I like you! Like everything!

A férfi olyan mint a hűtőtáska!Ha feltöltöd sörrel, bárhová magaddal viheted! :)

Ezt összesen már 471 alkalommal látták. (Ezen a héten: 98, a mai nap: 98) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
"Figyelte a lányt, mialatt lemosta a sminkjét, és közben elcsodálkozott azon, hogy egyáltalán miért is sminkelte ki magát?"
"Egy kis hópihében történt..." :)
A tanárok olyanok, mint a drogosok. Mindig az anyagon jár az eszük.☻☺
faszom hogy te veszel fel msnre és elvárod hogy én írjak rád... vicces =D(N)
A részegség fokozatai


1. fok - BÖLCS
Hirtelen szakértője leszel minden témának, ami felvetődhet az egész Univerzumban. Tudod, hogy mindent tudsz, és azt a tudást át akarod adni mindenkinek, aki meghallgat. Ilyenkor mindig IGAZAD van. Természetesen mindenki, akivel beszélsz, TÉVED. Ez érdekes vitához vezet olyan esetekben, amikor mindkét vitapartner BÖLCS.

2. fok - JÓKÉPŰ
Ilyenkor döbbensz rá, hogy Te vagy a LEGJÓKÉPŰBB személy az egész kocsmában és tetszel az embereknek. Odamehetsz minden vadidegenhez, mert tudod, hogy tetszel neki, és beszélgetni akar veled. Tartsd eszedben, hogy még mindig BÖLCS vagy, és így ezzel az idegennel bármiről el tudsz beszélgetni.

3. fok - GAZDAG
Hirtelen tudatára ébredsz, hogy te vagy a világ LEGGAZDAGABB embere. Meghívhatod egy italra az egész kocsmát, mert egy páncélautó, tele pénzzel vár rád a parkolóban. Fogadhatsz is, mert még mindig BÖLCS vagy, így minden fogadást megnyersz. Bármilyen összegben fogadhatsz, mert Te vagy a LEGGAZDAGABB.

4. fok - GOLYÓÁLLÓ
Kész vagy megküzdeni akárkivel, különösen azokkal, akikkel fogadtál vagy vitatkozol. Senki sem tud megsebezni. Odamehetsz bárkihez, akik természetesen, szeretnek Téged, és kihívhatod őket, akár tudáspróbára, akár fogadásra, akár verekedésre. Nem kell félned, hogy veszítesz, mert BÖLCS vagy, mert GAZDAG vagy, mint Dáriusz, és mert JÓKÉPŰBB vagy bárki másnál.

5. fok - LÁTHATATLAN
Ez a részegség utolsó foka. Ilyenkor bármit megtehetsz, mert egyszerűen SENKI SEM LÁT. Táncolhatsz az asztalok tetején, hogy lenyűgözd azokat, akik tetszenek neked, mert a többiek úgysem látnak. Láthatatlan vagy azzal szemben is, aki meg akar Téged verni. Sétálhatsz az utcán, és énekelhetsz torkodszakadtából, mert senki nem lát és hall, és mert még mindig Te vagy a LEGBÖLCSEBB a világon.
Ha szerinted nem volt fair a tegnap esti párbaj kérlek lájkold lássák Éva drukkerei mi sem vagyunk kevessen!!! Hajrá béci :))
Forma1-közvetítésen:
-Na halgassuk a csapatüzenetet:
-Fuck, fuck, fuck you... fuck your mother fucker...
-... Igen, úgy hallom a hátsó fékkel van baj...
( by Szager)
Szeretnék újra kislány lenni, szaladni a fűben, elesni és sírni!
Szeretnék újra kislány lenni, hogy ne fájjanak azok a dolgok, amik most!
Szeretnék újra kislány lenni és elbújni az oszlop mögé, ha olyan jön, akivel nem akarok beszélni!
Szeretnék újra kislány lenni és nyelvet ölteni arra, akit nem szeretek!
Szeretnék újra kislány leni és....örökké...az is maradni!
Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogyan kell viselkedni nyilvános helyen.

van aki még ott se...
amikor eleged van abból, hogy aggódnak miattad vagy féltenek,csak arra gondolj..más örülne ha törődnének vele.