu te lány én meg fiú na mizu,mizu,mizu? ♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫ ♥
A könnytelen bánat befelé vérzik. :(
Ugye milyen nagyon király amikor rendbe rakod a pofakönyv-profilod, és valaki azonnal szétba***a a hülye hozzászólásaival???
I hate Sarah Jessica Parker xD
Ő kell nekem.
Ha nem kapom meg belehalok..
Minél többen lájkoljátok,annál nagyobb az esélye,hogy összejövök vele♥
☆Szeretnék végre már egy nyugodt élet,de nélküled nem megy!☆