I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

A férfi olyan mint a hűtőtáska!Ha feltöltöd sörrel, bárhová magaddal viheted! :)

Ezt összesen már 512 alkalommal látták. (Ezen a héten: 139, a mai nap: 139) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ha barátod vagyok - érints meg. Semmi sem mutatja jobban szeretetedet, mint egy meleg ölelés. Mikor szomorú vagyok, egy gyógyító érintés mondja el, hogy szeretsz. Azt mondja el, hogy nem vagyok egyedül. Lehet, hogy az érintésed minden, amit kapok.
Little monsters!!!
'Add ide a picúúúúúrt.' XD
b*zinak neveztem a barátodat, erre ő megütött a ritiküljével ☺
öreg matektanár és a pizza: hozzák házhoz a pizát, becsöngetnek. Megkérdik:
-Uram, hány szeletre vágjam a pizzát, 8 vagy 12?
-ra, mert 12őt nem tudok megenni!!!
xDxdXx:D✈
...Az élet egy hatalmas játszótér,ahol mind gyerekek vagyunk..Bolondos gyerekek..:) (R51)
Hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem szeretlek,de nem szeretem az ismétléseket.3 éve imerjük egymást.Már te az első találkozásunkkor bevallottad,hogy szeretsz,de én nem voltam beléd szerelmes,igy barátok maradtunk.Mindennap,találkoztunk,buliztunk eggyütt nevettünk,és nagyon sokat sírtál miattam. Én tudom,hogy min mentél keresztül.Képes voltál mindent eldobni magadtól,csak azért, hogy velem lehess!Te mindent megtettél,de akkor sem akartam töled semmit.aztán egy nap nem találjoztunk,ez volt aug.21-e.amit soha sem felejtek el.Te 22-én korházaba kerűltél miattam.Nem mentelek meglátogatni,mert annyira szégyeltem magam.Képes lettél volna az életed,eldobni miattam.1 hét múlva hazajöttél,és újra találkozgattunk,de csak mint barátok,és megigérted,hogy többet nem csinálsz ilyet.Aztán elkerüktél iskolába,és már alig találkoztunk,majd barátod lett,akivel decemberbe szakitották.Karácsonyba találkoztunk,én annyira örüktem neked,mert hiányoztál,azt hiszem akkor voltam a legboldogabb,ez volt a legszebb karácsonyom,mert veled lehettem,de te hátat forditottál nekem,mert kellet az a másik fiú,ebből lett rendörségi ügyünk.Megfogadtam,hogy soha többet nem találkozom veled.Hát ezért van az,hogy kemény vagyok veled,mert nem tudom,hogy komolyan gondolod,e amit mondasz vagy csak bosszút akarsz állni.Amúgy sem olyan már semmi sem,mint rég.Én próbáltam helyre hozni,de mindig kudarcot vallottam,pedig tudom hogy te is szeretsz mint ahogy én téged,de te mindig akkor forditasz nekem hátat amikor nem kellene,meg mindig azzal jössz hogy félsz,pedig nem okoztam volna újjabb fájdalmat,ezért döntöttem így!Azt hiszem ,nagyából ennyi a válasz a kérdéseidre.Sajnálom,hogy vége lett,de azt hiszem,eleget,könyörögtem neked!
Miert en rontom el a legszebb , legjobb baratsagot ? :|
FIUK!!! HA EZT OLVASSÁTOK, JEGYEZZÉTEK MEG, HOGY NEM CSAK A HULYE SZOKE LIBAK VANNAK A VILAGON...másokkal is torodjetek pl a barnákkal!...ok nagyon érzékenyek..♥..és jol tudnak bujni :)
Lájk ha vagy ..
Lájk ha szerelmes vagy ♥
Lájk ha csalódtál már :/
Lájk ha pofán basznál valakit ☻☻☻