I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

"Irigykedök de sokan vagytok, mint a kutyák úgy ugattok, irigykedjetek csak én nem bánom, szép az élet kihasználom!!" ☺

Ezt összesen már 1046 alkalommal látták. (Ezen a héten: 326, a mai nap: 322) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
az optimisták legjobb fegyvere a ermény...
a pesszimistáké a tömör bunkóság...
kérsz egy almát? az alma vitamin, a vitamin erő, az erő hatalom, a hatalom pénz, a pénz nő, a nő szex, a szex aids, az aids halál, na kérsz egy almát? :D
Lefekvéskor: lepedő az ágyon, a takaró rajtad , a plüssmacid öleled . igen , de reggel kérdem én , hogy hogy van az , hogy reggel: a lepedő lehúzva, a takaró a földön , egy zoknim eltűnt és a plüssmaci a szoba másik végében van??
Szeress, hogy szerethesselek, de hűtlen ne légy soha, mert az élet bármíly mostoha szeretni megtanít , feledni soha.:D:D:
⋆lÁjK☆ ◊♫♪
≈ Ha már kétszínű vagy, legalább gondoskodj róla, hogy az egyik szín jól álljon.. ≈
Jó lenne bele látni a fejébe. =/ Tudni mit érez, mikor meglát, vagy feljövök msn-re, és hogy vajon neki is megdobban-e a szíve amikor bejelentkezem?! :S
Van egy barátot régóta a barátot és te elkezdesz többet érezni iránta de amikor el akarnád mondani a legjobb barátodtól tudod meg hogy ő egyáltalán nem érez irántad barátságnál többet majd a barátság ami volt az is tönkre megy de utána minden délután veled és egy másik barátoddal kezd lelkizni és neked k*rva szarul esik!
Ezekkel a szemekkel bármire rá tudsz venni, most éppen arra vettél rá, hogy hogyan sétáljak ki az ajtódon fájdalmak nélkül.
Lány feljön facebookra /msn-re látja hogy a fiú fent van. A lány alig várja hogy ráírjon a fiú . De a fiú is ugyan ezt gondolja hogy a lány irjon rá. kis idő múlva a fiú ráír a lányra . A lány olyan elmondhatatlan érzést érez .Beszélget és beszélgetnek több órán keresztül . A fiú megkérdezi a lánytol 1 héttel késöbb hogy nem járnának -e és bevalja az érzelmeit / érzéseit.( A lány már nagyon rég erre a pillanatra várt) a lány elkezd síni a boldogságtól ! A válasza IGEN♥.és ő is bevalja h mit érez a fiú iránt .! És igy indult 1 kapcsolat kezdete.... :D