I like you! Like everything!

A férfi olyan mint a hűtőtáska!Ha feltöltöd sörrel, bárhová magaddal viheted! :)

Ezt összesen már 395 alkalommal látták. (Ezen a héten: 22, a mai nap: 22) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
♥VV♥...Kata, Tündi, Juca, ti vagytok a legjobbak! És igen, puszi Navinak, Szilvának, Batkának és az összes többi régi kolleginának is...
Hiányzol néha még, látom az arcodat.De a filmünk véget ért és nem úgy mint az alkonyat.Mert elsötétült minden már hova tűntek a színek?Néha ízekre szednek a szomorú keserű ízek.Bár csak akkor haltunk meg amikor elvesztettelek téged én.Mindig tudtad hogy az álom egy halott napon véget ér.Összeköt minket már egy alig látható kis szál.Egy emlék fonál az idők végezetéig kószál.De reggel mikor a hideg megfogja a lábam,Rémlik hogy mohón kohóforró tested karjaimba zártam.
Próbáltam visszafolyatni de kigördült egy könnycsepp.Nem mondom hogy könnyű de álarcot kell öltsek.A szerelmed így szörnyű talán én voltam a bölcsebb.Hogy ne bántsalak többé meg így kellett hogy döntsek,Még fáj de egyszer szép emlék lesz tán.Bocsáss meg és tiszta szívvel emlékezz rám!♥
Egy asszony utazik a HÉV-en, és az újságban a halálozási statisztikákat olvassa. Odafordul a mellette ülő férfihez: - Tudja, hogy valahányszor levegőt veszek, meghal egy ember? Mire a férfi: - A fogmosást próbálta már?
youtube - lájkmánia :D
<3Dubstep<3
Míg Te vele veszekedsz, más ír neki: "Szia, jól nézel ki, beszélgetünk?".
Míg Te egész nap nem keresed, más a telefon számáért bármit megadna!
Míg Te mindenre azt mondod neki, "nem". Más az ő "igen" -jéért megtenne bármit!
Míg Te a szavaiddal megsérted őt, és nem akarod őt. Más arra a pillanatra vár, mikor lesz az övé!
Kevés az aki értékeli azt, ami az övé, vagyis, ami lehetne az övé! Értékeld amid van, mert bármikor, bárki elveheti tőled, és utána már hiába akarod visszaszerezni, ha sikerül is nem lesz ugyan olyan.. </3 ♥♥
A nagy szerelem sem olyan, mint a versekben. Van a mámor meg a szenvedély, de később csak a fájdalom marad. És az utóbbi sokkal tovább tart.
Természetes dolog, hogy az embernek sok mindenki tetszik, de amikor valakit többször látsz a megszokottnál akkor veszed csak észre, hogy milyen gyönyörű is a szeme. Egyre többet beszélgetsz vele és rájössz, hogy ilyen kedves, aranyos, vicces és megértő lánnyal eddig még nem is találkoztál. Bármikor meghallgat teljesen mindegy, hogy miről szeretnél vele beszélni. A napok múlásával egyre több közös dolgot fedezel fel kettőtökben. Aztán már nem is veszed észre, hogy akaratodon kívül is egyre többször szeretnél vele találkozni és ha nem hallod a hangját, akkor mindennél jobban hiányzik. És végül rájössz, hogy Ő az aki kell neked, akit önmagáért szeretsz és akiért bármikor bármit megteszel . Akinek az elvesztése mindennél jobban fájna és mindent megtennél, hogy ne történjen meg.

Meglepődnél, ha azt mondanám, hogy Te vagy az a lány? ♥ :É
Csabi, hát ez...hmmmm....bent megbeszéljük holnap!!!! :-) Szólok Krissznek is:D☻☻☻☻
két kezem van .ajobbal simogatni szoktam a ballal pedid nevelni ki hogy érdemli ajobb kezemmel adok a ball kezemmel veszek és igy tovább tehát kettős személyiség vagyok!!!!!