I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

A férfi olyan mint a hűtőtáska!Ha feltöltöd sörrel, bárhová magaddal viheted! :)

Ezt összesen már 492 alkalommal látták. (Ezen a héten: 119, a mai nap: 119) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Köszi a like-t ezek szerint bejövök neked és minden áron ágybavinnél ☻
Azt a szeretetet, szerelmet, törődést, vigasztalást soha - senki nem tudja neked úgy megadni mint én megadnám neked.♥
Ő is akar. Szüksége van rám. Nem akar elveszíteni. Ezt mondta.. Mégis, mi lett a vége?! Itt állok egyedül és teljesen megtörve.. Ne értsék félre.. A szívem nem tört darabokra, mint ahogyan azt a szerelmes történetekben szokták leírni. Ez annál sokkal bonyolultabb. Olyan, mintha lassan tövisek nőnének a szívem körül, amik nem hagyják, hogy levegőhöz jussak. Akárhányszor visszaemlékszem a barna hajú fiú mosolyára, újabbakkal gyarapodik, amik egyre közelebb hatolnak a szívemhez, mígnem végül elérik azt.. És akkor megértem.. A tövisek dolga nem a fájdalom előidézése. Az igazi ok, amiért léteznek az az, hogy megóvjanak és, hogy segítsenek túlélni.. Túlélni a legnyugtalanítóbb érzést.. A magányt..
Látom, hogy figyelsz. Látom, hogy rám pillantasz néha, még ha leplezed akkor is. Mindent tudok. Tökkkéletesen átérzem az érzéseidet, és hidd el, csak te érted teszek mindent. Senki másért. A javadat akarom, a legfölsőbb szinteken. Mindent érted teszek, csak te azt még nem tudod. Semmit sem tudsz. Fogggalmad sincsen az egészről. De majd egyszer. Egyszer mindent megértesz, és akkor majd szeretni fogsz.. és az lesz a legnagyobb dolog. A legnagyobb dolog. /Alekínyó :D/
a szerelem fájdalmas dolog mondta a nyuszi és átölelte a sünit ....XD
Titkolt szerelem.....1 szív....és egy másik.....egy fiú és egy lány....barátok......de a lány többet érez....boldog mikor vele van.....a szíve lángol......mikor a fiú elmegy....ő szomorú és sír........A fiú talán gondol rá....talán szereti?......a lány várja.....talán ő is rá vár(fiú).........talán szomorú is(fiú)......Titokban egymásért élnek.....és egymásért halnának meg.....boldogok lehetnének...de miért nem kérdezik meg egymástól???.....talán félnek.......hogy vége lesz a barátságnak......de így csak szenvednek.......üres az életük......fáj viszonzatlanul szeretni vkit.....de a legfájdalmasabb úgy szeretni vkit.....hogy sosem vesszük a bátorságot elmondani az érzésünket neki ....:"((
Oly jó volt minden perc, amit veled tölthettem el.. de mit tegyek??
Azt szeretném, hogy újra enyém legyél!? Érezni csókod ízét, kezed forró érintését..
Nem szabad sírni ha fáj.. bármit megtennék, csak újra veled lehetnék..
Nem voltak nagyratörö életcéljaik.Mindössze csak eggyütt akarták leélni az életüket.Szerelmesek voltak egymásba,és barátok voltak.A sors is egymásnak teremtette öket,ahogy mondani szokás.Azonban a sors egy nap meggondolta magát,és új döntést hozott.
Hihetetlen hogy egész éjjel veled álmodom..felébredek...egy másodpercig azt gondolom hogy bakker..
már megint reggel van..és aztán egész nap rád gondolok.Egy 24 órából 1MP van hogy nem te jársz a fejemben.
"Ne itélj el valakit mert más,a szivárványt is azért szeretjük mert több színű.
Ezzel kerek a világ."