I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Szép vagy szép vagy szebb a napnál de nem vagy szebb a valagamnál! ☼

Ezt összesen már 1483 alkalommal látták. (Ezen a héten: 740, a mai nap: 735) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Nemakarom szeretni nemakarom h hianyozzon de mikozbe ezt vegig gondolom egyre joban szeretem es egyre joban hianyzik:((♥♥
Nagyon mindegy hogy mit lájkolsz,hogy mit írsz ki az üzenőfaladra vagy éppen hogy tróger vagy és késtél az iskolából és osztályfőnökit kapsz-.- ez senkit nem érdekel...hidd el,mint ahogy az sem hogy milyen jegyet kaptál vagy mire...inkább mond akkor ha kérdezik mert amúgy senkit nem érdekel legfeljebb csak úgy tesznek az emberek.És attól nem leszel jobb ha percenként kiírsz valami ostobaságot.
Gazsi elmegy a munkaügyi hivatalba.
- Elnézist, munkát keresnék.
- Nagyszerű, Gazsi, van itt egy neked való: egy nemzetközi cég igazgatót keres. 10 millió havonta, szolgálati limuzin sofőrrel, és gyakorlatilag nincs semmi teendőd...
- Ugyi csak viccolni tetszik velem?
- Vazze, te kezdted!
Egyszer azért is lesz 5-ösöm a lottón!!!!Már csak egy lottót kéne venni! XD :DD
Drogos srác már nagyon ki van éhezve egy kis fűre. Elrohan a dílerhez, és mondja neki: - Bazze öreg! Kéne valami qrva jó, qrva erős, qrva új cucc! - Háát, van itt egy vadiúj anyag, úgy hívják, hogy Világos-Sötét. Ez most a legkeményebb! ...- Na jó, de miért Világos-Sötét? - Vedd meg, probáld ki, és megtudod! Megveszi, hazamegy. Azt mondja otthon: - Bazze fater, kimegyek egy kicsit levegőzni az erkélyre! Kimegy, elfüstöli a dzsangát. Az anyag tényleg qrva jó, órákig a topon van, majd egyszer csak látja: világos-sötét, világos-sötét, világos-sötét. Másnap fogja magát, elrohan a gandzsamenhez, s rögtön mondja: - Öreg, ez a cuccos tényleg sirály!!! Adjál még! Megveszi az újabb adagot, hazamegy. Találkozik a faterjával. Mondja neki: - Bazze fater, kimegyek egy kicsit levegőzni az erkélyre! - Jól van, fiam; DE MEGINT HÁROM NAPRA?!?
Össze-vissza vert ember
támolyog be az orvoshoz. A doki szörnyűlködve kérdi:
- Magával meg mi történt, jóember?
- Nekem jött egy hattyú!
- Egy hattyú...???
- Utána elütött egy ufó!
- Hmm, egy ufó...
- Aztán meg megcsapott egy angyal!
- Aha, értem. És utána?
- Végül kikapcsolták a körhintát.
Miért nincs delfin az emotikonok között?...És ha már itt tartunk, csikóhal is kéne...♥
Kérsz,kapsz,
Csigabigafaszt.
xdxdxd
Magyarok vagyunk. bár ha a térkép mást is mutat.
A sors már csak ilyen, sajnos olyan, hogy előre nem tudjuk, nem ismerjük, a magunk sorsát is csak érezzük, sejtjük, mert valamire születtünk, valamire, amit más nem érezhet, nem tudhat. Egymás gondolatait sem tudhatjuk. Összenőhetünk egy kiadós élet alatt, egy hosszú együttlét során, akár azonosulhatunk is életünk társával, hasonlóvá is válhatunk, összehangolhatjuk szokásainkat, ruházatunkat, ételeinket, elveinket, szellemeinket, de gondolataink akkor is csak a mieink maradnak.