I like you! Like everything!

A férfi olyan mint a hűtőtáska!Ha feltöltöd sörrel, bárhová magaddal viheted! :)

Ezt összesen már 399 alkalommal látták. (Ezen a héten: 26, a mai nap: 26) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Mi a gólya telefonszáma? 1256793. Magyarázat: egyszer voltunk ketten öt percig, hat hét múlva észrevettem, hogy kilenc hónap múlva, hárman leszünk... ooOooOOOoo'
'A menstruáció az,amikor ezer darabra törik a szíved,és alul jön ki a vér'(:
Ne szólj, menj, nehogy sírni láss... A könny, mint a láng, úgy ég, ne félj, nem te vagy a hibás! Csak álom volt, túl szép... Élni kell, úgy búcsúzom, te élj csak boldogan, hisz nézd, a perc rohan... Élni kell, de nélküled hogyan?
küldj egy mosolyt a világnak! hisz lehet épp ezért imádnak, mégha néha nehéz is, egy próbálkozás elég is :)
Pistike elöször lát pávát...: -Nézd anyu, virágzik a tyúk!
Az vagyok akitől mindig az igazat kapod,nyersen és tömörten
Hidd el, három barátnő nem fér meg tökéletes kapcsolatban egymás mellett. Míg kettő együtt van, jól szórakoznak, vidáman nevetgélnek, addig a harmadikat kiközösítik onnan. Csak akkor jó nekik, ha az egyik "fő-csaj" nincs jelen. De amint az a bizonyos harmadik megjelenik, máris feleslegessé válik a "kiközösített" barátnő. Az ilyen lányokat lábtörlőnek használják, és csak arra jók hogy legyen kit szivatni és ugráltatni...
Nem veszed észre hogy nem veszelek észre?!
Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt és nem volt otthon, apu egyedül vigyázott rám.Kb. 2 és fél éves lehettem és éppen egy kisebb balesetből lábadoztam. Egy ismerőstől kaptam egy kis teás készletet, afféle gyógyulj meg ajándékként és ez lett az egyik kedvenc játékom. Apu a nappaliban ült az esti hírekben elmerülve, amikor behoztam neki egy kis csészike teát, ami persze csak víz volt. Jó néhány kis csészike tea és rengeteg dicséret után aputól, hogy micsoda finom teát készítek, megjött anyu. Apu leültette a nappaliban és megváratta vele, amíg viszek neki egy kicsi csésze teát, mert ez volt a világon a legaranyosabb dolog! Anyu várt szépen türelmesen és tényleg megjelentem, kezemben az ici-pici csészike teával apunak, amit ő szépen le is hajtott. Mire anyu megkérdezte (ahogy csak anyukák tudjak megkérdezni... :) Felmerült benned, hogy az egyetlen hely, ahol eléri a vizet, az a wc?
Amig te más seggét nyalod, addig ő kitörli.
Amig te más szájakat csókolsz, addig ő kinyalja.
Amig te tisztára fényezed magad, addigra ő elfelejt ;)